Keresés

Részletes keresés

mistarah Creative Commons License 2021.07.26 0 0 205

hamistarah(et)c-i-t-r-o-m-a-i-l.h-u :)

Előzmény: abcd....-i (204)
abcd....-i Creative Commons License 2021.07.25 0 0 204

Irnék PM-et...

ha lenne cím..

Előzmény: mistarah (200)
Szexicrossdressgiulia Creative Commons License 2021.07.24 -2 5 203

Előbb elmentem vásárolni és vettem egy új csini fekete magassarkú körömcipőt, egy nagyon szép szoknyát és néhány pár finom harisnyanadrágot.
Hazaérve lefürödtem, majd beöltöztem csini csajnak. A frissen vásárolt cipő nagyon jól állt rajtam és a szoknyában is nagyon jól éreztem magam.

Leültem a gép elé és elkezdtem crossdress, transzi szexfilmeket nézni. Leginkább az olyanok izgattak fel, ahol a fiatal srácnak gyönyörű szép fasza van és egy nála kissé idősebb csajszit dug, szopat.

Elhatároztam, hogy én is át akarok élni egy ilyet. Felmentem az egyik ismert szextárskereső oldalra és traviként regisztráltam magam, harisnyás, magassarkú cipős képpel.
Egy fiatal férfival kezdtem hosszabban chatelni. Írta, hogy neki bejönnek a 30-as kívánós, szexi crossdress picsák és kérte, hogy mutassam meg neki magam camon.

Gyorsan kifestettem magam, felvettem még a kedvenc fekete parókámat és camot kapcsoltam. A srác ezt írta: "eláll tőled a lélegzetem!"
Ezután ő is megmutatta magát és egyáltalán nem nézett ki rosszul.
Telefonszámot cseréltünk és immár élő szóban folytattuk a szexi beszélgetést.
Mondta, hogy nagyon tetszem neki és iszonyatosan megkívánt, alig bírja ki.
Mivel addigra én is kurvára bezsongtam, végre kiböktem: "Egyedül vagyok itthon, gyere fel!"
Fél óra múlva nálam is volt. Először puszi, kis dumcsi, egy pár konyak, aztán elkezdett simogatni. Végig a harisnyás lábamat, a seggemet, aztán a nyakamat csókolgatta. Totál transzba kerültem, már semmire sem vágytam jobban, mint arra, hogy megcsináljon ez a srác.
Nagyon finom és gyengéd volt, úgyhogy hamarosan a számban volt a farka és élvezésig szoptam neki. Jutott a gecijéből a számba is bőven.
A legklasszabb az volt, hogy a végén azt mondta: nagyon jó vagyok, sok igazi csajjal nem érezte ennyire jól magát!



abcd....-i Creative Commons License 2021.07.22 0 0 202

Ez egy 10/10-es történet volt....és teljesen öszinte/ugy éreztem/

Köszönöm

Előzmény: mistarah (200)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 0 6 201

Nagyon megfogott, amit leírtál. Én is évekig küzdöttem  vággyal és lelkiismeretfurdalással, mert nem értettem, hogy miért kívánom azt, hogy egy fasz legyen a számban, ráadásul lehetőleg élvezzen is el a partner úgy, hogy nyelni tudjam. Évekig tartott ez az állapot. Aztán én is hasonlót cselekedtem. Én ezen a fórumon találtam meg első partneremet, akivel mindössze két alkalommal ugyan, de összejött a közös szopás. Nálam nem telt el ennyi idő levelezéssel és kóstolgatással. Annyira erős volt már a vágy, hogy elsőre "beleugrottam" az orális aktusba. Se óvszer se semmi. Aztán hamarosan lett egy másik partner és majd mégegy kicsit később. Már viszont 2 éve semmi. Pedig nagyon kívánom, hogy szophassak. Kívánom, hogy valaki beleévezzen a számba. De már óvatosabb vagyok, pedig az égadta világon semmi rossz élményem nem volt. Szóval, nem múlt el vágy... :) Köszönöm, hogy te is leírtad, mert részben magamra ismertem a történetedben. Ja és szintén házasságban élek, sok megvalósulatlan vággyal a szexben. 

