Keresés

Részletes keresés

Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 26
Völgyi tanár úr, kérem, tetszik tudni..őőőő...ha esetleg egy kicsit tetszene a témához egy kicsit szorosabban kapcsolódóan kérdezni... és izé...szóval tetszik érteni...
Azért azt tetszik tudni, hogy van férfi és nő....

Bocs, de ezen a kérdésen jobban kiakadtam, mint Sinn kritikáján. Annak ugyanis volt legalább valamilyen személyes alapja.

Részemről a szerencse
Gothic

Völgyi Creative Commons License 1999.10.21 0 0 25
Jó. akkor most tessék megmondani, hogy mi a szex lényege....? / etc és a többiek /
Kíváncsian várom:-)
Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 24
Egy kis japán bondage

A Japán Bondage a test művészete. A létező legszebb anyagot használja fel: a Női testet.
Formálja, kiemeli, rögzíti és megmutatja a rejtett szépségeit, mindezt a tökéletes birtoklás szemszögéből. Nincs számomra ettől szebb. Nem okoz fájdalmat - ez egy alkotás.
Minden test más:formák, mozgékonyság, hajlékonyság és súly szempontjából is különböző.
Ebből fakad, hogy nincs két egyforma bondage, a japánok sok évszézada tudják ezt, és szekszuális kultúrájuk részét képezi. A Gésák közül az arra alkalmasakat külön képezték ki a bondage helyzetek kezelésére. A a Gésa, aki Bondage cseppet sem szenvedő alanya volt, kiváló ismeretekkel rendelkezett arról, hogy a Dom mit vár el tőle, arckifejezése, tartása, tekintete sőt még a hangok, amiket hallatott az adott bondage technikához idomultak, kiválóan beleilleszkedve az adott, szinte kultikus szituációba.
Ezek a szeánszok nem az azonnali kielégülést célozták meg, hanem azt az esztétikai igényt is kielégítették, amit az ezt megfizetni képes földesurak/shogunok elvártak.
A környezet nem elhanyagolható részlete egy ilyen eseménynek. Igényes, japán ízléshez képest pazar, vagy éppen puritán keret, füstölők és illatosítók, gyertyák és megvilágítási trükkök. A megkötözéshez természetes rostból készült 6-8mm vastag kötelet használtak, de a lényeg a kötél és a test viszonyán volt és van: néha csak egyszerűen máskor meg bonyolult, hosszú idő alatt és nehezen elkészíthető minták szerint hálózták be a testet igen szigorú szabályok szerint. Nagyon komoly anatómiai ismeretek alapján tervezték meg a technikákat a sérülések elkerülése végett (Sérülés-veszély: erről majd még írok).
Ismétlem, ezeknek a technikáknak elsődlegesen esztétikai szerepük volt.
A Bondage-alany a legritkább esetben volt meztelen, az öltözködésnek igen fontos, stílusformáló szerepe volt. Őszintén: néha sokkal erotikusabb az, ha csak sejtünk valamit, mint a kendőzetlen igazság.

Manapség Japán bondage technikák elterjedtek nyugaton is. Az Internet átkos hatása, hogy lényegi elemek és alapismeret nélkül, pusztán a kötélhasználat terjedt el, azért van néhány ügyes Dom és jobb bondage siteok meghívott japán profikat is alkalmaznak.
Ha igazi profik által készített japán bondage-ról láttok képeket, figyeljétek meg az apró részleteket, a testbeszédet - ami egy kép esetben statikus de sokatmondó lehet.
A Sinn-hez hasonló gondolkodásúak megfigyelhetik a szenvedés megnyilvánulásának teljes hiányát és egy olyan Női Odaadást fedezhetnek fel, ami sajnos kultúránkból egyre inkább hiányzik. A japán bondage nem alacsonyítja le a Nőt, hanem központba helyezi és ráirányítja a figyelmet...

