A komolyabb válaszodat pedig egész egyszerűen nem értem. A jelen állapot egyértelműen kedvez a sok nickes csapatnak. Több tippből logikusan nagyobb eséllyel jön össze a több pontosabb tipp. Vagy jó ilyen előnnyel Allinezni, méltó ez a nagy olajtáborhoz? :) Nyerjétek meg úgy a CSAPAT tippversenyt, hogy minden CSAPAT-tag eredménye beleszámít! A szakértő olajszurkolóknak ez se lehet olyan nehéz, miért van szükségetek hozzá ilyen piti előnyökre? :)
Ha tönkre akarjátok tenni az egyik kedvenc szórakozásunkat, konkrétan, hogy megnyerjük a tippversenyt, akkor matematikailag nagyon nagy lesz az esélye annak, hogy picsánrúgjuk mindahányótokat...:)
Komolyabban, miért kéne szankcionálni, hogy az egyik csapatnak jóval több szurkolója van, mint a másiknak (bizonyíthatóan nem kreált nickekről van szó)?
Ennél is konkrétabban és komolyabban: leszarom, hogy min változtattok, az előbbiekben csak azért foglaltam állást, mert le akartam komcsizni luit, valamint letirpákozni sarkut...
Én teljesen megértem azokat akiket frusztrál az, hogy mindig a szolnokiak nyernek (all in), de ezek amit leírtatok rossz érvek... Senki nem hisztizik azért, hogy minden csapat uo. költségvetéssel induljon el a bajnokságban, vagy a szurkolótáborok azonos hangerővel biztassák csapatukat, esetleg, hogy meghatározott létszámú nézőt engedjenek be a csarnokokba.
Nem is csodálkozom azon, hogy egy kommunista és egy tirpák vállalta ezt fel...:))
Ha meg Lecsó kiszáll (köszi az eddigi melót), akkor tényleg az a legegyszerűbb és legkevésbé időigényes meló, ha csak nyomunk egy átlagot a játékosok pontjaiból csapatonként, oszt jónapot.
ezért voltam bátor szentségtörő módon javasolni, hogy ne az etnikai csapathovatartozás számítson, hanem autodidakta módon nikkek összeállva legyenek CSAPAT, a szezon folyamán végig, egyefene szezon közben 1x új igazolásokkal!
A Szolnok (vagy ahol még futja) alakíthat Szolnok1 , Szolnok2, vagy Olaj3 néven több csapatot is, hátha egymással bírnának foglalkozni a vége felé.... :o)))
ez az átlag ez jó szerintem is, esetleg annyival, hogy mindenki már a kezdet kezdetén alakít egy (mondjuk 5 fős ) csapatot, sok tippelő esetén lehetne többet, ahol a szezonban szerepel.
Így a valódi kosárcsapattal nem rendelkezők ( Debre vagy Archie), vagy a kevés jelentkezővel bíró térségek is indulhatnának, akik a jobb csapateredmény érdekében cseszgetnék a lustákat. (Mondjuk a nem tippelő csapattag végig nullás tippel számítana).
Tavaly nagyon sokszor csúszott a csapatverseny-értékelés, nekem meg égett a fejem miatta, és mivel idén sajnos még annyi időm sem lesz várhatóan, mint tavaly így hosszú-hosszú évek után nem tudom vállalni tisztességesen a melót :(
Ha yogo átvenné, vagy bárki más annak természetesen minden segítséget megadok (bár én 4 éven át csakis a papír&ceruza híve voltam:-), amit tudok.