Keresés

Részletes keresés

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.27 0 0 266
Szervusztok kedvenckéim!

Kész hulla vagyok, de nektek még nem tudtam ellenállni.
Azért vagyok ilyen késő még fent, mert igen komoly beszélgetésbe mélyültem szerelmemmel. :-)))))))) Ugye , kedves? :-))))

Bár volt egy pillanat, h hanyagoltam. Kinyitottam a postaládám, és mit láttam. Egy H....A... attól a bizonyos CÉGtől. :-)))))))) Igazi SHerlock vagyok, de igy kibontatlan megéreztem kitől jött. Teljesen felizgultam. Ki se mertem nyitni. :-))) Csak nem meghivás ötórai teára? Vagy képet küldd magáról? Lepergett ám sokminden hirtelen. Aztán rájöttem vár rám kedvesem. Beirom: H.. A... mond neked vmit? Csend. Csend. Qrva nagy csend. :-))))) Azt hittem szivinfarktust kapott. Megsajnáltam. Irom tovább: mert irt nekem. :-))) Szemek fellibbenek, na és mit? Akart vmit? Vag mi van? Én nem válaszolok, már rég máshol járok. Kinyitom. Izgulok rohadtul, hisz ez ma mindent megváltoztat. :-)))) Erre a nagy semmi. :-((( Egy körlevél. Pedig én vele kezdtem a leveleim, nem is néztem meg az előzmények. :-( Teljesen összeomlottam :-( , pedig már épp azt hittem, hogy keblemre ölel, és barátnők leszünk :-))))))

De úgy tűnik, ez még várat pár hetet. :-)))))
Jah a_girl, szombat a te dolgod, nem kell magyarázkodnod. :-)

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.27 0 0 265
Bevezetésképpen: Eddig kb 2 dl Lipton tea :))) És nem is húzóra :))))

Krapitaxi! Péntek negyed nyolcra szeretnék kocsit! :)) Ha lehet zöld legyen és mondjuk suzuki :)))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.27 0 0 264
a_girl: Minimális figyelem. Na ez a kulcsszó :))) Majd küldesz neki táviratot :))) Sőtt ha akarod felhívom és én is felköszöntöm :))) Elvégre már álmodtam is vele.:)))
Lia: Tegnap olyan édes volt, hogy örültél Lio számának, hogy gondoltam még több örömet okozok :))) Megadom a_girl számát is :)))
Lio: köszönjük, hogy a Krapulax társasággal utazott. reméljük legközelebb is utasaink között köszönthetjük. :))))

Eddig: cirka 4-5 deci vörösbor +1 zsiráf :)))))

Előzmény: Emilio bácsi (263)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.27 0 0 263
a_girl: "Úristen, volt egy csaj, borzasztóan nézett ki! Kb. háromszor akkora feneke volt, mint nekem" Pedig az sem semmi? :))))))) (jujj látom hogy ezért nagyon jónak kell most lennem egy évig! :)) Engesztelésképpen nem küldök viccleveleket jó? :))))))))))))))

Egyébként nyugi, mi is csak a TV-ből értesültünk róla :)))) Fel is vagyunk háborodva. Én spec közelről akartam volna megnézni ahogy az a nagydarab csaj (huhh még most is a hányinger fog el :) szétfolyik a színpadon :)))

Többiek: Sziasztok! :)

a_girl Creative Commons License 2001.02.27 0 0 262
Én is láttam a tv-ben! Úristen, volt egy csaj, borzasztóan nézett ki! Kb. háromszor akkora feneke volt, mint nekem. Ha nem nagyobb! Gondoljátok, hogy ilyen idomokkal megpróbálom felvenni a versenyt? Ááá, dehogyis, azért van önkritikám:-)
Meg különben is, a végén még lemostam volna a pályáról, aztán sírva ment volna haza. Most meg az egom villant meg:-)))
Egyébként jól meg lehetett hirdetve, mert én is a tv-ből értesültem róla, hogy volt. Persze a pasik biztos jobban felfigyelnek egy ilyen hírre, mint én.

