Nem akarom idézni, hogy az EÜ topikban Te milyen durva szavakat használtál beteg, rákos emberekkel szemben. Nem akarom ismét idézni a moderátori állásfoglalást, hogy miket műveltél. Tehát nyugodjál le.
Ez miért jó neked???? Amikor unatkozol, akkor miért csinálod ezt?? Ez szórakoztat téged vagy megnyugtat??? Beteg vagy??? Menj a pszichiátriára és keress szakembert, mert ez nem tréfa... Ez olyan, mintha kutyákat gyilkolnál, mert az boldogít téged!!
Értem, hogy mire megy ki a játék és a faszsághoz találtál partnert is replay személyében! Akkor javaslom, hogy olvasd el újra azt a kommentemet és rájössz, hogy mit írtam és nem kell belebeszélned semmit, ami nincs ott!
Nem Ő szidta. Te kezdtél itt őrjöngeni a moderátor hivatalos álláspontja miatt, hogy " Te nem adtad ki magadat betegnek" és ilyeneket egy " agyilag leépült állít".
Biztosan nem csak fehérjével edzettél... szúrtad a hátsódba az anyagot... csak azt nem mondták, hogy nem csak a veséd, májad és az ízületeidet teszi tönkre, hanem az agyadban is változást okozhat... Még maradandót is!
Dicsekvés??? Te is tudod, hogy azzal vádoltatok, hogy hiéna vagyok.... Egy hiéna nem tesz ilyeneket.. Tehát az is tudod, mert állítólag nem vagy hülye, hogy nem dicsekvés volt! Apropó: Hol van a válaszod????