Azért van egy csomó férfi, aki szeret kisgyerekekkel játszani, focizni pl. Nálunk az oviban voltak középiskolás fiúk, akik kötelező közhasznú munkán voltak, és a gyerekek nagyon élvezték, és szerintem azok a fiúk is jól érezték magukat.
Úgy jön ide a pedofília, hogy azt gondolják a férfiakban nincs ilyen kisgyerekek iránti szeretet, mármint idegen gyerekek iránti szeretet, mint sok nőben, fizetés sem sok ezért nem olyan vonzó a pálya csak emiatt, marad a pedofil hajlam, persze nyilván ez nem igaz, vannak olyan férfiak akik szeretnek kisgyerekekkel foglalkozni.
Ez nekem nem rossz hír. Ugyanúgy, ahogy a politikából hiányoznak a nők, az ovibol meg a férfiak. Ez így lenne kiegyensúlyozott mindkét helyen. Nem is tudom, hogy jött ide a pedofília. Ugyanúgy előítélet, mint az a hülyeség, a nők nem valok a politikába.
Persze, éppen ezért olyan nehéz ügy minden ilyen vád. Az sem jó, ha bármit elhiszünk bemondásra, és az sem, ha mindent leseprünk annyival, hogy mi sosem tapasztaltuk, úgyhogy biztos nem igaz. Ahogy az sem egyszerű, hogy közöld-e a többi szülővel, miért függesztetted fel az állásából az óvóbácsit. Joguk van tudni, hogy vizsgálat folyik ellene vagy nem? A gyerekeik biztonságáról lehet szó, ha igaz a vád, ha nem, akkor viszont azzal automatikusan lejárat egy ártatlan embert.
Nemtom kérlek:-) Sztem ha vki pedo, v nemierőszakolós, akkor az nemcsak egy esetben olyan, hanem hasonló esetekben hasonlóan reagál. Persze, mindent el kell kezdeni vmikor:-) tehát az, h eddig nem volt ilyen ügye, önmagában nem jelent semmit. Dehát pont erre való a kivizsgálás, h megállapítsák, konkretice mi lehetett a szitu. Én azért óvakodnék tőle, h csak úgy, gyanú alapján elfogadjam, h az illető az, há aszonták. Tudom, 'nem zörög a haraszt' című mondás, de ha most rólad vki azt állítja, h mondjuk kábszerkereskedő vagy, és ő vett tőled drogot, akkor azért te is kikérnéd magadnak, egyetlen, nem bizonyítható állítás alapján annak tartsanak.