Keresés

Részletes keresés

Barry Creative Commons License 2000.04.12 0 0 191
Igazad van, küldök neki egy szívhez szóló üzenetet és kérek tőle egy randit a Drasseni bányába. Sötét, pontierfény, haláli meglepetés. Hát nem romantikus? :)
Előzmény: Kwisatz Haderach (190)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.12 0 0 190
sajnos nem tudom működik-e, csak olvastam róla

a silver plattert passzolom, én nem is emlékszem hogy találkoztam vele

a biztosítás csak halál esetén fizet

virágot küldj a diktátornőnek :)

Előzmény: Barry (189)
Barry Creative Commons License 2000.04.11 0 0 189
Hello!

Próbálgattam használni a Rubber Bandot, de sehogy sem sikerült kilőni vele a követ. Nem lehet, hogy össze kellene építeni valamivel?

Nem a Plates-re gondoltam, hanem a Silver Platterre (valami ezüstedény, vagy olyasmi). Még mindig nem tudom mire jó.

Ha biztosítást kötök, akkor sérülésre is fizetnek, vagy csak halálra?

Az AIM néha szól, hogy valaki meghalt akcióban. Gondoltam rá, hogy virágot küldök a temetésre, csak nem tudom hova küldjem. Például a mostani játékomban meghalt Steroid és Scully.

Előzmény: Kwisatz Haderach (188)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.06 0 0 188
hát, ha jól tudom ott van a Kingpin elrejtett pénze (ezt egyébként elárulja neked az a csajszi, akit a bordélyból mentesz meg a boltos kérésére)

azért érdemes lemenni (bár ha kinyírtad Kingpint a házából is lemehetsz a bányába és felszedheted a pénzt)

platter? most lehet hogy hülyeséget mondok, mert már régen játszottam, de nem ezeket kell berakni a páncélokba?...vagy az plates volt?

a rubber banddal meg ha minden igaz be tudod hülyíteni az ellenfeleket, köveket tudsz dobálni/kilőni vele és ellenőrzik a zajt (én nem próbáltam csak olvastam róla)

Előzmény: Barry (187)
Barry Creative Commons License 2000.04.06 0 0 187
Üdv!

Kipróbáltam egy régebbi mentésről a mustárgázos trükköt. Sehol a kehely csak 20.000$, fegyver, páncél. Na mindegy, majd legközelebb újra megpróbálom.

Egyébként Kingpin szektorától nyugatra lévő üres bányába érdemes lemenni vagy kár erre pazarolni az időt (nem sci-fi módban játszom).

A Rubber Band és a Platter használható valamire? Idegesít, hogy néhány tárgyról, amit a játékba betettek, nem tudom kitalálni mire használható.

Előzmény: Stein_ (186)
Stein_ Creative Commons License 2000.04.05 0 0 186
Hello!

Pedig ott kellet volna lennie nála. Én mindig kapásból elgázosítottam és ott volt. Egyébként nem érdemes San Monában kötözközködni, mert akkor mindig meg fognak támadni a helyi lakosok (nem lehet őket kiirtani).
Alma börtön: én csak annyi értelmét látom a riasztó nélküli megcsinálásnak, hogy ha vissza akarják foglalni a szektort, akkor te gázosíthatod el a bejövő ellent. egyébként szerintem semmi jelentősége nincs (pláne ha a tetőről vadászgatsz rájuk :)

Barry Creative Commons License 2000.04.05 0 0 185
Alma kiképzőközpontjától (ahol a General meg Conrad van) délre egy szektorral (egy U alakú épület körbekerítve, a déli részén cellákkal) nekem megszólalt a riasztó és mérges gáz robbant a cellákba. Mondjuk hullát nem találtam. Kérdem én, érdemes-e riasztó nélkül megcsinálni?

Egyre jobban értékelem a pajszert két ütés és az ellenfél elfekszik, aztán mehet a kés a szívébe

Barry Creative Commons License 2000.04.05 0 0 184
Üdv !

Hát épp itt a probléma. Kinyírtam Kingpint (mondjuk nem mustárgázzal), de a kehely sehol. Se nála, se pincéjében. Hol lehetett a probléma? Túl sokat vártam volna a megszerzésével (talán eladta - nem emlékszem mire kellett neki a kehely). Meg nem Kingpinnel kezdtem a likvidálást, mert a rendőrségen (ACA) felszedtem valami tárgyat aztán az egész bagázs megtámadott. El is intéztem mindenkit a végére Kingpint hagyva.

