Ide várunk mindenkit, aki kisautókat épít, customizál, felújít, vagy csak érdekli a téma.
Hot Wheels, Matchbox és egyéb fémautó 1/64-től 1/18 méretig ;-)
egyébként voltak alatta olyan merevítők amik miatt nem fért volna alá a kis kerék. megszenvedtem a kocsival rendesen.... a tetejéről is elkellett tüntetni a fényhidat, ami nem kis lyukat csinált...
az alap egy donornak használt Chrysler 300c HW volt, aminek az alváza az előbbi Blazeren van, kerekei meg az Opel Hoodride-n. addig kallódott az asztalomon, amíg eldöntöttem, mi legyen vele. Szombaton a Csepeli modellbolt turkáló szekciójában megtaláltam ezt az Ál-helikoptermotort, 100 forintért nem hagytam ott...
ez lett belőlük: (a 4x4 alváz a tengerpartos dión lévő Jeep-é volt)
Nagyon baba gépek! A Mustangon kifejezetten jól áll az a spoiler. A Mini meg csak egyszerűen szép. :) Én is csináltam anno egy ilyen Minit, bővebben itt.
A Mini jól sikerült, de a szélvédőre tényleg ráférne egy kis polírozás. A Mustang "mutáns" ezzel a színnel kifejezetten jól néz ki, bár nekem még szokni kell, hogy előről Iso, hátulról Mustang.
ez még nem a szörnyeteg, hanem a Dolgos masina 2.0 . csináltam még egyet. ezen a karosszériamunkát gyakorolgattam, tehát néhány helyen nem lett tökéletes a tapaszolás és csiszolás. ettől eltekintve sztem jól néz ki:
valah 1/87 rendőr, kopott Chevy Blazer-e volt, én Silveradot-t csináltam belőle:
Holnap,ha minden jól megy jelentkezem az új szörnyemmel,de hogy ne csak a gányolást lássátok tőlem,lehet hogy készítek valami szépet is!?
Addig is készüljetek!!!
A gyenge idegzetűek üljenek hátra!!!!! :-D