Gothic



Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 23
Kedves Mindenki

Örülök, hogy végül kezd egyensúlyba kerülni a topic. Köszönöm. Mielőtt válaszolnék Pítör kérdéseire, szeretnék fölvetni valamit, ami engem érdekel a témával kapcsolatban.
Ugye Dominanciáról és/vagy Alárendeltségről beszélünk.
Arra lennék kiváncsi, hogy a mindennapokban megélt Domináns/Alárendelt attitűd hogy tükröződik a szekszuális életben. Amit most leírok, gondolatébresztőnek szánom, saját tapasztalataimra építem és arra szűkös - a témában kivülállók által generált - és vitatható értékű pszichológiai irodalomra, ami fellelhető, a teljesség igénye nélkül.
Az általam kitalált osztályozás szerint négy alapvető típus van (figyelem:Dominanciáról és/vagy Alárendeltségről szólunk):
- Abszolút Domináns - munkahelyen, családban, minden egyéb környezetben ÉS a szekszuális életben is. Sarkítva: vezető beosztásban dolgozó családfő aki a baráti körében is központi helyet foglal el, irányítója saját társasági-, anyagi- és egyéb életének.
Sex:Kezdemányező a szekszuális életben, igényes és hajthatatlan.(That's me, Folks)

- Abszolút Alárendelt - beosztott, kezdeményezőkészség nélkül, irányításra szorul és el is várja, elégedett a helyzetével, fél a változástól, véleménye nincs vagy nem bízik benne.
Sex:A szekszuális élete passzív, elfogadó (ez nem jellemzi az átélt örömöket).

- Kompenzátor (én nevezem így) - A mindennapi életben Abszolút Domináns de a stressz feloldásához a szekszualitásban Abszolút Alárendelt szerepet igényli és fordítva.

- Normális - A helyzettől és belső állapotától függően Domináns vagy Alárendelt. Szekszuális életét semmilyen belső kényszer nem determinálja. Kiegyensúlyozott, kellemes és konzevatív.

Természetesen a felvázolt csoportokon kívűl számtalan árnyalat és SubDomain létezik, ez csak egy nyers vázlat.

Saját tapasztalataim azt mutatják, hogy a Bondage ill. S/M Játékszín szereplői nagyrészt Kompenzátorok. Ezt a megfigyelést szeretném egzakttá tenni. Azt hiszem, valamilyen tesztet kell kidolgoznom erre, de jobban örülnék annak, ha hozzá tudnátok szólni.

A kérdésekre válaszolva:

Nagyon nehéz alkalmas partnert találni. Bár sokan perverznek tartják a műfajt, azért itt is vannak határok. Nagyon brutális igényeket nem vagyok hajlandó kielégíteni. Kizárólag olyan lány/asszony/nő jöhet számításba aki igényes és tetszik - figyelem, nem azt mondtam,hogy Hibátlan(de ez nem hátrány). Ápolt legyen és értelmes. Mivel a téma TABU, sokan maguknak sem merik bevallani, hogy ilyen igényeik vannak, titkolják a parterük előtt az elutasítástól félve. Azt csak kevesen ismerik el, hogy kielégítetlen furcsa vágyak és álmok zaklatják őket és ettől az amúgy nagyon vonzó és kerek életük sokat veszít értékéből. Apropo, tudjátok hogy a Bondage ill S/M Scene játékosai nagyrészt Értelmiségiek????!!!! Talán azért, mert ők meg is fogalmazzák azt, ami egy másik embert csak a tudatalattián keresztűl érint...

Nincs klub, ahová járnánk. Ami van, az kimeríti az S/M prostitúció fogalmát ezáltal nem járható út számomra. Akár a Vanilla szexben, itt is fontos a KAPCSOLAT. A Partner imádja a diszkrét, intim vacsorákat, a kellemes környezetet, színvonalas társalgást és a Társasági Életet.
Ez egy zárt és rejtőzködő világ - a konvenciók/szokásjog áldozata? - de meglepődnétek, ha tudnátok, hogy a melletetek elsétáló hibátlan ízléssel és teli pénztárcával öltözködő, sikeres, fiatal és magabiztos Hölgy az éjszaka beálltával meztelenül, megkötözve és apró verejtékcsöppekkel a homlokán epekedik azért, hogy erőszakot kövess el rajta....Ettő él igazán teljes életet mert minden szinten igényli és MEGKAPJA azt amit ösztönei diktálnak.
Baráti társaságok léteznek, lehet közösen bulizni - és mennyivel nyitottabb az egész!
Néha még Bondage játékokat is játszunk - sex nélkül, pusztán a dolog esztétikája miatt. Én például a partnercseréket illetően konzevatí vagyok, ja, és féltékeny egy kicsit. Jé,esztétika:
a legszebb a műfajban a Japán Bondage. Egyszer majd írok róla, ha lesz igény rá.

