Keresés

Részletes keresés

fvs Creative Commons License 2003.01.22 0 0 340
Latex Bond!

Köszönöm a marasztaló szavakat, újabban egyre kevesebbet hallani ezekből a legtöbb topikban! Köszi a lakk-infot, utána is fogunk járni, habár Pesttől elég távol élünk. A hazai boltokkal kapcsolatban már nekünk is eszünkbe jutott hasonló üzletet nyitni, bár ez kissé macerás lenne, de azt hiszem, megérné. Nem lepődnék meg, ha egyik élelmesebb topiklakó meg is tenné ezt! Szvsz. biztos üzlet lenne, minimális rizikóval! Mrs. Fvs jönni fog, egyelőre csak olvasóként funkcionál a fórumon, de ami késik, nem múlik! Ezért nem is válaszolnék helyette, majd Ő megteszi, amint ideér! :)
F

Előzmény: Latex Bond (338)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.22 0 0 338
Fvs !

Szia ! Nagyon örülök, hogy újabb latex-kedvelő párocska tiszteli meg a jelenlétével kedvenc topic-unkat !!! Úgy látszik mégsem olyan "fehér holló" a gumirajongó lány kis hazánkban ! :o)) Ha van kedved, írj Te is Magadról, amit meg lehet osztani velünk és reméljük Mrs.Fvs is ellátogat egyszer társaságunkba ! MrsLat-nak feltett kérdéseim például Veled és a pároddal kapcsolatban is érdekelnének ! :o)
Jól tettétek, hogy nem vásároltatok itthon, lásd a topic-ban korábban leírt Nivoshop-os negatív tapasztalatokat... Igazán jó latex divat- és fétis-üzlet majd csak akkor lesz nálunk, ha egy külföldi érdekeltségű (nagynevű) cég lát némi üzletet a hazai keresletben és saját boltot nyit Magyarországon. Addig latexválasztékban Magyarországnak marad a biciklibelső és a műtős kesztyű...
Lakk anyaggal kapcsolatban a Taylor Dance tánckellékest (Bp. VII. Hársfa u. 5.) emlegettük, de sokaknak fenntartásai adódtak az anyagot illetően ár illetve minőség szempontjából. Mindenesetre Budapesten náluk volt szerencsém találkozni az eddigi legtűrhetőbb minőségű lakk anyaggal - habár ezt is ki kell tudni fogni (általában csak 2-3 tekercsnyit tartanak belőlük). A (83)-as hozzászólásomban megtalálod a linket a honlapjukra.
A másik használható bolt Pesten a Little Paul, ahol valóban nagyon-nagyon kedvesek az eladók és méretre megcsinálják a kért holmit. Bár én még nem rendeltem Náluk, csak vásároltam kész ruhát, de itt többen is beszámoltak már a pozitív tapasztalataikról a méretre szabással kapcsolatban. Továbbá nekik a szemük sem rebben, ha fiú rendel magának női holmit, ez a világ legtermészetesebb dolga Náluk ! Ők a Teréz krt. Oktogon és Király u. közötti szakaszán találhatók egy kapualjban. Még sok ilyen boltra volna szükség itthon, de több nincs ! Legalábbis Pesten !
Az utolsó mondatodra, melyben a szexuális életetekre utaltál, csak annyit bírok kinyögni : Istenek vagytok !

Egy apró gondolatébresztő Nektek (persze ez mindenki másnak is szól): március 8-án lesz az évente 2-szer is megrendezésre kerülő Bőr- és Cipőhét, amelyen alapanyaggyártók is jelen szoktak lenni. Itt elő szokott fordulni vékony ruházati műlakk is, nem csak cipőnek használatos vastag lakkbőr. (Mer' ugye azt mindenki tudja, hogy a ruhának használt lakknak semmi köze a bőrhöz, csak egy speciális műanyag réteggel bevont szövetről van szó! A lakkréteggel bevont valódi bőrt a sprődsége és a vastagsága miatt többnyire csak a cipőgyártásban használják.)
Nagyon régen (amikor a régi BS még nem állt lángokban) és ott rendezték meg a Bőrhetet, akkor ott láttam külföldről származó gyönyörű anyagokat és sikerült kialakítanom egy jó kis magánkapcsolatot egy beszállítóval (egy hölggyel! :o)), aki ruházati lágy PVC-t is árult. Én marha, csak azért nem rendeltem akkor, mert nem volt akivel megvarrathattam volna a megálmodott ruhakölteményeimet. Hiba volt, mert azóta sem tudom elérni ezt a csajt, a telefonszáma meg megváltozott... Na, ez nem ide tartozott, csak annyit akartam ezzel mondani, hogy akinek lesz egy kis ideje, az nézzen ki majd a kiállításra !

