Ismer valaki olyan helyet (Pest megye/BP.) ahol van, vagy esetleg be tudnak szerezni Magma típusú felnit? http://www.magma-wheels.com/ Engem a MAGMA Centero éredekelne: http://www.magma-wheels.com/typo3temp/pics/e016575378.jpg
Lehet, hogy volt már róla szó, de most nem találom... Szóval összefoglalnád nekem, hogy milyen plusszal is jár ez a "box"? Mennyibe is került? Milyen módosítást igényelt a beszerelés? A teljesítmény/nyomaték, hogy alakult a beszerelés után? És a fogyasztás?
illetve van e valalkinek utólag beépített tempomatja, merta pappasnal, ahol vesszük azt mondták, hgy elvileg lehet, de 130nál feljebbi sebességnél nem működik amit próbáltka, ehhez a motorú autóhoz, nem szereti egymást a 2 elektronika.
hátsó szárnyat mennyiért lehet venni? és mi a felszerelés módja? ragasztás csavar? nem kell hogy fényezve legyen
pár héten belül mi is tulajokleszünk 1,4 5ajt ex fehér szín
keresnék 4db acélfelnit 15ös méretben. jó a használt is. illetve 16os alufelnit, ami fekete, illetve részben fekete színű illetve megválnék a 4db gyári acélfelnitől 16os méretben illetve a 4db 16os ex dísztárcsától is szabadulnék
amennyiben kell vkinek, illetve ajánl vmit kérem jelezze
Ma alkalmam nyílt egy pár perc és néhány kör erejéig kipróbálni egy off Nissan Qashqai-t. A teljesség igénye nélkül persze, és akarva akaratlanul a Ceed-emhez hasonlítva, annak elenére, hogy nyilván tudom , nem egy kategória. Bár csak városban mentem két kört, és 60km6h nál többet nem, a nissan 2 literes motorja nem volt rugalmasabb mint az 1,4 ceed eddig a sebességig. A 6 gangos váltó viszont pazar. Eddig a ceed volt a legcsendesebb autóm, d amit a quashqai tud, az "vérlázító", semmi menetzaj nem hallható se a motor, se a futómű felől. Az ülései furcsák keskenyebb és öblös a háttámla és az ülés is puhább, de nem azt éreztem, hogy körülölel, hanem lefog . (a hátsó üléssor is kisebbnek tűnt) Furcsa módon a ceedet tágasabbnak szellősebbnek érezni! a nissanban a lábam kuplungoláskor folyton beakadt alul a takaróelemekbe, szűk a hely egy szélesebb cipőnek. Ha lehetne "választani, maradnék a ceednél, és opcióba kérném bele a qashqai csendjét, meg a 6 gangot! :-DD
Valaki találkozott már olyannal, hogy a tempomatot üzembe helyezem, majd ha elérem a sebességet megnyomom a set (-) gombot, és valamikor nem memorizálja.
Tehát fölvillan a set kiirás a órán de el is alszik. Hébe hóba csinálja.Valaki??
Egyébként ha a + gombbal "set"elem akkor mindig jo. Valami érintkezési hiba? Vagy mi fene?
mennyire jo arak? nalam egyelore ugy nez ki, hogy az elso fordulot Szabo Ur nyerte, az 50% kamatmentes plusz 60e engedmeny + 45e ingyen elso szerviz ajanlataval, masodik-harmadik helyezett a pappas es az erdm6, negyedik helyezett a k-n tatabanya 300e engedmennyel... a masodik fordulo jovo kedden...
"amúgyis itt a keleteurópai régiókban nem igazán jeleskedünk ami a toleranciát illeti-:)) Jó példa erre a közúti forgalom. A Beneluxban, Dániában, Sakndinávia...és sorolhatnám....nincs a forgalomban annyi anyázás, dudálás meg egyéb"
Hát ebben egyetértünk, sajna tényleg így van, és nagyon nem jó ez így!!! Van hova fejlődnünk, kérdés, hogy ez meddig tart!? :-(((
A jó hangulat, a vicc mind rendben. Talán meg sem sértődött senki sem. Még mindég az a véleményem, hogy viccesen sem érdemes célzésokat tenni.....amúgyis itt a keleteurópai régiókban nem igazán jeleskedünk ami a toleranciát illeti-:)) Jó példa erre a közúti forgalom. A Beneluxban, Dániában, Sakndinávia...és sorolhatnám....nincs a forgalomban annyi anyázás, dudálás meg egyéb, de nincs a fórumokon sem túlérzékenység-:)) Paradoxálisan hangzik és mégis így van.
