Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2003.01.20 0 0 317
Lack-Plastic !

Egy kis örömhír Neked :
A hétvégén plázázni voltam az Árkádban (tudod : Örs Vezér tér) és a 3. emeletén (eggyel lejjeb, mint a parkoló szintje), a Champion US sport boltjában láttam MONCLER-hez hasonlatos dzsekiket !!! (Vagy lehet, hogy MONCLER volt ???) A lényeg, hogy nagyon fényes anyagú toll-dzsekik voltak, L és XL méretben - bár igaz, hogy csak a kéknek 3 árnyalatában (azúrkék, indigókék és egészen sötétkék, szinte fekete), de azok nagyon ott voltak a topon !!! Szerintem ha van időd, akkor még ma nézd meg, mert az Árkádban erős árleszállítások vannak (30-40-50%) és hamar el fogják vinni ! Az is lehet, hogy azon a 3 darabon kívül már nincs is több, mint amelyek ki voltak rakva, úgyhogy igyekezz ! :o)

U.i.: Haldoklik a topic, kedves LLP FC ! =o((

L.B.

Előzmény: lack-plastic (310)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.16 0 0 316
Hogy jobban pörögjön a topic, én azt javaslom, hogy mindenki -- vagy akinek van -- írjon le lakkal,latexszel, PVC-vel kapcsolatos élményeiből párat. Remélem vannak ilyenek, és nem csak hangemberek vagytok!!!!!!!!!!!
juzernev Creative Commons License 2003.01.15 0 0 315
A Jay... filmben valóban csak a betöréses részben viselték a lányok a latex cuccokat, viszont ahogy az a rész elkezdődött (miután kiszálltak a furgonból), abban volt némi szexuális felhang is :-)
Előzmény: josila (311)


josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 314
Hi!
Hát sajnos egyáltalán nem központi eleme a filmnek, a fetisuzmus:(. A Jay és Csendes Bob-ban, a latex cuccot csak a betörés idején viselik a csajok. Persze jobb, mint a megszokott tipikus betörőszerkó, a sima fekete kezeslábas :) , a Tomcats meg egy ugymond vígjáték, ugyhogy az a jelenet is viccesnek volt kitalálva, hogy a kis, visszahúzódó könyvtároscsaj az ágyban átváltozik...gondolom szerintük ez nagyon vicces téma, tovább biztos nem jut el az agyuk, ugyhogy a szokásos... :((((
De azért örülök, hogy pl a Jay...-ben nincs negatív töltete a dolognak, csak jelen van a latex, és ez igen dícsérendő és követendő lenne, hadd szokják a népek.

no minden jót mindenkinek!

Ja, esőkabát pl a Baross utca-Körút találkozásánál van egy boltban. A nyár elején vettem ott kettőt: egy nem átlátszó, nagyon fényes, nagyon citromsárgát, meg egy ui. pirosat. Teljesen megfelelő az anyaguk. Bár legutóbb(egy hete), mikor arra jártam, a kirakatban csak ganyibbakat láttam futólag, de be nem néztem, és sokféle volt. ( a körúttól kb 50m, kifelé, valami templom felé kell elindulni, és a bal oldalon van)

A pirosamat egy lány lenyúlta(na jó, elfelejtette visszaadni), a sárga meg elhagyódott valamelyik fesztiválon :(((((

josila

Előzmény: lack-plastic (312)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.15 0 0 313
Na újra itt, kedves kollégák!

Az utóbbi időben nem nagyon volt időm olvasni a topic-ot ezért bocsi az esetleg hülye kérdésért.
Nem tud valaki esőkabit? Lehetőleg hosszút a szína másodlagos. Csak az a lényeg, hogy tuti legyen, ne keljen most keresgélnem a városban. Momentán időm semmi.

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.15 0 0 312
Josila!
Nem káttam az említett filmeket, de szívesen megnézném őket! Mennyire van jelen bennük a latex-fetisizmus? Dominál, vagy pedig csak néha jelenik meg bennük?
Előzmény: josila (311)
josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 311
Sziasztok!