Ha rejtőzködsz, óhatalanul kifejlődnek olyan érzékeid, amiről nem is tudtad, hogy léteznek.
Igen, rá lehet érezni a hasonszőrű partnerre, de néha a véletlen is segíthet.
A szavak és a mindennapi viselkedés tanult álarca mögé kell tekinteni ahhoz, hogy az apró jeleket észrevedd. Ha meg is találod amit keresel, az még nem jelenti azt, hogy az adott személy aktív és felvállalja. Szép feladat feltörni a pecsétet, de veszélyes.
Az intelligencia és a kommunikáció a kulcsa az egésznek.

Szószátyár lennék...?..:-)))

Üdv
Gothic

EtCetera Creative Commons License 1999.10.21 0 0 22
Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért csatlakoztatott engem sinn a "feleségverők népes táborához" !
Ja és : a szexualitás elnyomása, a prüdéria tényleg forradalomhoz vezet. És inkvizícióhoz. És egyéb undorító dolgokhoz, amit sötét középkornak hívunk, és még mindig nem lábaltunk ki belőle. sinn hozzászólásai is jól mutatják, hogy egyesek a társadalmi és az egyéb erkölcsöket még mindig féltik a szextől, nem értvén meg a szex lényegét. Ezt nagy részben a szexuális kultúra és az általános tolerancia hiánya okozza.
Nem tudom, sinnek miért nem tűnik fel : Gothic például (a hozzászólásai alapján) nem egy brutális szadista vadállat (futballhuligán, pitbullbuzi), hanem egy kifejezetten konfliktuskerülő ember.
sonka Creative Commons License 1999.10.21 0 0 21
Fiatalok!

Miert kell ennyire sarkitva irni? Ejnye, AVO meg ijenek...

Mar annyiszor el lett mondva szaz es szaz helyen, hogyha nem tetszik valami, akkor ne
csinaaaaaaald. :-)

A velemenynyilvanitasrol meg: Az mar egy masik dolog, hogy hogy lehet nyilatkozni valamirol anelkul, hogy ki ne probalnad.

Bizony a lanyok egy jo resze nincs ellene az SM-nek, csak epp lehet, hogy nem igy hivjak, meg nem ojan szinten. Ez sajat tapasztalat.

Es vegul,de nem utolso sorban. A "perverzitasok" olyan dolgok amik oromet szereznek nekunk embereknek. Az, hogyha megtagadja valaki oket, hat tegye. De senki ne mondja, hogy ezek a dolgok rosszak! En itt es helyben kijelentem, hogy mindenkinek tudok mondani olyan dolgot, amit az orvosok mar perverzionak neveznek. Senki se jobb azert, mert O azert rajong, hogy lenyalhassa a baratjarol/baratnojerol a tejszinhabot annal, mint aki meg azt szereti ha megkotozik es ugy csinalnak vele dolgokat.

A beszukult szexualis latoter nem egyenlo a velemennyilvanitassal!

Sonka

Pítör Creative Commons License 1999.10.20 0 0 20
Kedves Gothic!

Mélységesen lenyűgöz őszinteséged ezzel az igen kényes témával kapcsolatban és sajnálom, hogy szerintem mellékvágányra szaladt a topic.
Hogy visszatereljük következzen egy pár kérdés:
Hogy tudsz számodra alkalmas párral megismerkedni?
Vannak klubjaitok?
Vagy meglátod a másikban a megfelelő alanyt?
Üdv

Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 19
Kedves Sinn,

Ellenvélemény is Welcome, de lehet kultúráltan is csinálni.
Egyébként köszi, olyan port kavartál, hogy beindult a topicom.

Persze, nem minden nő mazo a szó szoros értelmében, nem is kell annak lennie.

A Bondage vagy akár az S/M softabb rétegeit ismerő egyének (párok) között sokkal szorosabb lelki és érzelmi kötelék alakul ki, mint a Vanilla partnerek között. Ennek az oka talán az, hogy jobban ismerik egymást, SOKKAL jobban bíznak egymásban - egyébként nem működik az egész - és ez nem csak az underground életükben nyilvánul meg.
Egyébként a legtöbb ember csak a külsőségeket látja az egészből és a konvenciók szűrőjén kersztűl ítéli meg, ami valójában természetes de nem feltétlenül korrekt.

