Keresés

Részletes keresés

Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.15 -11 2 5347

Szerintem nem a magas ló volt a legnagyobb probléma, meglepődtek.

Egyszerűen nem készültek fel, nem voltak felkészítve, hogy az ellenfél ilyen gyorsan is tud játszani és így, ilyen agresszíven küzdeni...
Amikor rájöttek, már késő volt.

Ez nekem baromi furcsa, nem Szilágyi volt a Faragó Lea sz. kapitánya? Tudta a képességeit,’közelről..

Ez az időkérés? “tartsátok a pozíciótokat“

A másik, a Debrecen elvileg egy BL csapat szint, az hogy lehet az Esztergom szemmel láthatóan is gyorsabban játszott és nem is fáradt el, pedig a Lea szinte végig nyomta?

Fel a fejjel, a Fradi is jutott már 20 gólos vereség után a FF-ba.;-))

Mondjuk nem Szilágyival...

Előzmény: Mester111111223 (5345)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.15 0 2 5346

Még egy-két megjegyzés, észrevétel konkrét játékosokkal kapcsolatban, én utólag láttam a meccset, nekem most friss az élmény:

-korábban írtam a kapusokról, íme a statok: Bartulovic: 7/1, Gabriel 36/10 (ez ha elsőre nem is néz ki szörnyűnek, 30% alatti, ráadásul egy jó része akkor jött amikor már mindegy volt, ergo érdemben nem tett hozzá semmit). Bár mondhatnám, hogy először bőgnek le a kapusok. Amúgy Herczeg Lili 33/10-e sem éppen világklasszis elsőre, mégis mennyire fontos és esetenként bravúros védések voltak.

-Töpfner ma jó volt, dacára a kihagyott hetesnek. 5 gól két hetes.

-Másik szélen Vámos Míra sokkal jobb volt, mint Petrus, érti valaki, miért kellett visszacserélni helyette Petrust? Ha már Petrus, nehéz nem észrevenni a visszaesést előző szezonhoz képest. Én hajlok arra hogy amit láttunk tőle tavaly az a valós tudása. De mi törhetett meg? Kácsor távozása tett be neki ennyire? Ha ez így van, innentől egész karrierje során csak vele egy csapatban lesz jó? Ehhez a részéhez talán nincs is sok közöm, ez legyen zárójeles részt. Kicsit aggódok érte, bevallom. Javára mondom Petrusnak, hogy talán őt viselte meg legjobban a vereség, ő biztosan érti, érzi, mi történt.

-Tóth Niki mit csinált ma? Ő lesz Vámos utódja? Oké, amúgy lehet, meg az elmúlt pár meccsen játszott ő nagyon jól is, úgyhogy nem temetném, de ez ma csúnya volt tőle.

-Thorleifsdottirban becsülöm hogy hajlandó előlépni és felelősséget vállalni. A 9/4 nem túl acélos de ebben azért lehetetlen helyzetek is vannak. Szerintem vele nyertünk egy remek játékost.

-Sercien-Ugolin, hát... Nem ezzel a formájával lett olimpiai bajnok, neki többet kellett volna vállalnia.

-Kövezzetek meg, de én bizakodó vagyok Dramaccal kapcsolatban. A felkészülés elejéhez képest szerintem kezdi felvenni a tempót a többiekkel. Eleinte féltem hogy az új Elinore lesz, de abban már biztos vagyok, hogy nála jobb.

-Jovovics volt szerintem a legjobbunk, 4/4 + kiharcolt hetesek. Néztem volna többet a pályán.

-Szabó Nina a második félidőben jó volt, de nagyon egyedül maradt sajnos.

-Beálló játék hirtelen eltűnt. Ennek mondjuk az oka ismert, az Egom alaposan felkészült Petráékból. Ez meg minket nem kellene hogy meglepjen, mármint hogy az ellenfeleink kielemzik a játékainkat.

- a 7-6 keveset volt használva, én látok benne potenciált. De nem Thorleifsdottirral középen amikor van 3 jó beállónk. 

Előzmény: Mester111111223 (5343)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.14 0 5 5345

Te is pontosan tudod, hogy általában nem a mondandóddal, hanem a stílusoddal van bajunk. 

Amiket leírtál az mind igaz, teljesen megérdemelten nyertek egy magas lovon ülő Loki ellen. 