MrsLat !

Köszi az őszinte válaszaidért, a Ti párosotok is hatalmasat nőtt a szememben ! :o)) Aki a nászéjszakát latexben tölti, rossz ember nem lehet !!! :o))))) Veletek esküszöm nagyon szívesen összejönnénk a barátnőmmel egy kis baráti csevelyre, hátha hatással lennél rá ! ;o)
Már hogy volnál offtopic ??? Ide nem csak a született LLP fétisisztákat várjuk, hanem a "nevelteket" is !!! :o)) Pláne, ha lány az illető ! Szóval gratulálok Nektek, na !
A heavy-től meg szerintem nem is állhatsz már annyira messze, ha egy kicsit is tetszett az, amit írtam ! :o)) Ez egy olyan érdekes ága a gumiimádatnak, amit valaki vagy ki akar próbálni vagy sem. Szerény véleményem szerint olyan nincs, hogy valaki csak egy kicsit érdeklődik iránta. Előbb vagy utóbb meg fog érlelődni Benned vagy a párodban az elhatározás és szerintem ezt nem szabad visszafogni : ami mindkettőtöknek jó, azt meg kell valósítani, mert ezáltal (is) színesedik a nemi élet ! Persze ehhez egyáltalán nem szükséges külföldre rohanni, hiszen Ti ott vagytok egymásnak ! Én csak azért próbáltam ki (mellesleg jó drága pénzért) egy fizetős helyen, mert tudtam, hogy a 0-hoz konvergál annak az esélye, hogy olyan lánnyal jöjjek össze, akit ez kicsit is felizgat majd. Márpedig ezt addig akartam megvalósítani, amíg nem élek senkivel tartós kapcsolatban, így senkinek sem okozok az extrém vágyammal lelki traumát.
A heavy-ben egyébként még megvan az a szépség is, hogy a játékokhoz kitalált eszközök és ruhák kiagyalóinak fantáziája hála az égnek rendkívüli módon dús és végtelen ! Annyiféle új dolgot találnak ki, hogy ebben az életemben nem is fogok tudni mindent kipróbálni... :o)))

Ateus Creative Commons License 2003.01.22 0 0 337
lack-plastic!

Köszi az infot. Kiváncsi leszek a képekre. Javaslom térjetek át a digitális technikára. Azzal nincs ilyen gond, bármikor lehívható és kinyomtatható :-))

Előzmény: lack-plastic (333)


Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.22 0 0 336
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim.
Kacat hely az a nivoshop.
Ráadásul nem is egy cég. Az ember felad egy megrendelést több cuccra, s különböző helyekre továbbítják, így különböző helyekről érkezne, (de nem érkezik) az árú, többszörös postaköltséggel.

Szerencsére azért nem minden hely ilyen.

www.webaruhaz.hu teljesen korrektnek tűnik tapasztalataim szerint.

(Jutalékot nem kapok a reklámért.)

