Keresés

Részletes keresés

védelmezők Creative Commons License 2022.06.04 0 0 286

Sziasztok !

 

Annyi kiegészítést tennék az előttem felszólalóhoz, hogy a VP-Business-ből lett az Ingatlan Pro Consulting. a két cég ugyan az zsékhelye sem változott.

Gondolom tudjátok, de azért leírom, hogy amikor szerződést kötöttetek egy céggel mondjuk ( Architekt Bau ) akkor a pénzetek 45 %át átutalta Vavrikéknak a jelenlegi Pro Consultingba.

Ezt lehet úgynevezett  ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉSSEL visszaigényelni. Gondolom erről beszélt az előttem felszólaló is. 

Üdv Mindenkinek.

lakástszeretnék Creative Commons License 2022.06.01 0 0 285

Üdv!

 

Nekem sikerült megszabadulnom Vavrikék Péteréktől. Életem legrosszabb döntése volt, hogy megbíztam bennük. Sajnos végig hitegettek, hazudoztak a lakásokat illetően. A vevővel is felvettem a kapcsolatot, kristálytisztán kiderült minden hazugság. Csak befektetők juthatnak lakásokhoz. Saját részre vásárló embereknek nincsenek olcsó(bb) lakások (főleg nem hitelre), bármennyire is csábító ez a dolog, s bármennyire is az ellenkezőjét hazudja Vavrik Péter, Kóczán Béla vagy az asszisztensek.

 

Arra kérek mindenkit, ne higgyen nekik. Ne tömje a zsebüket s ha már berakott pénzt, vegye ki minél előbb. (Reméljük visszakapja). Örüljünk, hogy van ilyen fórum ahol tudjuk egymást figyelmeztetni.

 

Eddig szó esett VP Business Elite Club -ról (ez a cég már nincs ha jók infóim), Pasarét Immo Zrt. (ők sincsenek) Ingatlan Pro Consulting Kft. (ők még vannak jelenleg is!) de ne felejtsük a VAOSZ -t sem ( Végrehajtás - Árverés alatt Állók Országos Érdekvédelmi Egyesülete ). 

 

Gondoltam behozom a VAOSZ -t is, hogy az adósok is képbe legyenek a céggel, cégekkel kapcsolatban. Az adósok oldaláról nem ismerem az "ügyet" de gondolom nincs semmiféle érdekvédelem, gondolom ott is számukra előnytelen szerződéseket köthetnek, köttethetnek csak.

 

Kitartást kívánok minden egyes károsultnak!

 

Májki111 Creative Commons License 2022.05.30 0 0 284

 

Köszönöm.

Én magánszemélyként érdeklődöm.Aláiratott egy örökösödési előnytelen szerződést édasapámmal.

Ezután próbálok utánna járni,hogy volt e más is hasonló helyzetben.

Többit személyesen szerettem volna kérdezni.

Előzmény: Sándor2022 (283)
Sándor2022 Creative Commons License 2022.05.30 0 0 283

Üdvözlöm.

Ahogy olvasom,Dr Kóczàn Bèlàvak kapcsolatban màsoknak is volt itt negatív tapasztalata.

Ez egy fórum. Nem tudni valóban egy sèrtett lehúzott ember rejlik a nick nèv mögött,,vagy èppen a feljelentett cèg, esetleg annak tulajdonosa akar informàciót szerezni.

,Írja le hogy mi volt a tapasztalata a cèggel,vagy a tulajdonosàval'

 

Mondja el hogyan került vele kapcsokatba.

Mi a sèrelme, ha van olyan egyàltalàn.

Ha hasonló a helyzetünk az esetünk,vagy a tapasztalatunk,

Kóczàn Bèlàval kapcsolatban.

Felvehetjük a kapcsolatot telefonon,vagy szemèlyesen is.

Na szóval mesèljen.

Előzmény: Májki111 (281)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.05.29 0 0 282

Röhögje szét magát, rendben. Egészen apró darabokra 👍

 

Előzmény: védelmezők (278)
Májki111 Creative Commons License 2022.05.29 0 0 281

Üdvözlöm!