Én még csak ma láttam a "Tomcats" és a "Jay and Silent Bob Strikes Back" című filmeket. Hát Kevin Smith már messze nem a régi, de ez ebben a fórumban nem is lényeg...aki látta már, az tudja, hogy ezek a képek okoztak mégis igen kellemes meglepetést!!!
Két szar film, két iszonyat jó jelenettel! :))

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.14 0 0 310
Djt!
Azóta sem találtál MONCLER dzsekit sehol? Okvetlenül jelezd ám, ha rábukkansz valahol, vagy valami hasonlóra! Jól menne a lakk jeansemhez!!! Jól látom a még ősszel berakott képen, hogy annak a dzsekinek a belseje is lakkból van?
Basszus; állat az a dzseki!
latexman Creative Commons License 2003.01.13 0 0 309
Sziasztok!!
Újra itt a kedvenc topikomban. Csak, hogy csitítsam a kedélyeket, vagy NEM, itt egy link, gázálarc ügyben!!

http://www.extrem-shop.de/Myshop/de/dept_37.html
Érdemes megnézni!!
Halihóóó mindenkinek!

djt-122 Creative Commons License 2003.01.13 0 0 308
Nemigaz hogy minden egyes topicban van valaki aki beszól a másiknak-ahelyett hogy a témával foglalkozna!!!!!!!!!!Az ilyen mért nem inkább az egymás szidalmazása topicot látogatja!!!!!!És látod ezért fejlettebbek a külföldiek ott nem baszogatják egymást.Hogy is van az a régi vicc?Talán nem egészen pontosan irom,de a lényeg ez
Azt mondja az aranyhal a német a francia a magyar parasztnak,teljesitem egy kivánságotokat.
Német:Hansnak van egy tehene nekem legyen kettö
Francia:jeannak van két tehene nekem legyen három
Magyar:Józsinak van egy tehene,tudod mit?Dögöljön meg a józsi tehene!!!
Szóval ennyit magyarországról!!!!!
Ateus Creative Commons License 2003.01.11 0 0 307
Lehet, hogy én vagyok a vak (ez mondjuk már bízonyítást nyert :-D ), de szerintem inkább a Blikk címlapszerkesztői nem tudják mi a különbség a lakk és a bőr között. Akinek esetleg nincs lehetősége megtekinteni (bescannelni és berakni nem tom sajna, pedig érdemes lenne) annak megpróbálom szövegben vizualizálni miről beszélek. Mindig van a Blikk bal alsó sarkában egy erotikus csaj vagy pasi kép. A mai a köv. volt: Egy szőke csaj ül, egy lakk felsőben! ami lecsúszik az egyik melléről. A fotó meletti szöveg szó szerint: Inge (24) felvételre kész. A fodrász és a sminkes is elvégezte munkáját, csábítóan letolta bőrruhájának! vállpántját. Jöhet a fotós. nos szerintem inkább a szemész kéne :-)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.11 0 0 306
Húúúha ! Belebotlottam egy nacionalistába !!! Affene ! Látom sikerült megint a lényeget kiragadnod, kedves Azakiazaki ! Mivel ezen a topic-on nem fogok politizálni, így inkább ignorálom a hozzászólásod. Amúgy is elég off voltál öcsisajt ! Közlöm veled, hogy más jellegű kötöttségeim is léteznek, mint a hazaszeretet, mely esetemben az adott országhoz köt, de mivel én is kezdek off lenni és amúgy sincs az érzelmeimhez az ég világon semmi közöd, így abba is hagyom a nyálverést. Legközelebb a témához szólj hozzá légy szíves, különben moderáltatlak a topic-ból, oszt annyi !
Egyébként meg olyan vagy, mint egy 100 éves süket anyóka, aki imitt-amott bele-beleszól egy beszélgetésbe akinek pompás a reakcióideje - lévén néha már rég túlhaladunk egy téma felett, mire Neked beindulnak az agysejtjeid - és még akkor sem a témához kapcsolódik, amit mondasz. Azért gyere máskor is, mer' engem spec. szórakoztatsz...
Előzmény: Azakiazaki (305)
Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 305
Szerintem meg Te nézel el valamit folyamatosan.

Ez a toleranciahiányos, csordaösztönös, fanatikus Magyarország is van már annyira "fejlett", hogy bizony lehet rendelni különböző dolgokat különböző helyekről, például latexnadrágot is.

Ha még a csehek is fejlődőképesebbek, mint mi, az osztrákok meg pláne, akkor miért itt élsz?

Nem a születési helyeddel van a problémád, hanem a lakóhelyeddel! Élj ott, ahol a legjobban érzed magad!

Az mindenesetre nem túl szimpatikus tőled, hogy lenézed a magyar népet. :((((
Te tényleg mást hordozol a génjeidben. :)

Előzmény: Latex Bond (243)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.10 0 0 304
L-P!!