Előzmény: mistarah (200)
mistarah Creative Commons License 2021.07.22 0 12 200

Nos, a történet azzal kezdődött, hogy negyvenhez közeli nős férfiként távolról sem éreztem rendben lenni a házasságomat. Pontosabban a szexet. Hiába a gyönyörű, fiatal feleség, ha nincs meg a testiségben az összhang. Ami igazán kritikus probléma volt, az az, hogy a feleségem - finoman szólva - nem rajongott az orális szexért. Sem azért, hogy én nyaljam őt, sem azért, hogy ő szopjon, pláne ki is elégítsen szájjal engem.

Hosszú “vergődés” után egyszer csak azon kaptam magam, hogy mind több pornót néztem, elsősorban orális aktusokról szólókat. Sima hetero pornót, majd egyre gyakrabban meleg pornót is.

Ismét hosszú idő telt el így - meg persze a rejszolással. Egyszerre volt ez az időszak tele lelkiismeretfurdalással, meg egyelőre elképzelt, sajátos örömökkel. Képzeletemben ekkor még csak aktív voltam. Aktív, nagy farkú férfi, akit fiúk, illetve férfiak szopnak.

A házasságomban a szex mindeközben nem jött rendbe. S a magányos önkielégítések során egyszer csak felmerült bennem annak vágya, hogy ne csak engem szopjanak, de én is szopjak egyszer valakit. Izgatott ennek lehetősége, s bár eleinte küzdöttem a gondolat ellen, e vágy legyűrhetetlennek bizonyult.

Regisztráltam végül egy meleg társkeresőre, ahol több értelmetlen és frusztráló levélváltás után megismertem egy biszex srácot, Norbit, aki kedvesnek és értelmesnek tűnt. (Norbiról annyit szükséges tudni, hogy közel húsz évvel fiatalabb nálam, vendéglátós, aki sokat volt/van külföldön és sokkal, de sokkal tapasztaltabb a szexben, mint én.)

Hónapokig leveleztünk, egyre őszintébben feltárulkozva egymás előtt. A feltárulkozás nála azt jelentette, hogy mesélt a korábbi szexélményeiről, nálam pedig még csak azt, hogy leírtam, mi mindent szeretnék megélni, megtapasztalni.

Egyszerre vágytam és rettegtem a találkozást, ami végül csak közel egy éves levelezés után jött el. Az első együttlétünk leginkább arról szólt, hogy Norbi válaszolt a kérdéseimre, majd látva, hogy még mindig tele vagyok gátlásokkal, óvszert húzott és finoman rávett, hogy leszopjam így. Katartikus volt végül ez az élmény! És persze az is, hogy rám is óvszert húzva ő is így tett velem. Ezt aztán megismételtük párszor, szigorúan óvszerrel, majd a negyedik együttlétnél, úgy begerjedt, hogy arra kért, dugjam meg, s ezt meg is tettem. :)

Az ötödik együttlétünk alkalmával jött a hír, hogy pár hónapra ismét külföldre megy. Ez sokkolt. S mivel nem tudtam, mikor látjuk egymást, vagy látjuk-e még egyáltalán. Első alkalommal végre megcsókoltam óvszer nélküli makkját, ő pedig mosolygott az örömtől. A szopás viszont újra óvszerrel következett, de a csúcsponton Norbi levette az óvszert, és rám verte a spermáját. A mellkasomon kente szét, s én számomra is érthetetlen módon, ekkor megízleltem egy cseppjét az anyagnak. Mosoly, elválás, öröm, döbbenet váltakozott bennem. S a nélküle töltött hónapok alatt gyakorta undorodtam magamtól, nem értve, hogy hogy tehettem ezt. :)

Bő fél év után jött haza, s alig hogy itthon volt, rám telefonált. Az újbóli találkozásunk ekkor már valóban olyan volt, mint a szerelmeseké. Mosoly, csók, vetkőzés, vetkőztetés, s ahogy letérdeltem elé az ágy szélénél, már egyikünkben sem merült fel az óvszer igénye.