Előzmény: Bamberg58 (5344)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.14 -11 2 5344

Porig aláztak benneteket!

Az Esztergom kétszer annyit futott és kétszer gyorsabban.

Ebből mi nem volt igaz?

Elek meg valóban nagyon rendes és korrekt volt.

“Minden sikerült,” mondta, ez igaz, de azt nem, hogy a sikerhez, futni és küzdeni kell és ez csak náluk volt.

Jó volt nézni, agy pattogtak a védekezésben és a gyors kereszteket.

Előzmény: Mester111111223 (5343)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.14 -1 4 5343

Nézd, a te mentális problémáiddal kapcsolatban elnézőek vagyunk, nem haragszunk rád. Talán van esélyed a gyógyulásra, de azért ezzel kapcsolatban pesszimista vagyok. 

A csapattal kapcsolatban is van erre okunk sajnos, nyilván az Egom későbbi eredményei adnak majd egy kontextust ennek a vereségnek, ezzel együtt nem fér bele az ilyen, nem vitás. Pár összefüggéstelen észrevétel:

-Szimpatikus volt Elek nyilatkozata.

- Fájó volt a tehetetlenség,

-aminek okozója az a mérhetetlen fegyelmezetlenség ami erre a csapatra nem jellemző. Ezt meg nem tudom másnak betudni, mint az ellenfél lebecsülésének, ami óriás szégyen, ha tényleg volt benne ilyen, ebben az esetben meg is érdemeljük. Legalábbis az érintett játékosok, mi pont nem. 

-Zoli keményen le lett meccselve, nincs vita. Ez egy dolog, na de hogy a második időkérés közben se jutott eszébe legalább egy kicsit erélyesen rászólni a lányokra, csak a kb. 52. percben mondott annyit idegesen hogy az elvekhez tartsák magukat, hát kösz, az nem sok.

-rnd, várj ki még az itt lévő légiósok mindennek elhordásával, egy meccs után ez mindig hülyeség, pláne hogy nem mindegyikük játszott olyan gyengén mint a többiek.

-Az hogy van, hogy a szurkolók pacsiznak meccs után a játékosokkal? Ez valami vicc? Ahhoz hozzá vagyok szokva, hogy minden hazai meccsünk idegenbeli a hangulat szempontjából, ha a vendég csapat hoz 3-4 szurkolót, de hogy ennyi tartás nincs azokban, akik egy ilyen meccs után pacsiznak... Így mit vártok? Segíteni kellene átérezni a játékosoknak, mi történt ma itt...

-Aki eddig azt állította hogy nincsenek kapusgondok, az ma fel kellett hogy hagyjon azzal a véleményével. 21%, nevetséges, szégyenteljes, bicskanyitogató. Az egy dolog hogy szar a védekezés, de jöttek potyák is. Bartulovic és Gabriel nem DVSC szint, de legalábbis nem az a szint, ahova vágyunk, csak remélhetjük, hogy Ryde az lesz. 

Előzmény: Bamberg58 (5342)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.14 -11 3 5342

Máskor szóljatok, mindenki gurult a röhögéstől!;-))

Porig aláztak benneteket!

Az Esztergom kétszer annyit futott és kétszer gyorsabban.

Ők nem csak pénzt akarják felvenni...

bta70 Creative Commons License 2024.09.14 0 1 5341

"felszabadultan játszhattak"

Felszabadultan, avagy esélytelenek nyugalmával... hát EG csapata nem éppen így gondolta. Nem túlzás azt állítani, hogy az elejétől fogva (nagyjából) az történt, amit akartak, és ez szemmel láthatóan sokkolta a Debrecent. Talán még Vova is csak nézett ki a fejéből;)

Előzmény: RnD (5334)
Tomasz42 Creative Commons License 2024.09.14 0 0 5340

Ugyanezt gondolom, mint amit megfogalmaztatok. Szilágyi Zolinak vannak érdemei, a védekezést összerakta szépen, de hibái is jócskán... Persze nem csak neki kellene átgondolni dolgokat... 

Elmentek vagy kölcsön lettek adva más csapatoknak a fiatal, lelkes játékosok, távol vannak a fanatikus szurkolók, elment Vamosz, a csapat lelke, Cseri kölcsönadva... 