Mi lsz veled a kilncdik hónapban, amikor már csak úgy megy mint a farkasnak. Ja az milyen? Csak ülsz a lyuk mellett és vonyítasz!!
De igazad van és is ezt csinálnám!!
Lefety-lefety...csiszi-csuszi.
KÍÍÍÍRÁLY. De kezket a klaviatúrákra fiukák.

Előzmény: lack-plastic (300)
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.10 0 0 303
Hali

Hát ez nem pont ide tartozik, de van piros lakk overálja is! :-)))

lehet játszani

fvs Creative Commons License 2003.01.10 0 0 302
Ateus: Kattints a linkre! (mint mindegyik általam berakott link, term. új ablakban nyílik...) :))
Sok sikert!

FVS

Előzmény: Ateus (301)
Ateus Creative Commons License 2003.01.10 0 0 301
fvs! Tényleg kerestem ilyet (amikor még Ethaniel Hrystos voltam), és még most is...de nem csak képen :-)) Esetleg tudod hol lehet ilyet beszerezni, mint ami a képen van? Üdv: Ethan :-)
Előzmény: fvs (298)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.10 0 0 300
Sorstársak!
Forró klip a zenecsatornákon a Master Beaster-től!
Szuper pipi fekete álombikiniben vonaglik, melynek az anyaga a tökéletes LAKK! Nagyon megnyalogatnám a punciján végigfutó isteni anyagot, és rákenném a kiszivárgó punciszaftot! Már tudom, mi lesz a ma esti programunk a párommal!
Ciao!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.09 0 0 299
Sziasztok LLP-FC
Láttátok ma a Szerelmek saint-Tropez-ban c. sorozatban AZT a jelenetet?
Egy bárban a színpadon vonagló sztriptíztáncos baby előszőr levette a lakk kabátkáját, ami alatt lakk bugyi és lakk ujjatlan top rejtőzött. Aztán a top is lekerült!
Hú bazzeg! Majdnem elkéstem miatta a munkahelyemről!
LAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKK
(ez volt a diszítő sor)
L-P
fvs Creative Commons License 2003.01.09 0 0 298
Most már tényleg befejezem, csak mintha Ethan (?) keresett volna latex-gázálarcot. Nemde? Nos, létezik, de most épp nincs. De fekete és csillog. :)


FVS

Előzmény: fvs (297)
fvs Creative Commons License 2003.01.09 0 0 297
Linkparádéééé! :))

Bocs, mehetett volna egybe is. Szóval nem tudom, ki ismeri, ki nem, de találtam egy jó kis dolgot. A Google applikációja, ami termékeket keres. Hasznos lehet, ha valaki neten akar keresgélni. Na hova visz ez a link?

FVS

fvs Creative Commons License 2003.01.09 0 0 296
Csak az érdekesség kedvéért. Meg azt hiszem, esett is már szó róla. Szóval liquid-latex:

FVS

Gummiboy Creative Commons License 2003.01.09 0 0 295
Sziasztok !!!!

Vegre ugynezki, hogy sikerult a letolto szervert elinditani 24 oras uzemben !!!! Tehat mostantol barmikor tudtok csatlakozni ! Emailben mindenki megkapta a szukseges infokat. Nemi valtozas ! :

A Srever IP : 62.201.124.32

Kerlek titeket toltsetek is fel a szerverre ! Nemsokara a siteon is lesz frissites. A Szerveren mukodik Chat is.

Ateus Creative Commons License 2003.01.08 0 0 294
LB! Kösz, nagyon is kimerítő :-))) Esetleg ha legközelebb kérdésem lesz, számítsak rá, hogy a lexikont is előveszel, és pontosan idemásolod? :-))
Előzmény: Latex Bond (292)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.08 0 0 293
Lack-plastic !

Előre is gratulálok a gyermeketekhez ! :o) Ha lány lesz, akkor ugye tudod, hogy milyen ruhákban kell járatnod ? :o)))) Csak aztán győzzél majd vigyázni Rá !!! :o))

Előzmény: lack-plastic (291)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.08 0 0 292
Szia At !