Krapi: volt profi kategória is asszem, jöhettél volna!:-)

Lia: a bulira visszatérve: a világ pontosan attól dőlne össze, ha délre érnék haza. Mellesleg én is elvárom tőle, hogy a névnapomon illetve a születésnapomon velem legyen. Ez az a minimális figyelmesség, amit nem tagadnék meg tőle semmilyen buli kedvéért.

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.27 0 0 261
Én is láttam ezt a TV-ben! Ja tényleg, mert Krapulax figyelmeztetett hogy nézzem :))
a_girl. Tényleg nem láttunk téged :)) Pedig itt is vetkőzés volt :))))

Krapulax: Én is írhatok neked? Csak egy betűben különbözik a Lia meg a Lio :)))
Szóval köszi hogy behoztál reggel. Öröm volt veled utazni. Mindenkinek ajánlom a Krapulax taxitársaságot :)) Olcsó, gyors, pontos :)) És még inygen telefonálni is lehet!! :))))) Nem, sör az nincs :)))

Előzmény: KrapulaX (260)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.26 0 0 260
Most láttam a TV ben, hogy Nyilas Misi iskolájának városában amatőr stripiz táncosok léptek fel.
a_girl: ez gyanús :)))) Bár bazira figyeltem akkor sem láttalak. Ja igaz a kulcsszó az amatőr volt és ugye mint tudjuk aki azt mondja rád hogy amatőr az egy hólyag.
Lia: Naaaa nekem is tessék írni :))))
Előzmény: Emilio bácsi (258)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 259
Second zsiráf sör in progress.....
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 258
Nagyon jó ez a zsiráfsör! :)))
Lia: Most még úgyis a tesódnak van gépideje (hallom nagyon kellene az a laptop:)) úgyhogy addig megkuksizom a barátokköztet :)) Közben megiszom a következő zsiráfsörömet, úgyhogy ne várj kíméletet :)) Fel vagyok dobódva jól :)))

Krapi: Ez a két mell teória nagyon tetszik. :)) És milyen két mellek. huhú apám! :)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.26 0 0 257
Lia: Rájöttem, ezek szerint a_girl élete párja a Te unokatesód. :))) Szinte rokonok vagyok :))
a_girl: ezek után tuti, hogy nem lóghatod el a bulit :)))))Külömben is TÖRÖLVE :))))
Lio: neked nem írok semmit mert itt esz a rossebb mellettem :))))) (két L mert két melle van :))))
Előzmény: Emilia néni (255)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 256
a_girl: Jajj hülye voltam hogy kérdeztem! :)) Most nagyon dereng :))) Én meg azt remélem hogy készült fotó és megtalálom valahol :))) Harc melltartóban? Ez sem hangzik rosszul. Pl a birkózás, hogy te melltartóban vagy :))))) Egy kis iszapot is remélhetek? :))
Na igen. Van akiről készült kép.. De ki az? :))

lia: Nem iszom le magam csakazértsem :) Garbós síoverallban megyek, aminek a tetején beragadt a cippzárja és a kezei meg a lábai végénél erősen össze van gumizva. :))))) Jó lesz így aludni :))

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.26 0 0 255
Lio: Akkor majd itatlak, jó? ;-)))))))))

A_girl:
Nekem csak az nem világos, mi van márc 24-én. Az unokatesóm névnapja. Azonkivűl?
Basszus leesett. :-))))) És mi van, ha csak délben érsz rá haza? Semmi. A világ sem dől össze. Max krapi, Lio és én :-))))) Úgy nem is izgi az buli, ha csak értem rajonganak a fiuk. Hiányzik a versenyszellem. :-))))))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (253)
a_girl Creative Commons License 2001.02.26 0 0 254
Gonosz! Igenis emlékszem rá! Legfeljebb remélem, hogy más nem:-)
Mivel tudom, hogy vizuális típus vagy, segítek a szituációt elképzelni: táncoltunk nagyban, a fiúk már végigmutogatták izmos felsőtestüket, rajtunk volt a sor:-) Egy kis erotikával megfűszerezve lekaptuk a felsőket, és felül csak a melltartó maradt rajtunk. Na, így már dereng valami?:-) Aztán miután visszszereztem a felsőm - egy kis harc árán:-) - visszaöltöztem, és táncoltunk tovább:-)Ha jól emlékszem fotó nem készült:-) Nem úgy, mint egyesekről (ugye lio?) :-)))
Előzmény: Emilio bácsi (253)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 253
Azt mondtad kérdezzünk ha valami nem világos :)) Szóval ez a melltartóban táncolás hogy is volt? Ez nekem zavaros. Nem lehetne képekkel magyarázni? :)) Egy személyes bemutató még jobb lenne! :)) Az ital nem magyarázat! Bár a fene tudja miért, ha iszom én is vetkőzöm :)) (Most nem kell hozzáfűzni semmit :)))

