Keresés

Részletes keresés

feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2985
CtrlV-vel kijelölöd a linket a keresőben, bemásolod (ctrlC)az " új link" dobozba és elnevezed a mellette lévő "szöveg" dobozban...eztán feltölt. Ekkor megjelenik az új üzenet alatt...ekkor beszúrra klikkelsz...és készen is van...küldhető az üzeneted.

Arra figyelj, hogy kétszer lesz az új link dobozban a http://....egyiket töröld ki.

:))
Előzmény: szeremilaci (2983)
macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2984

Melyiket akartad beszúrni?

http://www.youtube.com/watch?v=fsVhYK3MMjY

Előzmény: szeremilaci (2983)
szeremilaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2983
Na jó... Vki légyszi írja le, hogy kell linket beszúrni??????:((((((((
feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2982
kutyimaci:)

Szedd bátran, amíg jön. Ha a bőre egészséges semmi gond. Bikinire vetkőzik a csaj:)

Ha a növekedést akarod gyorsítani naponta locsold hűs vízzel...áztasd el a blökit.

pussza
Előzmény: kutyimaci (2974)
szeremilaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2981
<a href="http://http://www.youtube.com/watch?v=fsVhYK3MMjY" target="_blank">A kamera egyszercsak elfordult:)</a>
macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2980
Édesek....Tanulság..ha azt akarom, hogy mozogjon Dad , akkor vegyek neki nyulat?
Előzmény: feketepanda (2977)
feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2979
Na...nem karcolta át a linket....ez első weblapom zenéje...aki még emlékszik rá:))
Egy animált lap volt...imádtam...nagyfiam játékos kedvében csinálta:) És a zenéje...mai napig imádom:))

Dancing és mentés:)
Előzmény: feketepanda (2977)
macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2978
Ne mond , hogy a tied volt...csodálatos, láttam. Tökéletes kutya. Gyönyörű:-)))
Előzmény: mosolygó macik (2976)
feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2977
mosolygó macik Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2976

Üdv mindenkinek!

Nekem Ő a kedvencem. A neve Gizmo, sajnos már nincs közöttünk:

http://www.youtube.com/watch?v=8panGLILpO4

macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2975

Szia,

Szoktad látni Dad-ot , én mindennap kefélem , szerintem nálunk, már levedlette ami kellett ...és még igy is sok van rajta.

Ma voltunk pótórán, este 7-kor, de macimnak igy is melege volt a feldatokhoz...

Lábnál követés volt a feladat 3 féle képpen. lépés,futás,lassú lépés.

Na a futásra nem nagyon tudtuk rávenni....

Előzmény: kutyimaci (2974)
kutyimaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2974

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Borcsa kutyám most veti le a téli bundáját, amiben még sok kölyökszőr is volt.  Számomra kicsit rémísztő, mert már tök kopasz. Biztos, hogy elhalt szőr mert randa szürkésbarna, a szép csillogó fekete pedig megmarad. (ebben bízom)

A ti kutyáitok is ilyen intenzitással vedlik, vagy valami más baja lehet? A bőre szép egészséges. Dupla soros aljszőrkiszedő gereblyét használok, de vödör számra szedem ki a szőrét.

Segítségeteket köszönöm: Edina

macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2973
macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2972
macipofa Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2971

Köszi, ezt még nem láttam....

Előzmény: szeremilaci (2970)
szeremilaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2970
http://www.videocrux.com/video/16509/Canine-lifeguards-of-French-coast
szeremilaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2969
:) hát ez nem sikerült. Macipofa, neked találtam egy jó kis vízimentős videót!
szeremilaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2968
kutyimaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2967
Szia.

Én bór vizet használok. Fül és szemek tisztítására. Az olajosokat utálom mert összeáll tőle a fülén a szőr. Gyogyitárban kapható.
E.
Előzmény: Big black (2966)
Big black Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2966
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy baj-e,ha babaolajjal pucoltam ki a fülét?Mert tegnap vettem észre,hogy elfogyott a fültisztító.A fülei pedig elég koszosak voltak ettől az esős időtől.Köszi!
feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2965
kutyimaci:)

Ösztönösen fog kézre és cipel téged és játékosan akarja "birtokolni" a vendégeket. Az utóbbi kellemetlen is lehet...nem a szemlélőnek, sokkal inkább a vendégeidnek.

