Keresés

Részletes keresés

Ateus Creative Commons License 2002.12.05 0 0 222
Tudom, hogy hibáztam...de szóljon 3 érv a mentségemre:
1. eléggé idősödő spiné volt, ergo rá nem gerjedtem annyira mint a kabátjára
2. miatta szaladgáltam fél órát az utcán boltról-boltra mert neki reggel 9-kor egy csak egy 20 ezres volt a bukszájában. mire visszaértem már elég sokan voltak, hogy ne érjek rá a kabátjáról kérdezgetni.
3. vissza fog jönni a nő, mert nem most volt először nálunk, csak eddig még nem volt kabátban. mellesleg engem is érdekel, hogy honnan van a kabátja, ergo ki fogom deríteni és elsőre neked szólok! ok? :-)

Mellesleg köszönöm a képet, nagyon profi és nagyon élvezetes lehet ilyen ágyban a szex .-)

Előzmény: lakk-fetis (215)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.05 0 0 221
Bocs, ma nem jön össze semmi . Az oldal címe helyesen: www.neterotika.hu/Erotica/latex/latex.htlm
Tudom, hogy nem lényeg, de így a helyes.
Előzmény: lack-plastic (220)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.05 0 0 220
Lakk-fetis!
Az általad keresett oldal: www.neterotika.hu/Erotica/latex.htlm
Sajnos én nem tudtam megnézni, mivel valami jelszó kell hozzá, amit nem tudok.
Előzmény: lakk-fetis (217)


lack-plastic Creative Commons License 2002.12.05 0 0 219
(Bocs, az előbbi hozzászólásom előzménye helyesen: Lakk-fétis ...)
Előzmény: lack-plastic (218)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.05 0 0 218
Lakk-fétisnek:
Nem,nem! Ez a zuhanyfüggöny jó anyagból van, vagyis olyanból ami mindannyiunkat lázba hoz! a felülete tökéletesen sima és PVC-fényes:
Előzmény: djt-122 (214)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.05 0 0 217
Juj, eszebe jutott valami!
Volt egy oldal a neten aminek ha jól elékszem

A latex és a lakk-bőr varázsa

volt a címe, tud erről valaki valamit?

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.05 0 0 216
Aki nem kapta meg szóljon, nem volt sok időm küldözgetni.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.05 0 0 215
Na, LLP FC

Az ággyal azért lógok, mert a lapommal nem volt időm foglalkozni és nem tudom, hogy kell belinkelni a fórumra. De elküldöm az egyiket ami kéznél van, most, a topic-hoz tartozó levélcímére.

Azoknak akik nem látták az rtl-es ....., boldog és nyugudt álmokat (estére).

De jó, hogy legalább van némi remény arra,hogy lesz lakk nacink ha várni is kell rá. Ha valaki jár az Oktogon felé van ott egy méterárú bolt, azt a fülest kaptam, hogy talán van lakk anyaguk.
A másik ilyen bolt a kelónál(Keleti PU) van de azt megnézem én. Ha 13 000-ból van naci az király, akkor csak az ingemet kell megvarratnom :).
Ahhoz pedig jó lesz a Taylor-os anyag legfeljebb "izompólós " lesz a figura:).
Nem a stílusom de kibírom cél érdekében.

Ateus! HIBÁZTÁL!!!

Ha fiatal volt rá kellett volna repülnöd!!!!!
Ha nem, akkor kifaggatni honnan van a kabi és informálódni a magad és a mi javunkra. De ha annyira nem öreg, akkor is rá kellettvolna repülni, mert ilyet kihagyni hiba.
L-P:
Jobbat mondok! De szólj, ha tévedek a zuhanyzó fuggöny nem durva szokott lenni, érdes felülettel stb,stb.
Na ami nekem van az egy Mezőgazdasági boltból származó nagyon vékony fólia. A hátránya hogy "ki kell elötte alaposan mosni" és szellőztetni.
10 méter elég az ágyneműre, és paplan sem kell:)!
Tisztítása egszerű és gyors. Könnyen szárad!!!:))))
L-B
Te nem találtál semmit nekünk? Vagy nem volt időd keresni?