Megadhatnám a telefonszámomat?Számomra nagyon fontos lenne.

Tudnánk beszélni?

Előzmény: Sándor2022 (279)
attila2022 Creative Commons License 2022.05.23 0 0 280

Péterkém te tényleg primitiv fasz vagy legalább fogalmaznád át amit irsz ! Sajnos sok ilyen csaló segfej van a világban,de ahogy régen irtad itt nem lessz megoldás ,ez a forum nem neked szól,csak rólad!Senki nem marja a másikat ,a hazugságaid meg senkit nem érdekelnek!Ezeken már mindenki túlvan !Egy komoly normális ember lennél senki nem irna ide,te ezen élvezkedsz vannak akit ez elégit ki ,te ilyen vagy ! Elnézest a tőbbiektől!!!!!!!!! Még magadat se vállalod be itt, régebben azért odairtad a neved! Biztos sokat fizetsz az ügyvédnek ,hiszen a barátod családi vállalkozás !!!!!!!!!!! Itt már senkit nem tudsz megfogni ,a hazugságaiddal,aki végigolvasta a fórumot látja a sok károsultat. Szerintem huzd el a csikot innen! 

Sándor2022 Creative Commons License 2022.05.23 0 0 279

Üdvözlöm!

Én is kapcsolatba kerültem vele,egy ingatlan adás vétel kapcsán.

Mi is érdekelné pontosan Dr Kóczán Bélával kapcsolatosan?

Jót nem tudok mondani.

 

 

Előzmény: Májki111 (277)
védelmezők Creative Commons License 2022.05.23 0 0 278

Sziasztok !

 

Férgezéssel nem fogunk előrébb jutni, de ha Vavrik Péter beleolvas ebbe a fórumba tutira szétröhögi magát hogy marjuk egymást.

Üdv mindenkinek.

  

Májki111 Creative Commons License 2022.05.23 0 0 277

Üdvözlöm!

Olvasom a hozzá szólását, említi benne DR. kóczán Bélát. 

Tud ön, vagy önök erről az emberről valamit?

köszönöm.

 

Előzmény: Törölt nick (251)
attila2022 Creative Commons License 2022.05.23 0 0 276

Megtiszteltél volna bennűnket ,hogy kiirod Vavrik Péter vagyok ,most is hazudsz.Azt irtad ,hogy sokszor pereskedtél ,most  meg elösször . Válald be ,hogy csaló  vagy és kesz ez a frankó!! Igy egy kis féreg vagy!!!!!!!!

védelmezők Creative Commons License 2022.05.23 0 0 275

Sziasztok ! Köszönöm mindenki  reagálását, köszönöm a kritikát, köszönöm külön attila2022 írását hisz igen nagy terjedelmű, sok időt töltött azzal, hogy védje 

hasonló cipőben járó társait. Nos  természetesen küldöm ügyvédem elérhetőségét, nevét, csak jelentkezzetek valami módon, hogy kapcsolatba tudjunk kerülni. Úgy gondolom, hogy nem lenne tisztességes ha fel tenném a fél világnak melyik ügyvéd dolgozik nekem, de aki fél tőlem, ami természetes, hívjatok valami lenyomozhatatlan céges telefonszámról vagy akárhogy, persze privátba adok más elérhetőségeket is..  Én felhívok bárkit vagy írok neki privátba. Jó ötletnek tartom a videócsetet vagy valami hasonlót. De egyenlőre senki nem jelentkezett akár egy fiktív emaillel vagy bármivel.           

