Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Az egy dolog, hogy akit érint, mint fórumozó a temetkezés elmondja a jó, illetve a rossz tapasztalatait és esetleg ezt nem rejti véka alá, de ettől, és a jó tapasztalatos hozzászólások überelésétől kissé forog a gyomrom.
Tegyetek belátásotok szerint, vagy kérjetek árajánlatot a nyílt reklámért:o)
Kérdezném, hogy e topik eleje miért lett szétbarmolva?
Sikerült egy 10 hsz-es topikból majd a felét kigyomlálni. Topiknyitóként tán megkérdezhetem remélem... Nekem semmi problémám nem volt az ott írtakkal...
szeretnék nyitni (vagy inkább nyittatni, mert talán én nem tehetem) egy topikot a szemészeten. Az lehetne a címe: Szemtorna és látástorna - megéri?
Szeretném ott kivesézni az olvtársakkal, hogy van-e valami haszna, eredménye ezeknek a foglalatosságoknak és miért, mit hogyan. A szem negyon fontos az embernek.
T Minengefahr kérném a potenciagond fórumról "tekamagra" felhasználó kitiltását ,vagy hsz -ét törölni. Ahogy olvasgattam a szabályzatot, nem igazán lehet nyilvánosan árúlni potencianövelö szereket. az Illető beirta ma telefonszámát, és az összes elérhetőségét. Gondoltam jelzem hsz:8235 köszönöm