djt-122 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 214
Nos itt jön a Little Paul telefonszáma:3220978De azért üröm az örömben hogy tegnap felhivtam öket.A hölgy közölte hogy lakkszoknyájuk most nincs(ez érdekelt volna engem)De ha leelölegezem akkor néhány napon belül beszerzik.Fiú lakknaciuk most csak piros van 13000ért,meg valami testrefeszülös.De tessék érdeklödni!!!!!
Grancy.
Ha tudsz várni heteket akkor neten keresztül a Latexshop.hu ból is lehet egész jó latexminit rendelni.Bár remélem nem sharon sloane gyártmány!!!
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.05 0 0 212
Üdv LLP FC !
(Még a végén bevonul a köztudatba ez a klub-név, mint ahogyan a nagynevű sportklubokkal történik...) :o))

Ateus !

1.) Igazad van, a riport- és hírműsorok valószínűleg egy tőről fakadnak, legalábbis részben a Fókusz-gárda keze is benne lehet a dologban, úgyhogy tényleg nem tudom, mit vártam... A közszolgálati TV-műsoroktól valóban régen nem várok már semmit, különösen nem az objektív, tényszerű információterjesztést. Csak ez elég gáz, hogy szinte belehipnotizálják az emberek tudatalattijába a saját véleményüket. Ennyit az objektivitásról, ami szerintem egy riportfilm alapvető tulajdonsága kellene hogy legyen. Ezért nézek inkább Spektrumot vagy Discovery-t. Mellesleg a Discovery-n is volt szó az egyik dokumentumfilmsorozat egyik részében a fétisizmusról és lényegesen pártatlanabb módon mutatta be a jelenséget ! Persze ezt a filmet nem magyarok készítették.....
2.) Hogy miért nem teszek ellene ? Egyrészt azért, ami már itt többször is elhangzott a közszolgálati adókkal kapcsolatban : nem az ismeretterjesztés a céljuk, hanem a szenzációhajhászás, aminek révén a lehető legtöbb "birka-szemléletű" nézőt tudnak magukhoz csalogatni. Ebbe a műsorpolitikába pedig egyszerűen nem fér bele az én "felhomályosítási" célzattal esetleg megírt levelem. Másrészt az inkognitóm számomra nagyobb erővel bír, mint az azirányú törekvésem, hogy hazánkban egyre elfogadottabb legyen a fétisizmus, illetve hogy egy televízióadó maroknyi műsorszerkesztő gárdájával megpróbáljam elfogadtatni magam és a világszemléletemet. Ez is egy olyan dolog, amit nem akarok, nem is lehet és véleményem szerint nem is kell ráerőszakolni az emberiségre csakúgy, mint a homoszexualitást. Most többen mondhatnók, hogy miért dugom homokba a fejem, miközben arról papolok, hogy milyen sz*r a helyzet Magyarországon, azonban úgy gondolom itt a Neten lényegesen többet lehet elérni etéren és a célközönség is talán egy kicsit magasabb IQ-szinttel bír. Csakhát a Netes társadalom viszont meglehetősen hímközpontú. Ez itt a sajna !!!

Az én lelkivilágomnak azonban most mindennél többet jelent az a kis társaság, akik itt a topic-ban szinte állandó látogatók és hogy jelenpillanatban kb. 13-an vagyunk (!), ahogy így visszaszámolgatom az elmúlt hónap hozzászólásait. Persze vannak akik jönnek, vannak akik mennek, de ez a létszám az elmúlt időszakban állandósulni látszik és ennek én mindennél jobban örülök !!! Akik itt hozzászólnak, azok véleménye, életszemlélete, érdeklődése mérföldekkel jobban érdekel, mint a konzervatív, bekövesedett médiáé !

Árzabáló !

Sikerült kielégítenem a latexanyag vastagságával kapcsolatos tudnivalók iránti kíváncsiságodat ? :o))

Grancy !

Mi van az egyetemista csajjal ??? Sikerült megkörnyékezned vagy csak egy múló jelenés volt ??? :o))))))

Lakk-fetis !

Lógsz az ágyneművel !!! :o)))))

Lack-plastic !

