"Az egész támadó leveled az, a i valótlan."
Nem írtam neked levelet. Gondolom itt a neked címzett fórumhozzászólásomra gondolsz. Az egész valótlan? Állítottál valamit, ami bebizonyosodott hogy hazugság. Erre világítottam rá. Ez valótlan?! Dehogyis az! Bebizonyítottuk, ott van a web archívum amit bárki megnézhet: blue16 oldalán ugyan az a szöveg szerepel mint hónapokkal ezelőtt és nem írják benne sehol hogy nem használnak rádiófrekvenciát. Ez egy teljesen valóságos dolog! :-)
"Vajon emberbaráti szeretetből lovagolsz ezen a témán? Nem hiszem. "
Nem hát. Írtam már, hogy a saját igazságérzetem okán, de legfőképp azért mert még mindig nem vagy hajlandó elismerni hogy hazudtál.
"Bocsáss meg nekem, de nem én védekezek."
Ja értem. Tehát hazudsz valamit, rádbizonyítjuk hogy hazudsz, erre te a megbocsájtásomat kéred hogy nem védekezel. Rendben, megbocsájtok! Bár én nem kértem azt hogy védekezz, csak hogy ismerd el hogy amit írtál az nem igaz.
"Nem én szólok hozzád, hanem te énhozzám."
Dehogynem szólsz hozzám! Számos hozzászólásod nekem címzed! És miért lenne baj hogy egymáshoz szólunk? Ez egy fórum, ez éppen erről szól hogy az emberek beszélgetnek egymással.
"A védekezés technikáját többek között te alkalmazod, mint például most is."
Kérlek jelöld meg, hogy a hozzászólásom (35499.) mely részét vagy részeit tartod védekezésnek! Mert szerintem nem szerepel benne ilyen. Amúgy mi a baj a "védekezés technikájával"? Az valami ördögtől való dolog vagy mi?
"Miért gondolod azt, hogy neked ezt a kiderült dolgot ennyire védelmezned kell?"
Mire gondolsz hogy mi derült ki amit én védek? Az derült ki hogy az állításod hazugság. Ezt én védem? Hogyan lehet olyat csinálni? Nem védek én semmit.
"Egy világ omlott össze benned, hogy lám, lám mégis csak rádiófrekin megy a kommunikáció annak ellenére, hogy bértollnokok, forgalmazók, szerelők mást állítanak?"
Hékás, nem azon lepődtem meg hogy rádiófrekin megy a kommunikáció, hanem hogy hazudtál! Az túlzás hogy egy komplett világ össze omlott volna bennem emiatt, csak sajnáltam hogy nincs igazad mert szerettem volna egy picit én is belerúgni a Blue16-ba.
"Érvek elfogyva, most jön az agresszió?"
Micsoda?!! Agresszió? Kérlek idézd be azokat a mondataimat amelyek szerinted agresszívak! Érvek elfogyva? Szinte mást sem írtam csak érveket, konkrétumokat konkrét idézetekkel, hozzászólás-sorszámokkal, web-archívum linkkel stb. megtámogatva.
"Megkérlek, hogy ne személyeskedj és ne sértegess. Csupán ha egy icike, picikét is, de most mosolygok rajtad."
Kérlek idézd be azokat a mondataimat amelyek szerinted személyeskedőek és sértegetnek téged! Legfeljebb a politikai pályára utalást tudnád itt megemlíteni, ez valóban egy enyhén személyeskedésbe hajló megjegyzés lehetne, igazából én poénnak szántam. De baszki ahhoz a személyeskedéshez amit te folytatsz itt a fórumon, a személyeskedést számonkérni máson....
Megkérsz hogy ne személyeskedjek. És konkrétan rögtön a következő mondatod azonnal személyeskedés! ("Csupán ha egy icike, picikét is, de most mosolygok rajtad. ") Azért ennek megvan a maga bája.
--------------------
Továbbra is azt hiszed hogy én a Blue16-ot védem. Lóf***t! Hogy teljesen egyértelmű legyen, most le is írom: Személyes véleményem szerint a Blue16 nem jó gépjárművédelmi rendszer. Nem javaslom senkinek hogy Blue16-ot szereltessen az autójába! Ez az én szubjektív véleményem. Mondjuk szerintem a Cerberos, a Pajzs és a Car-őr sem jó. Személy szerint a Car-protect áll a legközelebb az elvárásaimhoz a tasztatúra okán (azt hiszem ők használnak tasztatúrát), de egyéb okok folytán még azt sem tartom jó rendszernek.
