Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos nem minden esetben tudjuk megakadályozni, hogy a Fórum felületét morálisan és szakmailag kifogásolható személyek is használják. Ezért kérünk titeket, egészségügyi kérdésekben is mérlegeljétek kinek hisztek és kiben bíztok. A nickek mögött álló természetes és jogi személyek személyazonosságát, illetve szavahihetőségét nem áll módunkban ellenőrizni. A felhasználók által megnevezett, ajánlott nickek (ajánlott cég, személy) és az ajánlást tevő nickek mögött nem kizárt hogy ugyanazok a személyek találhatók. Hasonlóképpen legyetek kellően gyanakvók a javasolt kezelésekkel szemben is, a hangzatos címek és a nagy összegekbe kerülő kezelések nem garantálják a gyógyulást.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, később írok, aludtam egy nagyot, vagyis inkább bóbiskoltam, mert nem tudok megnyugodni, mindig fel-fel ébredek, szakaszosan megy ez is.
a doxy lassan hat, ha ennyire le vagy gyengülve kell a több hetes iv. hogy mit hisz a doki, aki nem lyme orvos , tök mindegy, nekem a német lyme orvos minimum 8 hétre írta ki az iv-t, nem kettőre. itthon gőzük nincs a dolgokról. ne sírj, hanem gondold végig, hogy mi az, ami kivitelezhető.
ha más nincs, szólj esztónak, hogy javasoljon orvost, aki beadja. ha jól tudom vidéki vagy, ha nincs ismerős pesten, nem tudod, hogy hol lakj, akkor keress meg és meg tudjuk beszélni. ez így nem maradhat. az orvost is végig lehet ogndolni, ha esztónak nincs is ötlete vagy nem tud segíteni.
komolyan. (a doxy nem túl erős gyógyszer, nem biztos ,hogy a te állapotodban nagyon sok javulást várnék tőle, de van ,akinek sokat segített az is.) amíg ki nem próbáltál és meg nem tettél mindent, addig nem szabad feladni.
Annyira el vok keseredve, most itt fekszem, aztán csak sírok. Nanem sajnáltatom magam, de ahogy egyre jobban érzem a legyengülést, hogy egyre nehezebben tartom meg magam a lábaimmal, csípőnmel, annál depressziósabb leszek. Nézek kifele, h süt a nap, vihetném a kislányom sétálni, de nem tudom, és potyognak a könnyeim.
Hát persze, hogy szedd. A doxi meg elég lassan hat. Pl. a rángásaim eléggé lecsökkentek, viszont ma meg a bal térdem fáj baromira (herx). Úgyhogy még mindig nem vagyok teljesen jól, de javultam.
De nagyon lassú folyamat ez a javulás, évek eltelhetnek, mire jól leszel.
Nem, örülök, h ezt is megkaptam. Azt mondta, ha ez nem.segít, akkor nem ez van a háttérben. Mondom, akkor als, azt mondja, neki az ideggyógyász megesküdött, h nem az. Kérdezem, szedjem-e a doxyt és társait, értetlenül nézett rám.
igen, de a szomszédunkba volt már lyme-os kutya. neki nem volt szerencséje. a végén már csak pépeset tudott enni, nem bírt mozogni, és gyakorlatilag el kellett altatni, nagyon sokat szenvedett.
Igen, azt én is tudtam, majdnem mondtam a dokinak, hogy eső után köpönyeg. Csakhát nagyon meg akarta gyógyítani, és láttam, hogy feladta neki a leckét a kutya, de hálisten minden rendbejött.
Öt felnőtt labradorom van és még néhány kölyök, akiket majd visznek :)
náluk is a szerológiai dönt, a kutya nem gyógyul meg lyme-ból, ha lyme oltást kap, hanem nem kapja el, teljesen más mechanizmus. utólag beadni tök felesleges.
az nem arra van, hogy meggyógyítsa a lyme-ot, hanem arra, hogy megelőzze. mindenesetre látom, hogy sokan ellene vannak, hát majd szólok, ha látok vele problémát, eddig semmi negatív tapasztalatom nincs.
Az én egyik kutyám akkor kapott, amikor nagyon beteg volt, és az orvos már végképp nem tudta, mi lehet a baja, mert akkor már két hete nem hatottak neki a különféle injekciók. Nemcsakhogy nem evett, és feküdt, mint egy darab fa (s minden kijött belőle), hanem rángatózott is. Végeredményben egy nagyon durva vastagbélgyulladás volt, ami miatt hetekig volt élet-halál között, akkor már nem volt mérlegelés kérdése, hogy még ezt is megpróbáljuk. Tíz napig kapta a Kliont, attól elég gyorsan javulni kezdett. Meggyógyult, de rettentően fáradékony, folyton alszik, őnála nekem nagyon gyanús a lyme kór. Többször volt benne kullancs. Sajnos nem fogok rájönni, illetve talán náluk is a szerológia segítene eldönteni a kérdést.
nálunk semmilyen mellékhatás nincs, és nyugodtan alszom miattuk. a röfögés szintén sokmindentől lehet. kérdés, hogy egyáltalán milyen fajta az a kutya. pl. a shar pei csak röfögve kommunikál, de van még sok rövid orrú kutya,aki anatómiai felépítésből kifolyólag így tesz.
Köszi szépen! Sajnos igen csak meg volt ollózva a dolog. Mondjuk azon eléggé csodálkoztam,hogy az Ab mennyiségét le merték adni... Számítok rá,hogy támadni fognak ezért az ilyen candico félék...
Kérdeztem én is több állatorvost . Sajnos az volt az egyöntetű véleményük,hogy sokkal több a mellékhatása,mint amennyi az előnye. Én nem mertem beoltatni őket.
Mindegyik lymeos hidd el. Ha megnézed a német Karden oldalt,ott ajánlják az állatoknak is. Erre csinálták a kapszulás változatot. Próbáld ki,ha gondolod. A röfögés attól lesz,hogy ráhúzódik a szívükre sajnos. Inkább úgy nevezném,hogy hörögve köhög a kutya...
Köszi szépen!:) Ez volt a baj sajnos...minden doki azzal jött,hogy túl egészségesnek nézek ki,biztos csak pszichés bajom van. Ezt hallgattam három évig... :(