Keresés

Részletes keresés

Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 60
Igen, a Gothic nick jellemző rám. Valami gond van vele????

Ja...és Soft S/M , nem Soft Dom. Van ugyanis különbség....

Gothic

Előzmény: sinn (58)
Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 59
Sarkítasz, kedves Sinn,

Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a Dom és a Sub nem két külön ember, hanem egy rendszer - lelki síkon is.
Egymás nélkül nem létezhetnek, feltételezik és meghatározzák egymást.
A játékban minden megtörténhet, szerepek cserélodhetnek, a szabályok változhatnak....de mindez egy öncélú illúzió, egy belso világ kivetítése és azonnal szertefoszlik (ugyan nem nyomtalanul) ahogy az álomnak vége.
Ha az valaki nem bír visszatérni a realitások talajára - ahol a totális birtoklás illuzorikus és értelmetlen - akkor forduljon pszichiáterhez.

Üdv
Gothic

sinn Creative Commons License 1999.10.28 0 0 58
Stílusát tekintve abszolút megfelel a nick-nek. Az 1700-as évek végi angol "gothic" irodalomban (igen sok noi író tollából) sokszáz oldalon át kísértik a nyájas olvasót a hasonló képzettársítások, nem beszélve a fin de siecle izmusai által jegyzett muvekrol.

Gothic ezek szerint spirituális sub - fizikai soft-dom? Vagy már megint sarkítok?



Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 57
Ok, jogos a 10 pont...
Helyesbítek:

"kohómra tőzmérget locsol" helyett "kohómra tűzmérget locsol".....attól tartok nem lett kevésbé zagyva, nem igaz....?

Ön valóban figyel, Tanár úr...:-)))))))))))

Gothic

Előzmény: Gothic (54)
Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 56
Bátorság, Tanár úr, ez csak a kezdet...majd igyekszem alulmúlni magam.
Lehetett volna sokkal rosszabb is...:-))))

Gothic

Előzmény: Völgyi (55)
Völgyi Creative Commons License 1999.10.28 0 0 55
le vagyok kötözve vizualice ettől az írástól..gothic fiam ez egy kicsit goth / ic / usan zagyva lett...képileg meg egyenesen megijedek a " kohómra tőzmérget locsol " kifejezéstől,
ámbár ha úgy vesszük megfogalmazásainkban nagyon ritkán kölcsönzünk az
ipar és a kémia valamint a földtan témaköréből...hm...meggondolandó, bár tény hogy
férfiasabb, mint a mézesbödön:))
üdv: Tanár úr
Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 54
Egy kis lélek-bondage

Szólnál, de tekintetem a szemedbe mélyed. Hozzám lépsz, a vágy fénylő gondolatával kereslek és feltárom ösztöneid titkos rejtekét. Hallgass. Kövesd a mélyből feltőrő hívást, tiszta lélekkel, meztelen testtel jöjj velem. Csukd le szemed és hagyd, hogy vágyad érezzen, bőrödön keresztül láss, érzékeid radarjával értsd meg, amit akarok. Érzem illatod, aurád mézes varázsa erőt ad nekem és bátorságot, hogy tested útvesztőjében vezesselek. Vágyam parancsa varázslat, akaratom mágiája fűz bűvös hálót köréd, táncol és simogat, tested melegét igézve. Minden mozdulatod szenvedélyem édes tükre, szótlan zenére körbeleng és forró ritmussal ölel. Szeretlek, sóhajaid sugallata szerint, szeretsz, ahogy parancsolja türelmetlen kéjed. Tiltott tájaid nedves gyümölcse szomjúságom oltja de belső kohómra tőzmérget locsol. Rabszolgám vagy és lelkem a tied, vágyam úrnője, gyilkosom. Legyőzlek örömmel, fájdalommal, kéjjel de asszony-mosolyod bája elveszejt és életlen fegyveredtől vérzek el. Erőszakkal elveszem, amit adsz nekem. Fájdalmas, reszkető gyönyörrel vallatom tested alkímiáját és a beteljesülés reaktorában a végső igazságot megtudom: az enyém vagy de a tulajdonom sosem leszel.