Lehet hogy melltartó nélkül is táncoltál nem? Max nem emléxel rá :)) Na jó nem gonoszkodom :))

Előzmény: a_girl (251)
a_girl Creative Commons License 2001.02.26 0 0 252
Az első ennyit a buliról... törölve:-)
Előzmény: a_girl (251)
a_girl Creative Commons License 2001.02.26 0 0 251
Sziasztok!
Élek, virulok, remélem hiányoztam:-) Lia, tudom, neked annyira nem, így legalább a két pasi csak veled foglalkozott.:-)
Krapi! Figyuzz, mesélek! Az izgalmasabb részeket majd személyesen:-)
A pénteki buli remekül sikerült, de nem tudok teljesen pontos élménybeszámolót nyújtani, mert mint kiderült, egy-két részletre nem emlékszem. Az egyik srácot ugyanis tegnap letoltam, hogy alig táncolt velem, közben meg kiderült, hogy mégis... volt hogy csak mi táncoltunk...de hogy nem emlékszem én erre?:-)))
De arra emlékszem, mikor az egyik srác a táncolás közepett egy kis segítséggel levetkőzött meztelenre.:-) Ezt nehéz elfelejteni, bár nem volt túl nagy szám:-) És a végén közölte, hogy vegyem megtiszteltetésnek, hogy láthattam a szerszámát! Nem tudtam megállni, hogy a - szokásos kedveségemmel - meg ne kérdezzem tőle: Van még, aki nem látta Db.-ben?:-))))))
Hajnal 4-ig táncoltunk, legalábbis én akkor feladtam. Volt, akit még akkor sem lehetett lelőni.:-)
Ennyit a buliról...
Ja, majd elfelejtettem, volt egy meglepetés számomra a bulin. Meghívták a barátnőmet is.
Lia, Lio: csak hogy ti is értsétek: kicsit összezörrentünk pár hete a legjobb barátnőmmel, és mivel mind a ketten elég makacsok vagyunk, nem kerestük egymást. Csak az egyik közös barátunk már nem bírta tovább nézni, így intézkedett, hogy "véletlenül" összfussunk:-) Most megint szent a béke, jót buliztunk együtt. Nem lehurrogni! Egy amolyan fogadásféleségből egy kicsit még melltartóban is táncoltunk! Állakat a földről összeszedni! Tudom, hogy nem rám vall, de kicsit sokat ittam...
Ennyit a buliról...
Lia: ami a nagy találkozást illeti, azért ne számíts semmi extrára, a fiúk kicsit eltúlozzák a dolgot! Miattam kár órákat készülődni! (Azért ezekután már én is kénytelen leszek kitenni magamért..:-))) Krapi, Lio: Ez is nektek köszönhető! Jajjj, csak a gond van a férfiakkal:-)) (Kivéve egy-két alkalmat:-))))
Ami a péntek esti bulit illeti, már most tudom, hogy részemről kilőve! Nézzetek csak rá a naptárra! A lényeges dátum: Március 24. Szombat.
De a csütörtök este természetesen áll.

Na jó, befejezem, már így is sokat írtam. Nem olvasom át, ha valahol értelmetlen, kérdezzetek:-)

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.25 0 0 250
Akkor én mostmár kezdek megzavarodni. A kutyával szeretnék aludni! :)) Na megyek aludni lassan. Nem kutyával! :) Jócc!
Előzmény: Emilia néni (249)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.25 0 0 249
mennyi minden izgi dolgok alakulgatnak itt, nem gondoljátok?