Szaunaruhát fitness-szaküzletekben is lehet kapni és akkor nem kell várnod a Quelle kb. 2 hetes szállítási határidejére ! Igaz, a színválaszték meglehetősen gyér : csak ezüstből és kékből láttam eddig, de az anyaga szerintem kárpótol ! ;o)

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.04 0 0 211
Visszakanyarodva a LAKK ágyneműhöz. Már türelmetlenül várjuk (azt hiszem, joggal használok többes számot) a fotót, Lakk-fétis!
Latex Bondhoz hasonlóan én is szívesen hancúroznék egy így megvetett ágyban. Eddig nekem egy ,a franciaágyunkra rápasszoló fehér áttetsző PVC lepedőm van, ami meg tud őríteni. Nem rég történt, hogy éppen zuhanyoztam, mikor a feleségem a felül testre símuló, alul bő LAKK minirucijában beállt mellém a víz alá.(Szerintem a vizes lakkrucis nő a világ első csodája.) A történet ezen a bizonyos PVC lepedőn fejeződött be, amit tulajdonképpen zuhanyfüggönyként vásároltunk, és ugyanolyan anyagból van, mint a gumibugyi.
Előzmény: lakk-fetis (189)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.04 0 0 210
Sziasztok LAKK-LATEX-PVC-csapat!
Szóval az RTL-klub már megint kitett magáért? Én nem láttam azt a műsort, de tőletek tudom, hogy milyen lehetett.
Persze. A fetisisztát bosszantja, hogy ha másként mutatják be, mint amilyen ő valójában. De hát az RTL-től lehet mást várni? Ezt az adót azért hozták létre bizonyos érdekcsoportok (de ez már sajnos politika), hogy hülyítsék a népet. Ezen az adón minden másodperc erről szól. Szerintem ne törődjünk velük! Éljük a magunk életét-amit persze ők eléggé megnehezítenek- LAKKban, LATEXben, PVC-ben, aztán majd csak változik valamelyest a társadalom megítélése + irányban, ugyanis az RTL sem örök és mindenható.

DJT-122!
A szauna ruha jó ötlet, valószínüleg a napokban rendelek is magamnak a Quellétől. Isteni PVC anyaga van. Volt nekem korábban hasonló, de már "elkopott".

L8xxx!
Az én vonzódásom a gumibugyi iránt a PVC anyaga miatt van elsősorban, bár az az igazság, hogy pelenkával is felveszem néha, ami baromira felizgat, annak használata meg különösen.No, de nem akarok átmenni egy másik topic felségterületére, bár szerintem a különböző fetisizmusok között vannak átmenetek, nehéz meghúzni a határt. A kötős megoldás is jó, már gyakoroltam kezdő koromban.

Latex-Bond!
A baby-fetisizmusról már én is hallottam, állítólag Londonban van egy ilyen klub. Ez sem lehet rossz, de én inkább a L-L-P-csapatba tartozónak érzem magam. Sajnos nár nekem is meg kellett küzdenem a S/M kontra L-L-P problémával. Egy beszélgetés során egyszer megkérdezte tőlem a beszélgetőpartnerem, hogy hol vannak a korbácsaim?. Ki kellett őt ábrándítanom, hogy semmi közöm a S/M-hoz. De hát ő azt hitte, hogy...
Hülyék az emberek, és az ilyen RTL-ek folyamatosan hülyítik őket.

Ateus!
Az, hogy egy LAKK-kacis nőtől olyan gondolataid támadnak amilyenek, az dehogy kóros! Ez a L-L-P- fetisizmus! Szerintem ez teljesen normális, én is így érzek ilyen esetekben.

Ateus Creative Commons License 2002.12.04 0 0 209
LB!

Én szerencsére nem láttam a műsort, volt elég gondom e nélkül is, de lenne 2 dolog amit megkérdeznék tőled a legnagyobb tisztelet mellett:
1. A Fókusz gárda már bebízonyította, hogy nem érti mi az a szexuális stimuláció, mert nekik sajna még a vibrátor is sok. (Nagyon nem akarom bántani őket, mert az egyik műsorvez. csaj diplomariportfilmjéhez nekem is van némi közöm...de ez most nem ide tartozik)Márpedig ez a műsor szintén az ő kezük munkája bizonyos mértékig, ha jól tudom. Akkor mit vártatok?
2. Az egy dolog, hogy - jogosan - felbőszít a dolog, de miért nem teszel ellene, hogy ne legyenek ilyen sötétek? Nem akarlak fényezni téged, de szerintem ha valaki szakértője a fétisnek, akkor te az vagy. Írd meg nekik (normális hangnemben), hogy mi a lényegi különbség. Helyreigazítást nem fogsz kapni, de legalább megmutattad, hogy aki fétisiszta nem elmebeteg vagy szexuálisan aberrált.

