Megjegyzés: ultra gáznak találom, hogy ezeket az elvileg saját adásokat (pld. Ecc-pecc/Ítélet és kegyelem) nem bírják felrakni a médiaklikkre a közmédiánál (Vagy én vagyok ennyire vaksi).
Főszereplők: Bartus János, Cseh Judit, macska, hajnal, haramia, Ficzere Béla, tudós, farkas, mocsárpribék, talján, Fodor Annamária, Gáspár Anna, csillag, Molnár Erika, öregasszony, sárkány, haramia, farkas, Placskó Emese, csillag, Vass György, majd villám, a csődör, idősebb királyfi, Vass György, Wittek Béla
Köszi! Nálad jó a net. Pár Mbit-en (2!), már nem lenne biztos ez. Igaz, lehet ez az esős idő is be tud tenni ennek. Majd késsőbb jelzem, mi van. (Már unom, a napi letöltögetéseket már.)
Kis OFF: A VIDEA-n, kutyultak valamit és sokkal szarabb lett, mint volt. Pláne, Chrome alatt, ha letöltésről van szó. Kiszervezték a videókat, egy külső cdn-s tárra? A linket elnézve, igen. 50-100MB-ok letöltése után, mindig megszakad. Eddig, mindig atomstabilan lejöttek, ha kellett valami. YT-DL-el lejön, de többször is megszakad, jobb esetben csak, 1*-er és a letöltött videó, lehet nem százas, hiába folytatja a letöltést, a lapostv kiakadt már többször is miatta. Most, újramuxolt MP4-ek a kísérlet alanyai, hátha jó. A VideoRedo, remuxoláskor az elszáll, mint a gólyafos, a levegőben.
Milyen véletlen, pont tegnap neztuk a férjemmel, a you tube on keresgelve..nem emlékeztem rá, hogy léttam volna,pedig érdekes, Ulmann Monika, és a batyja is játszik benne..:)