Eni sajnos nincs kizarva, hogy komoly változások lesznek az idén. Vezetöség kollektive elhúz tengerpartra, végre valóban pihenni a ket het szabadság alatt, tábort az összen nyügével, bajával meg csinalnak a lelkes ifjoncok.
Zenei konzervatóriumot végzett és szimfonikus zenekerban hegedült, de most már csak népzenél meg néptáncol. Egy csomó szőrnyűséges tárgya van, összhangzattan meg mit tum én, brrrr. Meseelemzés tárgyam volt de az csak egy féléves.
A hétvége ok, gratu a matekhoz!
Andris ez gonosz volt, hárman betűztük tíz percig vizsga után.
A népzene jó dolog. Miket tanul ő népzene címen??? Meg neked megvan még az a rajzfilmelemzős tárgyad? Hétvégén ráérek, az majdnem tuti, mer MEGVAN A MATEK és ezt muszáj megünnepelni. Maj megdumájjuk, h hogyan. Winyó meg ilyenek?
Peti, mi az a hú de jó dolog? Az lenne az igazi, ha mindenki azt csinálhatná, amit szeret. :-) Ugye az idén nem hagyod ki a tábort?
Ilyenek ezek a kollégiumok. Egy dolgozik, hogy a többi bulizhasson, aztán mindenki uv-zik, hogy egy hazamehessen. Imádok újra kollégista lenni! A szobatársam ének-zene; népzene szakos úgyhogy népdalfronton perfekt leszek nyárra.
Ancsa érjé má rá 7végén NAAAAAAAAA! lécciléccilécci
Természetesen nem az alkoholista beszél belőlem, de nem bírok ki még egy szombat estét kettesben a jog könyvvel :(
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek (nekem nem de nem kell a szíveknek megszakadni mer túléltem) és mindenki hazaért legkésőbb máig onnan ahol volt. Ha jövő hét végén lenne valaki "ott ,ahol mind tudjuk hogy hol" kérem jelezze mer zsinórban lesz három vizsgám és utána szeretném ezt alkohol befolyása alatt elfelejteni.
Nos Ancsa, megvolt a nagy berúgás? Remélem sikerült a matekod.
Egyébként mind nagyon hiányoztatok és tök jó újra írni nektek :)
Kézdivásárhelyiek (és a környéken lakó kedves ismerőseink) figyelem!
29-én este 7-től Emese, András, Zoli és én (reggelire már Béla is befut) alighanem Meseváros Bujdosójában múlatjuk majd a drága időt, így oda várunk benneteket is nagy szeretettel!
Az ősszel nem jött össze a találkozás, így most, ha csak kis időtök is van, nagyon örülnénk, ha láthatnánk benneteket legalább pár percre.
Akivel addig már nem találkozok: jó pihenést a szünet/szabadság maradék napjaira és vidám óévzárást!
Már megint mentek Kézdire?? Fene a jó dolgotokat!! Én dec 29-én vizsgázom matekból... Pedig Kézdi az egyik hely, ahova bármelyik pillanatban indulnék, ha lehetne... (Persze nem busszal. :) ) De örülök, h megérkezett a levél. És ha a vizsga sikerül, örökre vége a matektanulásnak, és ennek is örülök, ugyhogy szurkoljatok nekem, ha ráértek.
Szerbusztok! Eloszor es remelem, hogy nem utoljara Boldog Karacsonyt es az elkovetkezokben Boldog Uj Evet Kivanok minden olvasotaboros ismerosnek es meg azoknak is, akiket nem volt alkalmam megismerni!!