Joy kicsi korától hurcolós, cipelős...stb. Kispárnája itthon tabu volt, vitte mindenhová, őrizte és nagyokat aludt rajta:) A kézrefogás szabályait megtanítottam, relatív óvatosan fog és húz kedvesen, nem harap.

Én a "fogom és vezetem a gazdit" gesztust jó mederben hagynám fejlődni, de a "letámadom az érkező idegeneket és le is vetkőztetem" gesztust nem engedném kifejlődni:))

Meg fogja tudni különböztetni a kettőt.

A védő póz - "támadó" és gazdi közé áll - mindig dícséretet érdemel...szerencsés ilyenkor kontaktust tartani vele és kontrollálni, pl. kéz a fején és beszélni vele. Ivaréretten villámgyorsan dönt és cselekszik a felnőtt kan, addigra tudnia kell a szabályokat:)

pussza:)
Előzmény: kutyimaci (2964)
kutyimaci Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2964
Sziasztok.

Elősször is jobbulást a kis betegeknek, remélem hamar felgyógyulnak.(Ebcsont beforr!) :)
Ez a kutyás mentő "akció" biztosan nagyon szuper. Minden egyes alkalom egy élmény lehet. Nálunk a legújabb mutatvány: rántsunk be mindenkit aki be akar jönni az udvarra. Konkrétan: ha van valakin jól megfogható felület, -táska, nadrágszár, libbenős ruhadarab- Joy azonnal megragadja és befelé vontatja a döbbent vendéget. Csak azt nem tudom, hogy ezért megbüntessem, v. megdícsérjem? Nekem jól esik, amikor nagy gonddal vezetget és elégedetten szuszog hozzá. :) Védő ösztön nála elég erős ahhoz képest, hogy még milyen kicsi. Gyereksereg volt a legutóbbi eset amikor a sikoltozó rohangáló gyerekek és közém állt. Ezt akkor megbeszéltük és boldogan játszott velük aztán.
Puszi mindenkinek: E.

OMSE CAC-ra jön valaki?
Előzmény: feketepanda (2963)
feketepanda Creative Commons License 2010.06.08 0 0 2963
macipofa:)

Nagyon tetszik, amit elkezdtetek! Érdeklődve olvasom, s ha megengeded közben leírom gondolataim. Ez izgalmas téma.

Dad mentőösztöne meg van...ez nekem eddig is tény volt, mivel apja-anyja tesztelt erre. Anyja a megbízható, nyugodt erő, apja a "mindenkit ki lehet húzni a vízből és még élvezik is" bohém jellem volt.

Dad mélyen kötődik hozzád, kezd birtokba venni, ösztönei és érzelmei keverednek. Elkezdte meghozni saját döntéseit, s ha jól értem soraid ő úgy dönt folyamatosan, hogy te ne nagyon úszkálj el mellőle:) Másokkal igazából nem foglalkozik. Ebben a korban, amiben van ez természetes, fejlődése intenzív.

Használd ezt az időt arra, hogy megismerd a döntésképességét, reakcióidejét és erejét. Mennyi idő múlva akar utánad menni? Mekkora távolságból kezd cselekedni? Mennyit képes úszni? (persze ez függ a kondijától-állapotától) Végül...a legfontosabb...tudod-e befolyásolni a döntéseit?:))

Egy jó mentőkutyának sok tulajdonsággal kell bírni, viszont a 3 pillér amire építeni lehet: jó ösztönű, döntésképes és irányítható. Persze szüksége van kondícióra, kitartásra...stb. De ezek "hozzáadható" tényezők.

Ha az utóbbira igen a válasz, elkezdheted a "mentő oktatását":) Ez először nem a vízben zajlik.
Elengedhetetlen, hogy karmozdulatokra reagáljon (irányítás) pl. felemelt kéz: figyel,
irányba mutató kéz: odanéz...stb. Menj...gyere...maradj...stb. A vízben ugyanis ezekkel is navigálni kell őt.

