O2 tolatólámpa fénye gyenge szerintem nem jó a konstrukció, kicseréltem led - re ebay-rol de még rosszabb lett rossz helyre vetíti a fényt, viszont lusta vagyok visszacserélni.
Az a baj hogy a fény elé betettek egy piros takarást a dizájn miatt és csak a p21w izzó oldalra a foncsorra árasztott fényét vetíti csak előre így az izzó amit szembe vilagitana az elvész mert takarva van, led-el így még rosszabb mert ott a foncsorra sem jól vagy jó helyre árasztja a fényt és így az sem hasznosul.
Olyan led et kell keresni ami hátrafelé is szórja a fényt mint az izzó.
Sajnos ez van tudom hogy gyenge én is ezért erőlködtem vele.
Autó függő mert a pug 508 asomba viszont félelmetes fénye van a LED tolatónak.
Ebből hidegfehér, de ne ezt vedd, hanem a melegfehéret, ha van. Túl kékes, mikor felkapcsolom szinte kék fényt látok, féklámpa fehéríti ki egy kicsit :D :D :D
Amúgy erős, ignisnél gyári halogén egyik oldalt szinte nem is látszódott, ez szépen terít. Kérdés persze, hogy tolatódba hogy kell betenni, mert oldalra nem hord annyit, mint halogén, erre figyelj. Ha egyenest hátra kell világítani akkor jó, ha ferdén, mint korábbi hondámba, akkor nem gyo.
Fotót szándékosan nem csinálok, mert nem adja vissza az erejét, túlzottnak mutat minden fotón...
Az Osram prémium 1 wattos ledje erősebb, mint egy mezei W5W, viszont arra figyelni kell, h csak előre ad fényt. Tehát ha a lámpatest kialakítása olyan, elképzelhető, h kevesebb lesz a fény, mint egy izzónál. Nincs kompatibilitás, ezért is "off road". Nekem az van bent, viszont nálam csak előre kell sugároznia a fényt.
A tolatólámpádba való BA15s fejelésű izzók közül a 21 wattos a legerősebb. Próbálkozhatsz leddel, vagy összejön, vagy nem...
Skoda Octavia 2 tompított H7 izzóit kicseréltem +90%-ra, szerintem egész jó lett.
Ami igazából érdekelne, hogy a helyzetjelzők helyére hogyan tudnék erősebb fényű, mondjuk ledes izzót tenni, és ami a legfontosabb, hogy a 21W-os tolató lámpába kellene egy erősebb fényű égő.
Tatrósságra szerintem majdnem hozza a sima H4 értékét. Legalábbis nagyságrendekkel robb, mint a régi NightBreaker. A fényeröt meg majd akkor fogod igazán észrevenni ha használod egy hónapig, majd visszateszed a régit. :-) Érdekes módon így nagyon kijön a különbség, fordítva nem annyira. Hiába, a jót könnyü megszokni.. :-)