Előzmény: Latex Bond (208)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.04 0 0 208
Mélyen Tisztelt LLP FC !

Volt "szerencsém" (?) nekem is látni a tegnap esti förmedvényt kedvenc közszolgálati adónkon, és esküszöm állatias ösztönök kezdtek eluralkodni rajtam a vaksötét riporter tudatlan, negatív IQ-jú kommentárja hallatán ! A tárgyilagosság és az információ teljes hiánya rikoltott le a hülye arcáról...
Első számú és egyben legkiemelkedőbben unintelligens megnyilvánulása az volt, ami Lakk-fetisnek is rögtön szemet szúrt : keverték az S/M-et a fétissel !!! Ennyi már magában is elegendő ahhoz, hogy beleröhögjek bárkinek a szemébe annak bődületes butaságán, de ez az idióta nem elégedett meg ennyivel és tovább rontotta az ázsióját. Az, hogy a XXI. században (csak tudnám, miért ez a műsor címe ?) még mindig betegségnek titulálja valaki az S/M-et, illetve bármiféle más (legális) szexuális játékot, az egyszerűen szégyen a köbön ! Valamint az olyan elejtett megjegyzések, miszerint ezen játékok kedvelői sivár szexuális kultúrával rendelkeznek (nem szó szerint, de ez volt a lényege), az meg már egyenesen felháborító !
Nekem ugyan nem tisztem megvédeni az S/M rajongóit, de ezek a beszólások még engem is kihoztak a sodromból. A műveletlen tapló riporter saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt azzal, hogy még a fogalmakkal sincsen a legcsekélyebb mértékig sem tisztában. Személy szerint pofám nem lenne olyan témáról riportműsort készíteni, amihez halvány lila gőzöm sincs !
Kár, hogy a magyar televízióban csak ennyire futja, amikor a németeknél már külön műsorok foglalkoznak ezekkel a szexuális élet színesítő szokásokkal és amely műsorok egyikében a műsorvezető például egy TRANSZVESZTITA !!!
Ennyit az RTL-klubról...

Foglalkozzunk inkább a latex-szel és a többi finomsággal... :o)

Djt !

Attól tartok, a Rimba is egy viszonteladó, legalábbis a latex termékeiket tekintve. A bőr cuccokat lehet, hogy ők gyártják, de arról sem vagyok igazán meggyőződve. A Rimba régebben is adott ki katalógust (nekem is van egy gyűrött 1993-as példány) és abban sem voltak valami minőségi cuccok... Persze ettől még a lakkruháik lehetnek nagyon dögösek - én a világért sem akarom elvenni a kedved -, csak ha lehetséges, ne látatlanban rendelj 41.000 Ft-ért !!! Nehogy csalódás érjen ! Azért kívánom, hogy inkább Neked legyen igazad !

Ateus Creative Commons License 2002.12.04 0 0 207
Üdv néktek!

Ma a munkahelyemen ért egy kis meglepi. Az egyik vevőnek, akit én szolgáltam ki, szép fényes lakk kabátja volt és hirtelen érezni kezdtem magamban a vágyat, hogy ilyet akarok érezni magamon. Ez már kóros? :-))

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.04 0 0 206
Megnéztem hát a választéktól nem vagyok eldobva a bady és az overal az király, (a többi hát mit mondjak).
ÓÓH bocsi megint elfelejtettem ez itt HUNGARY és már ennek is örülni kell.

Bocsi kicsi vlágvége hangulatom van mostanában semmi se jó.

Jövök ha jobb a kedv
és nem én leszek
a barna medv.