Ha az a cél, hogy rád vigyázzon, könnyű dolgod van, hiszen elkezdte...csak finomítani kell:) Szeme rajtad lóg (figyel), rád ül (félt). De egyenlőre ő akar befolyásolni téged:)
Alapvető parancsokkal rendbe lehet ezt tenni: marad-gyere-menj.

Ha az a cél, hogy a családra vigyázzon, az sem nehéz, hiszen kedvedért megteszi hamarosan. Nagyon jó úton halad, hiszen bevitte a deszkát...ez szuper!!

Ha rájön arra, hogy mit vársz tőle...fantasztikus élményekben lesz részetek.

Ja! Az tuti, hogy ő jobban tudja, hogy Te mennyire tudsz úszni...csak kíváncsiságból kérdem meg: a gyereked tud úszni?:))

Írj a tapasztalataidról minél többet, ez izgalmas, nagyon érdekel. A pici részletekig. Mostanában nem foglalkoztam ezzel, sajna nincs lehetőségem, régen viszont képeztem ki blökimet. Thomas csodálatos mentőkutya lett.

És mások is írják le, ha van tapasztalatuk!

pussza

Előzmény: macipofa (2960)
macipofa Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2962

Tanitgatjuk, de a cél az lenne. Már felvettem a kapcsolatot kutyás mentő csapattal....

Van mellénye, vettem neki olyan bedobót, amivel ki tudja húzni az embert. Ma már sikerült rávenni arra , hogy behozzon hozzám a vizbe egy uszódeszkát. Gyönyörűen behúzta a zsinórjánál fogva.

Előzmény: kornél88 (2961)
kornél88 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2961

Köszi Bea:)

szuper program:)

Macipofa a ti kutyusotok mentő kutyus lesz vagy csak tanítgatjátok???

üdv

Előzmény: feketepanda (2959)
macipofa Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2960

Sziasztok!

Dad úszómentő kiképzése jól halad...Már ott tartunk, hogy olyan mint 1 pásztor kutya. Konkrétan, nem nagyon enged uszni. De egyenlőre csak engem. Ma a gyerekkel vittük uszni és a gyerek uszkálhatott, én max 5 méterre távolodhattam be a vízbe. Állt a parton , ugattot , mérgesen nézett, majd ha nem hallgatam rá beuszott értem és tolt kifelé. Mikor húzott ki, folyton nézte jövök -e. Ha elhagyom útközbe, akkor megfordul és sirva -nyöszörögve uszik felém , ekkor megszánom és kimegyek vele. Mikor elfáradt kiültünk a vizbe a partra. Ekkor ö jött és konkrétan rám ült, az ölembe akart, de igy sikerült. A gyerek magához hívta, rá is ült. Addig én beszöktem a vízbe , persze ez nem tetszett neki, rögtön jött értem. A szeme olyan szemrehányó volt....tényleg birkának éreztem magam , aki folyton elkoborol.

feketepanda Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2959
kornél:)

Én ezzel méretezek át: FastStone Photo Resizer
Nagyon jó minőségben méretez át, egyszerre rengeteg képpel dolgozik és gyors. Nem egy bonyolult cucc...tölts le.

pussza
Előzmény: kornél88 (2958)
kornél88 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2958

Sziasztok!

Összeraktam egy ppt (power point) fájlba az általam készített képeket amit le tudtok tölteni! Azért ilyenbe tettem mert ide nem engedi meg feltölteni a 2mb-os képeket:( és így tudtam csak megoldani! Átméreteztem a képeket, de sajna az a minőség rovására ment!

Ám jó kis diavetítés:)

Töltsétek le és nézzétek meg, ha valamelyik kép kell elküldöm emailbe csak írjatok!

Üdv mindenkinek!:)

Kornél

A link: http://rapidshare.com/files/396305385/Sz__kesfeh__rv__r_2010.ppt.html

Sziszka03 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2957
Ez a kutya tényleg csodaszép minden porcikájában...
feketepanda Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2956
Szia:)

Köszi:))

Hope nem velem él...én tenyésztettem:)

És igen...a jó anatómia, a jó mentalitás elengedhetetlen, hogy ennyire fotogén legyen.

Hope nagyanyja - Darinka, anyja - Baby is ilyen. Minden mozdulatukban szépek...és igazán szabadon mutatják meg bájukat, eleganciájukat.
Előzmény: Zsófi11 (2955)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!