Előzmény: Törölt nick (330)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 335
djt!
Sajnos nem jön be!Na, mindegy!
Az igen király, hogy a párod az utcán is hordja a LAKK cuccait! Neked kellett rábeszélned, vagy magától teszi? Az én nejem sajnos eddig csak a négy fal között csillogott a kollekciójában, de talán majd egyszer.....
Előzmény: djt-122 (334)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 334
http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.html szerintem jó ez a cimlegalább is nekem bejön.Nézegettem az ebayt és láttam benne a latexek között ú.n. gummi ganzanzug ot 130 EUR ért.Maszk kesztyü zokni és egy overáll uniszex 0.6mm vastag.Király lenne megvenni bár ez csak a licit nyitó ára lehet hogy a végén feljebb nyomják az árat.De azért egész jó cumók vannak.Amugy az én kedvesemnek is van lakknacija és szokta az utcán is hordani.Söt kis szoknyája is van!!!És bár nem egy Claudia shiffer,(nekem az!!!!)a nyáron bementünk egy üzletbe nézelödni egy eladó hölgy megjegyezte milyen jól áll neki ez a kis lakk szoknya!!!Persze dagadt a májam a büszkeségtöl.No és azt is hozzá kell tennem hogy nagyon fényes aranyszinü üvegszálas harisnya és fekete lakkcipö volt rajta.
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 333
Ateus!
Csináltunk fényképeket, amiről már beszéltünk, de még benn van a gépben a film!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.21 0 0 332
djt-122!
Kösz az infot a dzsekivel kapcsolatban! Sajnos a MONCLER-oldal nem akar bejönni a gépen; biztos, hogy jól írtad le a címet? Nézd meg légy szíves! Köszi!

Latex Bond!
Ugyan már, ne kérj elnézést! A jó szándék a lényeg.

fvs!
Hú, basszus! Belevaló pipi lehet a párod, ha az utcára kimenne LAKKnaciban! Becsüld meg a menyecskét! Én egyébként meleg szívvel ajánlom nadrág ügyben a Little Pault a Teréz körúton, ugyanis nekem azt ígérte, hogy méret levétel után bármit megvarr. Én nála vettem LAKK nacikat magamnak is, meg a feleségemnek is. (12000 ft volt darabja)

L-P

Ateus Creative Commons License 2003.01.21 0 0 331
MrsLat!

Bocsi ha indiszkrétnek fogok tünni (igyexem nem az lenni), de pontosan mit is jelentett a talpig latexben történt nászéjszaka? Érdekelne, hogy miben voltál te és miben ő, és milyen érzés volt először teljesen latexben szeretkezni?

Előzmény: MrsLat (328)
Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.21 0 0 329
Amelyik házasság így kezdődik, az csak jó lehet!

Szép pár lehettek!

További sok boldogságot!

Előzmény: MrsLat (328)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.21 0 0 328
Latex Bond!
Lássuk először a bevezetést, ami még lánykoromban volt.Jó régen.Valóban nem ismertem ezeket a holmikat, de a párom rendszeresen járta a szexshopokat,(azt a kb. 3-4-et) mert Ő már akkor tudta mit akar nekem és magának is... Kesztyűt kaptam először. Érdekes volt.(mindketten egyetemisták voltunk, úgyhogy az Ő fétisizmusa kellett- anyagi háttér =minima)De a lényeg: a nászéjszakánkat talpig fekete latexben töltöttük el. Akkor már én is élveztem a hatást amiről szó van. Bár nőként nem volt alapvető szükségletem a beöltözés a szexhez, de voltak jó kis játékaink, ami fogadásokon alapult, hogy kinek mit mikor kell felvenni.Nekem a játék miatt volt fontos sokáig. (Mára már más a helyzet) De a kérdésedre válaszolva, igen a párom latexvérű, ami nálam fertőzést okozott. A heavyval barátkozom(izgis volt az ósztriai félórád, de hazudnék ha azt írnám, hogy máris megyek). De a párom kitartó, és rendszeresen kedveskedik jó kis filmekkel, amik erősítik a kíváncsiágommal vegyes vágyakat!! Szóval most már nagyon élvezem az érzést a kinézetet és a hatást! Nem genetikai eredetű fetisiszta lévén remélem (nem vagyok off-topic),hogy másoknak is felnyitjátok a szemét! Nem én vagyok az egyedüli, legfeljebb még nem mertek megszólalni!
Üdv!
Előzmény: MrsLat (325)
fvs Creative Commons License 2003.01.21 0 0 327
Sziasztok!+2 :))

+2, mert szeretném jelezni, hogy a párommal szintén latex-rajongók vagyunk! Tehát mindjárt szeretnék is egy örömhírt bejelenteni, nem csak MrsLat létezik! :))

