A minap egy tudományos híradásban fekete-lyukak ütközésének gravitációs impulzusainak észleléséről adtak tájékoztatást.
A beszámoló szerint az észlelő műszer két 6 km hosszú lézernyaláb segítségével működik. A nyaláb egyikének az impulzus hatására hullámhossz megnyúlást észleltek.
Teóriám szerint a világmindenség "horizontjáról" hozzánk érkező fény vöröseltolódását nem a fényforrás távolodásától, hanem fény útja mentén lévő gravitációs mezők rendszeres változásai idézik elő, mintha impulzusok érnék, ugyan úgy ahogyan a fekete-lyukak találkozásának gravitációs impulzusi is korrigálták a mérőműszer fény nyalábjainak hullámhosszát.
Szomorú: Einstein élete végén, lényegében öngyilkos lett. Ami egy feltáratlan mentális betegség hatása lehetett. Egy rutin műtétbe, belső vérzés elállítása, nem egyezett bele és így meghalt.
Korábban, a Vallás-Filozófia csoportban több százszor leírtam már, hogy a minuszolást, egyszerű olvastam már praktikus könyvjelzőnek használom. Ha még is kiemelkedően értelmes, amit valaki ír, akkor persze + adok. Akkor is, ha egyébként elmezombi a felhasználói nick.
Big Creative God-F@rt -> Big Bang (Lemaitre-mono) -> Big Crunch -> Big Bounce -> BangBangBangBang (Penrose-poly) -> Big Doughnut -> Big Zorb -> Szász féle Egyesített Mező Elmélet ? ->...
Csak hogy tudd: az élete végére Szász uram totálisan megzakkant. Eszelős ostobaságokat kezdett hangoztatni, és a tudományos közösség (már akik tudtak egyáltalán a létezéséről) sajnáló mosollyal figyelte a bolond vergődését.
@ Tudom, nehezedre esik elfogadni, hogy tök hibás mindaz, amit a relativitásról tanultál, de minél előbb átállítod át az agyad a helyes elméletre, annál kevesebb ideig kell a sötétben botorkálnod.
"A mozgások leírásához vannak egyszerű, meg bonyolult vonatkoztatási rendszerek."
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
"De hogy jobban megkavarjalak: ugye a Hold a Föld körül kering?
Na, egy rossebet!"
Nem rossebet. A Hold a Földnek a Hill szféráján belül helyezkedik el, ezért a Hold egyértelműen a Föld körül kering. Ha fel tudnád rajzolni a gravitációs mezőt a Nap-Föld-Hold környezetében, akkor magad is láthatnád. Mivel neked ezt nem tanították, így nem is tudhatod. Te Gábort hülyézed, amikor pontosan ugyanazt a hibát követed el, mint ő.
"A Hold a Nap körül kering egy lazán befelé meg kifelé eltérülő hullámvonalas körpályán:"
Egy lófütyit. Akkor a Jupiter holdjai sem a Jupiter körül keringenek? Gondolkozz már geológuskám.
Akkor javaslom, békélj meg te is, a totojázás elemvírusoddal és kezeld. Akkor talán van esély rá, hogy még is olvashatjuk a könyvedet, könyveidet. Mint már korábban írtam neked, ma már 18 ezer forint bruttó áron is vállalnak ipari futószalag jellegű e-könyv kiadást. Ami a lényeg, az már könyv és szerzői jogvédelem alatt álló szellemi termék. Viszont a plagizálás is tilos másoktól. Tehát ha a MonoBigBang mítosz dolgot is fejtegetnéd benne, - esetleg -, akkor le kell hivatkoznod. Mert az már a netes naplómban publikált verzióban is szerzői jogvédettnek számít. Persze magyar nyelven kiadni??? Tehát jobban tennéd, ha egyből angolul. Azt is vállalják már a a futószalag e-könyvkiadók, hogy gépi fordításon átviszik még angolul adják ki .... Magam még ezt nem merném megkockáztatni, de nem lehetetlen, hogy már az is kellően jó. Nagyon gyorsan fejlődött az elmúlt években a fordító programok.
Ja ... lehetne ... de nem teszem ... Mert elmevírussal fertőzött embertársaimnak tekintem őket. Tehát inkább segíteni próbálok, immun-mémekkel. Persze részben azok is cikizők, de más céllal. Ebben a netes naplóbejegyzésemben pontosan leírom, miért nincs értelme a gúnyolódásnak a pszichiátriában. ( Más naplóbejegyzésemben meg feltárom, hogy magam sem vagyok elmevírusoktól mentes. Viszont tudatában vagyok és igyekszem a negatív hatásaikat kezelni.)