Keresés

Részletes keresés

N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47224

Azt viszont nem lehet letagadni, hogy semmiképp se lett volna "dobogós helyezése" akkor ha Bogi bejut a top4-be, ami kijárt volna neki. Egy vicc, hogy ő abban az évadban 3. helyezést ért el, főleg ha az all star-os bohóckodását nézed. Gyalázatos volt amit ott leművelt. Tisztelném ha szimplán sz@r lett volna és kiesett volna becsületesen, ahogy azt pl. Reni tette. De mit lehet tisztelni azon aki több adásban szerepelt mint ahány futamot ment és még ő pocskondiázta a csapatot, ő helyezte maga mögé Jankát, akit egy ponton a mentő vitt el, hajnalban hozták őt vissza a kórházból ahol egész éjszaka infúzióra volt kötve és már aznap a pályára állt. Az a lány egy példakép. Csak reménykedhet benne az a kiélt vén sz@r, az antisportember (aki egy ponton "lefiatalozta" Jankát), hogy egy nap amikor felnő olyan lesz mint ő... a remény hal meg utoljára.

Előzmény: shu14 (47223)
shu14 Creative Commons License 2024.09.29 -1 0 47223

>Egyébként sem lett volna benne a top4ben soha, ha Bogit nem teszik tönkre lelkileg. Erre is büszke lehet.

De igen. A bajnokok megnyerték azt a fordulót, a kihívóktól kellett távoznia valakinek, és Durciék csinálták ki Bogit, nem Dorka. Ha valakinek nem volt ott helye, az épp a kocsmárosné aranyvirág, aki, hogy téged idézzelek, se nem volt ügyes, se nem volt szép, se nem volt kedves, és még részt is vett egy játékostársa kicsinálásában.

Most tényleg, ha Szabó Dorka ekkora sátán, akkor Durci, a kocsmárosné, Zalán pl. micsodák?

Előzmény: N3wnick (47221)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47222

Az all starban jött ki igazán az, hogy mekkora különbség volt mindig is közte és Gabi között, mekkora volt a kontraszt a 2 teljesítmény között.

Előzmény: N3wnick (47221)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47221

Szóval egy tök jelentéktelen, közömbös és minden téren közepes szereplő volt, aki ezt önkritika hiányában nem látta, (de valamennyire érezhette, hogy Gabinak a kislábujjáig nem ért fel mind emberileg mind sportemberileg) és ezért áskálódni kezdett ellene, bomlasztotta a csapatot... ezzel akart kitűnni, ha már mással nem tudott.

" Ügyesnek ügyes volt."

Ez miben nyilvánult meg? A 2. évadban összekapart egy közepes statot ahol tudta az újakat vinni, akik annyira későn érkeztek a játékba, hogy esélyük sem volt belejönni, míg Gabi vitte az erőseket, aztán az all starban ahol nem tudott újakat vinni megmutatta, hogy mit is "tud". Annyi haszna volt annak, hogy érdemtelenül visszatért az all starba, hogy lerombolta azt a mítoszt, hogy ő a 2. évadban 3. helyezést ért el. Az ottani csapatban voltak olyan emberek akik lekommunikálták a nézők felé, hogy mit csinált (kiállt mert fázott, kamu sérüléssel megúszta a párbajt), a 2. évadban pedig senki nem állt ki nyíltan Gabiért amikor egyedül futott, mert a lusta, kummantós tetűnek fájt a haja, pedig ott is ugyanazt csinálta mint az all starban, csak nem volt annyira feltűnő, mert nem tették szóvá, az akkori csapat mindent a szőnyeg alá söpört. Igen, feltöltés volt, de ha becsületesen futott volna akkor azért mégsem lett volna Gabinak százzal több futama az évad végére mint neki.

Egyébként sem lett volna benne a top4ben soha, ha Bogit nem teszik tönkre lelkileg. Erre is büszke lehet.

Előzmény: shu14 (47219)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47220

" Na egy ilyen környezetben meg az én narratívám is megváltozik."

Szóval helyes az észrevétel, hogy váltogatod, hogy melyik oldalon állsz, a véleményed mellett nem állsz ki. Tudnám mit tehet Busa Gabi arról, hogy valaki aki nem ő milyen kommenteket ír, miért rajta verted ezt le.

Előzmény: shu14 (47217)
shu14 Creative Commons License 2024.09.29 -1 1 47219

Ügyesnek ügyes volt. Voltak napok, amikor totál homály volt, máskor meg nagyon ment. A top4-ben a pirosak között tök egyértelműen helye volt, sokkal inkább, mint Dávidnak, akit ballasztként vittek magukkal. A szépség szubjektív, voltak nála szebbek és csúnyábbak is. Voltak nála kedvesebbek és utálatosabbak is. Legalább 5-6 sokkal vállalhatatlanabb arc volt a műsorban. De inkább több.

Viszont akárhogyis, azért minimum illene emberszámba venni, meg nem megállás nélkül pocskondiázni 100 nicken, főleg, hogy kontrasztban meg Gabi a megtestesült jótündér, és irgumburgum annak, aki kétségbe vonja ezt.