Amúgy konkrétan semmire sem válaszoltál abból amit írtam neked. Tessék, itt van:
Nos akkor először is egy technikai kérdés:
Jól gondolom, hogy a "Hoffmajer Dávid" és a "D.Hoffmajer" nicknevek mögött ugyan az az ember (te) vagy? Mert én az előbbinek válaszoltam, most pedig az utóbbi nicknévről írtál, melyben magadra veszed hogy hazugsággal vádollak. Miért használsz két nicknevet? Esetleg van több is? Tulajdonképpen nem zavar, csak azért kérdem hogy tudtam ki kicsoda, egy egy beszélgetés során nem hátrány.
"Te állítasz valótlant."
Megtennéd hogy beidézed azt a mondatomat, melyben szerinted valótlanságot állítottam?
"Kb jó egy évtizede mindenki azt állítja, hogy a Blue 16 nem rádiófrekvencián kommunikál."
Mindenki?! Tegyük fel hogy ez igaz és MINDENKI, a világ összes embere egy évtizede azt szajkózza hogy a Blue16 nem rádiófrekvencián kommunikál. Ez felment téged? Ha mindenki kollektívan hazudik akkor te hazugságod legitim?
"Nem én állítom, hogy a legmodernebb megoldást alkalmazzák, hanem a Blue 16 állítja ezt egy kb 20 évvel ezelőtti technológiára vonatkozóan. Milyen érdek fűz téged ahhoz, hogy egy megdölt hazugságot védelmezz?"
Írtam én olyat, amelyben védelmeztem azt az állítást, hogy a Blue16 a legmodernebb megoldást alkalmazza? Nem, nem írtam semmi ilyet. Én annyit írtam, hogy a weboldalukon nem találtam olyan mondatot amely arról szólna, hogy az ő kütyüjük nem használ rádiófrekvenciát. Ugyanis te ezt állítottad hogy az oldalukon ezt írják. De ez nem igaz! Először azzal védekeztél hogy azóta átírták az oldalukat, de megmutattam hogy ez sem igaz. Itt jönne az a rész amikor elismered hogy valótlant állítottál (hazudtál). De nem, helyette inkább vádoljuk a másik felet ugyan azzal amivel ő minket! Gondolkodtál már a politikai pályán?
"Milyen érdek fűz téged ahhoz, hogy egy megdölt hazugságot védelmezz? Biztosan nem a felebaráti szeretet szólalt meg benned!"
Anyagi. Havi 16900Ft-ÁFÁt kapok a Blue16-tól hogy itt ezen a fórumon védjem őket. Ilyen választ vártál? Sajnos nem, az ég egy adta világon semmilyen érdek nem fűz a Blue16 védelméhez. Nem is védem! Ha védeni is próbálok valamit az az igazságérzetem, semmi több. Ha ez az eset a Cerberos, CAR-őr vagy a Pajzs (vagy akármi) kapcsán vetődik fel, ugyan úgy beírtam volna hogy nem igaz amit állítasz.
Ami azt illeti épp ellenkezőleg, én szerettem volna belerúgni egy picit a Blue16-ba, meg is örültem neki hogy van rajtuk egy fogás, miszerint az oldalukon azt mondják hogy nem használnak rádiófrekvenciát ami nyilvánvalóan nem igaz. Örültem neki mikor ezt beírtad, gyorsan át is olvastam a weboldalukon mindent és szomorúan konstatáltam hogy nem írnak ilyet. Azaz hazudtál.
És a másik:
"Hoffmajer Dávid" a 35450-es számú hozzászólásban ezt írta:
"Én meg Bule 16 oldalán (is) azt olvastam, hogy ez nem használ rádiófrekvenciás tartományt."
Én ezt megcáfoltam a 35460-as hozzászólásomban. Erre válaszként viszont már nem "Hoffmajer Dávid" hanem a "D.Hoffmajer" válaszol (35495.), melyben magára veszi a dolgot:
"És engem vádolsz azzal, hogy nem mondok igazat?"
Pedig én nem is őt vádoltam hanem "Hoffmajer Dávid"-ot. Innen (meg a hasonló stílusból, központozásból, helyesírási hibákból stb.) biztos voltam benne hogy ugyan az a személy van a két nicknév mögött. De most látom hogy "D.Hoffmajer" a 35494-as számú hozzászólásban ezt írta "stevie-13"-nak válaszolva, hogy:
"Nem nekem van több nick nevem, hanem neked."
Márpedig a mellékelt ábra szerint több (legalább kettő) nickje van. Máskülönben miért vette volna magára? Ráadásul a több nicket cáfoló (35494.) és kvázi elismerő (35495.) hozzászólások közt mindössze tíz perc telt el. Valami hiba van a rendszerben!
Engem továbbra sem zavar a dolog (bár picit furcsának találom), csak azért érdekel hogy tudjam hogy mikor kivel beszélgetek, ez egy beszélgetés során elég alapvető elvárás szerintem.