Lesz egy hálótársam nemsokára. :-)))))))))) Na jó, hálóban nem osztozunk, kaphatsz drágám külön szobát. :-)
Na aztán, pénteken el kell menni bulizni. Szóval akinek aznapra nincs szállásra, várom szeretettel. :-))))))
KrapulaX,aludhatsz velem. :-))) De választhatod Liot is. :-))
A girl, igy "látatlanban". Bizom a fiukban, ha ök szeretnek/nének :-))) veled aludni, szivesen befogadlak az ágyamba egy estére. :-)))))) Na jó, valójában még pont jut egy külön szoba neked, szóval választhatsz akarsz-e engem, vagy sem. :-)) De tényleg. Te is gyere bulizni pénteken, és aztán ittaludhatsz.
Tudod lányzó, tök izgulok. Egyre kiváncsibb vagyok rád. És még olyan sokat kell aludni addig a taliig. :-)))) Belegondoltam, milyen lesz találkozni veled. Az holtszentség, hogy órákat készülök majd rá. :-)))))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.25 0 0 248
Halihaló!

Krapulax: Ne tanítsd többet Liát semmilyen számítástechnikai dologra, mert már így is a csúcsra ért. Képzeld, megy számítógépet buherálni! Szerinted mindent ilyen gyorsan tanul? :)) A pasi kirúgást még kell gyakorolnia, de úgylátom alanyokban nincs hiány :))

Lia: hangulatom már jó, csak ez a hülye film, amit Krapulax adott. Na ez húzott fel nagyon azzal a barom befejezésével. Így nem lehet filmet befejezni! Holnap megyek Hollywoodba továbbképzést tartani! :))

a_girl: Na bulin előadtad a sarokban szendén bámészkodó szűzlány figurát? :)) Tuti bejött. Ugye? :))

Jajjj de jóóóó zenét hallgatooook! Ha így javul a kedvem, este még buliba is megyek. :))

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.25 0 0 247
Nem is krapulaX! A versenyzők száma eggyel több. A mairól nem is tudtál. Ma az lett törölve. :-))))Igy sajnos fallabdázós pályafutásom befellegzett.:-))
Persze, h a rosszabbik folytatódik, de csakis azért, mert ki vagyok éhezve ;-), és nincs Lio a közelben, h tegyen ellene. :-)) És azért rugdosom itt kifele az emberkéket, h Lionak kevesebb vetélytársa legyen. :-))))))

Mesélj a fejleményekről Edennel. :-)) Aztán tudod, nekem nem szabad bemutatnod. :-))))

Lio szivem. Remélem már jobb a hangulatod. Ha én szomoritottalak el, akkor majd nekem is kell megvigasztalnom téged. :-))))) De ez nem várhat egy hónapot, úgyhogy majd cseten. :-)))))

Előzmény: KrapulaX (246)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.25 0 0 246
Lia: Hát nem mondom, hogy teljesen épp vagy az tuti :)) Na mesélj, végül is melyik folytatódik. Esetleg mindkettő? Ha ez így megy tovább Lionak sorszámot kell húznia. :)))
Ding-Dong: Kérjük a 2547-es versenyző fáradjon az ügyfélszolgálati pulthoz,ahol vacsorameghívását továbbítjuk Emilia felé :))))
a_girl: naaa mesélj már mi volt a bulin. Szanaszét vet a kíváncsiság.

Lio: Látod mennyivel jobb az én számom?:))))

Előzmény: Emilia néni (245)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.25 0 0 245
Ééén mindenkit megvédek.
A_girl, te imádnivaló vagy.
Lio, te tudod, hogy az örök szerelmem. .-)
Krapi drágám, élmény telefonálni veled. Beszélgetésünk gyümölcse elég vegyes. Csúcs, végre tökéletes lett a zeneletöltés, már kész is a krapi CD. :-))) Másrészt a szakitás utáni bánat elhamarkodott volt, a dolog folytatódik. Nyugodtan tessenek lebarmozni, tudom. :-))

Eden miatt ne aggódj, most úgyis új nőt találtam, Lionak már meséltem róla. :-))) Uhhhh, hogy mennyit gondolok rá... :-)))