Egy gyors csókot leheltem az arcom előtt ágaskodó farkára, majd már be is vettem, és szoptam önfeledten, Norbi pedig pillanatokon belül sóhajtozva és zihálva élvezte az eseményeket.

Tíz perc telhetett talán el, amikor szólt, hogy ha így folytatom, ő el fog menni. Én csak ránéztem és mosolyogtam, amennyire tudtam tele szájjal. Ő értett mindent, s ugyancsak mosolyogva megfogta a fejem, hogy ütemesebb mozgásra kényszerítsen. Norbi egyre durvábban mozgott, s lassan felfogtam, hogy már nem én szopok, ő szoptat, illetve kúrja a számat, arcomat…

És én ezt élveztem, ahogy talán még semmit a korábbi életemben. :)

Pár újabb perc telt talán el, s Norbi már lehetőséget sem adva nekem felkiáltott, hogy ťjövök, jövök!!!Ť Majd zihált és nyögött hosszú másodpercekig! De valóban jött! :)

Pillanatok alatt megtelt a szám valamivel, ami már nem csak a farka volt. Valamivel, ami először mézédes volt, aztán kesernyés, de kesernyésen is mámorító… S én nyeltem ezt a valamit, miközben rájöttem, hogy ahogy Norbi konyul le a számban, már az én farkam kezd az egész döbbenetes, új, de régen vágyott élménytől állni.

Előzmény: abcd....-i (194)
tor66 Creative Commons License 2021.07.21 -3 11 199

Sziasztok!

56 éves vagyok.Régóta izgat milyen lehet egy kicsi félkemény faszt szopni elélveztetni. Nemrég sikerűlt. Egy másik fórumon ismertem meg igy idősebb 60-as pasit. Kb 8-10 centis nem teljesen felálló szőrös farokkal. Találkoztunk nála. Csak egy köpenyben fogadott alatta semmi. Megkért hogy  én is vetkőzzem. Először csak simogattam húzgáltam a farkát majd elé térdeltem hátrahúztam a bőrt és nyalogattam a makkját. Mikor kicsit keményedett bekaptam és szopni kezdtem. Közben vertem a sajátom. Ápolt jó illatú ízű volt. Sajna elég hamar élvezett a számba közben úgy félkemény állapotban volt. Aztán ő is leszopott élvezésig. Nagyon izgató volt. Hamarosan újra találkozunk és újra szopjuk egymást.

Sperma Imádó Creative Commons License 2021.07.20 0 0 198

Nagyon szimpatikus fiú vagy

Előzmény: Kiss.adam1674 (196)
KanosLegeny007 Creative Commons License 2021.07.19 -1 0 197

Szia engem érdeklne a dolog kanoslegeny@gmail.com

Előzmény: Kiss.adam1674 (196)
Kiss.adam1674 Creative Commons License 2021.07.18 -2 5 196

Sziasztok!

 

21 éves, inkább sportosabb srác vagyok, mint átlagos és jelenleg van barátnőm.

De ezelőtt, kétszer is volt meleg élményem.

Egyszer úgy volt, hogy édeshármas lesz, el is utaztam a helyre, de végül a csaj nem tudott eljönni, mi meg aztán az alkohol meg a pornó társaságában egymáshoz melegedtünk. Akkor szoptam először.

Másodjára már ténylegesen szopni mentem, csak akkor be kellett öltözzek nőnek is.

Mindkettőt élveztem és azóta is nagyon vonz a dolog. 

Természetesen ettől függetlenül imádom a nőket és velük a szexet.

 

Több okból is keresnék pasit, akár párt is.