És, érkeztek új játékosok. Nyilván nekik idő kell, s lehet, még jól elsül az egész, sikerül megfelelően beépíteni őket a csapatba, de van egyre nagyobb hiányérzetem. Ez akkor is megmarad, ha sikerül a bronzérmet megszerezni és az EL-ben megfelelően helytállni, noha nyilván nem ezt fogom hangoztatni, hanem örülni fogok a csapat sikereinek. 3 külföldi jelenleg csak a kapusposzton például, miközben az ellenfélnél egy fiatal kapus, Herczeg Lili kivédi a szemünket... 

Annyit pozitívumként, azért néhány igazolást tényleg jónak tartok, de nem ez a többség. Kristinre szükség van és ha már elment Vamosz és Cseri, akkor Tóth Niki lehet Nina mellett a megfelelő megoldás, már ha megkapja a megfelelő bizalmat...

Törölt nick Creative Commons License 2024.09.14 -1 4 5339

Nem akarom bántani Zolit, mert jófej palinak tűnik, de szerintem annyira nem jó edző, hogy össze tudjon rakni egy ilyen szinten osszevasarolt csapatot. 

Illetve értem, hogy haladni kell a többi csapattal, de a Loki mindig is az a csapat volt, aki kevés légióssal mindig küzdött -hajtott. Kezd kifordulni magából a klub, ahogyan felül erre a légiósos hullámra . 

Mapé Creative Commons License 2024.09.14 0 1 5338

Szerintem igazoljunk még pár légióst! Nem csodálkoznék, ha edzőváltás lenne. Ez nem az én csapatom!

Tomasz42 Creative Commons License 2024.09.14 -1 2 5337

Egyetértek. Nálam max. 3 légiós lenne, nem a mai teljesítmény okán, hanem a koncepció miatt. 

Előzmény: n2p2g2 (5331)
RnD Creative Commons License 2024.09.14 -3 7 5336

Tényleg jó volt látni h egy színmagyar csapattal is lehet komoly eredményt elérni.

Nem kell ehhez Thórleifsdóttir meg Sercien-Ugolin meg Dramac vagy hogy hívják.....

Leszi51 Creative Commons License 2024.09.14 0 0 5335

De ma szárnyalt a csapata:(

Előzmény: RnD (5333)
RnD Creative Commons License 2024.09.14 -3 4 5334

Elek Gábor: ".....semmi okunk nem volt ahhoz h mi itt felszabadultak legyünk..."

Dehogynem. Semmi teher nem volt az Egomon, felszabadultan játszhattak.

RnD Creative Commons License 2024.09.14 -4 5 5333

A junior válogatotthoz aztán ne jöjjön.

Csődöt mondott velük idén júniusban.

Előzmény: Leszi51 (5332)
Leszi51 Creative Commons License 2024.09.14 0 2 5332

Szilágyi lemondott?

Mehet a junior válogatotthoz!

n2p2g2 Creative Commons License 2024.09.14 0 7 5331

Gratulálok a 100% magyar Esztergom csapatának, mivel könnyedén verték a légiósokkal telepakolt Lokit.

Továbbra is azt gondolom, hogy hibás a koncepció amit követünk. 

Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.14 -12 2 5329

Kulturáltan kezdtél akkuvárosozni

Előtte nem, az válasz volt...

A Retyó2-t sem én mondtam.

Előzmény: Mester111111223 (5327)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.14 -1 0 5328

Egyetértve azzal amit írtál, hozzáteszem, hogy szerintem a bajnoki meccsekre is igenis ráfér a csapatra egy stabilan jó kapus. Nyilván nem feltétlenül a Vasas ellenihez hasonló meccseken, de azért a két zöld, az MKC, a Vác, adott esetben a Budaörs vagy éppen holnap az Esztergom ellen igenis alakulhat úgy, hogy nem mindegy, milyen a kapusteljesítmény. 

Előzmény: RnD (5325)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.13 -1 5 5327

Kulturáltan kezdtél akkuvárosozni, retyózni meg az azonnali kiesésünket vizionálni. :D

Én nagyon hamar megszerettem az új játékosainkat, de nem gondolom véletlenül sem bármelyiküket olyan szintű játékosnak mint amilyen a két orosz és a két francia. Te se mondhatod komolyan, hogy ugyanolyan szintű 4et igazoltunk mint amit ti megengedhettek magatoknak. 