Üdvözlettel: Barry

Előzmény: Stein_ (181)
Stein_ Creative Commons License 2000.03.31 0 0 183
Még sokára :(
Komolyan: valamikor június felé szerintem.
Előzmény: Kwisatz Haderach (182)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.31 0 0 182
hali!
tudtok valamit a kiegészítőről, hogy mikor jönne ki?
Stein_ Creative Commons License 2000.03.31 0 0 181
Hello!

Hát mindent én se tudok, de:
-Ha kinyírod kingpint, visszakapod a kelyhet (ajánlott a mustárgáz használata)
-Olyan tulajdonságot nem laphat embered, ami nincs a többieknek, de a többieknek van olyan, ami neked nem lehet (persze csíttel bármi lehet)

Remélem segítettem

Előzmény: Barry (180)
Barry Creative Commons License 2000.03.30 0 0 180
Üdvözlet!

Néhány perce jöttem rá, írásaitokat olvasva, hogy nem csak én vagyok aki a Jagged Alliance 2-re pazarolja drága idejét. Bár rég volt mióta végigjátszottam, most újra nekilendülök.
Lenne néhány kérdésem :
- A üvegpoharat(glass jar) meg lehet tölteni a hullák vérével(Jar of Human Blood). Az emberek vérével probáltam, de lehet,hogy megy tigrisével, vagy bogáréval is. Tudja valaki, hogy ezt mire lehet használni?
- Ha jól láttam a benzint (Tank of Gas)ki lehet locsolni, de meggyújtani nem sikerült. Meg lehet gyújtani vagy másra jó?
- Tud valaki olyan szektorokat ahol két három szintel is lehet mászkáni a föld alatt? Én ugyanis nem sok ilyet találtam.
- Hogy lehet visszaszerezni Kingpintől az aranykelyhet(én adtam oda neki), hogy odaadhassam Chitzena embereinek?
- A generált karakter kaphat olyan képzettséget, ami az AIM zsoldosainak nincs meg ? Én éjszakai harc szakértő voltam a Night Ops. Expertemmel (+ egy UV szemüveg és egy jó fegyver).
Egy tipp:
- A Walkman nagyszerűen használható arra, hogy ne vedd észre a közeledő ellenség lépteit.
- A feszítővas is használható közelharcban, szerintem hatásosabb is mint a kés.
Élménybeszámoló:
- Egy jól sikerült lövés és leszakad a ellenfél feje, vagy testét átszakítja a golyó, vagy a tetőn szélén rám vadászó orvlövész leesik. Zsoldosaim néhány üveg tömény szesz utánni botladozása.Ezek mind olyan hangulati elem, amit elősször látva majd hanyat dobtam magam. A legjobb mégis az volt amikor Farmlandon a farmerek megtámadták két zsoldosból és egy robotból álló csapatom. A robotom zárlatos lett, de csak egy ellenfele volt. A hülye farmer valószínű lőszerhiányban szenvedett, mert odajött és ököllel elkezdte püfölni szegény robotot (ami mondanom se kell, nem sebezte). Az meg röhögve tűrte, amíg a pálya másik végéről érkező zsoldosom négy lépésről fejbelőtte (persze hátulról) kínjai okozóját.

Üdv: Barry

Mike Creative Commons License 1999.11.29 0 0 179
Az FN90-es tenyleg eleg korrekt fegyver, es a kiegeszitokkel eleg messzire is visz.
Mondjuk nalam mindenkinel volt egy, de ez csak azert mert becsaltam :(
De azt legalabb el tudom mondani, tenyleg eleg jo fegyver, es soxor lehet loni vele.
Bar, ha mondjuk nem lehet talalni, akkor vegul is teljesen mindegy, milyen.

Udv, Mike

Előzmény: Stein_ (178)
Stein_ Creative Commons License 1999.11.29 0 0 178
Az Fn-90est én nem találtam meg (már kétszer végigjátszottam). Csak annyit tudok róla, hogy a legjobb submachine gun. Nagyot üt, aránylag messze visz és nehéz... (a MAC-10nél mindenben jobb). Csak kevés töltényt lehet hozzá találni (5,7-es, ha jól emléxem). Szóval csak a hangtompítós használat miatt lehet jó (az is elég indok :)
Előzmény: Rephyx (177)
Rephyx Creative Commons License 1999.11.28 0 0 177
Sziasztok!

