Keresés

Részletes keresés

MT90 Creative Commons License 2023.04.02 -2 0 199

Jogos, csak ezt nem szabad kimondani!

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.04.02 -2 0 198

Azért Dominik nem Ronaldo - hülye magyar média túlsztárolja.

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.04.01 0 1 197

Nem ezt vártam a lipcseiektől. Ugyanis van egy rakat jó játékosuk, de ész nélkül fociznak! Mindegyik tudhatja, hogy a Szoboszlaitól számíthatnak a jó labdákra, mégse hozzák játékba! ( a válogatott meccsen nem tudom, hogy hány labdaérintése volt (50-60?), de ma jó, ha tucatnyi!) És ismét az az érzésem, hogy ebben van némi féltékenység! Pedig ha nincs tuti helyzetben, akkor mindig passzol! És jól!

Werner 4 nulla helyzetből négyszer lőtte tízzel fölé-mellé, a Szoboszlai káprázatos indítását a negyvenedikben pedig szimplán elb…ta! Agyatlan a középpálya, lyukas a védelem, esetleges a csatárjáték! Nulla! 

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.03.31 0 0 196

Remélem, hogy még 1-2 évig marad Lipcsében! Mert még – szerintem – nincs kész! Egy top csapatban pedig esetleg csapágyasra hajtanák!
Kell még neki az 1-2 év  “nyugalom”!

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.03.14 0 1 193

Ez a mai nem Dominiken múlt, a City egy szörnyeteg. 

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.03.14 0 2 192

A gazdag angol csapatoknak szoktak fújni a BL-ben rendesen...

A Chelsea is megkapta a segítséget.

Előzmény: Rovottmultú1111 (190)
Eddie Caplan Creative Commons License 2023.03.14 0 1 191

A Vermernél jött ki leginkább a "protekció". De ja jobb a City, sajnos.

Előzmény: Rovottmultú1111 (190)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.03.14 0 3 190

Üsse kő, legyen tizenegyes! De hogy a p..ban lehet sárga lap? A nyomorult háttal volt a csatárnak, aki ráfejelte – esetleg – a kezére! Esetleg! Tehát szándékosságról egyáltalán nem beszélhetünk! Akkor meg mitől sárga?

A Werner eltakarítása ellenben minimum sárga! Vagy több! Mert a szándékosság vitathatatlan!

A City lényegesen jobb, de a pálya meg bizony lejt! Durván!

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.03.14 0 0 189

Ilyen amikor egy bíró "eldönt" egy meccset.

AkárkiValaki01 Creative Commons License 2023.03.07 0 0 187

A menedzsere már cáfolta. Most épp a Sevilla akarja Sallait, gondolom abban se sokkal több igazság van.

Előzmény: N.21 (184)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.03.06 0 0 185

Remélem, hogy csak egy lufi! Ami kipukkad és a Szoboszlai marad az ász a Lipcsében! 
Szerintem – mint azt már mondtam. – minimum még egy, de inkább két év kell, hogy beérjen! Es erre a legmegfelelőbb hely a német topcsapat! Irányítja a játékot és még gólokat is lő.

Ami ritka adottság; jól lát a pályán, nem önfertőző, nem sajnálja a zsugát a társaitól és remekül lő! Sőt, képes mérlegelni és nem lő össze–vissza, mint egy őrült hajóágyú! Inkább passzol a helyzetben levő játékostársnak! És ez a lojalitás csak igen kevesekről mondható el!

Az első lipcsei meccsén az Orbánon kívül SENKI nem passzolt neki! Úgy lőtt két gólt, hogy az első labdát szerezte, a másodikat pedig szabadrúgásból szerezte! 
  Aztán a sok hülye is rájött, hogy a Szoboszlai játékától függ az ő teljesítményük is!

Amúgy pedig – szerintem – ha menne az elején, akkor  az angol bajnokságban csapágyasra hajtanák!

Tuti hely a Lipcsei Gyeplabda Club!