Csá Díler! Nekm is van Boxom és úgy veszem észre,hogy egy kicsit csal a fedcomp. Szerinte 50l naftával 970km-t mentem,de az átlag csak 4.5l Nagyon úgy néz ki,hogy az ODO-hoz képest 10%-kal többet számol az A és B számláló. Ha elfüstölöm ezt az 50l naftát talán okosabb leszek. Te nem méretted le a teljesítményét a Box berakása után?
Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok mindenkinek! Szeretném kellemesebbé tenni a kia ceed-t vásárolni szándékozóknak - hivatkozva több, a kerekedőkkel kapcso- latos hozzászólásra- egy jó hirrel.
Hosszabb gondolkodás és számtalan variáció után ma hoztam el egy l.6 SW-t a JÁSZ-PLASZTIK Autócentrum Kft.-től. /Jászberény/ Mindenkinek ajánlom, megéri elmenni.
Nekem meg ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy nem ez volt az első ilyen jellegű megnyilvánulás, hogy ne menjek messzire, pl. a legutóbbi "identitás zavarra" utalnék!Ilyen alapon úton, útfélen besértődhetne valaki! Sem ceeee-nek, sem nekem nem volt szándékunkban senkit megbántani, pusztán egy ártatlan viccelődés volt az egész. Meg aztán ismered a mondást ugye? " akinek nem inge nem veszi magára"!!
Egy kis jó tapasztalat: megvan a 40.000-es olajcsere. Friss olaj, egy kis (MPG Extreme) fémkezelővel, meg egy kis MPG Boost a dízelbe, hogy jobban égjen. Megy, mint egy GTi, főleg miután visszadugtam a box csatiját. :) Kicsit érezni, pedig nagyon finomra van álítva. Füst nincs, tolóerő van.
Még visszahívnak hátsó gátló, légbeömlő, és rádió csere miatt.
Sok tucat locsolót kívánok minden kedves benzines és gázolajos kollégának! Remélem nem szereztem ezzel ellenségeket :)
CRDI tulajokhoz egy kérdés: Tegnap hívtak az eladótérből, hogy ha akarok, menjek szoftverfrissülni. Nekem eddig még nem rángatott, nem torpant, tehát ez nem indokolja. De kíváncsi lennék ennyi idő tükrében a fogyasztás, motorkarekterisztika hogy változott? Érdemes-e vagy inkább hagyjam? Előre is köszi a tapasztalatokat!
Ebből talán azt lehet következtetni, hogy se a korra vonatkozóan sem pedig viseletre vonatkozóan nem jó viccet ....faragni....legalábbis fórumon nem. Sokfélék vagyunk korosztály, nem, ízlésre vonatkozóan és senkinek nem esik jól ha akár viccesen is érintettnek érzi magát. Jocó
"nem kötekedni akarok de miért jó elöl állni a pirosnál? én mindig megmosolygom az ilyen embereket! főleg éppen a lent említett járműben ülnek akkor meg pláne identitás zavar"
Talán az állandó felfokozott tempó, rohanás az életben... Nem tudom.
Viszont ez nálam nem párosul agresszivitással, gyorshajtással. csak annyi, hogy lendületesen vezetek. Én meg azokat nem értem meg akik a 3 sávos Szentendrei úton beállnak 2.-3.-4. autónak a többi mögé a pirosnál, miközben a külső sáv üres.
Miért lenne identitás zavar? Csak mert élvezem az autózást? A sok marha a nagyobb kocsikban nem érti : Nem őt akarom megelőzni, önmagáért a vezetés élményéért pörgetem a motort. Miért ne tehetném ezt meg, pont egy suzukival ha csak arra tellik, vagy éppen egy ceed-el???
A hungaroringen a Forma1 mellett van Suzuki kupa is. Ugyanazzal az 1.3-as motorral mint az én suzukim. És ők talán még jobban élvezik a vezetést mint a nagyok...
A hét elején üres volt a város befelé (mindenki félt a kamionos útzártól)
Egy X5-ös BMW-vel "kergetőztünk" jobbára a sebességhatárokat is betarva az üres Szentendrei úton-Árpád hídon. Ő is tudta én is tudtam, az ő kocsija kétszer erősebb, gyorsabb, jobb, meg minden. Mégis élvezettel autóztunk egymást előzgetve, minden agresszivitás nélkül.