Hat nem tudom, en 50 napon belul nyomtam vegig, expert fokozatban, elegge idegolo volt,
az utolso 10 napban el sem talaltak csataban, mert annyit szenvedtem veluk, kenytelen voltam, mert ha eltalaltak volna (mindenki rocket rifle-el nyomult a vegen az ellenek kozul) akkor 2-3 loves tuti halal, de neha egy is.... A vege nagyon bugos volt, medunaban neha fagyott, ha tankot lottem ki, kezdhettem ujra a csatat. Egyebkent rengeteg tapot osztott, a 30-ik nap ota folyamatosan dobaltam el a legjobb fegyvereket, steyr-t nem is hasznaltam, mindenkinek fn-fal volt a kezeben. De C-7 ugyanugy lehetett volna, mint minimi vagy rocket rifle, vagy akarmi, hogy az orosz flintakrol ne is beszeljek. Ami kulonbseg a kozepso fokozatho kepest, hogy sokkal tobb militiat kell kepezni, sokat tamadnak, es szenvedni kell a csatakkal, hogy ne talaljanak el, mert a vegen a 102%-os armort is atlottek 3 lovessel. De loszer, fegyver, felszereles boven van, bar mondjuk en rendeltem, mert a 6db fn-fal-hoz nem talaltam eleg loszert. Egyebkent sokkal jobb eredmenyem volt ezekkel, mint a rocket rifle-al, jobban talaltak veluk... Na ennyi, nem tudom erdekel-e valakit meg valami.
Apropo, engem viszont erdekelnenek az fn-p90 -es ertekei, mert nem talaltam meg, mondjuk nem is voltam orta-ban. Elore is koszi, ha valaki beollozza.

Rephyx

Törölt nick Creative Commons License 1999.11.26 0 0 176
Szerintem hulyeseg csalni,en a 42.napnal jarok,mar eleg speci fegyverei vannak a paliknak(Steyr Aug),sajnos nehez fegyverzetbol en is rosszul allok,javaslom az ejszakai randalirozast,ilyenkor 3 merc kepes kipucolni egy varost.
Stein_ Creative Commons License 1999.11.26 0 0 175
Hello!

Itt a nagy hír: 2000 első negyedében jön a kiegészítő. A címe: JA2 Unfinished Business.

Nézzétek meg: http://www.jaggedalliance.com/unfinishedbusiness/index.html

Mike Creative Commons License 1999.11.24 0 0 174
Nekem nagyon tetszett ez a jatek, szuper volt, de kb. a 2/3-anal abbahagytam. Kezdett rohadtul idegesiteni, hogy soxor keptelenek voltak eltalalni az ellenfeleket. Csak lovoldoztunk lovoldoztunk, a municio fogyott, csak fogyott. Az ellenfel persze pontosan lott, illetve pontosabban. Nos ezt megunvan - teljesen leitelheto, mocskos dolgot tettem -becsaltam mindenkinek jo kis fegyvereket, kiegeszito cucokkal, meg meg penzt is, hogy azzal se kelljen torodni. Ezutan meg azert lett unalmas, mert mindenkit azonnal eltalaltak, az ellenfelek soxor kopni, nyelni sem tudtak. Nos, itt abbahagytam... (mondjuk az ilyen mint en, meg is erdemli)
De azert jo itt Titeket olvasni.

Udv, Mike

Stein_ Creative Commons License 1999.11.23 0 0 173
Balime-ig stimmel a dolog. Csak nem a falakról le, hanem a boltból kell meg(mármint venni). Ha minden igaz, akkor mindkét boltban kaphatsz ilyet (ugyanezen a múzeumos helyszínen). Persze ne a gyógyszerésznél keresd :) Egyébként az üzletek csak nappal vannak nyitva, úgyhogy éjszakai baglyok hátrányban...
Előzmény: Bodal (172)
Bodal Creative Commons License 1999.11.22 0 0 172
Szevasztok!
Tetszik ez a fórum talán végre valaki választ tud adni a kérdésemre:

-Hogy tudok kamerát szerezni a robothoz
(H7 szektor)?
Már két napja ide-oda utazgatok a Hummerrel, de sehol sem találom.
A falakon ott forognak Balime-ban, de nem tudom leszedni őket.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.10 0 0 171
Deidrannának ha jól tudom, auto rocket rifléje van, csak hogy jobban szeresd :)
az az ír szabadságharcos lehet hogy nem ír, állítólag a Mike gyerek kinyírása után lehet felszedni, egy pasit aki 'asszem mortarral mászkál, állítólag elég jó (csak hát ő is random és nem volt kedvem keresgetni)
én azért nem fizettem le Joet, mert nem tudtam vele beszélni, átment csatamódba, egyébként három (4?) burst fire-t kapott az FN-FAL ból és vége lett
Maddog nekem mindig olyanokat mondott, hogy "Hmmm, agyvelőt nyeltem, milyen édes" elég cikis duma :)

ja az epilógus, szerintem a Miguel úgy állt ott mint egy kis Fidel a végén...egy totális diktatúra minden reményével
nem csodálnám, ha a JA3-ban Arulcot kellene ismét felszabadítani :))

Bálint_ Creative Commons License 1999.11.10 0 0 170
En berontottam es mivel mar elegem volt az egesz final battle-bol(embereim kb 1/3 hp-n),Joe pedig beszolt, nem vesztegettem az idot, kb 4-5 golyo kellett neki, mint masnak ,es egy minimi-t dobott el.Meg arra is maradt idom hogy , a masik soldiert kinyirjam, aki mellete allt.
Viszont par ellen kinyirasa utan, mivel embereim mar alig alltak a labukon vissyafordultam , es csak ket napos gyogyulas utan jottem vissza az alagsorba Deidrannaert es a maradekert. Eleg rohejes volt , hogy Medunaban az elhoditott szektorokban ,meg mindig termelodott ellen, igaz csak 8-asaval :( Hala istennek ay eroteljesen kepyett milicia lekapta oket es mar nem kellett szenvednem veluk.Ja es ahanyszor visszamentem a palotaba, az elozoleg mar szettrancsirozott Eliot mindig ott volt feltamadva :(
A vegen Deidrannara elsore interruptot kaptam, ezert azt se tudom milyen fegyvere van, (Igor es Ivan ment hozza, es vette kezelesbe) negy golyotol o is vizszintesbe vagta magat...
Az tok jo volt hogy a vegen mindenki mondott egy kis monologot, (nekem 14 embert kellett vegighallgatnom :), de az epilogus eleg gyengusra sikerult...
Bálint_ Creative Commons License 1999.11.10 0 0 169
En berontottam es mivel mar elegem volt az egesz final battle-bol(embereim kb 1/3 hp-n),Joe pedig beszolt, nem vesztegettem az idot, kb 4-5 golyo kellett neki, mint masnak ,es egy minimi-t dobott el.Meg arra is maradt idom hogy , a masik soldiert kinyirjam, aki mellete allt.
Viszont par ellen kinyirasa utan, mivel embereim mar alig alltak a labukon vissyafordultam , es csak ket napos gyogyulas utan jottem vissza az alagsorba Deidrannaert es a maradekert. Eleg rohejes volt , hogy Medunaban az elhoditott szektorokban ,meg mindig termelodott ellen, igaz csak 8-asaval :( Hala istennek ay eroteljesen kepyett milicia lekapta oket es mar nem kellett szenvednem veluk.Ja es ahanyszor visszamentem a palotaba, az elozoleg mar szettrancsirozott Eliot mindig ott volt feltamadva :(
A vegen Deidrannara elsore interruptot kaptam, ezert azt se tudom milyen fegyvere van, (Igor es Ivan ment hozza, es vette kezelesbe) negy golyotol o is vizszintesbe vagta magat...
Az tok jo volt hogy a vegen mindenki mondott egy kis monologot, (nekem 14 embert kellett vegighallgatnom :), de az epilogus eleg gyengusra sikerult...
Kham Creative Commons License 1999.11.10 0 0 168
Ki az az ír szabadságharcos, csak nem MadDog? De neki nem volt mortarja, csak jó dumája. ("They all fell like pentyhoses from a five dollar woman.")
Előzmény: Kwisatz Haderach (166)
Kham Creative Commons License 1999.11.10 0 0 167
Én lefizettem Joe-t a pincében. 10ezer kemény dollárba került. Nem sok értelme volt, mert ott marad, (persze segíteni nem segít), és hiába nem ellenfél, amíg látja valaki, addig nem enged ki a turnbased-bol. Lehet hogy nem számítottak rá a készítok, hogy valaki le fogja fizetni?
Egyébként kemény a srác?
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.10 0 0 166
Hello Bálint!
Én is most fejeztem be, illetve tegnapelőtt, olyan 43. napon experienced fokozaton (sci-fi mód nélkül)
én mondjuk nem jártam körbe az egész szigetet, mert sajnáltam rá az időt, éppen ezért a terrorista fejek is a nyakamon maradtak :)
meg nem találkoztam most a bőrárus pasival, az ice-cream truckkal, a mortarral járkáló ír szabadharcossal, meg két terroristát sem találtam meg
érdekes módon engem annyira a rocket riflék nem zavartak, bár én mindig éjszaka támadtam (a végén is csak azért zavart mert nem tudtam lőszert felvenni)

