Milyen source-bol telepited? Lehet hogy azzal van a gond. Meg kene nezni a honlapjat a proginak, hatha irnak ott valamit, vagy van link a sajat source-hoz. Esetleg korulnezni forumokon, irnak-e rola valamit. En nem hasznalom, ezert nem sokat tudok mondani rola. Ha baja van, tuti masok is eszrevettek mar es irjak forumokon.
Az elmult ket napban masodszor tapasztalom, hogy nem lehet felvenni a telefont. A slide to answer-t hiaba huzogatom, meg se mukkan. Lenyomom, aztan tudok unlockolni es visszahivni. 1.1.4, latott mar valaki ilyet? Szoftveres problemanak tunik.
Van erre egy progi, de ugy tudom a nem fizetos verzio csak egyesevel tudja. Sokkal egyszerubb a regi telefonod szinkronizalni windows-os address book-kal, majd azt atvinni iPhone-ra.
Még nem volt szó róla de a hétvégén láttam egy ipodtouch-ot egy áruházban és hát a középső home gombja meg volt halva,kiváncsi lennék hogy meddig birja majd a phone gombja mivel ezt használjuk minden kilépésnél bárhol is járunk.
Ebayen azért hogy az eladónak haszna is lelgyen. :) Sajna angliában out of stock a 169GBP-s iPhone. Applenél még van, de ott 269. Szerződést nem íratnak...
Sziasztok srácok! Nagyon gondolkozom, hogy beszerezzek magamnak egy ilyen csodálatos kütyüt.:-) Mi most a legkedvezőbb lehetőség? Van haverom Londonban, aki megvenné nekem, de azt természetesen nem várhatom el, hogy valami szerződés félét is aláírjon. Valahol olvastam, hogy Angliában 169 GBP-ért lehet kapni, de akkor miért árulják az angol E-Bay-en 200 GBP fölött? Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Csak ezt nem lehet frissiteni, vagy semmit? Ha csak ezt nem, akkor lehet hogy nem elerheto a szerver... Esetleg uninstallald a customize-t, ha nem hasznalod...
Az baj... Nem tudod, melyiktol tunt el? Nincs csak elrejtve? Vannak ilyen ikorejtegetos progik. Lehet esetleg turni a filerendszerben, ehhez nem igazan tudok tanacsot, vagy synch, restore, ziphone, synch, progik ujratelepit.
Azt szeretném kérdezni hogy mért van az hogy a Customize progi talált frissítést(Version 2.0.0B10) de ha update-lni akarom akkor " Package download failed! " hibaüzit ad be már 2. napja probálkozok hiába.
A Gizmodo website szerint nagyon is közeli a nagyon várt 3G adatkapcsolattal és egyéb nyalánksággal feltehetően felszerelt almás mobil, hiszen az állítólagos belső informátor szerint a WWDC 2008 Keynote konferencián kerül hivatalosan a nyilvánosság elé a készülék alig több mint két hét múlva, június 9-én! A Gizmodo információja szerint továbbá Európában már június 18-tól kapható lehet a mobil, mégpedig a spanyol Telefonica-nál Madridban.
SCP a gépen, SSH a telón, Wi-Fi megy... Mégsem találja meg az asztali gép a telefonomat. Viszont kipróbáltam a fényképezős megoldásodat és az bevált! NAGYON köszönöm a segítséged :-)
Mi van a konyvtarban? Milyen kiterjesztesu file-ok? Amikor XP-re radugod a telefont, felugrik egy ablak, ott valaszd ki azt az opciot, hogy fenykepezogepkent kezelje, igy le tudod szedni a kepeket. A legjobb szerintem a WiFi-s megoldas, SCP-vel vagy SFTP-vel megkeresed a /var/mobile alatt a kepeket (szokasos fenykepezogepes formatumban van, valami DCIM), es onnan lehuzod, igy tutira konvertalas nelkul kapod a kepeket. Ehhez persze futnia kell az SSH-nak es kell Wifi kapcsolat.
Tanácsotokat szeretném kérni. Találtam egy könyvtárat a gépemben, ahova valszeg elmenti a telefonon tárolt képeket. Viszont nem tudom őket megnyitni. Lenne ötletetek, hogy hogyan tudom leszedni XP alá úgy a telefonnal készített képeket, hogy azt meg is tudjam nézni?