Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Telefonhoz nem igazán értek, de maga a rendszere nem olyan mint a számítógépen, hogy megvan a hardver része, és ha akarom akkor Linux ha akarom akkor windows megy rajta, csak újra kell húzni az egészet?
Nem nagyon pörög a Windows Phone topic, így itt kérnék segítséget.
Vásároltem egy Nokia 530 telefont (Windowsphone) amit fejlesztés híján lassan már nem nagyon tudok használni. Olvastam valahol hogy ezekre valahogy rá lehet telepíteni androidot.
Tudnátok-e segíteni benne, hogy hogy kell csinálni, teljes értékű androidos telefon lesz?
Azért nem kell kiakadni :) Nem a Te géped “csesztem” el. És ki mondta, hogy illegálisra cseréltem?? Eredeti Win 7em van. A lényeg igen, hogy előbb kellett volna kérdeznem, de nem baj, mert nem történt vissza fordíthatatlan dolog, s tanultam belőle.
Válaszodat neked, és a többieknek is köszönöm! :) Szép estét!
Sziasztok! Már nem tudom hová forduljak segítségért.
HP 15- da0530ng laptopom van. Eredetileg Win 10 volt rajta. Nekem viszont az nem tetszett, ezért Win 7 Home Premiumot raktam rá. Internetet a lakásban csak wifin keresztül lehetséges elérni, a wifit meg sehogy sem tudom a telepítés után beállítani a laptopon. Hol lehet a baj? Mit csináljak?
Ja, ezért kellene kepernyőkép róla, vagy csináljon egy zip-et és azt nézzük meg. Addig teljesen feleslegesen rágunk mindent, míg nincs elég adat a júzer részéről és kicsit több hajlandóság a megoldásra
Nem volt teljesen világos, hogy pontosan mi is a probléma, de úgy tűnt, hogy éppen az, hogy nem (jól) kezelte a gépe a zip-eket. Innen indult el az a dolog, hogy akkor esetleg próbálkozzon valamilyen más tömörítő programmal.
Egyébként alaposabban megnézve a szöveget: "The validation of digital signatures within explorer can be enabled or diseabled. this affect only the icons dislpayed. but not the ability to manually validate digital signatures", ez egy Microsoft rendszerüzenet. És arra utal, hogy az exploreren belül lehet engedélyezni, vagy tiltani a digitális aláírások validációját. Aztán azt is írja, hogy ez csak az ikon kijelzését érinti, de a digitális aláírások kézi validációját nem. Ebből az utóbbi két mondatból egy mukkot sem értek, de jó lenne, ha valaki tudná, mit lehet ezzel kezdeni.
Anika: Egyébként lehetséges, hogy nem a tömörítő programod van beállítva alapértelmezettnek a zip fájlok megnyitására? Ha van telepített tömörítőd, akkor próbálj meg fölé állva az egér jobb gombbal kattintani, és a "társítást" választva megnyitni a tömörítővel. És ha úgy megy, akkor beállítani alapértelmezettnek azt.