apropó. volt aki le tudta fizetni a Joe gyereket? a végén én kénytelen voltam előni :)

azon viszont csodálkoztam hogy a 10 szintű mercem nem tudja interruptolni Dreidrannát a végén, máig sem értem hogy sikerült lelőnöm :( (többszöri próbálkozás után)

én a végjátékot határozottan élveztem, én is csak lődöztam a mortarral, meg a lawokkal az elitek meg hullottak mint a legyek, szánalmas volt látni,ahogy a földön pihegnek egy-egy becsapódás után

a tankokat is nagyon csíptem, néha sikerült egy lövéssel lenyomni őket

érdekes, hogy amit pozitívumként írsz: akcentus a PC Format szerint a játék gyengéje (szvsz a PC Format gyenge de mind1)

összefoglalva nekem is tetszett

Bálint_ Creative Commons License 1999.11.10 0 0 165
Hoppa ezt meg hogy csinalta? :))
Na mindegy, ami visyont szuper volt a jatekban, az a rengeteg Merc, az iszonyu mennyisegu cuccos amit rendkivul sok mindenre lehetett hasznalni, es legfokeppen az hogy a mercenary-k mind sajat egyenisegek, sajat szokasokkal, stilussal akcentussal...En ezert is jatszottam sok merc-cel, mert kivancsi voltam rajuk, 1-2 -vel rohadt unalmas lett volna.Mondjuk en jocskan szerepjatekos szempontbol is neztem a jatekot, es ebbol a szempontbol tenyleg jol sikerult, mar amennyire egy ilyen strategiai jatektol elvarhato...Mindent osszevetve, azert nem bantam hogy vegigjatszottam, bar brutalisan sok idomet elvette...
Bálint_ Creative Commons License 1999.11.10 0 0 164
Huhh!Hat Vasarnap vegre kinyuvadt Deidranna... osszesen 59 napba telt a dolog, experienced-ben.
Igy utolag eleg vegyesek az eryelmeim a jatekkal kapcsolatban.Szerintem jopar betegsege megmaradt, az elso reszbol, tobbek kozott az irrealitas, ami foleg a jatek vegere jott elo...Azert az furcsa hogy valakinek 4 db 7.62-es golyo kelljen a fejebe ahhoy hogy kifekudjon, egy kezigranat eppen csak enyhe migrent okoz , es egy aknaveto, vagy pancelokol becsapodasa utan talpra ugorva, 30 meterrol fejbelovi az embert, es ezek teljesen mindennapi jelensegek voltak...A masik amti ki kellett volna hagyni szerintem az a rocket rifle, mert a jatek vege igy eleg ostobara sikeredett, es csak szenvedes volt az egesz, a vegen mar azt vartam, hogy minel elobb vege legyen.Az, hogy a vegen minden ellenfelnel rocket rifle van szinten eleg szar volt, es raadasul orakat szenvedtem mire sikerult kicsikarnom egy interruptot, Pedig a legjobb embereim voltak...A palota bejaratat szabalyosan ostromoltam, 12 merccel (!!), nappal.A bejaratra ahol tobzodtak az ellenfelek, kb 6-8 law-ot eresztettem ,el , ket harom mortart, es vagy fel tucat granatot...A vegen mar csak egy nagy rakas szetkent huscafat volt ott, ekozben a csapatom felet , a rocket riflek teljesen hazavagtak, a mar fennt emlitett erdekes "szabalyok miatt".Mondjuk ez egyeni szocproblema, mert mehettem volna ejjel shadowwal, es csendben mindenkit kinyirhattam volna, de szerintem igy erdekesebb volt.Meg mar elegem is vot abbol hogy mindig ejjel megyek, nem latok semmit az egeszbol...Es a jatek vegefele, a rocket rifles elite-k ellen egyre ritkabban kaptam interuptot, alcazas lopakodas, kuszas ellenere.
Bálint_ Creative Commons License 1999.11.10 0 0 163
Huhh!Hat Vasarnap vegre kinyuvadt Deidranna... osszesen 59 napba telt a dolog, experienced-ben.
