De indul onnan egy kisebb hajó is a Marco Polo, úgy emlékszem h velencébe 13 órakor ment az utolsó vissza még 17 órakor is, és az lényegesen olcsóbb volt. nem emlékszem pontosan de az biztos h 20 euró volt oda vissza 2 felnöt+1 gyerek jegy. Nem olyan fullos hajó de a célnak megfelel. a parkolás ott a hajó állomással szemben pedig 5 euró volt
Két hét múlva megyünk Bibionéba egy motoros túra keretein belül. Bibionéból szeretnénk eljutni egyik nap Velencébe is. Tudna valaki adni információt hogy honnan megy hajó és mennyibe kerül most a retúr jegy? Motorral megyünk, így a sima közúti bejutás is érdekel: hol érdemes parkolni, mennyi kb. az ára, mennyibe kerül a napi jegy a vízi közlekedésre? Továbbá nagyon örülnék ha segítenétek hogy a Szent Márk téren és a többi "kötelező" látványosságon kívül mi az amit még érdemes megnézni? Nagyon szépen köszönöm előre is!
Ennek akkor van jelentősége,ha tudod az apartman számát és pont abban volt már valaki.Egyébként nagyjából ugyanúgy vannak berendezve.Az,hogy mekkora a hűtő,van-e mikró,mosógép,légkondi,tűzhelyben sütő,mind attól függ,hogy a tulajdonos mikor és mennyit fektetett bele a berendezéskor.
Akit esetleg érdekel, felraktam kizárólag saját képekből egy kis hangulatkeltő videót azoknak, akik most mennek, azoknak akik meg már hazajöttek egy kis nosztalgia.... :)
Ezt a táblát figyeld:/VILLACH FAAKER SEE/első kijárat villachnál/.
Letérsz a pályáról,utána kb.100 méter,és nekimész egy falnak,tehát csak jobbra,vagy balra tudsz menni,te jobbra mész,és kb 500 méter nyíl egyenesen az OMV kút.Rém egyszerű,közel a kihajtónál,és olcsó.
Szeretném megkérdezni, hogy Ausztriában hol szoktatok tankolni Olaszország elött kifelé és vissza felé a határ után. Kifelé éjjel megyünk. Tavaly nagyon drága volt a benzin az autópályán.
Holnap reggel indulás Bibione Ca Laurana apartmanba. Becsomagolva, útra készen vagyunk és hajnali 4 ó-kor startolunk. Trojanba fánk evészet után remélem dugó nélkül érkezünk az utazási irodába.
tegnap délelőtt fürödtünk kb. 1 órát, utána már nem lehetett sem napozni, sem fürdeni, picit hűvös volt az idő.
Mára szinte egész napra esőt jeleztek, ezzel szemben dél körül volt egy nagyon pici eső, előtte-utána fürdés volt a jó nagy hullámokban és a nap is sütött.
Most viszont hatalmas villámlások, dörgések vannak és szakad az eső.
Mi 2 hete voltunk,amit mindenképp javaslok mindenkinek Miamire és Duino. Mindkét várból csodás a panoráma! A Gulliverlandia is nagyon király, de nekem csalódás volt Grado, ill. Lignano tengerpartja, konkrétan piszkos, ellentétben Bibionéval, ami viszont tökéletes volt! Igaz kicsit messzebb van, de Sirmione, Garda tó isteni, Velencét meg már nem is említem.... :-)
Én is szívből kívánom, hogy nagyon jól sikerüljön az utazásotok és egy életre szóló élményt jelentsen! Amit mi sokszor megnézünk az a Miramare kastély. Gyönyörű a kertje is. Amit eddig mindig kimaradt, de most végre tervezzük bepótolni az a Duino kastély. Grado és Caorle is szép város érdemes megnézni szerintem... Illetve nekem személy szerint nagy vágyam elmenni arra a hajókirándulásra ami naplementekor indul és egészen Velencéig elmegy. Csodás lehet vacsora közben az éjszakai Velence. :)