Azokat a maszkokat hívják így, amelyek "anatómiailag" követik az arc illetve a fej gidres-gödrös és dimbes-dombos formáját. :o)
Magyarán : amely nem csak egy egyszerű gömbhöz hasonlatos formájú gumidarab néhány lyukkal ellátva, hanem szépen ki van alakítva az anyagból az orrnak a helye, az arccsontok és az állcsúcs helye, a fülnek az alakja, sőt még az orrnyeregé is a drágább modelleken és ezáltal lényegesen kényelmesebb a viselete. A latex nem nyomja az orrodat és a füledet órák múltán sem, belesímul a szemgödrök környékére, ezáltal a szemeknél nem távolodik el az anyag a kiálló orrod és az arcod hepe-hupás felülete miatt oly mértékben a bőrödtől és így gyakorlatilag látómezőkorlátozás nélkül kiláthatsz a szemek számára kialakított nyílásokon.
Remélem kimerítő voltam... :o))

(Az eBay-en láthatsz ilyet, ha beírod a keresőbe, hogy : "anatomische latex maske" !)

Előzmény: Ateus (290)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.07 0 0 291
LLP FC!
Ma láttam ultrahangon a feleségem pocijában a születendő gyermekünket. 6 hetes és 4 napos, a szíve már dobog, és LAKK naci van rajta! Hát nem is lehet rajta más, hiszen abban lett megalkotva!
Más. Ismét lehet a TESCO-ban kapni teljesen sima felületű fehér áttetsző zuhanyfüggönyt, ami tökéletesen megfelel lepedőnek a franciaágyra. Kétezer valahányszáz forint.
L-P
Ateus Creative Commons License 2003.01.07 0 0 290
Elnézéstkérek LB, ha hülyeséget kérdezek de mi az az anatómiai maszk egész pontosan? :-) Én még tudtalan vagyok e téren :-)
Előzmény: Latex Bond (289)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.07 0 0 289
Szia Djt !

Elképzelhető, hogy az az átlátszó PVC nadrág nálam leledzik ??? :o))) Vagy te egy egybeszabott ruhát láttál (overált) ? Ugyanis én vettem réges-rég (évekkel ezelőtt) a L.Paul-nál transzparens PVC nadrágot, ami még azóta is megvan, de akkor nem kaptam hozzá kabátot a méretemben. Most a közelmúltban ismét jártam bent az üzletben és azt mondták, hogy bármit megcsinálnak méretre. Igaz egy kicsit óvtak a PVC-től, mondván hogy nem szellőzik eléggé, de ők nem tudják, hogy nekem mire kell... :o)) Szóval érdeklődj Náluk, mert ha már ketten akarunk PVC-be öltözni, akkor látni fogják, hogy van rá kereslet és talán nekik is beindul a fantáziájuk ! A jövő héten lehet, hogy benézek és meg is próbálom Velük megbeszélni...
Az eBay-t én is mostanában fedeztem föl, még a "Magassarkús" topic-ban ajánlotta egy srác, hogy segít a németül kevéssé tudóknak az eBay-es rendelésben. Valóban néha potom pénzért lehet hozzájutni értékes cuccokhoz, de azért ott is tudnak bóvlit árulni. Valamint az árak ott is hamar fel tudnak szökni, de tényleg érdemes szétnézni ! Én például transzparens latex cuccokra vadászom és láttam már egy két ígéretes holmit... (szaunazsák, anatómiai maszk, stb.)
Ha több, mint 2000-ért sikerült "mattulós" lakkanyagot venned, akkor nem valami rózsás a helyzet itt Pesten... A Taylor-nál nem néztél szét ?

Előzmény: djt-122 (288)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.06 0 0 288
Na B.Ú.É.K.Én is megjelentem az ünnepek után.Little Paulhoz egy adat.Régebben a kirakatukban a kapu alatt ki volt rakva egy farmer kabát és nadrág fazonú ruha,de teljesen átlátszó PVC anyagból varrva.Balga fejjel akkor nem vettem meg!!!!!!
Más.Nézegetve a netet rátévedtem az e-bay.de aukciós oldalra.Gondoltam beirom latex.28 oldal jött le mindjárt,és egy csomó árura lehet licitálni!!!!!Rendelt már innen valaki?Egész elfogadhatóak az induló árak.
És mégegy.Karácsonykor a köruton a nyugatitól a jászai mari tér felé menve a bal oldalon van egy méteráru bolt.Itt láttam lakk anyagot narancssárga ezüst és olyan fekete amiben apró csillogó pöttyök vannak.(metál?)2150Ft/m.Vettem ez utóbbiból 1,5 m et,szép de egy baja van,amit latex bond emlitett,ha megnyujtom az anyagot akkor egy kicsit elmattul,szóval nem az igazi de azért jó!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!