A tavalyi eredményeiteket nem is vitattam el, fingom sincs hogy jött ide, amúgy is ez az idei ETO potensebbnek tűnik. Én arra utaltam, hogy az volt a doktrina nálatok, hogy majd feleannyiból BLt nyertek mint az ETO. Hát engedtessék már megkérdőjelezni ezt. 

Előzmény: Bamberg58 (5326)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.13 -15 2 5326

Ti hány klasszist is igazoltatok? Pont négyet?
A fenébe...

Tavaly ugye a négy nélkül is ment, a bajnoki cím és a kupa?

Kulturáltan kezdtem, eszembe se jutott provokálni,,de jött az adjon isten...

Előzmény: Mester111111223 (5324)
RnD Creative Commons License 2024.09.13 -1 3 5325

"Jó játékos, de nem ez a hiányposzt. Persze csábító lehetett ingyen megszerezni...."

Szerintem éppen az EL-kvalifikáció miatt igazolták le hirtelen. A Debrecennek fontos h bekerüljön a legjobb tizenhat közé, de a kvali-meccs nagyon necces. Egy plusz kapus - aki nemzetközi szinten is jó - éppen kapóra jött.

Jővőre meg Bartulovic itt már nem lesz, igazolhat egy másik magyar csapatba...

Előzmény: Zolcsi002 (5312)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.13 -3 6 5324

De nagy lett a pofád, miután jól megvertétek a Budaörsöt meg a Nykobinget miután igazoltatok négy klasszist. Dehát ugye kell a bl fElEaNNyIbÓL mint az ETOnak.

Előzmény: Bamberg58 (5323)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.13 -14 4 5323

Pont olyan, sőt nagyobb retyók lettetek, csak egy ligiós különbség, de a Fradiban,  3  35 év feletti légiós van, aki vagy megsérül vagy rövidesen befejezi.

Egy légiós különbségnél, amúgy ehhez pofa kell, főleg, hogy ezekkel is kicsapnak bennetet a kupából, még az első fordulóban.

Kósa akkumulátor papa városában, én azért nem kubatovoznék, bár lehet, hogy máris mérgezésed van?

Előzmény: Zolcsi002 (5322)
Zolcsi002 Creative Commons License 2024.09.13 -3 4 5322

Szerintem a "retyósodás" olyan jól sikerült nálatok, hogy szerintem az Ftc idei kerete jobb mint a Győré.

Ja, csak a kezdőtökben már 1 magyar van. De volt olyan pillanat is, amikor egy sem.

A magyar válogatott gerincét képző játékosaitok meg gyakorolhatják a megvert ellenfél rommá verését, vagy jók lesznek taktikai cserének is? De Kubatov megmondta, hogy BL-t kell nyerni-)))

Előzmény: Bamberg58 (5315)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.13 0 0 5321

Szerintem pedigré alapján a mi szintünkön lehet kiemelkedő Ryde. 

Előzmény: Zolcsi002 (5320)
Zolcsi002 Creative Commons License 2024.09.13 -1 1 5320

Hihetetlen....

Ha légióst hozunk, akkor az kiemelkedő legyen! 12 egy tucat kategória teljesen értelmetlen. 

Előzmény: Mapé (5314)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.12 -11 1 5319

Nem hinném, hogy a Fradi lenne a hibás, Bordásnál.

Az első szóra kölcsönadta és ott is lefelé lógott ki.

Van ilyen, talán új környezet vagy edző zavarja?

A válogatottban is gyenge, pedig Eleknél, védekezésben, jó volt.

Kácsornak sem jött be Debrecen, tuti nem a klub hibája, de tanult belőle?

A Szabó eset is érdekes, hirtelen mekkorát változott a helyzet...

Előzmény: Mester111111223 (5318)
Mester111111223 Creative Commons License 2024.09.12 -1 4 5318

Remélhetőleg Tavi tanult Bordás kárán

Ettől még sajnos reális veszély amit mondasz. 

Előzmény: Bamberg58 (5317)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.09.12 -12 1 5317

...akik helyére jönnek más külföldiek

Ki tudja?

Lehet még családegyesítés is!;-))

Nálatok viszont magyarok jönnek, a Golovin már csak abakusszal tudja őket számolni!;-))

Előzmény: Mester111111223 (5316)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!