Jogos, benéztem, már túlkombináltam kicsit a pontszámítást. Más kérdés, hogy elég nehezen tudom elképzelni, hogy Argentínának bármi sansza legyen Egyiptom ellen.
A kalapok elvét meg akkor átgondolhatná a NOB, mert ez így nem kicsit vicces.
Ha Argentína, Egyiptom és mi se szerzünk pontot a három nagy ellen, és Argentína megveri Egyiptomot, akkor 2-2-2 pontunk lesz, és a tegnapi gólkülönbséggel mi lennénk akkor a csoportban a 4.-ek, nem?
A kalapokhoz: ott a rendezőnek van egy fix helye, mindegy, hogy az Franciaország vagy Nagy-Britannia...
Ez a hajó már elment a fáraók elleni zakóval. Alapból kevés, ha Argentína megveri Egyiptomot: ha addig nem sikerül legalább egy pontot szerezni, akkor felesleges bármiben is reménykedni. Az utolsó fordulóban nem lesz esélyünk a pontokat vesztő házigazda ellen.
Max. a papírforma teljes borulása segíthetne.
Btw eleve vicc volt a csoportbeosztás is: a franciáknak egyértelműen a dánokkal kellett volna egy kalapba kerülniük, és ez csak egy példa.
Azt tudtuk, hogy ez lesz a legkönnyebb meccs, azt talán nem, hogy ennyire sima lesz. Ha így játszunk, talán Egyiptomot is meg tudtuk volna verni, de persze ez mindig hülye kérdés. A sérülések miatt viszont nagy kár, remélem, egyik se lesz komoly.
A következő három meccsen az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára, az utolsó nap meg reménykedhetünk, hátha az argentínok megverik Egyiptomot.