Keresés

Részletes keresés

courage the dog Creative Commons License 2003.06.15 0 0 topiknyitó
Nem elegseges a torvenyekben megszabott buntetes merteke, amivel a gyorshajtokat-ittas vezetoket-piroson athajtokat..stb.szankcionaljak!mikor veszik mar eszre??!!

Elozetesen elmondanam, hogy en nekem nincs jogsim, es nem tudok vezetni, de ha tudnek is mindig tisztelnem a sebesseghatarokat es a kreszt.rohoghettek, hogy "napersze", de ez igy van.mar csak azert, mert nem is mernek gyorsan hajtani.A mai egyik balesetben meghalt 6 ember.Az ok: egy merci 200-zal szaguldozott Szentendre fele....
En gyakran jarok arra.Mindig zsufolt az ut, elozni ott pedig olyan, mint a Hungaroringen, azaz lehetlen.Hogy meri valaki venni a batorsagot, hogy itt 200-zal hajtson, plane, ha meg utasa is van-(ha jol ertettem, friss hazasok voltak), akiert felelosseggel tartozik.A tobbi autosrol nem is beszelve.
Mindegy-szidjak a rendoroket, ha buntetnek, pedig szerintem egyszeruen nem eleg a szigor.
A vezetok felenek be kellene vonni a jogositvanyat-egyszeruen nincs hozza erzekuk.nekem sincs, ezert hat nem is vezetek-en legalabb belatom.
Minden evben egy telepules lakossaga hal meg az utakon.
Miert nem lehetne gyorshajtasert mondjuk 10%-os tullepesnel varosban mondjuk kapasbol 100-200rongyot perkaltatni-akkor meggondolnak 2x is, hogy meg1x tul akarjak lepni a sebesseghatart.

Es egyaltalan-ha 130 a maximum sebesseg, akkor miert gyartanak 200-300-zal is menni tudo kocsikat??!!Ezt eskuszom, hogy nem ertem.

Az egyik ismerosom az M5-oson 330-cal ment.Az indok: tobbet nem birt a kocsi....

Mennyi tragedia kell meg, hogy eszbe kapjunk??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!