Sastre ülve iszonyatos sebeséggel pörgeti fölfelé a csoportját, Gesink hátul mint egy nagy botsáska, kiállva a nyeregből, a lába, mint a motolla, a szárnyai úsznak mögötte. Ezeket a főmezőny már csak az pezsgőzéskor fogja látni.
Újabb képek a Tourmalet-ről, melyből kiderül, hogy kazah és baszk két jó barát, valamint hogy Gyenisz Nyikolajevics már akkor is barátságos volt, mikor még Contadorra épült az Astana. :-)
Tegnap este, mikor olvastam hogy a Schleck tesók otthagyják Riist, de még nem zicher hogy hova mennek, befészkelte magát egy pajzán gondolat a fejembe. Nos ezek a képek nem segítettek kiebrudalni. :-)
Hölgyeim, szavazásra bocsátom a kérdést: jól festenének a Tesók hupikékben vagy jól festenének a Tesók hupikékben? :-)
A Radsportnews szerint Contador szabadsága miatt alakították át a csapatot. Vinokurov pedig sietett feltenni a facebookra annak a kisrepülőnek a képét, amin együtt utaztak Andyval San Sebastianba.
Szerintem a touron is szerepelt embereknek túl nehéz lesz a Donostia, de Jufretól sokat várok. Ő kipihent, és fekszenek neki az ilyen hullámzó pályák. A katalán jó és tapasztalt versenyző, én a top tízbe várom. Joxean Fernandez Matxin egyébként Purito Rodriguez győzelmét jósolta.
Jelentem változás forog fenn a csapatban és lehet, hogy a tervekben is...
Alexandre Vinokourov (KAZ) David De La Fuente (SPA) Jesus Hernandez (SPA) Maxim Iglinsky (KAZ) Josep Jufre (SPA) Daniel Navarro (SPA) Sergey Renev (KAZ) Goradz Stangelj (SLO)
Hát nem tudom, lehet hogy mégse lesz oly békés az elválás? Bár Alberto mindenféle vakációról beszélt, azért jó lenne tudni, hogy ő mondta le vagy a csapat döntött úgy, hogy máshol ünnepeltesse magát...