Keresés

Részletes keresés

videkiman Creative Commons License 2024.01.26 0 2 1098

Megvan bazmeg!!! Ez egészen kiváló eredmény, tartson ki az olimpia selejtezore is! 

Veszpremi Creative Commons License 2024.01.26 -2 0 1097

Emberkínzás ez a meccs. Szlovénok is nagyon xarok.

videkiman Creative Commons License 2024.01.26 0 0 1096

A mi 7 az 5 emberelonyunk se gyakori, de amit a szlovének jatszanak egészen rendkívüli. Gyakorlatilag 5 az 5, a 6. ember meg amolyan soprogeto a felező környékén. Mondjuk 5 az 5ben is megvernek. :(

Isthy1 Creative Commons License 2024.01.26 -2 1 1095

A 7-es kihagyás világbajnokai vagyunk ezen a meccsen...

Veszpremi Creative Commons License 2024.01.26 -1 2 1094

6:1.

Ennyit én is bedobnék.

Előzmény: MrMundr. (1093)
MrMundr. Creative Commons License 2024.01.26 -2 0 1093

gyalázat

gerg0 Creative Commons License 2024.01.26 0 1 1092

Ezzel a dülöngélős tingli-tanglival kínozni tudnának a fritzek. Viszont a Szlovénoknak ez hazai.

videkiman Creative Commons License 2024.01.26 0 1 1091

Ez a Lekai hetesezes nemtom honnan jött, 1 v 2 évvel ezelőtt jobb híján odaraktak, de akkor se volt sokkal 50% felett. 

MrMundr. Creative Commons License 2024.01.26 -1 1 1090

hetesekkel bukhatjuk, RAmi már ráncba szedhetné ezt a Lékai gyereket

Isthy1 Creative Commons License 2024.01.26 -2 0 1089

Sikerült megint a félidő végére eladni az előnyt és hátrányban menni a szünetre. 10-8-nál Bókának felesleges volt elvállalni a kiszorított helyzetből a szerzett labda után. Ahelyett, hogy támadva elmegyünk 3 góllal, a visszatámadásból gólt kaptunk plusz kiállítás lett. Emellé sikerült kihagyni ezután két 7-est. A szlovénoknak meg ez idő alatt 3x is nagy mákjuk volt támadásban, amikor már elvesztették  labdát, de valahogy visszaperdült hozzájuk és gólhelyzetbe kerültek belőle, amit góllal is zártak. Nagyrészt ennek köszönhetően vezetnek.

gunji jackdaw Creative Commons License 2024.01.26 -2 0 1088

Üdv! Nem fél négyre volt meghirdetve a meccs?

birka_zoli Creative Commons License 2024.01.26 -1 0 1087

Igen, de Bencének előbb be kell bizonyítania, hogy ezt a formát tudja tartósítani, mert mint írtam ez a most mutatott játék mindenkit meglepett, talán még saját magát is! Nem tudni mi lesz vele, ha visszatér a megszokott magyar posványba, lesz még pár 3. vonalas ehf meccsük (nem is tudom mi a neve annak) és az nb1, ahol poszttársával Bujdosóval egálban vannak gólok tekintetében. Valószínűsíthetőleg ez a körülmény, hogy bekerült a csapatba és itt az eb-n szerpelhet szárnyakat adott neki, csak maradjon is fent a levegőben ha már sikerült neki felszállni jó magasra!

Előzmény: Trombozis4 (1086)
Trombozis4 Creative Commons License 2024.01.26 0 0 1086

Valami azt súgja, hogy a világverseny után Imre Bence értéke és megítélése is nagyot nőtt. Biztos lesznek jó ajánlatai, de arra vigyáznia kell, hogy megfelelő lépcsőfok ólban építse a karrierjét. Annak nincs értelme, hogy nagy csapatnál alig lépjen pályára. Nem hiszem, hogy a Fradi sokáig meg fogja tudni tartani. Imrének és egyébként Fazekasnak is azon kellene dolgoznia, hogy felkapjonak néhány kg izmot magukra. Ők ketten új színt hoztak a férfi válogatottba, mert mind a kettejük stílusa nagyban eltér a sablontól.

Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.26 -11 0 1085

Félreérthető, én is kétszer olvastam el.;-))

Előzmény: Peppo vagyok (1084)
Peppo vagyok Creative Commons License 2024.01.26 0 0 1084

Ja, a spanyolokat küldték haza, bocs.

Előzmény: Peppo vagyok (1083)
Peppo vagyok Creative Commons License 2024.01.26 0 0 1083

Azért ezt a képet lehet árnyalni: ebből két meccs döntetlen, meg egy egy gólos győzelem, nem is kell mondani, hogy az milyen volt. Hazaküldés egy gólos győzelemnél vastagon túlzó.

Az vitán felül áll, hogy az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat az osztrák volt, igaz, most már nem is fogják őket lenézni!

Előzmény: Bamberg58 (1073)
van_Persil Creative Commons License 2024.01.26 -17 0 1082

A jelenlegi csapata kizárólag azért nem BL-csapat, mert a csarnokukat felújítják. Amint kész a csarnokuk, újra BL-csapat lesznek.

Előzmény: Trombozis4 (1081)
Trombozis4 Creative Commons License 2024.01.26 0 1 1081

A Kielnèl nem rettennek el fiatal játékosok igazolásától, ha kiemelkedően tehetségesnek látják őket. Imre vagy Fazekas ez a kategória. Rosta is jó, nem lennék meglepve, ha egy jegyzett BL csapat jelentkezne be érte a köv években. Bánhidi pedig ha egészséges, akkor a nagyon szűk elitben van a posztján. Szerintem ők négyen lehetnek azok, akikre a Kiel kíváncsi lehet.

Előzmény: lunanoctis (1080)
lunanoctis Creative Commons License 2024.01.25 0 0 1080

Imre Bencén kívül kire gondolhattak? Fazekas Geri oda azért még fiatal, az meg gyanús, hogy nem Sipos Adriánt akarják lenyúlni a Melsungentől.

Vagy Palasicsot vinnék pár év múlva? Netán Rostát, ha a Pekeler-Wiencek párosból valaki befejezné?

Igazából mind tök hízelgő és (talán Rostán kívül) teljességgel sci-fi a jelen helyzetben.

Előzmény: Bamberg58 (1078)
SeöresWándor Creative Commons License 2024.01.25 0 0 1079

Kiváncsi lennék kik, nem biztos hogy rosszul járnánk vele…

Előzmény: Bamberg58 (1078)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 0 1078

Kerültek nevek a németországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon pénteken az ötödik helyért pályára lépő magyar válogatottból a THW Kiel sportigazgatójának noteszébe.

Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 1 1077

Izland valamiért kivétel

Az itthoni EB-n kikaptunk, a VB-n bravúrosan fordítottunk,  most lemostuk ôket.

Elllenük elővettünk egy gyorsabb, egy az egyező játékot, Fazekassal,Hanusszal,Bencével..

Mi ez ha nem fejlődés..?

A portugálok ellen egyetértünk..

Előzmény: Tonio 2.0 (1076)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.01.25 0 1 1076

Itt valaki a csajokhoz hasonlította, hogy mák volt.

Ők mikor vertek 4 európai csapatott?

A 2018-as Eb-n, a horvátokat, a spanyolokat, a németeket és a románokat. De akkor rosszul jöttünk ki a körbeverésből, így a 7. helyen végeztünk.

Közelebb kereltünk a legjobbakhoz!
Tavaly még, pl a norvégok tönkrevertek bennünket, most meg előttük végeztünk, s van is esélyünk velük szemben is.

Azért az északi csapatokkal évek óta komoly gondjaink vannak, pl dán, svéd, norvég, csak ők a másik ágon voltak ezúttal, így nehéz az összehasonlítás, de általában nem szoktuk bírni a tempójukat.

Izland valamiért kivétel. Szerintem kicsivel gyengébbek, mint a többi skandináv, illetve őket fizikailag lenyomjuk. Ja és a torna korai szakaszában találkozunk általában, amikor még jobban bírjuk, meg talán pszichikailag is föléjük nőttünk már, mert az elmúlt években, a hazai Eb kivételével, mindig megvertük őket.

A portugál a 7 a 6 miatt kedvezőtlen.

Én jobban örültem volna a szlovénnek, de ez nem kívánságműsor.

