Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 410
Na jó feladom te vagy nagyon nem érted, vagy csak hergeled itt a népet!!! Nem kértem hogy az én mondanivalómat figyelembe vedd, csak annyit akartam mondani hogy az éremnek két oldala van, és lehet hogy nem csak az 1-ik oldala szaros!:) jó irogatást páá
Előzmény: Trebitsch (409)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 409

Más elmondása alapján sose itélj hisz honnan tudod hogy igaz!!!

Azt hiszem, hallgatok rád: nem ítélek az alapján, amit te mondasz.

Inkább hiszek a vevőnek, aki beírt ide. :)

Előzmény: Árpipi (408)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 408

Tudod mi az a diszlexia?? Miért is lennék az? Más elmondása alapján sose itélj hisz honnan tudod hogy igaz!!! Persze meghallgatni meglehet de adni rá, kiállni érte nagy butaság! Saját tapasztalatok , tudás alapján itélj bár ahogy nézem ezekből neked nem sok van.:) Amúgy a kérdésedre a válasz: Ha bizonyithatóan eltitkolták megvan a felháborodásra minden alap, de ebben az esetben amiről beszélünk, szerintem csak 1 szerencsétlen analfabéta morgását láttuk!!!

Előzmény: Trebitsch (407)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 407

Ahogyan azt leírtam a 397-es hozzászólásomban, a 349-es hozzászólásból veszem.

Az ember legyen optimista: hátha most megérted... :)

Előzmény: Árpipi (405)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 406

Ejnye, ejnye, te nem AAA dolgozó. Nem elegáns dolog legyökerezni valakit. :)

Különösen úgy, hogy a jelek szerint diszlexiás vagy. Leírtam már, mire alapozom. Olvasd el, próbáld megérteni.

De ettől függetlenül is, kiváncsi vagyok a véleményedre. Egy ilyen udvarias, okos  emberre érdemes odafigyelni. :)

Úgy általánosságban: mi a véleményed arról, ha egy kereskedő töretlennek hazudik egy törött autót? :)

Előzmény: Árpipi (404)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 405

Honnan veszed hogy sérülésmentesnek adta el? Mire alapozod ezt a szélmalomharcodat??

Előzmény: Trebitsch (401)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 404
Te gyökér mi ellen harcolsz??? Azt se tudod elmondásod szerint hogy milyen ott 1 vásárlás akkor mire alapozod a véleményed???
Előzmény: Trebitsch (397)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 403

Horváth úr, Farkas kisasszony e-mail címét adta meg a profilban. :-)

Miért nem a sajátját? Más dárdájával csalánt csapkodni...

Előzmény: AAA AUTO (384)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 402

SziasztoK!

Szerintem is ez a lényeg. Ez a topic az AAA AUTÓ - VÉLEMÉNYEKíről szól. Ne egymást izélgessétek már, hanem téma legyen az AAA Autó.

Piisz

Előzmény: Trebitsch (401)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 401

Úgy látom, nem értetted meg a kérdést.

Nem arról van szó, hogy én mennyire vagyok korrekt, mert ez nem a Trebitsch - vélemények c. topic. Nem is az, hogy vélemények az AA autó ügyfeleiről.

Ennek az a címe, hogy AAA Autó - vélemények.

Szóval: mi a véleményed az AAA autó eljárásáról, aki sérülésmentesnek ad el egy autót, amiről tudja, hogy törött volt?

Előzmény: tothedzo (399)
I.Blasius Creative Commons License 2008.02.14 0 0 400
"ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket."

Azért egy magát korrektnek tartó cégtől tán elvárható lenne, hogy ne perben kelljen velük szemben érvényesíteni az esetleges csalásuk miatti kárigényt.

Mivel a nyilvánvalóan alapos autóátvizsgálásukkal a megvételkor megtudják, hogy sérült volt-e a kocsi, így utána már csak az ő saruk lehet, ha erről nem tájékoztatják a vevőt. Ráadásul törött autónál keményen lenyomják az árat, így eladáskor is olcsóbban kellene adniuk az törött előéletű autót.

De egyébként ez mellékszál, mert az itt írt panaszok nagy része nem törésre, hanem műszaki hibákkal eladott autókra és az ügyfelek kezelésére vonatkozott.
Előzmény: tothedzo (399)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.14 0 0 399
Én nem vagyok AAA autós ha visszaolvasod a 343-ast amit írtam akkor láthatod. Idejössz fogalmatlanul és fröcskölöd magadból a szart jómagyar módjára.
Szerintem nem vagy korrekt.
A sérüléses dolog meg annyi, ha veszel valamit kapsz egy adásvételit amiben benne van hogy a gépjárművet megtekintetted a hibáit elfogadtad... Ha rajta volt az hogy sérült a kocsi és aláírtad így jártál, tanulj meg olvasni, ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket.
Előzmény: Trebitsch (397)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 397

A 349-es hozzászólásból veszem.