Üdv : lakk-fetis

djt-122 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 205
Hál isten nem láttam a XXI századot melóztam,amugy is egy primitiv adó az LTR BULK.De találtam valami egészen mást.Ugy látszik a Nivo shop uj partnert talált a latex és lakk ruhák területén,valami Rimba nevü holland céget.Nézzétek meg a www.divat.nivoshop.hu oldalt,elég szép választék van van ráadásul-majdnem leesett az állam-lakk cicaruha is 41000ért.Lehet meglepem magam vele?
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.04 0 0 204
Na kedves L-L-P Fun Club (LLP FC)

Tegnap este ismét tanui lehettünk a média romboló és emberbutító hatásának. Lásd RTL club XXI. század című "FANTASZTIKUS" műsorát.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy emberek akik riporterkedésre adjáf fejüket ennyire buták, tudatlanok legyenek. Ha már csinál egy riportot akkor csinálja rendesen (de ezt az "rtl club"-tól elvárni amúgy is súlyos dolog) ne ilyen aljas és szánalmas kivitelbe. A filmben elhangzott az, hogy le vagyunk maradva 10-15 évvel, ezután a riport után még legalább 15-öt sülyedtünk.
Fel vagyok háborodva, hogy a fetist keverik az S/M-vel és a BDSM-vel.
Ha láttátok akkor tudjátok miről beszélek ha nem csak nyertetek.


Latex Bond Creative Commons License 2002.12.04 0 0 203
Szia Lack-plastic !

Már el is felejtettem, spongyát rá ! :o))))

A gumibugyi mibenlétéről már L8xxx kimerítő választ adott, tulajdonképpen én csak annyit fűznék hozzá, hogy a baby-fetish valóban egy külön ágat képvisel és a kedvelőit nem maga az anyag izgatja fel, hanem a "babás" kinézet és az abbéli viselkedési formák. Így egy kissé elkanyarodunk ugyan a topic témájától, de persze ha akarjátok, beszélgethetünk róla azokkal, akiket érint !
A baby-fetish-nek is magvan egyébként a latex-szel való áldásos egyesítése, hiszen a Marquis például gyárt mindenféle felnőttméretű baba-holmit csajoknak : rugdalózót, ujjatlan kesztyűt, lábzsákot, megkötős sapkát, cumit és gumírozott szegélyű pelenka-bugyit természetesen a legfinomabb és legátlátszóbb transzparens LATEX-ből !!! Na, ez aztán tényleg baromi szexis és zabálnivaló ! Pedig én aztán nem vagyok ennek az ágnak a rajongója !!! :o))))
Megpróbálok képeket keresni, csak nemigen érek rá mostanában a netet bújni...

Előzmény: lack-plastic (194)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.04 0 0 202
Szia Árzabáló !

Az "árnyosabb oldala" nálam is ott jelentkezik a dolognak, hogy nemes egyszerűséggel jobban bevadít a fétises szex és időben tovább vagyok "merev", de azt azért nem mondanám, hogy nincs annyira jó, mint a hagyományos változat. De ha egy igazán emlékezeteset és legfőképpen hosszabb időtartamút vagy esetleg több alkalmas akciót szeretne a barátnőm, akkor sajna kénytelen ilyen "áldozatot hozni". Már ha ezt áldozatnak lehet nevezni, mert nem értem mi abban a szörnyű, ha bizonyos ruhadarabok segítségével erősíti a libidómat olyan szintre, amilyet más esetleg még a hagyományossal sem képes elérni ? Ettől én még vele szexelek és nem a ruhával...
Az egész fétis-játék akkor emelkedhet kritikusabb szintre, ha az embernek már nincs szüksége a partnerére a kielégüléshez, hanem elegendő a ruha (vagy az a bizonyos anyag) közelsége, látványa illetve érintése. Ezt elkerülendő a partner sokat segíthet az egész dologhoz való hozzáállásában és ezen minimális kényelmetlenségben, mely szerint engedi beleépíteni a kérdéses vágyfokozó "segédeszközt" a nemi életébe és aktívan ki is használja annak hatásait. Ha erre egyáltalán nem hajlandó vagy csak ellenérzésektől hajtva, kényszerből teszi meg, akkor terelődhet esetleg az ember fétisizmusa "rossz irányba", amit nem szabad megvárnunk.

A latex anyagok vastagságáról :
Attól függően kell megválasztanod az anyag vastagságát, hogy miféle ruhadarabot kívánsz belőle csináltatni. A kész ruháknak ugyanis adott a vastagsága, ezt általában fel is szokták tüntetni a leírásánál, úgy hogy ez esetben már nincs választási lehetőséged. Általában egyébként mindig a célnak legmegfelelőbb vastagságú latexet használják a ruha elkészítésére, de nagyobb nevű cégeknél elképzelhető, hogy egyszerre többféle vastagságban is kínálják ugyanazon modelljeiket. Ez azonban ritka, inkább az a jellemzőbb, hogy rendelésre bármilyen vastagságból elkészítik az általad kiválasztott darabot.