Én is régóta olvasgatom a topikot, pár linket tettem is már be, de "érdemben"(?) most szólok először. Szóval mindketten latex-rajongók vagyunk, habár sajna ezeddig egyetlen holmit sem szereztünk be. Tudom, akkor hogy nevezhetem magunkat rajongónak... A latex-nemvásárlásnak eddig egyetlen komoly oka van: Latex Bond tanácsát megfontolva nem vettünk itthon semmit, a külföldi rendelésnek pedig némi anyagi akadálya van, ugyanis az eddig beszerzett holmijaink offtopik jelleggel: csizma, cipő, stb... Most már viszont a latex jön! :)) Tényleg rengeteg hasznos tanácsot olvastam itt, amit köszönök, és ígérem: amint van valami fejlemény, megosztom Veletek!

Viszont: olvastam itt lakk-anyagról, de már nem találom és nem is tudom, hogy le volt-e írva, hol lehet azt kapni. Kíváncsiságképpen megkérdezhetném még egyszer? Ugyanis a párom varratna egy nacit, amit hordhat utcán is! :)

Latex Bond: nálunk valószínűleg az első latex holmitól az utolsóig mind szükséges velejárója lesz szexuális életünknek! :))

Üdv,
FVS

Előzmény: Latex Bond (326)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.21 0 0 326
Djt !

Köszi a kiegészítést és a helyreigazítást dzseki ügyben, látszik, hogy MONCLER témában még nem vagyok otthon ! Lack-plastictól meg elnézést, ha feleslegesen ráugrasztottam volna valami gagyi cuccra ! Első pillantásra jónak tűnt, de úgy látszik, ezt az anyagfajtát is hamisítják már... Pedig azt hittem, elég jártasnak vallhatom magam a bóvlik kiszűrésében, de úgy látszik engem is be tudnak palizni... Sorry, Lack-plastic, a jószándék vezérelt, hidd el !!! :o(

MrsLat !

Ki kell, hogy ábrándítsalak : egyedüli nőnemű vagy a topic-ban és gyaníthatóan nem csak az írók között... Bár remélem ez meg fog változni idővel !
Mindenesetre érezd jól Magad köztünk és várjuk a picit részletesebb bemutatkozásod - már ami abból itt elmondható !
Egy dologban máris sikereket könyvelhetsz el : fellendítetted a topic-ot, mivel kérdések áradata fog Rád zúdulni, csak győzzed őket megválaszolni ! :o))
Kezdem mindjárt én : hogyan sikerült az "uradnak" bevezetnie a latex világába ? Csak divat szinten érdekel a latex, vagy ennél mélyebben is megmozgatja a fantáziádat (Heavy vonal) ? A párod fétisizmusa szélesebb látókörű és Te csak csatlakoztál ehhez egy ponton vagy pedig maximálisan fedi egymást az érdeklődési körötök ? Mennyire épült be a szexuális életetekbe a latex imádata : csak színesítésképpen jelen van néha vagy szükséges velejárója ?
Bocs', ha elsőre túl indiszkrét lettem volna... (Természetesen nem kérdezek olyat, amire én ne válaszolnék bármikor bárkinek, ha érdekli !)

Előzmény: djt-122 (322)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 325
At!
Meg. Latex mellti (nyitott/zárt, transzp/fekete),tanga ,body,harisnya. Van egy új piros mellényem ami nem "fehérnemű" de jelenleg a kedvencem egy piros-fekete bővülő miniszoknyával.Eddig nem tetszett a piros, de most nagyon bejött...
Előzmény: Ateus (323)
Ateus Creative Commons License 2003.01.20 0 0 324
Jut eszembe, elnézést kérek az LLP FC tagjaitól, hogy oly régen nem nyilatkoztam meg, de másírányú elfoglaltságaim sajna nem hagytak rá időt. Na meg persze ennyi "művész" közt elvész a "műkedvelő" :-)
Ateus Creative Commons License 2003.01.20 0 0 323
Mrs.Lat!