 

Amennyire élvezem az irányítást, ugyanannyira élvezem a kiszolgáltatott, alárendelt, megalázó szerepet is.

 

Barátnőmmel 3,5 éve vagyunk együtt, nagyon jó vele, de hiányzik egy kis plusz. 18 éves, jó testű, szép adottságokkal.

 

Több dolgot is ki szeretnék próbálni.

 

Egy férfi partner bevonásával élvezném, ha ő is megdugná, ha közbe én is bekaphatnám a farkát, kényeztethetném, akkor még jobban.

 

Lábfétisem van, azt is élvezném, ha miközben ő dugja, szopatja, én a barátnőm lábait, lábujjait nyalogathatnám, szophatnám, mint egy csicska. Az se lenne ellenemre, ha kicsit erőszakosabb lenne és akár az egész lábfejét szopatná velem, megalázva. Ehhez elkéne a segítség, kicsit bíztatni arra, hogy legyen domináns, használjon ki.

 

A végén viszont azt szeretném a legjobban, ha  pl a melleire, vagy a fenekére/lyukára vagy még jobb, ha a lábfejére élveznél el, aztán pedig lenyalatnátok az utolsó cseppig.

Hát még ha utána a sajátomat is lenyeletnétek, na az csak álom.

Ugyanis, miután elmegyek, ezekből már mit sem kívánok, nem izgat.

Ehhez főleg kellene a határozottság, hogy megetessétek velem a saját spermámat, magamtól nem megy, kell egy domináns személy.

 

Igen, nagyon izgat mind az álló farok, a belőle kijövő sperma, meg a női láb is, főleg hogyha ezekkel aláznak.

 

Kicsit más témára kanyarodva, ha benne vagy, az a része is érdekelne, hogy megdugjatok mindketten, akár úgy is, míg az egyik szopat, a másik meg baszik. Igen, van felcsatolhatósa.

 

Az a felállás is érdekelne, ha én dugnám a barátnőmet, te meg engem, vagy szopnálak közbe.

 

Ha úgy gondolod, amiket mondtam, neked túl sok, benne lennék csak egy sima szopásba is, biztos élvezné a barátnőm, ahogy néz engem, miközben valaki jól megszopat.

 

Viszont, ha igazán felkeltettem az érdeklődésed, örülnék ha felkeresnél.

Elsősorban Debrecen és környéke érdekelne, de nem akadály az ország bármely pontja sem.

 

Kérlek, akkor jelentkezz, ha abszolút igényes vagy magadra, vékony/átlagos/sportos testalkatú vagy, maximális diszkrécióval, és kérnék majd képet is!

 

E-mail: kiss.adam1674@gmail.com

 

 

 

menkauri Creative Commons License 2021.07.16 0 1 195

szeretem csinálni.....

abcd....-i Creative Commons License 2021.07.15 0 0 194

Ha gondolod, igen.

Csak ami publikus

Előzmény: mistarah (192)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.15 -2 1 193

Sziasztok Roli vagyok 25 éves srác szekszárd mellől, nagyon nagyon szeretném kipróbálni a szopást, hívjatok bátran a nap bármely szakában és megbeszéljük a dolgot <3

Tel: 06 20 929 7434

mistarah Creative Commons License 2021.06.23 0 3 192

Hasonlóképpen vagyok, illetve voltam a közelmúltig. Elmeséljem?

Előzmény: abcd....-i (189)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.20 -2 7 191

Nekem az első élményem, már évekkel ezelőtt, egy nagyon felcsigázott állapotban volt. Mindig is kíváncsi voltam a sperma ízére, de bátortalan vagyok, hogy más pasival megtegyem, ezért mikor már nagyon a végén jártam gyertyapózban a számba élveztem. Nem is kell mondani hogy annyira fura volt, de közben izgató, hogy havi 1x biztos csinálom. 

neres Creative Commons License 2021.06.16 -3 0 190

Női cuccban leszek. Kipróbálod?