Pályázatot már megnyertem. Késve benyújtott pályázatok meg nem vehetnek már részt. Punktum! :-)))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.24 0 0 244
Lia: most védj meg! :)) Mondd meg ennek az í túltengésben szenvedőnek, hogy igenis jó velem telefonálni.
Lio: Tényleg tuti ez a sör. már bizsereg a szemöldököm. Én megtaláltam az í-t sőtt találtam egy feles x et is. Fel is hívom magam....... jéé felvettem :)))
Erről jut eszembe Lia kérlek mondd meg mi a szemcsepp neve. Naná, hogy elfelejtettem :)))
a_girl: asszem a közös informatikus ismerősünk kicsit megsértődött rám is :)))) Kicsit kiakadtt, hogy nagyon úgy néz ki míg én bejutok az Édenkertbe ő megint kimarad. Az az igazság sajnálom a dolgot, de túl szimpi Éden, így nem leszek lovagias. Ráadásul tök felesleges lenne, hiszen jobban alakul a szénám mint neki.Azért szoríts, mert már nagyon ki vagyok éhezve egy normális kapcsolatra. (Lia te meg igérd meg nem csapod le őt is a kezemről :)))))))))))))

Innék még egy kis Johnie walkert, de csak egy UJnyi van már :)))

Előzmény: Emilio bácsi (243)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.24 0 0 243
Sziasztok!

Én is akarok írni egy kicsit! :))) Most nem akarok mondani semmit, mert az előbb már elmondtam azt, ami hirtelen rámtört :))) Annyit szeretnék csak, hogy az előző hozzászólásomban van egy felesleges í betű :)) Aki megtalálja, az nyer egy telefonbeszélgetést Krapulaxxal! :)) Vagy ez a hosszúsága miatt inkább nem is nyeremény? :))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.24 0 0 242
Lio vagyok. Az az igazság hogy a Krapi akart írni, de elkezedett telefonálgatni, így most én írok helyette. Megpróbálom kitalálni, hogy mit akart írni. :))))
Tök jó sört iszunk. Giraf a neve és Dán sör. Nagyon tuti, 7 százalékos. Kicsit azért erősebb mint az átlag. :)) Mosolygós a kedvünk már :))) Én megyek is lassan, mert megyía buszom. Találkozom öcsémmel és sörözünk egyet :)) További kellemeset! A Krapi majd ír új hozzászólást! :)))
Előzmény: KrapulaX (241)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.23 0 0 241
a_girl: jó bulizást, és jó 7végét.(bocsi az irc-n llemaradtam mint a borravaló) Elképzelem a bulit, Te a sarokban sz összes pasi körülötted dong és a hoppon maradtt barátnők meg bánatukban csontrészegre isszák magukat :))Itt csobog a fülenbe a Vanda, épp a kádban csücsül.Természetesen puszil. Na nem téged hanem engem :))))Időközben vagy szétázott vagy lemerült mert eltünt :)))))
Ilyenkor mennyire jó lenne egy videotelefon :)))
Lia: hallom szülői engedélyt is szereztél, hogy befogadhass minket éjszakára :))) (vagy gondatlanul csak Liót említetted? Mert ha igen futás ujabb engedélyért. Jövünk :))))
Lio: szerintem pályáztassuk meg a lányokkal, hogy hol aludjunk.
Lányok tessék, meg lehet tenni az ajánlatokat :))))
Előzmény: Emilio bácsi (240)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.23 0 0 240
Ez nem éééér! Na akkor nekem marad a legjobb, a Krapulax! Majd csinálunk képeket jó? :)))) (De Ti is csináljatok! :))))
Előzmény: Emilia néni (239)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.23 0 0 239
A_girl: Te kellesz nekem. :-)))) Pláne, ha istencsászárnő vagy. Én az édeskettesre szavazok. :-))))))))))

Csakazért sem mutatom ki, hogy emészt a féltékenység!!!!!!!! :-)))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (238)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.23 0 0 238
Na azért azt nem hiszem hogy a sarokba fogsz húzódni! Nem vagy Te olyan! :)) Indul a párééé :)))
Előzmény: a_girl (237)
a_girl Creative Commons License 2001.02.23 0 0 237
Azért mondtam, mert ahogy magamat ismerem, behúzódok egy sarokba és úgy fogom végignézni mi történik. Vagy akkor nem fogok senkit megismerni?
Ja igen, úgy nem. - Ezt jól megbeszéltem magammal:-) - Szóval nem húzódok a sarokba:-)))
Előzmény: Emilio bácsi (236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!