Előzmény: Bamberg58 (1071)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 0 1075

Egyiptom győzött 30:25-re.

Előzmény: Bamberg58 (1074)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 0 1074

Csütörtök délután Egyiptom–Tunézia elődöntőt játszanak. Ezen a sztárokkal teletűzdelt Egyiptom az esélyes, ami a négy között volt a legutóbbi olimpián, az előző vb-n pedig épp Magyarországot verte hosszabbításban a hetedik helyért.

Ha Egyiptom a papírformát hozva megnyeri a földrész bajnokságát, azzal egyenes ágon kijut a párizsi olimpiára, az pedig a következő selejtezőcsoportot alakítja ki:

Norvégia
Magyarország
Portugália
egy afrikai csapat (Tunézia, Algéria vagy Zöld-foki szigetek).

Innen két ország jut tovább. A minitorna rendezője lehet Magyarország is, de az esélyeket jelentősen csökkenti, hogy a nőknél már Debrecen megkapta a rendezési jogot.

Ha Egyiptom nem nyeri meg az Afrika-bajnokságot, az annyiban változtatja meg a csoportot, hogy nem Norvégiához kerül Magyarország, hanem ez a négyes vár Chema Rodriguez csapatára:

Németország/Svédország
Magyarország
Portugália
egy afrikai csapat (Tunézia, Algéria vagy Zöld-foki szigetek)

Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 0 1073

„A legszerényebb eszközökkel dolgozunk. A magyaroknak egészen más anyagi lehetőségei vannak. Horvátország óriási múltra tekint vissza ebben a sportágban. Spanyolország mindig elérhetetlen volt. Aztán hazaküldtük őket. Mintha az SV Ried legyőzné a Real Madridot.”

Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 0 1072
Bamberg58 Creative Commons License 2024.01.25 -11 2 1071

Itt valaki a csajokhoz hasonlította, hogy mák volt.

Ők mikor vertek 4 európai csapatott?

Ráadásul itt sokkal kiegyenlítettebb a mezőny.

Valóban, a jó induláshoz, kellett egy montenrgrói mákos meccs, de az osztrák, más bírókkal vagy egy kis szerencsével, más kapitányi döntésekkel meg is fordulhatott volna.

Ez egy jó EB volt és nem mák, de ilyen kiegyenlített középmezőnyben az is kell.

Közelebb kereltünk a legjobbakhoz!
Tavaly még, pl a norvégok tönkrevertek bennünket, most meg előttük végeztünk, s van is esélyünk velük szemben is. Tavaly még fikarcnyi esélyt sem láttunk...

Persze ha hazai pályát kapnak akkor most is kevés...

Előzmény: Tonio 2.0 (1070)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.01.25 0 3 1070

Szóval, erre a szereplésre nem mondanám, hogy mázli, vagy kifutott (bár azzal se lenne baj), mert azért Izlandon kívül a horvátokat is legyőztük. Más kérdés, hogy kb ennyit bírtunk, erre voltunk hitelesítve.

Az igaz, hogyha Izlandot kevésbé verjük, nem jutunk messzire, de ha az osztrák meg ide billen, akkor még jobb lett volna stb. Egy Eb-n a helyezések általában nüanszokon múlnak, kivéve talán a francia, dán, svédet, meg a végén néhány gyengébb csapatot, kb 4-14. között olyan óriási különbség nincs, és igen, általában egy-egy meccsen, meg néhány gólon múlik, hogy szép szereplés lesz belőle, átlagos, vagy bukás.

A vb-t azért írtam mákként, mert ott több rajtunk kívül álló eredménynek kellett úgy alakulnia, hogy nekünk jó legyen, és egyáltalán a 8-ig eljussunk. Itt a 8 már fix volt a végén, volt még egy jól alakuló eredmény, de az osztrákok eleve erőn felül teljesítettek, benne volt, hogy a végét már nem bírják.

Összességében amit láttam a tornából, az alapján nem érdemtelen szerintem, hogy az 5-6. hely valamelyikén zárunk. Az elődöntő viszont túlzás lett volna (persze ettől még örültünk volna neki).

Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.01.25 0 1 1069

És?

Előzmény: AlterEgon77 (1068)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!