Addig amíg képtelen vagy a teljes és maradéktalan odaadásra és bizalomra, addig semmilyen kapcsolatod nem lesz csúcsra járatva.Ez a normális, hétköznapi Top.
A Bondage vagy S/M csúcs az, amikor - akár egy erotikus atomreaktorban - a partnered akaratában, érzelmeiben és cselekvésében teljesen feloldódva megsemmisülsz és születsz ujjá valami másként.

Na,hogy végül teljesen tiszta legyen:
ELZÁRKÓZOM A BRUTÁLIS SZADISTA PORNOGRÁFIÁTÓL, de ezt már megfogalmaztam...

Végül is mi a gond...

Üdv

sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 18
Dylan,
nem hiszem, hogy nagyon sántítana, de ezt megtárgyalni egy másik fórum keretein belül esetleg privátban javaslom. Es persze, hogy van összefüggés, emberekrol van szó!

Nem tudom, milyen körbol szerzed a lányismeroseidet; én úgy vélem, hogy a hozzád hasonló gondolkodású férfiaknak kényelmesebb azt gondolni, hogy a nok önként vállalják a szenvedést, az alárendeltséget, mint tudomásul venni, hogy sok no elturi ugyan, ha bántják, de egyáltalán nem esdekel érte. De talán ez is egy másik fórumra tartozna.

Előzmény: Dylan (17)
Dylan Creative Commons License 1999.10.20 0 0 17
Hűha Sinn, ez a világtörténelem-példa egy kicsit sántítani látszik. Nem tudom, sok köze van-e egyiknek a másikhoz, szerintem, semmi. És nem hiszem, hogy feltétlenül meg lehetne ítélni a lelki egészséget a szexuális élet agresszív, vagy nem agresszív voltáról. Mondom ezt úgí, hogy sem soft, sem pedig hard módon nem vagyok S/M hívő.

Másrészt pedig én is úgy vettem észre, hogy a nők nagy része mazochista beállítottságú, ha nem is feltétlenül az ágyban, de általában a lelki életben. Azt hiszem , egy nő annál ragaszkodóbb egy kapcsolatban, minél inkább úgy érzi, nincs szükség rá. Ha pedig egy férfi eselleg kifejezetten szemét, akkor van igazán nyeregben egy szerelmes nővel szemben/mellett.

Előzmény: sinn (16)
sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 16
etc,
honnan veszed, hogy nagyon sok no mazochista? Csak nem a feleségverok népes táborába tartozol? Valóban azt gondolod, hogy egészséges lelku nok és férfiak abban lelik örömüket, ha emberi mivoltukban megalázzák, megtiporják oket? Ha kicsit is járatos vagy a világtörténelemben, akkor láthatod, hogy az elnyomás mindig forradalomhoz vezet.

Ne sajnálj engem az unalmas, eseménytelen szürke kis életemért. Az életem nem attól zajlik, hogy a kedvesem kikötöz, vagy én tusarkú maxicsizmában ostorral tanítom meg neki, hogyan kell jókisfiúnak lenni. Ha mesterségesen kell az adrenalinszintemet növelni, készakarva a veszélyt keresni, akkor leszek szánalomra méltó.

Azért nem alázlak, mert tudom, hogy örömet okozna. Vagy azzal kínozlak jobban, hogy nem alázlak és így elmarad a kéj?

Előzmény: EtCetera (13)
sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 15
Ismét - és utoljára - megerosítem, hogy csupán véleményt nyilvánítottam (a topic nyitásánál nem jelezted, hogy ellenzok, kívül tágasabb). Nem hiszem, hogy én lennék abnormális, ha ellenérzéseim vannak. Ha úgy gondolod, hogy dühödt, állati indulatból írok és a hozzászólásom méltatlan, keresd a moderátort. Valóban megtehettem volna, hogy szó nélkül hagyom a leírtakat, de mivel van véleményem és amúgy is grafomán vagyok, hát merészeltem teret adni az érzéseimnek, szerintem adekvát stílusban (az ÁVÓs utalás nem volt szép dolog, de talán nem túl merész azt feltételezni, hogy az agressziv-szadista-dominanciára törekvo hajlam ide is vezethet).
Nem hiszem, hogy a tudatalattimban elfojtott komplexusaim épp itt törnének ki belolem.
A homoszexualitással kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a Biszex és meleg fiúk topichoz fuzött hozzászólásaimat.