 Úgy gondolom belekerültünk mindnyájan egy élethelyzetbe amit kezelnünk kell mert akár bele lehet hülyülni. Magam részéről, az erőnek vagyok híve, meg a családlátogatásnak, de ügyvédem meglátása szerint első körben legyen jogorvoslat. Sosem volt ügyvédem ez az első alkalom és  lassan 1 éve küzdünk  ezekkel. Persze hogy tudom bemehettem volna személyesen a rendőrségre, hogy ingyen feljelentést tegyek, de én az ügyvédemet erre is megkértem, 2 okból, egy részről bízok benne másrészt ha a rendőrségre ügyvéd nyújtja be a feljelentést nagyobb valószínűséggel lesz foganatja. Valljuk be őszintén ha civilként megyünk feljelentést tenni kisebb a valószínűsége hogy történni fog valami is. Ez saját tapasztalat. A védelmezőt azért választottuk, vagy választottam mert életcélom lett hogy fel legyen göngyölítve az ügy. Pénzzel pénz nélkül, ügyvéddel ügyvéd nélkül valahogy akárhogy.

 Azon viszont meglepődtem, hogy rögtön kiderült, hogy rossz  heLyesíró vagyok, általános iskolában 2-es voltam, de a reál tantárgyakból iskola első.   Még mielőtt megkérdeznétek jogosan, mért nem jelentkeztem hamarabb, hát azért mert nem volt elég információm, viszont most már elegendő van az ügyről is meg tisztelt társulatról is.

Ügyvédemet nem ajáltam senkinek, a magyarázat egyszerű nem olcsó a jogorvoslat. 

Üdv mindenkinek  ! 

 

attila2022 Creative Commons License 2022.05.22 0 0 274

Most olvastam régi topikat annyi a csaló cég ,hogy nem is hiszem el. Legálisan műkődhetnek átverhetnek mindenkit az állam hadja nem foglalkozik vele ,ennek nem lessz vége sosem. Aki aláirja aszerződéseket megszivja. Elnézést aki még reménykedik ,de rengeteg csalo cég van volt lessz.Most ez a szezon van,internetes csalások ,lakásmaffia.Nem az utcán veszik el a pénzed ,átvernek csalással,leemelik a bankszámládról.Évekre visszamenőleg csinálják ezt a youtubon is van video róla egy maffia Magyarország.

hoppááhopp Creative Commons License 2022.05.21 0 0 273

Persze. Vicces, hogy név, telefonszám kell neki! Nem átlátszó, á, dehogy!

Akármit ír, fel lehet ismerni a stílusról, helyesírási hibákról. 

Előzmény: rábatytam (272)
rábatytam Creative Commons License 2022.05.21 0 0 272

Nocsak, ismét felbukkant Vavrik. Ugye te vagy az, Védelmező?

Elég átlátszó, nem kell sok gógyi hozzá, hogy rájöjjünk.

 

 

Előzmény: védelmezők (266)
attila2022 Creative Commons License 2022.05.21 0 0 271

Nekem kivétel nélkül minden pert megnyert ezekkel szemben!!!!!!!!!!!!!! Miért ne képviselne másokat ,ha fizetnek neki érte? Miért nem adod meg itt a cimet ????????????????????????????????Csak reklám az ügyvédnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A lakásvásárlás is igy kezdödött semmi adat csak fizessek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

