A Derbyre mindig sokan neveznek, Biztosan sokbakerül a bérlet ,vagy más rendezvény is lesz. Elnézést akarok kérni a MEOE-töl, mert azt irtam valahol,hogy kevesebb CAC-t irtak a kicsik törzskönyvébe. Késöbb vettem észre,hogy a Ch.osztály CAC-it ,külön jelezték.igy minden megvan. Tele van a kockája Vicának a neve alatt
Szia Anzika !
Látom irtál nekem választ, de valami csoda folytán az én szövegemből kiemelt részre nem sikerült válaszolnod. Áruld el kérlek, mióta kutyázol és melyik volt az utolsó kiállitás ahol részt vettél akár csak nézőként és melyik ringnél, melyik fajta birálatát nézted végig. Lehet, hogy igazad van, hogytéged itt mindenki kioktat, de hülyeségeket irsz, közben erőlteted, hogy úgy van, pedig mi járunk kiállitásra, én például szinte mindegyiken ott vagyok és egészen másképp müködnek a dolgok, mint ahogy te leirod.
A tenyésztésről lehet vélemyéned, mindenkinek van. Egy biztos. Van saját tenyésztésű kutyám és nyerek vele a kiállitásokon és van egy olyan is, amit 19 kutyából választottam és vele is nyerek. Nem minden tenyésztés olyan, amilyenre te burkoltan utaltál.
Valóban ez a topic nem a tenyésztőkről szól, hanem a kiállitókról és a kiállitásról, de erről csak az tud irni, aki ezeken résztvesz.
Egy idő múlva elkerülhetetlen, hogy aki annyit jár kiállításokra, mint mi, legalább arcról ne ismerjük egymást:)))
Nekem meg lassan annyiféle kutyám van, hogy minden körben érdekelt vagyok:))))))
Na jó, ez csak duma, mert Haribo nem mehet kiállításra, amikor járt, akkor is beláttuk, hogy nem ő lesz a sztár. Imádjuk, de nem az a fajta, amivel foglalkozni akarunk. Csodálom azokat, akik képesek több tibetkét tartani, nekünk ez az egy is teljesen kitölti az életünket. A nagykutyák egyszerűen szóhoz sem jutnak tőle:))))
A derbyn megnézzük majd a tibetkéket is, és tessék nekünk is drukkolni, bár egy darab derby korú kutyánk nincs, de visszük a két babát gyakorolni. Már előre a frász kerülget, mert külön-külön elbírunk velük, de együtt valami iszonyú lükék.:))))))
Nem baj az, ha nem tudod, ki kit takar!
az Indexen nem is lényeges, hiszen csak általános érvényű eszméket-véleményeket cserélünk, és lehetőleg személytelenül. Sőt, nem is illik firtatni, ki kit takar, mindenkinek joga van inkognitóban maradni.
Az csak a véletlen műve, hogy itt többen személyesen is ismerjük egymást!
Néha kifejezetten előnyös, ha általában nem tudjuk ki kicsoda, csak egy másik "nickkel" vitatjuk meg a témát.
Már nagyon várom a Derbyt!
Megérkezett a visszaigazolás, és mindenki az A-pavilonban lesz!
szerintem elég zsúfoltan leszünk, a bírálatok kezdése 9.30-ra van kiirva.
Tibbe Te ismersz mindenkit,én 1.2- kivétellel nem tudom Ki-KIT takar. De ez nem is baj
Kimegyünk Vicával a DERBY-re drukkolni. Vajjon ki lesz az Ász? 2 évig mienk volt a verseny De szép is volt.. Szinte szószerint a két különböző biró azt mondta MA EZT A KUTYÁT ,NEM LEHET MEGVERNI. Mindannyiotoknak akik neveztetek a DERBY-re kivánom azt az érzést amit mi Vica,meg én éreztünk.
regisztrálhatod magad több néven, az egész falkáén, macskákat is beleértve!
csak vigyázz, amikor válaszolsz valamelyik "nevedben", ne felejts el átjelentkezni!
Vagy levelezhetsz önmagaddal is._))
egyik ablakban egyik nickneveden, a másikban a másikon irsz!:-)
Most már azt is tudom, hogy ha nyugton hagyom az egeret, nekem külön felirat jár a képekhez!:))))))
Erre a szép fekete babára emlékszem. Akkor is nagyon tetszett, főleg a farka végén az a fehér bojt. Kiskunhalason fajtacsoportban helyezték is. Azóta viszont nem láttam. Vagy csak nem vettem észre????
Teljesen egyetértek Veled is. Spillo-val is Nem elég nekünk a Magyar Parlamenti Demokrácia Itt nem szeretnénk személyeskedést. Szeretjük a KUTYÁT, azért időzűnk pl, ezen a topikon is, ahelyett ,hogy éjt nappá téve,mosnánk,föznénk,mosogatnánk