A tiszakécskei fizetős strand ill. termálfürdő szerintem elég szép, és sok minden van. A fedett részben úszómedence, jakuzzi, szolárium, kint úszómedence nagy csúszdával (a csúszda külön 500 Ft), gyerekmedence kisebb csúszdákkal, és 2 melegvizes medence. A színpadon rendszeresen van valamilyen műsor. Nagy étterem van, tehát kajázni is lehet, az árak elfogadhatók. Focizni is lehet.
Sziasztok! Állatorvos szerdán letudva, macska beoltva, féregtelenítve. Most már csak egy állatpatika kellene a városban, vagy ahol állatgyógyszert is árulnak. Magyarázta a doki, hogy a Márc. 15. utca felé kell menni erre meg arra, ott van egy nagy tér, izé, stb., úgyhogy ezzel nem megyek sokra. Sárga Oldalak nem segítenek. Remélem, ti tudtok megint! :-) Kösz előre is, addig is itt van Juci, kb. 7 hetes, Miskolcról érkezett:
Tőserdő holtág, tiszta hordalék, egyszóval pocsolya. Tisza Tiszakécskénél erős sodrás, egy merő éles kavics a meder. Fizetős strand milyen ott? Mert a cserkeszőlői szuper, csak az már nem környék és jó drága (igaz, hogy melyik nem az) Cegléd milyen?
Sziasztok! Hova lehet menni ebben a "tuti kis városban" fürdeni? Mármint a széktói strandon kívül, ahol a meleg vízben egymás levében ázik az egész város. Nem feltétlenül úszni akarok hideg vízben és nem is dagonyázni 30-40 fokosban. Erre pont jó volt a Szabadidőpark strandja, de úgy tűnik arra már keresztet vethetünk. :-( Környéken esetleg valami nem kifejezetten pocsolyaszerű...?
Nna, megvan a kiscicám. :-) Majd rakok be róla képet valamelyik nap. Meg kéne kapnia az első "kokélt" oltásban, ezért addig is kérdezném, tudnátok ajánlani rendes és nem túl drága állatorvost itt Kecskeméten?
Sziasztok, Kecskemétiek! bocs, hogy ide tévedtem, de valahogy most ugrott be, hogy megkiséreljem; és (sajnos) az idősebb generációt céloznám meg: nem ismer valaki egy bizonyos Gy.Szabó Andrást (most kb. 51é lehet) aki nagy motoros volt? Vagy esetleg Komlódi Erikát? (ő meg kb.30) Bármi segítséget megköszönnék. Bocs még 1x az OFF-ért.
Röpi-szekciós közlemény: Úgy tűnik, lesz terem, a Katonában 1600 Ft/óra árért, de csak szeptembertől. Na most: egyrészt rá kéne szervezni, hogy legyünk minimum 10-en (heti 2x2 óra edzésnél, 10 főnél 3000 Ft alatt van a ktg/fő, ha több személy=kevesebb), másrészt addig is ki kéne találni valamit. Mondjuk a KTE pályán elkezdhetnénk addig is összeszokni: erőnléti edzések, adogatások, úgyis kell valamennyit alapozni! Hm?
Miért? Az eddigi macskáim egy kivételével mind lányok voltak, nem volt velük semmi baj, leszámítva a mindenkori vernyogást, amikor rajtuk volt az izélhetnék. Az egy fiú meg attól fogva, hogy betette a lábát a lakásba, rendszeresen kis rövideket, de annál büdösebbeket pisált mindenhová, pedig még nem is volt ivarérett. Meg attól is tartok én is, hogy elcsavarog, aztán meg ha egyáltalán visszajön, gyógyítgathatom a sebeit. Meg azt hallottam, hogy a kandúrok ivartalanítás után óriásira híznak és lusta dögök lesznek, pedig jó lenne, ha kordában tartaná az egérpopulációt... (vagy a lánynál is ez várható?) A lánymacska okozta szaporulattól nem tartok, mert mihelyst lehet, ivartalaníttatni akarom (csak addig, az első alkalommal el ne szökjön, mert errefelé annyi a kóbor kutya...)
Apropó, rali. Írtam neked egy e-mailt az indexes címedre kb. a múlt hét elején USB-hosszabbító ügyben, várnék valami választ, hogy akkor most sztornó a biznisz vagy mi van, egyáltalán megkaptad-e.