attila2022 Creative Commons License 2022.05.21 0 0 270

Ez a védelmezőnek szol, nem tudom ki vagy ,de minek neked tanuk telefonszámmal névvel,amikor már mindenki feljelentést tett a rendörségen névvel cimmel,nekem már vissza is jeleztek! A rendörség egy eljárást folytat  bármennyi károsult van! Másik ha feljelentést teszel azt meg tudod tenni néhány sorban,nem kell ügyvéd és ingyenes!!!!!!!!!! Vagy az ügyvéded hülye , vagy csak informálodni szeretne valaki !!!!!!!!!!!! Itt károsultak vannak,akik a pénzt elvesztették,az is kétséges ,hogy valaki lát belőlle valamit!!!!!!! Nekem is van 2 ügyvédem mind a kettő ugyanazt mondta ,a per kimenetele is kétséges!!!! Ha sikkasztást kővettek és a rendörség lecsukja őket, akkor van értelme pereskedni. Ha nem sikkasztottak elmennek nyaralni a pénzedböl !!!!! Nekik is van űgyvédjük, Ő irta a szerződéseket, ézért csaptak be mindenkitm Molnár Miklos  irta a szerződéseket ,semmit nem igértek ,az ingyenes online hozzáférésért fizettek 1.5 milliot a p rétnek .Az előleget pedig szétosztották a a bau és Vavrik P ék !Egy szoval se irták,hogy adnak lakást vagy nekik van,csak segitenek hozzájutni, megtették,küldtek egy vételi szándéknyilatkozatot!!!!Ha mindenki átgondolta volna ,Énse ez egy kőzvetitő cég aki előleget kér a semmiért,nem is lett volna szükség rá.Elmész a végrehajtóhóz megmondja mennyi a tartozás,javitom,nem mondhatja meg,csak kővetkeztetni lehet a honlapon avégrehajtoi kamara honlapján,a cim a netten ingyenesen fentvan,beszélsz az adossal,aki nem adja oda áron alul a lakást,nem 10 millioval olcsobban.Ez mind meglett volna 1 nap alatt,és kész.A tőrténet arrol szolt,hogy minél tőbben bedőljenek,mert aki űgyvédhez ment,és utánnajár a dolgoknak az nincs itt!!!!Előleget adtunk ugy ,hogy még a lakástulajdonost meg se keresték,azt mondták ,hogy ha nem jön össze keresnek másikat harmadikat stb..........Mindenkit az hajtott,hogy olcso lakás!!!! Ki adná oda a lakását fillérekért amikor egekbe szőkőtt az ingatlan ár ,nagyon kelendők a lakások.Rábeszéltek mindenkit,de a lakásokon több volt a tartozás mint a vételár,ezért meg se lehetet volna venni azokat!!!!!Biro Ica árverezés után se akart kimenni a lakásbol,pedig az hivatalosan tőrtént!!! Az a bau nem is létezik csak külte mindenki egy számlaszámra a pénzt amit levettek azonnal!!!!!!Szerintem ha valos személy lennél akkor egyből az űgyvéded cimét adtad volna meg itt!!!!! Akkor bárki eldőntheti ,hogy alakitottok egy perszővetséget kőzősen,a tanuk a családtagok akivel a károsultak együtt elmentek a kft hez!!!!!!!!!!!!! Nem ajánlom senkinek ,hogy adatot adjon ki itt magáról!!!!  Se azt ,hogy email cimre adatot küldjön!!!!! Keressétek egymást személyesen ,,,vagy  videó űzenetben,győződjetek meg a másik személyről ,hogy ki valójában! Még most is folytatják az átveréseket ,más névvel ,cimmel kamu szerződésekkel. Nem most kezdték!!!! Sajnos a magyar tőrvények segitik a bűnőzőket!Vavrik azért irja,hogy válalja fel magát mindenki,mert tudja perelni becsűletsértésért ,aki rosszat ir rola!!!Szerintem Ő irányit a haverokkal együt meg van néhány csicskája. Nagyon sokat keres vele,nem csukták le!!!!Bevalja ,hogy nálla a pénzed, meglopott,de mégse csukták még le,egyiket se!!!!SE a P immosokat miért!!!!!!

védelmezők Creative Commons License 2022.05.20 0 0 269

Sziasztok ! Előzőekben feltett kérdésre válaszolva. Őszintén szólva nem gondolom, hogy alapból a többi károsultat is képviselné, egyszerűen ahogy én ismerem az ügyvédem, a  megbízónak ( mármint nekem ) mindent 

pert meg akar nyerni presztizsből is. Tehát biztosra megy, alá támaszt mindent, alapos megfontolt több szakosodott ügyvédekkel dolgozik együtt. Nekem kivétel nélkül idáig minden pert megnyert, ezekkel szembe.