Előzmény: N.21 (184)
N.21 Creative Commons License 2023.03.04 0 0 184
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.02.23 0 0 183

Hogy pedig az első félidőt miért adták át a MC-nek? Talán szándékosan, hogy kontrát tudjanak játszani?

Nem jött be.

Egyébként pedig a folyamatos védekezés több energiát fogyaszt, mint a támadás, tehát nem az  MC fáradt el. Szerintem.

Amúgy a Szoboszlai jól játszott; előkészített két tuti gólhelyzetet, amit mások el…k, és volt egy káprázatos lövése. 
Csak nehogy szemet vessen rá a  City!

Előzmény: Törölt nick (182)
[virgo] Creative Commons License 2023.02.20 0 1 181

Érdekes hogy azok közül valahogy egyik se ért büntetőt.

Előzmény: Rovottmultú1111 (178)
King666 Creative Commons License 2023.02.12 -2 2 179

Forma alatt?

Konkretan golpasszt adott az ellenfelnek

Előzmény: Rovottmultú1111 (178)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.02.11 0 1 178

Ma szarul játszott! Miként a csapat is! 
Mindig bosszantott, hogy egy bepaszírozott gólt követően abbahagyják a focit és ellógják a továbbiakat!

A Szoboszlai meg forma alatt játszott. Van ilyen.

Bár az is igaz, hogy az Union kétszer kezezett a saját tizenhatosán belül. 

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.01.30 0 0 177

Igen, ismét nagyot játszott!

De a hmmm félelmem nem alaptalan!
Egyrészt nehogy csapágyasra hajtsák – szerencsére az edző mértéktartó – másrészt nehogy eligazoljon egy igazán top csapathoz, ahol kötelező mindent(!)  megnyerni!
És mivel van pénzük dögivel, hát az invalidus helyett vesznek újat, egészségeset!

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (171)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.01.28 0 0 175

… egyébként pedig jó szarul játszott a csapat! 

Előzmény: seeman (174)
seeman Creative Commons License 2023.01.28 0 0 174
Előzmény: N.21 (173)
N.21 Creative Commons License 2023.01.27 0 0 173

Két gól a Stuttgart ellen, győzelem 2-1-re.

Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2022.11.10 0 0 171

Jó meccs volt és a Szoboszlai – szerintem - a mezőny legjobbja volt. Már az első félidőben legalább négy, vagy öt olyan labdát adott, amit ugyan el is lehet b…ni, de szerintem könnyebb belőni! 
Valamint a mezőnyben is látványosan és eredményesen játszott. És még maradt a második félidőre is bőven!

A mérkőzés 70. percéig róla szólt a meccs, azután leeresztett! Ideje volt lecserélni. Ma még ennyit bír. 

Mint már azt korábban is írtam, remélem, hogy most még nem akarja leigazolni egy klasszikus topcsapat, mert akkor – szerintem – kiég! Még két nyugodt év és feljut a csúcsra. És az nagyon jót tenne a magyar labdarúgással!

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2022.11.03 0 0 170

Pedig én úgy hallotam, hogy egyre inkább lemarad a korosztálya elitjétől!!”

Valóban? Nos az szerintem lényegtelen!
De te mit láttál ezidáig? Mert az a lényeg!

Előzmény: N.21 (169)
N.21 Creative Commons License 2022.11.02 0 0 169

Pedig én úgy hallotam, hogy egyre inkább lemarad a korosztálya elitjétől!!

Előzmény: Törölt nick (168)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2022.10.19 0 1 165

A tehetség az Isten áldása.

Persze sok képességet lehet fejleszteni, de van, amit meg nem lehet.

Lehet pl többet, gyorsabban futni, “ csak” edzés kérdése. Hmmm. Vagy pontosabban rúgni, vagy ügyesebben beadni, stb.

