Ha csak napi 10 perc mozgás, és picit figyelsz csak a kajára, akkor is meglesz az 1kg.
A törley alkoholmentes állítólag teljesen olyan, mint az eredeti....
Szóval nem kell nagyon ' megszenvedni' a heti 1 kg ért. Az fontos, hogy ha valaki eléri a számára ideális súlyt, akkor ne legyen ' jojo' effektus, tehát ha visszatért a régi rossz táphoz, és a semmi mozgáshoz, akkor a súly nem csupán Vissza pattan, de több is lesz....
( a megsanyargatott ' raktár' azonnal nagy ' tartalékolásba' kezd,...)
Ha valaki képes 21 napig rendszeresen mozogni és helyesebben tápolni, akkor rögzül a ' program' és szokássá válik. Beleépül a napi rendszerbe, hiányzik, ha nem úgy van.
Így aztán az egészséges élet sem más, mint egy sor ' jó' szokás, mi t ahogy az egészségtelen is egy sereg rossz beidehződés, megszok@s.
Át lehet ezeket programozni, csak kell a cselekvő akarat.
Én nem fogom leírni részletesen, ha ennyire felizgatja a topiktagokat, csak reggelente az eredményt. Ma én is bűnöztem, mert megengedtem egy harapást a szülinapi tortából + egy deci kölyökpezsgőt (mielőtt valaki belekötne: azért ennyit, mert ételallergiám van és vezettem).
Ma a lájtosabb gyakorlatokat fogom megcsinálni, de megint olyan 10 után, most dolgozgatok. Holnap referálok a változásról! :)
Tudod, én naivan kicsit azt gondoltam, hátha kedvet kap valaki, hogy belefogjon az életmódváltásba, ha látja, hogy már egy pici változástól is lehet eredményt elérni. HÁTHA.
De csak a kifogások meg a negatív kommentek fognak jönni.
Főzöm az első kávét. Nálunk ma birthday party lesz anyáméknál, úgyhogy csak este fogok jelentkezni. Picit érzem a hasamat, de nem vészes, nincs izomlázam sem.
Azokat tudtam nehezen megcsinálni, ahol a karra kellett megtámaszkodni, ott nem is tudtam a földtől elemelkedve, illetve még a könnyebbeknél is meg kellett állnom 30-nál, a nehezebbeknél még 15-nél is. Nekem azok mentek könnyebben, ahol teljes testtel a földön kellett feküdni.
Úgyhogy most vezeklésül futok 20 percet, amúgy tegnap is megvolt hajnali fél egykor (bár ezt sem tudtam elsőre egyhuzamban, váltogattam a gyorsabb sétával enyhe hegymenetben).
Még nem, nemrég értem haza, és most estebédeltem, tele a pocak (igen, megettem egy darab sült husit 3 db koktélparadicsommal).
Úgyhogy most dolgozom egy picit, és később izomgyilkolunk. Kalória tekintetében viszont jól állunk, még csak a harmada fogyott el az előírt mennyiségnek.