Idáig a pénzem 30 % a jött vissza, de ugyebár azt tudni kell, hiába nyeri meg az ügyvéd a pert, ha végrehajtás nem tudja behajtani, akkor várhatsz addig míg az illető nyugdíjas nem lesz. aztán majd úgy 15 év múlva vagy több vonják a nyugdíjából. Szóval ez hosszú és nagy futam lesz. Viszont támadt egy ötletem. Mivel mi már megégettük magunkat egyszer jóhiszeműségből ködössé válik kibe bízzunk és kibe ne. Meg tudom adni a lentebb említett emailon ha jelentkezik valaki ügyvédem elérhetőségét. És persze ügyvédem leinformálható akár az internetről is. Üdv mindenkinek.

 

hoppááhopp Creative Commons License 2022.05.20 0 0 268

Részemről a feljelentés már még történt, hivatalos és hiteles. Az ügyvéded képvisel minket is? Azért kéri az adatainkat? 

Előzmény: védelmezők (266)
Póruljártunk Creative Commons License 2022.05.20 0 0 267

Sziasztok!

Mi is ugyanígy jártunk, 20milliót fizettünk ki az előszerződés okán.

Sajnálattal látom, hogy sok a károsult, és hogy nincs miben reménykedni, nem lesz ingatlanunk.

Most már csak a pénz visszaszerzése a célunk.

Van olyan, aki kapott vissza pénzt?

védelmezők Creative Commons License 2022.05.19 0 1 266

Sziasztok ! A sztori ugyan az Pasarét kéri az előleget az Architekt előszerződés után kéri a pénzt, természetesen hónapok múlva az ingatlan meghiúsul, valami mindig történik a kiválasztott ingatlannal.

Aztán szereztem egy ügyvédet, akivel elkezdtük a hadjáratot. Fizetéses meghagyás, stb stb.  A befizetett összegnek  (ne áltassuk magunkat) örülhetünk ha egy részét talán ha szerencsénk van a nagyobb részét is vissza tudjuk szerezni. 

Ahogyan az ügyvédem mondta: A jóhiszeműségemet vagy jó hiszeműségünket használták ki, ami a mai világképre igen jellemző.   Szóval mennek az ügyvédi munkák, bíróság, végrehajtás ...

Eljutottunk odáig hogy elkezdjük a polgári peres ügy menettel párhuzamosan a rendőrségi feljelentés elindítását. Úgy tűnik ami velünk történt az minimum lefedi a CSOPORTOSAN ELKÖVETETT CSALÁS BŰNTETTÉT is.

Mert azért jobban örülnék ha rács mögött tudhatnám őket  akik aszisztáltak abban hogy MI elveszítsük pénzünk egy részét. Másodsorban azért is kellene valamit tennünk hogy legalább mások ne járjanak így.

Ügyvédem kérésére fordultam hozzátok, hogy a rendőrségi feljelentés elkezdéséhez kellenének megkárosított tanuk, névvel telefonszámmal, hogy a feljelentés hitelesebb legyen. Arra gondoltam egy email címen keresztül tudnánk privátba is kommunikálni, persze ha valaki úgy gondolja nem kell felfedni magát anélkül is mindenre válaszolok. Amit én megtudtam azt másoknak is elmondok. vedelmezok00@gmail.com

Hirtelen ennyit, köszönöm hogy elolvastatok.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.18 0 0 265

Sziasztok.

Az első oldalról 1-2 nap alatt kb 30 hozzászólás eltünt.   

Ez hogy lehetséges?

 

 

sarnyai87 Creative Commons License 2022.05.17 0 0 264

És mi lett? Fizettetek előleget. Nagyon furcsa az egész.

Előzmény: Törölt nick (251)
Balkovics Creative Commons License 2022.05.17 0 0 263

Sziasztok.

Nálunk szinte ugyan ez a helyzet.

Ugyan az a cég.

Mindenki elérhetetlen,már a közvetítő is aki elősegítette az adàs vételt.

A rend kedvéért az ő neve is szerepel a feljelentésben.

