Most szendvedek azzal, hogy felpakolom a netre, és akkor nem kell körleveleznem mindenkivel. most szerkeszgetem, ha sikerül végre, akkor egyből írom, hogy elérhető az össes kép, mert ami itt van az csak a töredéke. ;-) DE ezt TE jobban tudod, hiszen TE csináltad a képeket! ;-)))
básnak még a lábtartóból kitört a koptató. EGyéb sérülés nincsen, vagyis most már van egy törött lábtartója. ;-) Bullmax képei között pont látszik, ahogy bütykölöm. ;-)))
akkor én hogyan éltem meg az élményeket!? Reggel felkeltem, és azzal a ténnyel kellett szembe néznem, hogy csepereg az eső. :-( Aztán néztem az aszfaltot, és az száraz volt. Akkor mondom, oksi! Megyek! Elindultam, és mikor láttam, hogy az egyik irányban vizes az út akko rmegfordultam, nem akartam összekeni a motort. Azán mentem a másik irányba. (direkt nem írok irányokat, hátha olyan is olvassa a sorokat, akinek nem kellene. ;-)) Aztán elég jó tempóval feljutottam Pestre, persze közben cafatokra áztam, és nagyon elegem volt. Húúú de cefet módon elkapott az eső! Aztán miután a megbeszélt helyre oda értem, egyesítettük erőinket! ;-) Bás, Scr7, Bullmax, Gábor (BugiR1 öccse), s végül jómagam. Így ebben a felállásban irány Bullmaxhoz egy koffeinre, de persze, én megint különc voltam, és kakaót ittam! ;-))) Aztán muitán picit jobb idő lett, akkor kimentünk a pályára. Egyből oda értünk már regisztráltunk is, hogy mehessünk a pályán. ;-) Meg kitöltöttünk egy kressz tesztet, nem volt valami nagy szám, de sikerült hibázni. :-( Azért annak ellenére megkaptuk az ajándék csomagot. ;-) (tartalma: Az elmúlt húsz évről egy összefoglaló a H.ring történetében, építéstől mostanáig, köny illetve DVD formában; autós térkép, város térképpel együtt; ORFK-OBB-s poló; és egy toll) Aztán vártuk az időt, míg felmehetünk a pályára. Letettük a cuccunkat, és irány a H.ring. Húú, de gyengén muzsikáltam. Majré csíkom alig vékonyodott, nem mertem ledönteni a motort, és nem tudom miért, pedig szerintem sokkal jobban is tudtam vlna menni, csak nagyon féltem, és nem akartam eldobni a vasat. Inkább úgy voltam, hogy vastagabb majrécsík, mint törött motor. Ebben az egy körben míg fent voltam, sárc akkor szedte össze magát a pályán, aztán utána meg mikor már lejöttünk, akkor szedtek össze egy másik motort is, és azt meg utánfutóban hozták le. Ez is eléggé elszomorított, és meghagyta az élményt, hogy ne nagyon merjek megint felmenni. Aztán Gáborral mentünk beszélgettünk egy nagy fejessel az ORFK-nál. "Biztonságos Motorozásért" című beszélgetés volt. nagyon szívesen támogatnak minket, és folyamatos kapcsolattartáson van most a hangsúly! (Erről majd máskor.) Aztán miközben beszélgettünk Bullmax csinált pár képet, azt hiszem illesztek is be párat. Végül megjött Bás barátja is Laci is, aztán közben Garfonya meg bebukta a dolgokat. IJ! ;-) Ekkor Scr7 hazament, mert volt otthon egy kis dolga. :-( Végül a többiek, akik még ott maradtak felmentek a pályára még egy körre. Nagyon jól mentek a sárcok az elsőhöz képest, legalább is szerintem. Ekkor csináltam pár képet, Bás kollégától lehet kérni. Gondolom jó rossz képek lettek, mivel csak ugatom a fénykép készítést. :-( Mituán lejöttek a pályáról mentünk Etyekre, kis kerülővel. ;-) Itt persze megtörtént a lentebb említett kis malőr. :-( Akkor már 5-en, mert Bálint is csatlakozott, mentünk kajálni egyet. ;-) Ettünk jó kis Chilis babot, csak semmi köze nem volt a chilihez. :-( Ezután sétálgattunk egyet, és szemből jön egy ER-6n! Nagyon bátran totál szembe jön velünk, és megáll! "Hello, Szigiboy vagyok!" No, ekkor már jobban összeállt a csapat, és közöltük, hogy hol vannak a motorok, és megvárjuk itt, csak siessen. Letette a vasat, és mentünk nézelődni, beszélgetni, és persze csoport képet csinálni. (Nekem sajnos nem lett valami jó) Aztán vissza a motorokhoz, itt a motorokról még csináltam pár képet, de nem tudom milyen bátor dolog volt beteni azt a Hondát, de nem biztos, hogy az, szóval betteni ennyi Kawa közé!? Nagyon bátor, gondoltam magamban. ;-) Törött alkatrészek elpakolása után felültem a motorra, és irány Fehérvár, később Füred. ;-) Este 3/4-ed tíz felé haza is értem kb. 392 kilivel a seggemben. ;-) Aztán mivel csaptam egy kört még a városban, így úgy döntöttem, hogy irány az éjszaka! ;-) (Ezért nem jelentkeztem be este) El is mentem bulizni egyet, de ez már nem motoros téma! ;-)))
Összeségében szerintem nagyon tuti buli volt, én nagyon jól éreztem magam! Remélem TI is nagyon éreztétek magatokat, és még lesz sok sok ilyen közös gurulás!