Minden tiszteletem és hódolatom a tied, mivel nőként végre megnyilatkoztál és bebizonyítottad, hogy igenis van olyan hölgy aki szereti a lakk és latex cuccokat. Lakk blézer, már jól kezdődik :-) Megkérdezhetem, hogy milyen ruhád (vagy netán fehérneműd) van még lakkból vagy latexből?

Előzmény: MrsLat (321)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.20 0 0 322
Annyira nem kell sietni azzal a tolldzsekivel.Karácsony óta próbálják elsózni őket,a vestendbeli boltjukban is van.3000Ft ba kerül nem lakk anyagú mint a moncler hanem fénylö nejlon.Amugy nöi dzseki,és hogy miért?Mert a cippzárja nem balos hanem jobbos ráadásul derékig érö.Amugy nekem van ezüstbe és egy idö után kireped rajta ez a fényes bevonat olyan lesz mintha hámlana.http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.htmlItt pedig megláthatod milyen egy igazi moncler dzseki!!!
MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 321
Üdv neked is kedves Lakk-fetis!A topicot kb 1 hónapja olvasom,természetesen az elejétől. Sokszor akartam már hozzászólni, de csak most értem meg rá... Én leginkább a latex-hez vonzódom.(Bár most vettem egy lakk blézert, amit felveszek majd utcára is) Nem magamtól "jöttem rá", hanem az uram vezetett be ebbe a jószagú világba. Az elején mi is sokat vergődtünk a beszerzéssel (honnan, hogyan,miből) de aztán az ember ha nagyon akar valamit előbb utóbb megoldja. Ti is sokat segítetek egymásnak, ami nagyon jó. Egyelőre hello.
Előzmény: lakk-fetis (320)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.20 0 0 320
Had' üdvözöljelek elsőnek kedves MrsLat

Végre a gyengébbik nem is képviseli magát a topic-on. Nagy előrelépés és reméljük egyre többen csatlakoznak és követik a te példádat.
De tele vagyunk kérdéssel!
Mióta követed a topic-ot?
Te hogyan viszonyulsz a témához?
És a többi még meg nem fogalmazott kérdés amit a többiek biztosan feltesznek de kezdetnek ennyi is elég.
Üdv.: lakk-fetis

Előzmény: MrsLat (319)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 319
Sziasztok!+1
Remélem még nincs itt a vége, csak lassan gyűjtöttem a bátorságot, hogy hozzászóljak. Biztosan nem egyedüli nőnemű vagyok aki olvassa a különben nagyon jó kis topicot. Rajtatok is múlik, hogy megmutatjátok-e a párotoknak. Nekem nagyon tanulságos olvasmány a férfi "oldal".Köszi a témát LatexBond!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.20 0 0 318
Latex Bond!
Nagyon rendes vagy, csak az a baj, hogy 260 km-re lakom Bp-től, így sajnos nem tudok lecsapni az "áldozatra" azonnal. Egyébként köszi!
Ami a topic haldoklását illeti, éngem is elszomorít, de talán alakul a helyzet!
L-P
Előzmény: Latex Bond (317)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.20 0 0 317
Lack-Plastic !

Egy kis örömhír Neked :
A hétvégén plázázni voltam az Árkádban (tudod : Örs Vezér tér) és a 3. emeletén (eggyel lejjeb, mint a parkoló szintje), a Champion US sport boltjában láttam MONCLER-hez hasonlatos dzsekiket !!! (Vagy lehet, hogy MONCLER volt ???) A lényeg, hogy nagyon fényes anyagú toll-dzsekik voltak, L és XL méretben - bár igaz, hogy csak a kéknek 3 árnyalatában (azúrkék, indigókék és egészen sötétkék, szinte fekete), de azok nagyon ott voltak a topon !!! Szerintem ha van időd, akkor még ma nézd meg, mert az Árkádban erős árleszállítások vannak (30-40-50%) és hamar el fogják vinni ! Az is lehet, hogy azon a 3 darabon kívül már nincs is több, mint amelyek ki voltak rakva, úgyhogy igyekezz ! :o)

U.i.: Haldoklik a topic, kedves LLP FC ! =o((

L.B.