My pleasure,

sinn

Előzmény: Gothic (12)
Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 14
EtCetera Rulez!

Gothic

EtCetera Creative Commons License 1999.10.20 0 0 13
Kedves sinn!
Azt hiszem az a fajta lehetsz, akiről egy filmrészlet jut az eszembe:
Jack Nicholson ül egy vendéglőben egy (jól szituált, tisztességes) nővel, és megszólal:
-Azt hiszem, jól be kellene rúgnunk.
-Hogy megtörjön a jég, igaz? - kérdi a nő.
-Nem, hanem hogy kiessen a zabszem a seggéből. - J.N.

Más:
Ha még ezt sem tudod elfogadni, akkor hogy állsz a homoszexuálisokkal? Különben is, nagyon sok nő mazochista.
És különben is, az élet nem arról szól, hogy megbújjunk valahol, gyújtögessük az élet apró, morzsáit, vigyázzunk a biztonságunkra, és találjunk valakit, akire lehet támaszkodni, meg lehet benne bízni, etc. Ebből a kedves partnerből ezzel a felfogással csak kiszívjuk az életerőt. Az élet úgy szép, ha zajlik. A legnagyobb mámort a veszély okozza. A legjobb pihenés fárasztó munka után van. Önmagában semmi nem létezik. Miért elképzelhetetlen az, ha két ember kényezteti egymást a mindennapokban, a szexuális életük viszont erőszakos?
Még egy hozzáfűzni való : soha nem jutott eszembe a szexet "ideológiai szempontból" megközelíteni. Inkább bízok magamban, és nem mérlegelek mindenféle elveket. Azok úgyis be vannak építve. Az ember nem állat.
Én például inkább mazochista vagyok. Élvezem, ha egy nő megaláz. Pontosabban: élvezem azt a szexet, amiben egy nő megaláz. Mert a mindennapi életben nem igazán tűröm el. És nemcsak azt a szexet élvezem, amiben megaláznak. De a megalázás rítusa nagyon megnyugtató tud lenni. Tisztábbnak érzem magam tőle.
Üdvözlettel:
Etc.

Előzmény: sinn (11)
Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 12
Dear Sinn,

A fantázia és a valós gyakorlat között a különbség az, hogy a gyakorlatban élő, érző személy a partnerem, és valójában az Ő igénye/személye/tűrőképessége határoz meg mindent...

A Grimm testvéreknek is írtál egy szemelvényt amikor a Sárkány elrabolta a Királylányt és bekapta a Király legnagyobb fiát...?;-)
Egyébként minden rendben, csak furcsa, hogy ennyire zavar téged a dolog.
Könnyen megtehetnéd, hogy nem veszel róla tudomást, mégis megtámadod, persze, ez jó lehetőség lenne nekem, hogy mélyebben boncoljam a témát és élve tartsam a topicot, de nekem sajnos a támadás nem ad ihletet a kibontakozásra. Én amúgy mindig tiszteletben tartottam az olyan másságot, ami max a beavatottaknak okozhat kárt( de Ők ezt egyébként is vállalnák...), ezért furcsállom dühödt kirohanásodat.
Nincs haragod mögött valami nagyon negatív élmény vagy esetleg nem manifesztált ösztön/hajlam?
Bocs, ha ez túl személyesre sikerült, de egy kis visszavágás nekem is jár.;-)
Ha érdekel a téma, esetleg pusztán azért, mert furcsa, akkor OK, nyitottan osszuk meg a véleményünket, de ha a FORUM az ilyen szintű kirohanások színtere (lásd ÁVÓ összefüggés), akkor én ki is szálltam. Úgy gondolom, hogy kultúránknak legalább az a szerves része, hogy körbejárunk egy témát mielőtt ítélkeznénk (Lásd: Ártatlanság Vélelme, csak úgy Plö).

Örültem
Gothic

sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 11
Gothic, kedves,
kimazsoláztam néhány soft kifejezést a sztoriból:
"kegyetlen erővel szorítalak meg"
"sajgó könyörtelenséggel"
"hirtelen sajduló fájdalom"
"és akkor beléd hasít a fájdalom"

Titkos álmaimban biztos, hogy nem ilyen becézgetésre vágyom. Elképzelhetetlen, hogy teljes odaadással és oszinte bizalommal legyek olyasvalaki iránt, aki kész fájdalmat okozni, aktol örömet várok és kínt ad. Olyan érzés lehet, mintha egy fantasztikus sütibe készülnék beleharapni, már érzem a nyelvemen szétolvadó édes ízt... de helyette penészes, rothadó falatot nyelnék.