Nekem a következő hosszabb út: május 26 Kecskemét; Utána elvileg megyek Pécsre jún. 3-án, meg persze Citadella felvnulásra. ;-)
További szép napot, és széles, sima utat!
Bás, átküldenéd majd mailban a képeket!? Videót nem szükséges, mert gondolom az nagyobb. Aztán akkor felteszem a netre, persze, csak ha megengeded!?
Az nekem öröm, mert nekem is az van, igaz a balos letört a balesetnél, de ezek szerint kisebb dőléseknél mindent véd. A nagynál meg így volt jobb, hogy letört. Akkor megint azt veszek.
hazeértem én is biztonságban. Na a kis affér, amit bullmax beherangozott, így történt: Etyek city belvárosában kavargó tömeg, borfesztivál, ilyesmi. Leszalagozott parkolóban várom a pajtásokat egyedül, kb. egy órája, amikor is - nabbódottá - megjelennek az ER-6-ok, nyergükben Matulával, bullmax-szal, bás-sal, bás haverjával. Szép libasorban kanyarodnak a skacok a parkolóba, ahol én is várakozom, mikor is bás úgy gondolta, hogy becsúszó szerelést hajt végre. :) Konkrétan: lépésben, szűken kanyarodik jobbra, ahol helyes kis murvafelszóródás volt, megcsúszik az ER eleje, bás pedig minden igyekezete ellenére 1 km/h-val letette a motort a jobb oldalára... de a nagyobbik baj ekkor történt: a földön gördülő-csúszó ER meglökte a békésen várakozó ZX-6 -om hátsó kerekét, és elindult előre szegény zöldség... kb. húsz centit haladt előre a motorom, mikor is szép lassan felcsukódott az oldaltámasz, és rotty, elfeküdt a ZX-6... :(((( bás egy partizánakcióval megpróbálta megakadályozni, hogy a talaj helyett inkább a lábára essen a bicaj, szerencsére ez nem sikerült neki, most mehetnénk kórházba... :) Én persze végignéztem mindent két méterről, egyrészt ledöbbentem hogy hogy fekhet le két ilyen jó Kawa ilyen gyors egymásutánban, másrészt a derekamon lógott az egyrészes bőrruhám, szóval ugrálni sem tudtam. A végeredmény: bás (ER-6n, fekete): egy darab karcos bukógomba Bálint (ZX-636, ződ): letört a tükör, lábtartó, karcos kormánysúly, kuplungkar, generátorfedél.
Hali! Én már hazaértem. Rövid beszámoló: Reggel eső és találka a megbeszélt helyen. Jomagam meghívam a csapatot közeli lakhelyemre egy koffira, aníg az eső eláll. Ez meg is történt. Mentünk a ringre. Átlagban mindenki 2* 20 percet körözött a pályán. Nagyon nagy élmény! Matula csak 1*!!! Mivel a gépem még bejáratós ezért csúnyán elhúztak mellettem a speedgépek. Majd Etyekre mentünk és az ott történt malőrt majd elmondják az illetékesek :-). Aztán ki-ki haza.
Mi volt az ER6 Motogp hungaroringi futamán. Ha valakinek van számomra élménybeszámolója...
MatulA+! Miről maradtam le? (Majd megköszönöm a főnökömnek). Először nem is akartam menni, aztán láttam, hogy hívtál. Aztán tökre belelkesültem, mikor dumáltunk, majd Peti szomorított el. 16:00 ig mehettem volna a motorért. :(((((((((
Mindegy, majd próbálkozom tovább. Amíg nem kapják szét a gépet, van esélyem.
Lehet jövőhéten is megpróbálom legalább pár órára kihozni.
Én csak a tükröt cseréltem le, gyári másikra. Hátsó lámpán erősen filózok, este nagyon van lehet. De az is lehet, hogy veszek egy LED-es izzot bele. www.xenonizzo.hu. Egyébként én is a gyári állapotot preferálom.
Nem szép dolog ám az elcsábulás! ;-))) Amit tudok, hogy az enyém nagyon sokáig így marad ahogy van. Jó, egy kis módosítás lesz rajt, de annyi. ;-) (maradjon titok) ;-)))
a LED-es lámpa szerintem nagyon szépen néz ki!!! Az ER-6-hoz egyre több kis csicsát, kiegészítőt lehet kapni. Én alapvetően gyári állapot-buzi vagyok, de olyan szép cumók kaphatóak mostanában, el fogok csábulni... :-D
Nekem is az izzóészlet miatt kell, és érdekes módon csak a hátsó izzk vannak leírva a könyvben. Én tudtam venni pont ehhez passzoló készletet, egyedül a H4-es izzót kell kicserélni -ezek szerint- H7-re.
Köszönöm! Jah, a rendszámtábla kisfejű 5W-os, ha jól láttam.