Előzmény: lack-plastic (310)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.16 0 0 316
Hogy jobban pörögjön a topic, én azt javaslom, hogy mindenki -- vagy akinek van -- írjon le lakkal,latexszel, PVC-vel kapcsolatos élményeiből párat. Remélem vannak ilyenek, és nem csak hangemberek vagytok!!!!!!!!!!!
juzernev Creative Commons License 2003.01.15 0 0 315
A Jay... filmben valóban csak a betöréses részben viselték a lányok a latex cuccokat, viszont ahogy az a rész elkezdődött (miután kiszálltak a furgonból), abban volt némi szexuális felhang is :-)
Előzmény: josila (311)
josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 314
Hi!
Hát sajnos egyáltalán nem központi eleme a filmnek, a fetisuzmus:(. A Jay és Csendes Bob-ban, a latex cuccot csak a betörés idején viselik a csajok. Persze jobb, mint a megszokott tipikus betörőszerkó, a sima fekete kezeslábas :) , a Tomcats meg egy ugymond vígjáték, ugyhogy az a jelenet is viccesnek volt kitalálva, hogy a kis, visszahúzódó könyvtároscsaj az ágyban átváltozik...gondolom szerintük ez nagyon vicces téma, tovább biztos nem jut el az agyuk, ugyhogy a szokásos... :((((
De azért örülök, hogy pl a Jay...-ben nincs negatív töltete a dolognak, csak jelen van a latex, és ez igen dícsérendő és követendő lenne, hadd szokják a népek.

no minden jót mindenkinek!

Ja, esőkabát pl a Baross utca-Körút találkozásánál van egy boltban. A nyár elején vettem ott kettőt: egy nem átlátszó, nagyon fényes, nagyon citromsárgát, meg egy ui. pirosat. Teljesen megfelelő az anyaguk. Bár legutóbb(egy hete), mikor arra jártam, a kirakatban csak ganyibbakat láttam futólag, de be nem néztem, és sokféle volt. ( a körúttól kb 50m, kifelé, valami templom felé kell elindulni, és a bal oldalon van)

A pirosamat egy lány lenyúlta(na jó, elfelejtette visszaadni), a sárga meg elhagyódott valamelyik fesztiválon :(((((

josila

Előzmény: lack-plastic (312)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.15 0 0 313
Na újra itt, kedves kollégák!

Az utóbbi időben nem nagyon volt időm olvasni a topic-ot ezért bocsi az esetleg hülye kérdésért.
Nem tud valaki esőkabit? Lehetőleg hosszút a szína másodlagos. Csak az a lényeg, hogy tuti legyen, ne keljen most keresgélnem a városban. Momentán időm semmi.

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.15 0 0 312
Josila!
Nem káttam az említett filmeket, de szívesen megnézném őket! Mennyire van jelen bennük a latex-fetisizmus? Dominál, vagy pedig csak néha jelenik meg bennük?
Előzmény: josila (311)
josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 311
Sziasztok!

Én még csak ma láttam a "Tomcats" és a "Jay and Silent Bob Strikes Back" című filmeket. Hát Kevin Smith már messze nem a régi, de ez ebben a fórumban nem is lényeg...aki látta már, az tudja, hogy ezek a képek okoztak mégis igen kellemes meglepetést!!!
Két szar film, két iszonyat jó jelenettel! :))

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.14 0 0 310
Djt!
Azóta sem találtál MONCLER dzsekit sehol? Okvetlenül jelezd ám, ha rábukkansz valahol, vagy valami hasonlóra! Jól menne a lakk jeansemhez!!! Jól látom a még ősszel berakott képen, hogy annak a dzsekinek a belseje is lakkból van?
Basszus; állat az a dzseki!
latexman Creative Commons License 2003.01.13 0 0 309
Sziasztok!!
Újra itt a kedvenc topikomban. Csak, hogy csitítsam a kedélyeket, vagy NEM, itt egy link, gázálarc ügyben!!

http://www.extrem-shop.de/Myshop/de/dept_37.html
Érdemes megnézni!!
Halihóóó mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!