Igy utolag eleg vegyesek az eryelmeim a jatekkal kapcsolatban.Szerintem jopar betegsege megmaradt, az elso reszbol, tobbek kozott az irrealitas, ami foleg a jatek vegere jott elo...Azert az furcsa hogy valakinek 4 db 7.62-es golyo kelljen a fejebe ahhoy hogy kifekudjon, egy kezigranat eppen csak enyhe migrent okoz , es egy aknaveto, vagy pancelokol becsapodasa utan talpra ugorva, 30 meterrol fejbelovi az embert, es ezek teljesen mindennapi jelensegek voltak...A masik amti ki kellett volna hagyni szerintem az a rocket rifle, mert a jatek vege igy eleg ostobara sikeredett, es csak szenvedes volt az egesz, a vegen mar azt vartam, hogy minel elobb vege legyen.Az, hogy a vegen minden ellenfelnel rocket rifle van szinten eleg szar volt, es raadasul orakat szenvedtem mire sikerult kicsikarnom egy interruptot, Pedig a legjobb embereim voltak...A palota bejaratat szabalyosan ostromoltam, 12 merccel (!!), nappal.A bejaratra ahol tobzodtak az ellenfelek, kb 6-8 law-ot eresztettem ,el , ket harom mortart, es vagy fel tucat granatot...A vegen mar csak egy nagy rakas szetkent huscafat volt ott, ekozben a csapatom felet , a rocket riflek teljesen hazavagtak, a mar fennt emlitett erdekes "szabalyok miatt".Mondjuk ez egyeni szocproblema, mert mehettem volna ejjel shadowwal, es csendben mindenkit kinyirhattam volna, de szerintem igy erdekesebb volt.Meg mar elegem is vot abbol hogy mindig ejjel megyek, nem latok semmit az egeszbol...Es a jatek vegefele, a rocket rifles elite-k ellen egyre ritkabban kaptam interuptot, alcazas lopakodas, kuszas ellenere.
Stein_ Creative Commons License 1999.11.04 0 0 162
Legújabb játékomat én csak a mezei mercemmel kezdtem. Eljutottam vele odáig, hogy minden városom megvan Meduna kivételével és a teljes térkép (Meduna és környéke kivételével) fel van fedezve. Ekkora már majdnem 1 milkám volt (semmi pénzes pasit nem fogadtam fel, kivéve Shank amíg elintézi a benzint, de az a húsz dolcsi nem túl húzós:), úgyhogy gondoltam felfogadok egy kis segítséget mellé. Most a Custom, Gus, Magic, Shadow összeállítással nyomulok. A custom és Shadow az akcióemberek (FN-FAL), Gus lesz a tankgyilkos(Heavy weapons) és most egy Minimivel szórja az ellent (nem ritka, hogy mind a 6 golyó talál:) és Magic a mesterlövészem (mindig hátrébbmarad és ad nekik a Steyrel, meg néha használja a mortart is).
Nektek mi a tapasztalatotok a Dragunovval? Nekem eddig Magic használta ezt de rájöttem, hogy a Steyr is ugyanolyan jó 'látatlanban' csak gyorsabb és erősebb.
A legkeményebb csatám még egy régebbi játékban volt (ugyanez a cust merc, persze egyedűl). A Grummi bányát támadtam északról. Folyamatossan kellett bújkálni és mozogni és vagy 3-4 tárat kilőttem a Mac-10esből. Ha valakit nem sikerűlt kinyírni kapásból, máris jöttek vagy öten és ledarálták szegény fickómat... De aztán mégiscsak sikerűlt.
Egyszer már én is nekiáltam vele egyedűl kipucolni a medunai alagsort. Az se volt egy leányálom. A szobortól érkeztem és már töltényem se sok volt (azért nem lehet csak úgy átlopózni az egész városon...), ráadásúl amikor kinyitottam az ajtót mindkét oldalról rámugrottak. Egyetlenegy interrupton múlt emberem élete...
Most már a mercem 500 fölött tart a lekaszabolt emberek számolásában :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!