Gothic

Gothic Creative Commons License 1999.10.28 0 0 53
Kedves Mindenki,

Évek óta foglalkoztat a gondolat, hogy egy nonprofit BDSM közösséget szervezzek.
A problémák abból adódnak, hogy számos érdeklődő nem meri közösségi szinten felvállalni a dolgot, még akkor sem, ha ez a közösség zárt. Sokan inkább az S/M prostitúció csatornáit választják vágyaik kielégítésére, mert azoknak a diszkréciójában jobban megbíznak pusztán gazdasági érvek alapján. Kiváncsi lennék, hogy az érdekeltek közül hányan vállalnák fel az "arcukat" egy olyan társaságban, ahol nem kérik el a személyi igazolványt a belépésnél.
Én megjártam a Bondage és S/M minden kezdeti útvesztőjét, számos bakit követtem el és partnert is vesztettem el a tapasztalatlanságom miatt. Szenvedtem el és okoztam sérülést azért, mert nem ismertem a biztonségi technikákat és nehezen találtam meg a mostani helyem, mert nem láttam a lehetőségeket és nem ismertem a műfaj árnyalatait.
Egy tapasztalt Dom tanácsai megfizethetetlenek....
Tisztában vagyok a társadalmi konvenciók merevségével, a szekszuális kultúra majdnem teljes hiányával és az előítéletek hatalmával. Tudom, hogy jogos a "meghurcoltatástól" való félelem.
Én mégis vállalnám...

PS: A "nyitóbuli" költségeit vállalom egy 50 fős party erejéig...

Üdv
Gothic

Vizipók Creative Commons License 1999.10.27 0 0 52
Természetesen azt is megtaláltam, elolvastam és természetesen ahhoz sem tudok hozzátenni. Csak már muszáj volt jelezni, hogy igen, érdekes a téma, és ne érezzétek egyedül magatokat (már ha ilyen felmerült volna bennetek).
Előzmény: Gothic (51)
Gothic Creative Commons License 1999.10.27 0 0 51
Vizipók,

Nézz körül a "Perverziók leépítése" topicban is, érdemes...
Örülünk Neked.

:-)))
Gothic

Vizipók Creative Commons License 1999.10.27 0 0 50
Hm... Olvaslak benneteket, és csak pislogok, hogy ilyen is van. Hozzászólni meg pláne nem tudok. Eddig, ha utalást láttam a témára, az is poénszinten ment és nem a soft változatból. Talán a Keserü méz és a Vágyak vonzásában c. filmekben vették komolyan. Szóval itt vagyok és figyelek, gyűjtöm az információkat.
DeepBlue Creative Commons License 1999.10.27 0 0 49
Szia Gothic!

Nem lett zagyva. :) Egyébként a génekkel Én is az örökölhetőségre céloztam.

DeepBlue

Gothic Creative Commons License 1999.10.26 0 0 48
Hello DeepBlue,

Azt hiszem, nincs külön Dom vagy Sub gén, viszont biztos vagyok benne, hogy a hajlam globálisan örökölhető.( Három alapkategória létezik: a Dom - aki mindig domináns, a Sub - aki mindig alárendelt és a Switch - aki könnyedén vált szerepet és mindkét esetben jól érzi magát.) Majdnem szilárd meggyőződésem, hogy a személyiségfelődés rögös útján döl el, hogy kiből milyen szereplő lesz.Szerintem nem kizárólag függ a gyerekkori élményektől. Egy gyerek nem mindig szembesül tudatosan a vágyaival és vágyainak tárgya is könnyen változhat. Egyébként meg elég bonyolult ezt meghatározni, mert sok esetben a Domináns magatartás - ami gyerekkorban sokszor agresszivitásként jelenik meg - félelemből és kisebbségi komplexusból táplálkozik és a felnőtté válás során megfordulhat olyan módon, hogy a védekezési mechanizmus leomlásával könnyebben felvállaható Sub hajlam fejlődik ki belőle.

Nagyon zagyva lett?...:-)))))

Gothic

DeepBlue Creative Commons License 1999.10.26 0 0 47
Azért érdekelne, hogy alakul ki valakiben az, hogy melyik oldalra áll (Dom/Sub)? Ez már gyerekkorban eldől vagy a fejlődés közbeni ráhatások szólnak közbe? Esetleg vannak Dom/Sub gének?

DeepBlue

Gothic Creative Commons License 1999.10.25 0 0 46
Azt hiszem írnom kell a Bondage/Dominance és S/M műfajokhoz kapcsolódó veszélyekrő is, mielőtt valaki lelkesen űzni kezdené.

