Kezd összeállni a csapat igy is erős a kezdő pedig sem ibgaza sem Galletti nem játszott, bár amig Gabi-nak megy a játék addig maradjon csak. Idén dobogó lesz!!!
tegnap 3-1-re levertük a sporting liszabont a trofeo ibericón.
3 - Atlético de Madrid: Leo Franco; Velasco, Antonio López, Pablo, Perea; Luccin, Gabi, Maxi (sus.min.84 por Ibagaza), Martín Petrov; Fernando Torres (sus.min.89 por Arizmendi), y Kezman (sus.min.84 por Zahínos).
1 - Sporting de Lisboa: Nelson; Rogerio, Semedo, Silva, Poga (sus.min 46 por Beto); Tonel, Nani, Valera, Paito (sus.min. 67 por Andre Marques); Sa Pinto (sus.min 46 por Tello), y Pinilla (sus.min 61 por Miguel García).
üdv! Nem tudjátok, hogy az atleti megastore-ból csak spanyolországba vagy ide kiszállítják a cuccot amit rendelek? Ha igen kb. mennyi lenne? nézegettem az oldalt de sajna csak spanyol nyelvű ezért nem igazodok ki rajta. kössz a segitséget
Tudna nekem vki segíteni abban,hogy kb. mennyibe kerülhet egy eredeti,idei Atletico mez???Jövő héten megyek Spanyolországba,és mindenképpen kell egyet vennem ajándékba 1 haveromnak.
én úgy tudom 3 millió € körül volt galletti vételára. gronkjaer eladásán viszont tényleg vastagon nyertünk.így mind a négy nagy igazolás megvalósult ,esetleg visszakerülhetnek a keretbe a tavaly kölcsönadott fiatalok(toché, arizmendi).ja,és újra a csapattal contra.ha marad ,akkor még sokat segíthet a rutinja szerintem. ma meccs: MK Dons - Atlético 15:00. atleeeeti!