Azt nem hiszem ,hogy érintett a csalásokban,mivel kicsit sötétnek tűnik.

Eleinte segítőkészséget mutatott.

Most már ő is teljesen elérhetetlen lett.

Kíváncsi leszek,hogyan zárul ez az egész.

 

 

Előzmény: Sándor2022 (262)
Sándor2022 Creative Commons License 2022.05.16 0 0 262

Üdv mindenkinek.

Nálam is ez van. Szóval nem egyedi az esetem.

Május 14-án Pénteken egy középkorú pár megkeresett azzal,hogy szeretnék megnézni a lakást,mivel ők vásárolták azt meg.

Elmondtam nekik,hogy a lakás eladása, csak a vételi ajánlatig jutott el a cég részéről.

Hozzáteszem milliókkal olcsóbban árulták nekik a lakást,mint amilyen összegben mi eredetileg megegyeztünk velük .

Említettem nekik a fórumot is,mondtam olvassák el ahasonló hozzászólásokat eseteket.

Ez kész röhej,nem értem,ahogy itt sokan mások sem,ez hogyan lehetséges?

Hogy vannak még ezek szabadlábon?

A cég azóta is elérhetetlen.

Igazad van,csak felszedték a lakásra az előlegeket.

Az Ingatlan Pro Consulting kft egy szélhámos bűnszervezet részét képezi.

Ez szinte biztos.

 

Előzmény: rábatytam (254)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.05.13 0 0 261

Szuper, ez nagyon fontos.👍 Nekem nincs olyan ismerősöm, aki médiaban dolgozik, sajnos ☹️. Viszont egyszer már volt erről szó, talán az RTL-en, aztán azóta egy kukk sem. 

Előzmény: Balkovics (260)
buckeye Creative Commons License 2022.05.09 0 0 256

Ennek a cégnek is a LOGOSZ a székhelyszolgáltatója. A LOGOSZ-tól vesznek már nem működő cégeket. A székhely az székhelyszolgáltató irodája.

Előzmény: Inkognitó007 (250)
buckeye Creative Commons License 2022.05.09 0 0 255

Az ismerősöm is önállóan ment a rendőrségre, nem kell ehhez ügyvéd, el kell mondani a történetet és átadni a megfelelő dokumentumokat. Őt pár hónapja hívták be a rendőrségre, felvettek jegyzőkönyvet, illetőleg ő is beadott írásbeli feljelentést korábban. Ekkor már 2 vastag dosszié volt a rendőrségen, olyan sokan tettek feljelentést. A fontos az, hogy ismeretlen tettest jelentsen, hogy ne legyen rágalmazás. A rendőrség dolga kideríteni, hogy ki miben sáros. Az ismerősöm is befizetett előleget a lakásra. Amikor észrevette, hogy valami baj van, akkor ő is megkereste a tulajdonost, akinek esze ágában sem volt eladni a lakást.

rábatytam Creative Commons License 2022.05.09 0 0 254

Hát persze, hogy csalás! Lehet, hogy már több emberrel is szerződtek a lakásodra, sokmilliós előleget beszedve tőlük. 

Olvasd végig ezt a fórumot! Az Ingatlan Pro Consulting Kft. ugyanaz mint a VP Business Elite Club Ltd, csak a magyar megfelelője.

Ugyanazok az emberek vannak benne, az iroda is ugyanaz. 

Előzmény: Balkovics (253)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.05 0 0 251

Érdekesség képpen képpen jelzem.

Velünk ugyan ez a helyzet.

Maga a lent említett 

Emaar Properties Consulting kft-vel szerződött.

Mi az Ingatlan Consulting Pro kft-val szerződtünk.

Aminek hasonló képpen egy fiatal 25 év körüli fiatalember a vezetője.

Névszerint Veisz Norbert.

A cég tulajdonosa pedig Dr Kóczàn Béla.

Mi is kutakodtunk kicsit,és Igen ebben a cégben is érintett Vavrik Péter.

 

Előzmény: Inkognitó007 (250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!