A műfajokat különböző erősségi fokozatok és sok más tényező választja el egymástól, de van egy közös elemük: az "áldozatot" vagy alanyt legtöbbször (ill.leginkább többször és másképpen) megkötözik. A végtagok rögzítése a leggyakoribb, de a "művészi" hajlamúak a test egészét igénybe vehetik. A leggyakoribb probláma a megfontolatlan kötélhasználatból ered:
- túl szoros kötél elzárja a vérkeringést, roncsolhatja a véredényeket. Az elzsibbadt végtag vagy testrész fájdalomküszöbe nagyon magas vagy meg is szűnik, így az alany nem a szintjének megfelelő válaszreakciókat produkálja és megeshet, hogy komoly sérülést okozunk neki, anélkül, hogy észrevenné.
- mindig vegyük figyelembe az adott alany testalkatát, szó szerint " ne feszítsük túl a húrt".
Az emberi test hajlékonysága nem végtelen, az izületek és izmok nem kényszeríthetők (túl sokáig) természetellenes helyzetekbe. Mindenkinél más a határ - míg egy tornászlány hajlékony és könnyű, addig egy átlag ember merev és sérülékeny - Terpeszbe feszített lábnál vagy olyan helyzetben, ahol az alany gerince meghajlik nagyon kell vigyázni meddig megyünk el, de a váll vagy a térd izületei sem elhanyagolhatóak. Ne kényszerítsük túl sokáig nagyon furcsa pozíciókba az alanyt.
- Az ember nincs mindig "jó formában". A bioritmus, a fáradság nem elhanyagolható tényezők. Könnyebben sérülhet a nem ráhangolódott alany. Szeánsz előtt ne egye tele magát az "áldozat"!
- Felfüggesztett bondage-t NE CSINÁLJON AMATŐR. Amikor az alany egyetlen végtagja sem éri a földet, fokozott terhelés van a megkötözött testrészeken. Mérnöki pontossággal kell megtervezni a felfüggesztés módját, nagyon odafigyelve az alany adottságaira!!!!! Az egyes végtagokra eső terhelést MEG KELL OSZTANI. Ha túl szoros a kötélzet (bőr csatok és szabályozhatóan szoros pántok biztonségosabbak a kötélnél - és más a stílusuk) vérkeringési zavar, szövetroncsolódás következhet be, ha túl laza akkor az alany leeshet - ez beláthatatlan következményekkel járhat.
Nehéz testalkatú, rugalmatlan testű alannyal NE HASZNÁLJ felfüggesztéses technikákat.
- Hirtelen mozdulatokkal takarékoskodjunk: ne rántsuk meg hirtelen a kifeszített végtagot,
hosszan gyógyuló és fájdalmas izom ill. izületi panaszt okozhatunk vele

Eszközök veszélyei:

- Soft körökben is használatos a gyertya. Általában az alany testére csöpögtetik a megolvadt viaszt. Nem okoz maradandó kárt, még maradandó vagy hosszab fájdalomérzetet sem (pár másodperces érzet, ha kis mennyiségben érintkezik a bőrrel)- ha jól használják. Figyelem: Nem minden gyertyának ill. viasznak azonos az olvadáspontja. A viasz fonomságától és az adalékanyagoktól függ az olvadt viasz hőmésrséklete - ebből következik, hogy más intenzitású érzetet okoz. A "fájdalom" mértéke függ a csöpögtetés vagy csorgatás testhez viszonyított távolságától: minél távolabbról kerül a bőrre, annál hüvösebb. Az érzékeny testrészekre nagyon figyeljünk!!!! Az arc nálam mindig kimarad. A nemi szervek fokozottan érzékenyek!!!
Ja, még valami...A viasz kétszer csenget: egyszer amikor lecsöpög, másodszor amikor a szőrzetből el kell távolítani...:-))))
- Soft eszköznek minősül még a középerős ill gyenge mellcsipesz, vagy csipeszek általában.
Nem okoznak maradandó sérülést, de igazán fájhat is, ha nagyon akarjuk. Előfordult már, hogy másnap látszott a nyoma...A női mellre, ill mellbimbóra fokozottan vigyázzunk, nagyon könnyű túllőni a célon.
- Verés, fenekelés, stb...hasonló elvek érvényesülnek, most nem megyek bele, nem is igazán a műfajom...de ha igány van rá, akkor még visszatérek....minden műfajban alapvető kell legyen az elv, hogy "NE Okozzunk Maradandó Sérülést Még Véletlenül Sem"
Sok furcsaság van még a műfajban, ha van kérdés, arra is megpróbálok válaszolni.
Ez csak egy rövid, figyelem-felkeltő vázlat azért, hogy mindenki nagyon figyeljen magára és a társára. FELELŐSEK VAGYUNK A PARTNERÜNKÉRT.