A kéj és a kín között számomra nem keskeny sáv, hanem fényévek vannak.

Az alá-és felérendeltséget ideológiai szempontból sem tudom elfogadni.

Előzmény: Gothic (10)
Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 10
Kedves Sinn,

Nem áldozat és nem tiltakozik....
Egyébként azt is írtam már, hogy a softabb műfajban mozgok.
Fájdalom? Honnan tudod, hogy milyen érzés és mennyire erős? A fájdalom és a kéj között egy nagyon keskeny ösvény húzódik - egyénenként változóan - csodálatos hely ez, ugyanis innen látszik az érem mindkét oldala és igazából egyiknek sem vagy része...
Volt már "Love Bondage" tapasztalatod? Ennek az a lényege, hogy mozgásképtelen vagy és KÉNYEZTETNEK, mindent megkapsz, amiről csak legtitkosabb álmaidban mertél gondolni és semmit sem kell tenned, eleve nem is tehetnél, mert széles,puha selyemszalagok feszülnek a végtagjaidra, miközben egy kényelmes ágyon fekszel. Ugye, ez is roppant felháborító?
Na jó, nem akarlak meggyőzni semmiről, igazából örülök, hogy írtál.
A negatív vélemény is visszajelzés.

Üdv
Gothic

sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 9
Beleképzeltem magam egy hasonló helyzetbe és nagyon nem tetszett. Biztos, hogy ha adott esetben az áldozat tiltakozik, azt nem biztatásnak veszed? Számomra felfoghatatlan, hogy okozhat örömet a fájdalom okozása/fogadása??? A konszenzust, ha figyelmesen olvastad, én is írtam ("ha találsz olyan lányt...")
Nem Téged kívántalak támadni, számomra is kiderült, hogy nem egyedüli képviseloje vagy egy deviáns csoportnak. Kiabálj nyugodtan, amíg elég messze vagy tolem...
Remélem, érzed, hogy nem a személyeddel szemben vannak eros ellenérzéseim, hanem a szex ilyesfajta muvelése borzaszt.
Előzmény: Gothic (8)
Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 8
OK, Sinn,

Elfogadom az álláspontodat, de az ÁVÓ kicsit erős...
Én csupán más vagyok, és vannak még néhányan olyanok mint én. Egyébként nem kizárólagosan űzöm...
Az ilyen fajta sexben a kulcsszó a KONSZENZUS.
NEM KÖVETEK EL ERŐSZAKOT SENKIN A SAJÁT BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL!!!!!!!!!
Bocs, hogy kiabáltam...

Gothic

sinn Creative Commons License 1999.10.20 0 0 7
Na, most már nem bírom hozzászólás nélkül. Gothic, ha nem csupán a fantáziádban, hanem a való életben is találsz olyan lányt, aki hálás szívvel fogadja kegyetlen kényeztetésedet, akkor mázlid van. Ha nekem olyasvalaki, akitol szeretetet és gyengédséget várok, megkötöz, forró viaszt csepegtet a testemre, számoljon azzal, hogy a köteléktol szabadulván hideg késpengét szorítok a torkához.
Jó kis állásod lett volna az ÁVÓ-nál.
Gothic Creative Commons License 1999.10.20 0 0 6
Kedves Vicky,

Köszike.
Van egy storym a "Mit jelent az, hogy ''végzet" ??????'' topicban is...

Kipróbálhatod...:-))))), de ez nem ilyen egyszerű. A "Perverziók leépítése" topicban írtam erről néhány sort. Ha nagyobb érdeklődés lenne rá, "tananyagot" is írnék róla, de nem akarom erőltetni. Elég szélsőséges téma, lehet, hogy el fogok sülllyyyedni vele.
A szélsőséges hajlamúak magányosak...
Lányok nem nagyon érdeklődnek, ami nagy baj, mert nélkülük nem megy....