A lehetséges vastagságok és a belőlük leggyakrabban készített cuccok a következők :
Light(10) : 0.07"-0.10" (0.18-0.25 mm),
Light(15) : 0.12"-0.15" (0.31-0.38 mm) : kesztyűk, harisnyák, body-k, bugyik, cicaruhák.
Medium(20): 0.17"-0.20" (0.45-0.50 mm),
Medium(25): 0.20"-0.25" (0.50-0.63 mm) : nadrágok, szoknyák, overallok, topok illetve lágy esésű estélyik.
Heavy(30) : 0.25"-0.30" (0.63-0.76 mm),
Heavy(35) : 0.30"-0.35" (0.76-0.89 mm) : kabátok, maszkok.
Heavy(40) : 0.35"-0.40" (0.89-1.00 mm),
Heavy(45) : 0.40"-0.45" (1.00-1.17 mm) : fűzők, bondage zsákok.

Tartósságban nincs akkora különbség az egyes anyagvastagságok között, abban inkább az anyagok minősége a mérvadó, de természetesen a vékonyabbakra sokkal fokozottabban kell ügyelni a fizikai behatások (éles és hegyes tárgyakkal való kontaktusok) tekintetében.

Előzmény: árzabáló (192)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.04 0 0 201
Azakiazaki !

Nem szeretném ismételni önmagam, de ha jól emlékszem pontosan erről írtam : a party-n nyakpánt OK, bőrnadrág nem OK ! Egyébként kösz, nincs szükségem sem a nyakörvedre, sem a pórázodra, mert latexben szoktam party-ra járni és még véletlenül sem az általad vázolt kommersz SM-viseletben ! Bocs ! :o)
A másik felvetésed : "Ha NAGYON el akarna menni rá, akkor megszerezné magának a megfelelő öltözetet is...". Ebben sem értünk egyet ! Bármily furcsa Számodra, nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen cuccokat vásároljanak anyagi megfontolásból, úgy hogy KIZÁRÓLAG emiatt nem mennek el party-ra, pedig NAGYON szeretnének ! Sokan nem levetkőzni akarnak egy ilyen rendezvényen, ahogyan azt Te gondolod, hanem szépen, szexisen felöltözni. Az ilyen gondolkodásmód miatt tart nálunk a party-kultúra ott, ahol tart...
Még egyszer mondom : a kultúrált fétish party-k elsősorban nem a meztelenkedésről és a szexualitásról szólnak. Ezek csak a szükséges velejárói ! Benne van a nevében : FÉTIS party. Tehát olyan cuccot veszel magadra illetőleg olyan cuccba öltözteted a partnered, ami Téged szexuálisan lázba hoz és ebben jelensz meg a rendezvényen ! Egy póráz viselete még nem fétisizmus, hanem "csak" az SM iránti vonzódásodat tükrözi.

Előzmény: Azakiazaki (200)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.12.03 0 0 200
Ha gondolod adok kölcsön egy szép piros BŐR nyakörvet és egy szép pórázt a barátnődnek, hogy adja rád, s akkor majd biztos beengednek a partyra. Pedig "csak" bőrben vagy. :)
Előzmény: Latex Bond (175)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.12.03 0 0 199
Persze nem az a topic. Arra írtam, hogy nem biztos, hogy vakaki csak azért nem megy el a Fetish partyra, mert nincs megfelelő öltözete.
Ha NAGYON el akarna menni rá, akkor megszerezné magának a megfelelő öltözetet is.
Előzmény: Ateus (173)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.03 0 0 198
L-P

Na abban a sorozatdan lesz egy divatbemutató csak lakk és pvc ruhákból kövesd az eseményeket és meglátod. HIHETETLEN jók a cuccok amik ott lesznek.
További jó ábrándozást.