Biztonságos sex-et mindenkinek!
Gothic

Bondage Creative Commons License 1999.10.25 0 0 45
Minden kedves bondage rajongót meginvitálok honlapomra ahol (többek között) bondage történeteket is olvashat. A pontos cím:

www.extra.hu/bondagemester/stories/h_story.htm

Decemberben további frissítések várhatóak... :-) Várom hozzászólásotokat!

Gyuri
bondage_mester@hotmail.com
www.extra.hu/bondagemester

Előzmény: Gothic (42)
Gothic Creative Commons License 1999.10.23 0 0 44
Öregem, ezt ne hagyd abba....

Gothic

danger Creative Commons License 1999.10.23 0 0 43
Na!
Mi van, én kezdek?
:)))
Hát jó
...
...
...ésakkor a Mariska ült a kerítésen...
:))

node komolyra fordítva. álljon itten egy rövid story.
-----------------------------------------------------------------------------
"Jósnő", egyszerűen ez állt az ajtón. Titokzatos, mint mindig, már a telefonban is az volt. Most, ahogy a csengőt megnyomtam, ugyanaz az érzés vett erőt rajtam egy pillanatra, mint amikor először beszélgettünk: a halvány, távoli, fenyegető bizonyosság, hogy ez a nő átlát rajtam, tudja, mi lakozik itt legbelül... És hatalma van, végtelen hatalma.
De nem volt sok időm töprengeni. Nyílt az ajtó, és ő ott állt előttem. Gyönyörű látvány volt, az alakja karcsú és arányos, az arca pedig, ha nem is klasszikusan szép, de valahogy egzotikus és vonzó... És hát a tekintete. A tekintetében az a csillogás, az a tűz teljes egészében meggyőzött arról, hogy valami rendkívüli jelenség áll előttem.
- Gyere - mondta halkan, de határozottan. Fél percen belül már a szobában ültünk, amelyet egyetlen gyertya világított meg. Az asztal közepén jókora kristálygömb csillogott. Jóságos ég, gondoltam - azért mégiscsak a XX. században élünk, mi ez a bohóckodás. De valami akkor is "más" volt itt, a levegőben volt valami feszültség, amit - modern kor ide vagy oda - nem tudtam megmagyarázni, így hát nem tettem semmilyen megjegyzést. Túlestünk néhány rutinkérdésen, elmondtam neki, hogy egyedül élek, a család vidéken, és hogy nem vár haza senki, bármeddig ráérek. (Ennél a résznél nagyot nyeltem.) A jósnő figyelme most az üveggömb felé fordult.
- Nézz bele a gömbbe. - mondta ugyanazon a halk, erotikus hangon - Összpontosíts a közepére, mindig csak a közepére... És mesélj arról, amit látsz.
Összpontosítottam, persze eredménytelenül. Vajon mi fog ebből kisülni, kérdeztem magamtól.
- Lazíts! Tele vagy feszültséggel. Fel kell oldódnod... Különben nem látod önmagadat.
Méghogy önmagamat. Kicsit azért bolond a csaj, gondoltam szórakozottan. Eközben tett-vett valamit a háttérben, de én a gömbre koncentráltam.
- Lazíts! - súgta ismét, aztán mellém lépett. - Ha nagyon nem megy, lehelj bele ebbe a kendőbe háromszor, és próbáld meg újra.
Valami fekete kendőfélét tartott elém. Elhatároztam, hogy végigviszem ezt a bolondozást. Ráleheltem az anyagra, egyszer...
Kétszer...
Csak amikor a második adag levegőt is kifújtam, akkor tudatosult bennem, hogy mi történik. De már nem tehettem semmit. Kloroform volt, jó adagot belélegeztem belőle a második fújáshoz, és tudtam, hogy most rám fog zuhanni a sötétség - - -

...nem tudtam, mennyi idő telt el, amikor felébredtem. Mindenesetre nem volt nehéz felismerni, hogy már nem ugyanabban a szobában vagyok. Vörös fény derengett mindenütt, sejtelmesen megvilágítva a falakat, és a falakra szerelt különböző tárgyakat... Ó, azokat a tárgyakat nagyon is jól ismertem, száz és száz képen láttam már hasonlókat. De ez most a valós élet volt, és minden férfias tartásom ellenére éreztem, hogy remegni kezd a kezem. Azok ott bizony kínzóeszközök voltak... És ahogy az utolsó adag kábulat is lefoszlott rólam, megértettem azt is, hogy mindezt egy vasrácson keresztül szemlélem. Egy ketrecben voltam, semmi kétség - méghozzá térden állva, és hátrabilincselt kézzel. Kezdtem felfogni, hogy mi történik. Annyi évig kerestem a szexhirdetések között valami hasonlót, és most egy "jósnő" kell hogy megmutassa nekem ezt a világot...