Üdv,
Gothic

vicky Creative Commons License 1999.10.20 0 0 5
Gothic,
ez eszméletlenül jó, szinte kedvem támadt kipróbálni!
Nem kellene inkább írással foglalkoznod?

puss ezért
vicky

Előzmény: Gothic (4)
Gothic Creative Commons License 1999.10.18 0 0 4
Bondage (SM) story:

Elaludtál.Ajkaid félig nyitva, mosoly játszik az arcodon, lélegzeted mély, kicsit szabálytalan, álmodsz valamit. Tested meleg a takaró alatt, ahogy összegömbölyödve fekszel, vonásaidból kisimul a napi fáradság. Egyre mélyebben merülsz a csöndbe, számodra megszűnik az éjszaka minden zaja. Nézlek, sokáig mozdulatlanul, mosolygok azon, hogy álmod milyen őszinte, majdnem gyermeki, de tekintetem lassan megváltozik és vonásaim mélyéről feltűnik valami gonosz sugárzás.
Mocorogsz, sóhajod valahonnan messziről érkezik, távoli, csak általad látott tájak ízét érzi még, de tested már ismerős ingerekre ébred. Megfordulnál de tagjaid nem engedelmeskednek. Szemed álmosan nyílik és meglepetten néz körül. A takaró rajtad, érzed melegét, a szoba fényei ismerősek, otthon vagy de mozdulni képtelen. Karjaid széttárva és lábaid is szétfeszítve érzed, felnézel, csuklóidon széles bőrpántok erős csatokkal. Meglepődsz, mert tudod, hogy én szívesebben használok kötelet, kicsit riadtan nézel körül, a hátamat látod, ahogy lehajolva matatok az ágy mellet és megnyugszol egy kicsit. Megfordulok, kezemben fekete, fényes selyem. Lábaid zsibbadtan mozdítanád, de érzed a bokáidba maró szokatlan bőrszíjak szorítását.
Egy hírtelen mozdulattal lerántom rólad a takarót, ekkor tudatosul benned a saját meztelenséged. A kikötésed módja szokatlanul feszes, teljesen mozgásképtelen vagy, a comjaidon is erős szíjak szorítását érzed, közel az ágyékodhoz és nem érted, hogy mi is történik. Bekötöm a szemed, most már semmit sem látsz. Ellenörzöm a kegyetlen szíjakat végtagjaidon, comjaidon megfeszül a kötés és ágyékodat még szélesebbre tárja. A kezemet érzed, kalandozik rajtad, gyengéden majd egyre erősebben, minden mozdulatom már szinte fáj. Tenyerem a combjaid közé szorítom, simogatom nedvesedő szeméremajkaid, majd kegyetlen erővel szorítalak meg. Ujjaimat érzed, sajgó könyörtelenséggel nyitják fel hüvelyed ébredező izmait, majd csiklódat szorítják ki rejtekéből. A hirtelen sajduló fájdalom legalább olyan erős mint a gyönyör, amit érzel. Felnyögsz, de már érzed is forró nyelvemet csiklódon, fájdalmad egy pillanatra enyhül, hogy erős izgalom váltsa fel. Nedveid forrón csillannak, elöntik ajkaim, már majdnem csúcsra juttatlak a számmal, de dühösen nyugtázod, hogy abbahagyom. Kérsz, hogy folytassam, de mielőtt befejeznéd riadtan érzed, hogy a szádat is bekötöm. Megijedsz egy kicsit, mit fogok tenni veled és megérted, hogy ezúttal nincs biztonsági szavad, csak tőlem függ az, amit érezni fogsz. Sercen a gyufa, hangja ismerős, orrodat betölti a gyertya illata. Nem tudod még, hogy ennek viasza más, olvadáspontja magasabb a szokottnál, forróbb lesz, amikor testedet éri. Játékos ujjaimat ismét ágyékodon érzed, minden kezdődik újra de csak egy idő múlva veszed észre, hogy ezúttal nem kíséri fájdalom. Furcsának találod, de nyelvem játéka hamarosan feledteti veled. Gyönyöröd fokozódik, dobálnád magad az ágyon, de képtelen vagy rá, mellkasod zihál, forró tested lassan nyirkossá válik, de ezt nem veszed észre. Hajszollak a beteljesülés fele, már majdnem élvezel, hallod saját sikolyaid és hírtelen, az utolsó pillanaban megállok......már úgy érzed, nincs visszaút kéjsikolyod akkor is átsodor a gyönyör határán, ha nem érek hozzád és akkor beléd hasít a fájdalom, végigcsordul melleiden a forró viasz és megállíthatatlan cseppekben elborítja hasadat. Felsikoltasz, de nem hagylak megnyugodni, ismét nyelvemet érzed, tested minden idegszála orgazmusért könyörög, de a fájdalom és a jól időzített aljas játékom nem hagy neked kiutat ebből. Combjaidon, altesteden is érzed a gyötrő cseppeket, tűz és kéj, gyönyör és szenvedés végül egy felszabadult sikollyal olvad össze, ujjaim gyilkos biztonsággal szorítják csiklódat, tested lüktet és összerándul...
Percekig tartalak így, majd meleg kezem simogatása oldja a feszültségedet, zihálásod légzéssé csillapodik, kicsit megnyugszol...
Várod a folytatást,félve és bizakodva, tudod, hogy szenvedéseidnek még nincs vége, sőt, minden csak most kezdődik el igazán...