Előzmény: Törölt nick (176)
abcd....-i Creative Commons License 2021.05.01 0 0 189

Engem érdekelt, meg nem is. Jó néhányszor fantáziáltam róla, de amikor "élesbe ment", már minden más volt.

Előzmény: Törölt nick (184)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 0 0 188

Nemjó az email cím. Nem megy el. 

Előzmény: Zoli19750221 (183)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 0 0 187

Hali! Ez érdekelne,  és viszont is. Debrecen környékén vagyok. Írj ha jó. 

Előzmény: Zoli19750221 (183)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -1 12 186

19voltam de tudtam,hogy nem csak a nők hanem a pasik is izgatnak ezért úgy döntöttem kipróbálom.At egyik ker.tv teletex oldalán volt társkereső.És ott írtam egy idősebb pasinak SMS t.Le is beszéltük a talit.Próbáltam úgy szopni ahogy filmeken láttam ill. ahogy addig engem szoptak csajok.Én is meg ő is nagyon élveztük és kb 4-5 perc után hatalmas adag gecit lőtt a számba amit le is nyeltem és utána még szoptam nyalogattam a farkát.Utána még sokszor taliztunk és egyre jobb lett a technikám.Szóval az első is szuper volt

Dagiszopna Creative Commons License 2021.04.24 -5 8 185

Első szopásom úgy történt hogy vonattal utaztam Debrecentől Budapestre. Kabinos gyors vonattal. Szembe ült velem egy 47éves férfi, zenét hallgattam nem is foglalkoztam vele, néha éreztem hogy néz, ránéztem mindig máshová nézett, aztán egyszer össze néztünk, bámult, kezdtem zavarba lenni, oda néztem a combjára véletlenül, láttam hogy áll a farka. Teljesen zavarba jöttem. Én akkor 19 éves voltam. Csak a csajok érdekeltek. De ahogy bámult és láttam hogy áll a farka, teljesen dermesztő volt. Felálltam kinéztem az ablakon, hiba volt. Elkezte fogdosni a seggem próbáltam elhuzodni, de nem tudtam, mögém állt szorosan, éreztem a kemény farkát, mondta hogy szopjam le vagy seggbe dugjon, mondtam egyik sem. Erre elövette a farkát nagyon nagy volt, probáltam kihuzni az ajtót de nem engedte, megfogta a kezem mondta hogy verjem neki, lebénultam. Lenyomott a farkához benyomta a számba, fuldokoltam, mondta hogy szopjam mert ha nem akkor nagyon durván fogja csinálni. Elkeztem szopni, éreztem hogy egyre jobban ki be húzza a farkát, fogta a fejem erösen, jól benyomta a számba és éreztem a forró spermát, mondta hogy nyelvem le. Kiköptem egy kicsit erre lerántotta a nadrágom felnyult a seggembe, egyre több ujjal, nagyon fájt, láttam hogy megint áll a farka, ráhuzott a farkára, azt hittem hogy meghalok annyira fájt, közben elkezte verni a farkam, a fájdalom után jött az élvezett. Hatalmasat élveztem, azóta is imádom ha bele ülök valaki farkába és ugy verik a farkam, hatalmasat élvezek úgy. Aztán látta hogy Kelenföldön van a vonat, gyorsan felöltözött és már le is szállt. Én meg ott maradtam meztelenül szétbasszott seggel gecis combokkal, soha nem láttam többet, pedig mennyire leszoptam volna újra 

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 184

Nekem is így volt anno csak mindketten fiatalabbak voltunk és eleinte nem is nagyon akartam

Előzmény: abcd....-i (178)
Zoli19750221 Creative Commons License 2021.04.19 0 0 183

Sziasztok. 46 éves kíváncsi férfi vagyok.

Szeretnék leszopni valakit akinek szép farka van.

Kezdő vagyok. 