Hogy "jártathatom-e a számat", ahhoz tőled se fogok engedélyt kérni.

Érdekesek vagytok ti AAA-sok egytől egyig. Vevőt átveritek, aztán mikor erről elmondom a véleményemet, akkor kussoljak, ne jártassam a számat, legjobb lenne engemet máglyán elégetni...

Gratulálok.

Előzmény: Árpipi (395)
easycash Creative Commons License 2008.02.14 0 0 396
Senkit nem kényszerít senki arra, hogy tőlük vegyen autót, vagy nekik adjon el.
Előzmény: Ákos 72 (390)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 395

Na figyu honnan veszed hogy hazudnak az autó sérüléseiröl ha te még nem is jártál náluk???? Érdekes a hozzáállásod ahhoz amihez még semmi közöd sem volt!

Menj vegyél 1 autót tőlük aztán hallgatunk nagy figyelemmel:)) Addig ne jártasd a szád mert semmi értelme pááááá

Előzmény: Trebitsch (394)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 394

Szép tőled, hogy megengeded.

Megtennéd esetleg azt is, hogy válaszolsz a kérdésemre, amit elengedtél a füled mellett jól?

Idemásolom, ne kelljen keresgélned.

----------------------------------------------------------------------------------

Erről a baromságról szállj már le hogy nem ad el autót sérülésmentesnek miközben törött volt.

Oszt miért is baromság ez? AAA autó ugyebár körbeméri vastagságmérővel a kasztnit, meg jó alaposan átnézi vételkor. Vagyis pontosan tudjátok, hogy törött volt.

Ezek után a vevőnek azt hazudjátok, hogy törésmentes. És annak megfelelő árat kértek. Szerinted ez KORREKT eljárás?

(Az egy másik kérdés, hogy a vevőjelölt vagy észreveszi, hogy be akarjátok csapni, vagy sem. Külön érdekes persze, ahogy ehhez álltok hozzá, és röhögtök rajta, hogy a sok vakegér, hogy be lehet csapni őket, és ez az ő bajuk...)

Előzmény: tothedzo (392)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 393

Jobban örülnék, ha itt írhatnánk le a problémáinkat és itt kaphatnánka válaszokat... :-)

Erre való a fórum.

tothedzo Creative Commons License 2008.02.14 0 0 392
Tudodmit azt írsz amit akarsz...de az aki esetleg olyat tapasztalatot akar olvasni ami a témában kicsit érintett, pont az ilyen nagyon okos mindentudó emberek miatt megy vakvágányra.
De írj nyugodtan bármit....megteheted...csak a hitelességed lesz 0
Előzmény: Trebitsch (389)
EZsolt Creative Commons License 2008.02.14 0 0 391

Ákos, anélkül, hogy védjem az AAA-t, ezt a történetet most hogyan értsem?

Így kerek perec megmondták az ismerősödnek, hogy azért csak 950ezer, MERT NŐ az illető? Mert azért az durva lenne!

Vagy ezt csak a (hölgy)ismerősöd gondolta hozzá valami kisebbrendűségi komplexus folytán?

Az Ignisek brutális áresése nem egyedi és meglepő a múlt - valamint a Suzuki-akciók - ismeretében. Ugyanez történt az Alto a Liana és a Wagon-R esetében is.

Piacra hozták nagy dirrel-durral őket, aztán egy-két év múlva olyan akciók és árleszállítások voltak rájuk, hogy ihaj. Az amortizációjuk nem tudott lépést tartani az akciós árleszállításokkal.

Most olvasom autószalon-hirdetésből: Ignis GLX 3.230.000 helyett 2.400.000 vadiújan!  Ez 830.000 Ft kedvezmény! Ne csodálkozz, hogy ilyen a Suzuki áresése.

Előzmény: Ákos 72 (390)
Ákos 72 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 390

Sziasztok!

Sajnos ez a cég is messze túllépi a kultúráltság határát! Ismerősőm Fóti Coránál bement és el akarta adni 2 éves Szuzuki Ignisét "fullos"mondtak 950-et. Csak, mert Nő? Ez már milyen? Jó persze olcsón venni és drágán eladni, de ez már gusztustalan!