Hol vagytok?
Gothic

Gothic Creative Commons License 1999.10.18 0 0 3
Thanx,Danger!
Megtörted a jeget.
Én néhány éve aktív Dom vagyok a softabb fajtából, love-bondage és upper régiói.
Persze a túloldal is ismerős. Kicsit félve dobtam fel a témát, zöldfülű vagyok a Forumon.
Találtam már hasonló hozzászólást (nem igazi topic-ot) és azt hiszem nem nagyon lőttem mellé. Jó lenne igazi tartalommal megtölteni a témakört, tudom, hogy sok embert izgat, akár beismeri, akár nem.
Nem kedvelem a brutalitást, a dominancia számomra egy új dimenzióval bővítette ki a szekszuális élményskálát, nincs köze az erőszakhoz és semmihez ami nem konszenzus alapján történik (a konszenzus azért kitolhatja a határokat).
Az igazi Domináns-Alárendelt viszony alapvető ismérvei: végtelen bizalom a partnerek között, ami egymás tökéletes és hiánytalan megismeréséből fakad, az emberi test rendkívül kifinomult ismerete - fejlett erotikus érzék,kultúra és - nem utolsósorban - FANTÁZIA.
A Dom-Sub sex interaktív színház, szerepjáték, mágia, szerelem, érzékiség, áldozat és végtelen gyönyör.
Ez akár Ars Poetica (Ars Pervertica?) is lehetne, nem?.
Kérlek, csak akkor szóljatok hozzá, ha értéket is adtok a közlendőtökkel, úgy gondolom, hogy ez egy nyitott, értelmes fórum...
Akinek kérdése van, tegye fel, megpróbálok válaszolni rá.
Érdemes lenne a topicot pszichológiai szempontból is boncolni...
Történetek, tapasztalatok, félelmek, érzések és jótanácsok - ami van, be lehet dobni a közösbe, mindenki okulására ....:-))

Üdv,
Gothic

danger Creative Commons License 1999.10.17 0 0 2
Gothic, mire vagy kéjváncsi?
Olyan sztorikra, ahol a férfi a domináns, vagy ahol a nő?
Személy szerint mindkettőt űzöm egy ideje, úgyhogy ha sztoricsennelt akarunk nyitni, akkor megbombázhatlak Benneteket egy-két fantáziával... Már elég sok topic elindult ebbe az irányba, és bevallom, egyszer nem ártana egy jó kis mesegyűjteményt összehozni.
Mellesleg én pl szívesebben olvasok olyanról, ahol a nő dominál. (Baromi izgató bír ám az lenni :))
Másik meg hogy kik járnak erre?
Tegyefelakezétaki...

nna
dangervoltam

Előzmény: Gothic (-)
Gothic Creative Commons License 1999.10.16 0 0 1
Tudás 0? ...:-))
kollega Creative Commons License 1999.10.16 0 0 0
Nekem 0 hozzászólásom,0 véleményem van
Gothic Creative Commons License 1999.10.16 0 0 topiknyitó
Egyenrangú partnerek az ágyban???? avagy A Szekszualitás Mellékfolyói

Ha volt szokatlan élményed (közvetlen vagy sem), van véleményed, hozzászólásod...
Ha érdekel ami a szekszualitás mögött rejtőzik...
A témát nem igazán tudom (akarom?) rövidebbre zárni. Engem - saját ösztöneim miatt - izgat a dolog.
Kinek mit mond - írja le...

Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!