Csak azt nem tudom, hogy akarja Gyurcsányné férjének felesége elhitetni, hogy aki bugyit villant, az nem akart bugyit villantani, csak visszaéltek a helyzettel gonosz emberek.
Tulajdonképpen Blanka az USE-hoz való csatlakozás szimbólumaként burkát viselt, csak az a gonosz fotós a burka alá bújt (Brrrr), hogy képet készítsen.
Csak azt nem tudom, hogy akarja Gyurcsányné férjének felesége elhitetni, hogy aki bugyit villant, az nem akart bugyit villantani, csak visszaéltek a helyzettel gonosz emberek.
Annak kéne bocsánatot kérni aki Kossuth díjjal jutalmazta azt a pasit aki soxor hasonló stílusban írogatott. Ezt Áder tolta el nyilvánvaló. És a Házelnök.
Mégeccer. A Minelnöki kabinet szerint kontingens parancsnok. Az engedély szerint ”írnok”. De mondom, ez a legkisebb probléma, ezt észre se vettem, csak, miután szóltál. Kösz ezért, hogy még nagyobbat rúgtál a sztori hamis voltába!😂😂
A Blanka ügy ott lett véglegesen eltolva, amikor a trágár beszéde után nem volt senki a családjában és az egész ballib oldalon, aki odament volna hozzá, hogy: Blanka ez nagyon csúnya volt, amit a köztársasági elnökről mondtál, ezért nyilvánosan bocsánatot kellene kérned!
De valamiért ez az opció fel sem merült a ballib oldalon...
Valamint a láthatóan, utólag, balfasz módjára hamisított engedélyről is beszélhetnél. Ha egyáltalán észre veszed a két, szemet kiszúró problémát. Na, ez egy jó kis teszt lesz neked.
2018. okt. 16. · A kormány tagad: állítolag egy Orbán nevű parancsnok lányáról ... amely szerint "Ciprusról hazatért egy kontingens, akik az ... Orbán L. parancsnoki beosztásban szolgál
Update3: A Kabinetiroda további információkat közölt a kormánypárti Origoval. Eszerint "a valóság, hogy Ciprusról hazatért egy kontingens, akik az egyik katona családját is hazahozták. Orbán L. parancsnoki beosztásban szolgál, akit meglátogatott a felesége és kétéves kislánya. A szabályzat lehetővé teszi, hogy a magyar honvédség katonáinak családtagjait hazaszállítsák, erre a parancsnok engedélyt kért, amit meg is kapott"