De van, ami nem változik. Mert az egyén természetéből adódik. Mert így született, a génjeiben hordozza, így szocializálódott. Na és a lényeg! 
Nézem a Lipcsét. Az Orbán az állandó; első a biztonság, a tiszta játék, az ésszerűség. Mert ez a csapat érdeke. Ezért áll a lábán a védelem. Tegnap is, holnap is. Mert az Orbán képes a tűpontos önértékelésre. Tudja és elfogadja, hogy mi a feladata.

De szélsőségesebb példa a Szoboszlai. Amivel erősen kilóg a csapatból; lát a pályán és önzetlen. Ritka kincs. Lövöldözhetne gyakrabban? Megvan hozzá a tehetsége, de mégsem teszi. Mert lát jobb megoldást. Cselezhetne gyakrabban? Minek, ha lát jobb megoldást. A lecseréléséig legalább féltucatszor  hozta gólhelyzetbe a társait. És? Kimaradt. És akár ellődözhette is volna!

Az első két gólhelyzetet ő csinálta. És? Még nem is volt gólpassz. De ő csinálta.

És ezért lesz pótolhatatlan! Mert a többi örökös identitásproblémákkal küszködik, inkább elb…a, de megpróbálja, mert van olyan jó …! De nincs olyan jó és soha nem is lesz olyan jó. Miként a feka különítmény! Zseniális testi adottságok, szerény agybéli képességek, nulla empátia. 
Egyikből sem lesz Szoboszlai. Vagy hasonló. De gyakorta kerékkötők!

Az első meccsén azonnal lőtt kettőt. De a játékostársainak semmi közük nem volt hozzá! Az elsőt egy lapattanóból, a másodikat meg szabadrúgásból lőtte. A játékostársaitól pedig egy db labdát sem kapott! Egyáltalán nem passzoltak neki, kivétel az Orbán! Érdemes visszanézni! Szerintem a fekák ki akarták golyózni! 

Persze lehet, hogy tévedek. Lehet. 

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2022.10.06 0 0 164

Talán a lesgólt követően volt egy látványos labdaátvétele. Olyan, amit az edzésen, jókedvükből csinálnak. Amin lehet nevetni, amit majd egyszer…  

Nos, elérkezett az egyszer! És ezért nézi a meccset a kívülálló, mert gól ugyan ritkán születik – ez nem kézilabda – de egy-egy  ilyen megoldás a játék fűszere. Szerintem. A szurkoló meg boldog, hogy az ő kedvence ezt is tudja. 

Szerintem ma is jól játszott, igazi karmester, amellett hajtós, látványos focit játszik. Jó helye van itt a Lipcsében! Ami baj érheti; eladják valami igen gazdag klubnak! De ez – szerintem – ma még korai lenne!

Mert még fejlődik és itt kellene felérnie a csúcsra! Még kellene egy, de inkább két nyugodt év! Mert jó ez a bajnokság, nem égeti ki a tehetségeket. És a mester is alkalmas. Időben lehozza, hogy ne legyen baj. És talán ez a legfontosabb; ne legyen baj! 

Réparetekmogyorókoránregg Creative Commons License 2022.09.15 0 0 162

Szerintem a jobb oldalon nem igazán érezte jól magát.  Keveset volt játékban, sokat hibázott és nem találta a helyét. Bár nagyon igyekezett! 

És ezért is volt féloldalas a Lipcse. 

Előzmény: Eddie Caplan (161)
Eddie Caplan Creative Commons License 2022.09.14 -1 0 161

Sajnos ma sem rúgott gólt - így marad a Lipcse játékosa. 

dombay63 Creative Commons License 2022.05.03 0 0 157

Viszont az utolsó négy meccsen, amikor kezdőként lépett pályára, nyert a Lipcse. A legutóbbi két vesztes meccsen csak csere volt. 

Eddie Caplan Creative Commons License 2022.03.29 0 1 153

Szar a formád haver, szedd össze magad mert nagy tehetség vagy. 

nemertekafocihoz Creative Commons License 2022.03.17 0 1 152

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!