Ákos

Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 389

Hogyne lenne már közöm hozzá. Ez itt egy nyílt fórum, arra van kitalálva, hogy mindenki beírhassa ide, amit akar. A moderációs szabályokon belül, persze, amiket az oldal tulajdonosa mond meg. Ezek alapján azt is ő mondja meg, hogy ki írhat ide, meg ki nem, kit tilt ki, kit nem.

Ha nem vagy moderátor, akkor semmi közöd hozzá, hogy én miért írok ide, és jogod sincs megszabni, hogy írhatok vagy sem.

A megégetést, azt persze megpróbálhatod. :)

Előzmény: tothedzo (388)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.14 0 0 388
Na az ilyen fórumozókat kellene elevenen megégetni...osztja az észt úgy hogy köze sincs hozzá....
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 387
Már miről? A büdös életben soha nem adtam el, vagy vettem autót (vagy bármi mást) az AAA Autótól. Sőt, nem is fogok, ezen kívül messziről kerülöm őket.
Előzmény: tothedzo (386)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.14 0 0 386
Na trebish itt az alkalom hogy színt vallj...
:)
mlas Creative Commons License 2008.02.14 0 0 385
A problémákat nem "megvitatni" kell, hanem megoldani... :))

Egyébként dícséretes a törekvés, végre megszólal egy illetékes is. És nem lesznek fél-információk.
AAA AUTO Creative Commons License 2008.02.14 0 0 384
Jó napot a fórum résztvevőinek!

Az AAA AUTO Országos Ügyfélszolgálati Osztályvezetőjeként tisztelettel arra kérem Önöket, hogy ha úgy érzik a vállalat magatartása nem volt teljes mértékben szakszerű Önökkel szemben, lépjenek kapcsolatba velem. Készen állok a problémák megvitatására és bízom benne, hogy találunk megfelelő megoldást az Önök megelégedésére.

Üdvözlettel,

Horváth Pál

Regional Customer Care Supervisor

Autocentrum AAA AUTO Kft.

ugyfelszolgalat@aaaauto.hu

Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 383

Erről a baromságról szállj már le hogy nem ad el autót sérülésmentesnek miközben törött volt.

Oszt miért is baromság ez? AAA autó ugyebár körbeméri vastagságmérővel a kasztnit, meg jó alaposan átnézi vételkor. Vagyis pontosan tudjátok, hogy törött volt.

Ezek után a vevőnek azt hazudjátok, hogy törésmentes. És annak megfelelő árat kértek. Szerinted ez KORREKT eljárás?

(Az egy másik kérdés, hogy a vevőjelölt vagy észreveszi, hogy be akarjátok csapni, vagy sem. Külön érdekes persze, ahogy ehhez álltok hozzá, és röhögtök rajta, hogy a sok vakegér, hogy be lehet csapni őket, és ez az ő bajuk...)

Előzmény: tothedzo (380)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 382

Nem tartozik az AAA-hoz, de nem értek egyet mindenben.

Anyám lezúzta a 40 e km-t futott Seatjat. Jobb  elején a futómű is sérült. Mindenből a drágábbat vettem bele. Azóta eltelt pár év és jó pár ezer km. A gyári oldalon azóta is monden oké, pedig plusz 40 ekm van benne. A jobb olodalon már voltak gubancok.

Emiatt sosem veszek törött autót.
Bele sem gondolok, milyen lenne, ha összegányoltattuk volna minél olcsóbban.

A többi igaz! :-)))

Előzmény: tothedzo (380)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.13 0 0 381
mielőtt elmész olvasd el amit írtam pár lappal előbb...sok pénzt spórolsz meg, meg időt.
Előzmény: piciricsi (372)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.13 0 0 380

1. A törés mértéke nem mindegy, elemcsere esetén pl.:ajtó, motorháztető, mindennapi sérülés, nem érdekes...lesz még ilyen

2. Komolyabb esetén szemmel látszik, pl nyúlványok, alváz, illesztések, gyári hegesztések.

Ha annyi eszed van hogy nem nézed meg, akkor az a te bajod. Egyébként fenntartom, hogy az eladó egy lapot kap a kocsiról amit felolvas (nem ismerhet 2000 autót), abban pedig lehet elírás, kolléga általi hiba stb.
A kocsikat annyira nézik át amennyire muszáj, Pl mondjuk kompressziót nem hiszem hogy mérnek, de azért azt ne várd már el egy használt kocsitól hogy olyan lesz mint az új. Ha nincs gari akkor bármi beüthet.....az élet már csak ilyen.
Minden rendszerben be lehet szopni, nem kell AAA autót szidni az értékesítési oldalon. Nem úgy a felvásárlás részen ahol vissza lehet olvasni az előző kisesszémet.
Előzmény: Trebitsch (366)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!