írjatok ide    mzetz1975@gmail.com

Gioo Creative Commons License 2021.03.24 0 8 182

A helyzet az, hogy az első alkalom amikor ténylegesen az orgazmusig szopott egy nő 42 évesen, pár hónapja volt. Néhányszor már kóstolgattak, de nem igazán ment ez. 

A hölggyel régebben, még mielőtt megházasodtam sokszor pettingeltünk, meg szeretkeztünk is. Valahogy én mindig úgy voltam a kérdéssel, hogy sokkal jobban szerettem valakit kielégíteni kézzel, mint megdugni. Mindenkinek megvan a maga hülyesége, engem sokkal jobban izgat ez, meg az is, ha látom, ha egy lány maszturbál előttem, s én is kiverem közben.

Feleségem betegsége miatt a szex itthon mostanság szóba sem jöhet, s ez már pár éve így van. 

Azért persze vágyaim nekem is vannak, de nejem kicsit prüd, ez van, ő a feleségem, s tiszteletben tartom. 

Néha-néha elmegyek valamikori szeretőmhöz, s ha behatolásra nem is kerül sor - gumiban nekem nem megy, ő meg leállt a fogamzásgátlással - de egy jól eső pettingre sor kerül. 

Múltkor amikor elmentem, épp piros betűs napjai voltak, de láthatóan nagyon fel volt izgulva. Játszottam kicsit a melleivel, s ekkor lenyomott az ágyra, s közölte, tudja régi vágyam, hogy leszopjon. Szóhoz se nagyon tudtam jutni, de gyorsan szájába vette a farkam, s kényeztetett. Picit be kellett segítenem a kezemmel, hogy a megfelelő ritmus meglegyen, s megtörtént. Elélveztem. S engedte, hogy a szájába... Hihetetlen volt... Meg is mondtam neki, hogy végre elvesztettem a szájszűzességem... :

v=s/t Creative Commons License 2021.03.22 0 5 181

Élvezz egy férfi szájába, ha a nejed nemet mond.

Előzmény: Opelmánia (179)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 0 6 180

3-4 alkalommal történt meg velem hogy annyira közel kerüljek egy férfihoz hogy legyen is valami . alapjàraton imàdom a szexet növel de imàdom férfival is de csak akkor amikor tutokban megy a dolog valahogy ettől van csodàlatos meghittség ebben a dologban . ezen a forumon osmertem meg az összes embert akivel kiprobàlhattam az oràlis szexet . spontàn talàlka felgevült àllapotban . nem gondoltam volna hogy reflexből végig szopom mindeggyik farkàt ,tele a szàmba gecivel . nem gondoltam semmire csak csinàltam . jo érzés volt isneretlen felhevülést éreztem magamban . 

Opelmánia Creative Commons License 2021.03.12 0 0 179

Irigyellek barátom . Nálunk is évek óta megy a könyörgésem , hogy csinálja végig . Sanos nem enged a szájába élvezni , pláne hogy a lenyelés a holdon van . Én már többször kostolgattam magamnak ( a tenyeremről lenyaltam) nagyon kellemes volt .

Előzmény: Törölt nick (2)
abcd....-i Creative Commons License 2021.03.11 0 5 178

16 évesen egy 42 évest. Csak bénáztam, probáltam azokat a képeket visszaidézni, amiket láttam. Talán ha két percig "tevékenykedhettem". 

A következő nap már jobb volt, végig mondta, hogy mit is kell csinálnom...

 

/Mielött valaki belekötne: az időpont 1980. Alig van még video, Internet nincs. Van Helga cimű felvilágositó film a mozikban és néhány viszonylag könnyen elérhető könyv, Decameron, Kama-Sutra, igaz ezek is "virágnyelven" iródnak./

Iceman88 Creative Commons License 2021.02.16 0 1 177

Ha gondolod irj privátba nekem s megbeszélhetjük ezt a témát!!!

Előzmény: Törölt nick (173)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 0 4 176

Én még sose szoptam,de kipróbálnám egy női fehérneműt viselő pasival.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!