djt-122 Creative Commons License 2002.12.03 0 0 197
Végül is visszagondolva erre a PVC ruha témára,láttam a Quellénél,és más fitnessboltban ú.n. szauna ruhát.Végül is az is pvc anyagu,áthidaló megoldásként, megint hülye szót használok:playsuitnak jó nem?
djt-122 Creative Commons License 2002.12.03 0 0 196
Latexes jó napot kivánok.
Nagyon tetszenek a latexen kivül a fényes gumi anyagú triatlon ruhákba bújtatott nöi testek is.Ez is a fétisizmus egyik ága?Tudnám képpel is bemutatni de ezt már tulbeszéltük.
l8xxx Creative Commons License 2002.12.03 0 0 195
LP:

PVC alsóneműkkel kapcsolatban csak annyit, hogy a gumibugyit csak magyarul hívjuk annak, hiszen ez a ruhadarab a klasszikus értelemben valójában PVC és az csak egy dolog, hogy milyen a szabása. Ha kell, olyanra csinálják meg, hogy egy pelenka is aláférjen: ez valószínűleg már egy másik topic témája, bár ha felnőttként, kedvtelésből hordod így, ez is fetisizmus. Ha meg pelenka nélkül van, akkor meg tök mindegy, hogy atombugyi- vagy éppen tanga formájú-e, fehér vagy éppen áttetsző, lényeg, hogy izgasson ha rajtad, vagy ha máson van.
Egyébként, ha van egy varrógéped meg egy kicsi érzéked a varráshoz, nagyon gyorsan össze lehet állítani egy PVC alsóneműt.
Egyébként a megkötős PVC bugyik is lehetnek nagyon izgik. Ezek leheletvékony PVC fóliából készülnek (általában fehér). Ha nincs megfelelő méretű, lepedő alátét fóliából (babaáruházakban kapsz, asszem 1m x 0,5m, vagy valahogy így) is lehet kivágni, aztán csak fel kell kötni és startra kész.
No ennyit egyelőre a PVC alsókról.
Látta már valaki a www.latex.dk oldalt?
Mi a véleményetek?
Üdv:
L8xxx

Előzmény: lack-plastic (194)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.02 0 0 194
Latex Bond!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, az nap tényleg hülye voltam. Mindenkivel. Felejtsük el!
Köszönöm az alapos ismertetőt, te aztán otthon vagy a témában!Alaposan áttanulmányozom, hogy kellő ismeretekkel felvértezve ugorhassak bele a LATEX világába. Így első olvasatra tényleg macerásnak tűnik, de ahogy a képekből, és az általatok elmondottakból kitűnik, megéri!

Grancy!
Azon az egyetemen ilyen cicababák futkoznak? És te nem futottál utána? Áááááááááá!!!!!!!!!!!!! Figyeld a csajt, és csapj le rá!

LAKK-LATEX-PVC-team!
Kinek van tapasztalata a PVC alsóneműkkel kapcsolatban? Esetleg van köztetek, aki mondjuk LAKK nadrágja alá - vagy más, kevésbé erotikus nadrág alá - szívesen vesz fel gumibugyit (ami ugye lágy PVC). Írjatok! Azt is írjátok meg, ha szerintetek a gumibugyi nem fér e topic kereteibe! (Véleményem szerint baromi izgató, és az az előnye is meg van, hogy olcsó, és könnyen beszerezhető.)

A TV-1 sugározza a Szerelmek Saint-Tropez-ben C. sorozatot, ahol feltűnik néha egy LATEX-topos, vagy LAKK-forrónacis bombázó. Figyeljétek!

Sziasztok, LAKK-LATEX-PVC-csapat!

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.02 0 0 193
Na örömmel jelentem de, hogy megérkeztek az első képek melyeket DJT volt kedves elküldeni.

Igérem a feldolgozás is gyors lesz és ti is láthatjátok haharosan. Írok a forumba ha láthatók a képek, előre annyit, hogy FANTASZTIKUSAK!!
De miközben nézitek kezeket a billentyűzetre:))
árzabáló Creative Commons License 2002.12.02 0 0 192
Sziasztok!

grancy!

Azthiszem ez a "fetishiszta" emberek közös vonása, hogy rááll a szemünk a extrémebb ruházatú lányokra...

Latex Bond!

Örülök, hogy nem értettél félre abszolút nem tartom magam "áldozatnak", de mint mindennek ennek is megvannak az árnyosabb oldalai, és én ezzel kapcsolatba kérdeztem.

Szerinted latexben milyen vastagságút érdemes vásárolni? Van-e különbség, tartósságban,,stb...

Előzmény: Törölt nick (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!