Összerezzentem, ahogy megmozdult mellettem valami... Illetve valaki. Mert ő volt az, ott állt a ketrec mellett, nézte, ahogy ébredezem, és most kilépett a homályból, teljes valójában, és tökéletes alakja fölém magasodott... Az öltözéke, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Fekete bőr mindenütt: térden felül érő magassarkú csizma, feszülő bőr miniszoknya, bőrtopp, és egy hosszú bőrkesztyű, ami a könyökénél ért véget... Egy domina állt előttem.
- Most pedig jósolok neked - szólalt meg, és a hangjában érezhető volt az ellentmondást nem tűrő, könyörtelen hatalom, egy árnyalatnyi gunyoros felhanggal - Azt jósolom, hogy ezt a birodalmat sohasem fogod többé elhagyni... Hogy mostantól a szolgám vagy, és az életed arról szól, hogy engem boldoggá tegyél...

...
(továbbisvan mongyammég? :))))

Előzmény: Gothic (42)
Gothic Creative Commons License 1999.10.23 0 0 42
Kedves Danger és Mindenki

"Szado-Mazo Egyfelvonásos" pályázat indul!!!!

Fantáziák, valós (velős) történetek, saját kútfőből - hajrá....
Danger fődíj-javaslatát támogatom...esetleg M lányoknak nem lehetnék Én a fődij...? Nem? Miért??? Naaaaa...??!!

Danger-nek: Kiváncsi vagyok mi lesz ebből...bár amennyi női hozzászólás volt, attól nem lettem gazdagabb. A tapasztalataim szerint ettől sokkal több lányt érdekel a dolog. Valószínüleg félnek a témától, esetleg nincs fantáziájuk hozzá...talán egy olyan lány sincs itt....???

:-))))))
Gothic

Előzmény: danger (41)
danger Creative Commons License 1999.10.22 0 0 41
Gothic!! :)

először is, az ember ilyen topicban nem használja a "kiverni" szót :)))
na komolyra fordítva.
írtam egyszer egy storyt, ami a régi vinyómmal együtt eltűnt. emlékezetben még nagyjából megvan, de az a gond vele, hogy sokban hasonlít a tiedhez, ("tied" mint magyar szó :)), és nem igazán mondanék vele újat. képzeletbeli szereplők, Lord Steel és rabszolganője, tiszta idomítás és dominancia. (btw, ott is ébredezik a csaj az elején :) de fantáziám az van, ergo ha nagyon van rá igény, hát indíthatunk egy "szado-mazo egyfelvonásos" pályázatot :)))
(fődíj: egy éjszaka az ellenkező nemű nyertessel, amennyiben van :))

ehhhhhhh
inkább arra lennék kíváncsi tényleg, hogy milyen a nemek eloszlása. a nők valahogy alig-alig képviseltetik magukat, pedig máshol nyomulnak ezerrel... feminizmus, arra van eszük!! (bezzeg amikor TÉNYLEG el kell nyomni a férfit... :)))

Előzmény: Gothic (40)
Gothic Creative Commons License 1999.10.22 0 0 40
Danger,

Na jó, kicsit ronthatsz a színvonalon..:-)))))
Ne fogd vissza magad...
Attól a guesswhat-tól kivert a víz - belegondoltam....

Csá
Gothic

danger Creative Commons License 1999.10.22 0 0 39
vagyok, vagyok, Gothickoma, de olyan művészien viszitek itt ezt a dolgot, hogy vétek lenne beleszólni... :)) d=beholder

azonban lassan majd játszhatnánk egy olyat, hogy TEGYE FEL A KEZÉT AZ A LÁNY, aki szereti, ha:
a.) kikötik és úgy kényeztetik,
b.) kikötik és úgy nemkényeztetik, (hanem sőt,)
c.) kiköti a partnerét és kényezteti,
d.) guesswhat

hm?

Előzmény: Gothic (34)
EtCetera Creative Commons License 1999.10.22 0 0 38
Szerintem a szex lényege egy közös hullámhossz, egy összhang a partnerek között, és ezáltal a valós világ kötelékeitől való megszabadulás, az érzések és fantázia szabad szárnyra eresztése, egy teljesen bensőséges, bizalommal teli mikrokörnyezetben. Eme gyakorlat áldásos hatásai között említhetném a nyugalmat, a megbékélést, a lelki és szellemi nyitottságot. Eme gyakorlat követelményei között említhetném a nyugalmat, a bizalmat, a lelki és szellemi nyitottságot.
Előzmény: Völgyi (25)
Gothic Creative Commons License 1999.10.22 0 0 37
A Dominancia Szépségei - egy kis valóság

Van valaki, akit nagyon szerettem. Átlagos testalkatú, rendkívüli nő, megingathatatlan belső erővel és elsöprő szekszuális kisugárzással.Sokáig Vanilla szex volt közöttünk, semmi más, de az hibátlanul.
Nem volt beavatott, nem is éreztem rajta az igény halvány jeleit sem.
Egy este elmentünk vacsorázni egy közeli, kellemes és meghitt étterembe.Beszélgettünk és nagyon megkívántam Őt. Hazatérve türelmetlenül téptük le egymásról a ruhát, követeltük egymás testét. Egy számomra is váratlan ihlettől vezérelve, a saját harisnyájával összekötöztem a kezét és az ágy támlájához rögzítettem.
"Ne kínozz" - monda. "Nem foglak" -volt a válasz és birtokba vettem a testét.
Úgy szerettem akkor és ott, ahogy soha senkit...
Hosszú idő múlva hozzámbújt a heverőn. Átöleltem. Fejét a mellkasomra hajtotta. Légzése nyugodt volt, bőrén a szeretkezés illatát éreztem és örültem, ha az ajkam a hajához ért.
Édes érzés volt. Nem az a macho feeling - bár nem is biztos, hogy tudom mire gondolhat egy macho - hogy én vagyok a csúcs, meg hogy kielégítettem egy nőt, hanem a megingathatatlan tudat: Ő Az Enyém. Éreztem a mozdulatlanságán keresztűl is, hogy a gondolatai felém sugározzák: Én A Tied Vagyok. Ez volt a legszebb, amit kaphattam.
Utána évekig folytattuk a játékot, persze nem kizárólag és teljesen eltűntem az S/M Scene-ről.
A Love Bondage-ról viszont mindent tudok...

Üdv
Gothic

Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 36
Kedves paMacs

Mindenre kiváncsiak vagyunk, amit hajlandó vagy megosztani velünk.
Tudod, az ördög a részletekben van...:-)))))))

Üdv
Gothic

paMacs Creative Commons License 1999.10.21 0 0 35
Akármi is történik konkrétan, ami számomra izgató, az az érzés, hogy teljesen passzív vagyok, és csak olyasmi történik, amit a partnerem akar, illetve az, hogy bármi megtörténhet, amit akar.
És aki igazán figyelmes (szerencsére csak ilyennel volt dolgom), az tudja mikor gondolom komolyan azt, hogy "ne". A megalázásba sokminden belefér a számomra. Verés is, a feltétlen engedelmeskedés. De a legjobb a lekötözés. Mire vagytok még kíváncsiak?
Előzmény: Gothic (33)
Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 34
Látta valaki Danger-t mostanában?

Üdv
Gothic

Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 33
Kedves paMacs,

Örülnék neki, ha írnál élményeidről. Hitelesebb lenne, mint egy Dom tollából olvasni egy Sub érzelemvilágot. Apropo, aktív vagy?
Miről álmodik egy Sub...?

Üdv...:-))))
Gothic

paMacs Creative Commons License 1999.10.21 0 0 32
Van annak varázsa, hogy az ember ki van szolgáltatva valakinek. Én élvezem az ezzel járó félelmet is. És nem vagyok hajlandó ezért hülyének érezni magam. Szerintem sokkal többmindenkiben megvan a hajlam az ilyen játékokra, mint ahányan bevallják maguknak.
Gothic Creative Commons License 1999.10.21 0 0 31
Isten hozott a fedélzeten paMacs. Örömmel fogadom az észrevételeidet.
Ne hagyj magunkra...

Üdv
Gothic

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!