Előzmény: N3wnick (47218)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47218

" A 2. évad arról szólt, hogy volt itt egy fórumtársnő, aki Dorkától el volt ájulva, ő volt a napsugár szívű kedves csodálatos tündér, és volt a Busa Gabi, aki egy utálatos, áskálódó, sunyi, hisztérikus szörnyella volt, és mindenki, aki ezt kétségbe vonta, le lett tiltva."

Ez pontosan így helyes...

és arra nem gondoltál, hogy az említett fórumozó annak a rokona volt? Ki más lenne úgy elájulva mint ő egy se nem ügyes, se nem kedves, se nem szép, se nem karizmatikus szereplőtől aki ebben a műsorban háttérszereplő, töltelékember volt, de mákja volt és a többiek hátán, (elsősorban pont az általa gyalázott Busa Gabi teljesítménye által) eljutott a végéig.

És akkor az nem volt rágalmazás amit ő Gabival szemben leművelt?

Előzmény: shu14 (47217)
shu14 Creative Commons License 2024.09.29 -1 2 47217

A 2. évad arról szólt, hogy volt itt egy fórumtársnő, aki Dorkától, meg a piros csapat nagy részétől el volt ájulva, ők voltak a napsugár szívű kedves csodálatos tündérkék, és volt a Busa Gabi, aki egy utálatos, áskálódó, sunyi, hisztérikus szörnyella volt, és mindenki, aki ezt kétségbe vonta, le lett tiltva. Igen, 2020-ban és 2021-ben erről szólt a topik, és igen, egy ilyen környezetben én óhatatlanul Gabi mellé álltam, meg azok mellé, akik vele voltak szövetségben, és zavartak azok a napsugár szívű kedves törpikék, akik meg vele szemben.

2022-től ez a narratíva visszább szorult, és egyre inkább jöttél te azzal, hogy Szabó Dorottya az embernek sem tekinthető hüllő, akinek minimum az állatkertben lenne a helye, de inkább egy szénbánya alján lebilincselve, és persze van a csodálatos Gabi, akit mindenki annyira szeret, egy csoda ember, a legigazabb barátok és a legnagyobb sportemberek között is fénylik. Na egy ilyen környezetben meg az én narratívám is megváltozik.

Valójában nekem Szabó Dorka és Busa Gabi is közömbös, mindkettőt egy kicsit jobban kedvelem, mint amennyire nem, Gabinak gratulálok, hogy gyereket vár, Zozónak teljes felépülést, újabb versenyeket kívánok. Ha nem ez jön le a szövegeimből, az csak azért van, mert a hiba az ön készülékében van, értsd: valaki olyan szabadult be ide, aki minden épeszű gondolkodást felrúgva tombol itt értelmetlenül imádva valakit és értelmetlenül gyűlölve egy másikat.

Előzmény: N3wnick (47211)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47216

Ja, hogy rágalmazás! Mármint az ami miatt többek között Gabi és Zozo intézkedni akart ellene az all star után a Patrikos interjút hallva? Patrik meg a kommentek után volt olyan gyáva, hogy privátra váltotta az oldalt:

https://www.instagram.com/xpodofficial/

Vajon miben van több hazugság, abban az állításban, hogy (tagadhatatlanul) meg volt halva Dávid f@száért a 2. évadban, vagy abban amit egy órán keresztül összehordott a verseny után a bajnokokról, nála hatvanszor nagyobb nevekről. Ki okozott több kárt a másiknak? Szerintem örüljön neki, hogy szegény Gabi elengedte azt amit csinált, gondolom nem önmagától, Zozót pedig erkölcstelenség most felhozni, de szerintem ő pont lesz@rja, hogy fenyegetőzik-e vagy sem.

Nem éppen mellette szól az sem, hogy a műsorból nincs egy lélek sem akivel akár ismerősi viszonyban lenne (nemhogy haveri viszonyban), értelemszerűen senki nem áll mellette azután amit művelt, azt pedig bizonyítani nem tudja, hogy én bárhol is hazudtam róla (mert nem is tettem). Magát képviseli, mert belefolyni a sz@rságába senki más nem fog, főleg nem az exatlonból. Konkrétan félnek tőle azok akikkel versenyzett. Gabi, Zozo által egy olyan kommentemre kaptam visszaigazolást, miszerint beszámíthatatlan, elmebeteg. Nem olyan emberekről van szó akik ezt ok nélkül állítanák valakiről.

Előzmény: Dave985 (47215)
Dave985 Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47215

A 226-osra gondoltam. Természetesen.

Előzmény: N3wnick (47214)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47214

" Aki gerinces állat részvételével állatviadalt szervez, tart, ilyen állatviadalra fogadást szervez vagy fogadást köt, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Kösz, hogy szóltál, el is engedtem a bikát az erkélyről.

Előzmény: Dave985 (47213)
Dave985 Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47213

Btk. 266. §

Gondoltam szólok, nehogy meglepődjél egy szép napon.

Előzmény: N3wnick (47212)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 -2 0 47212

Jesszus. Csak kipróbáltam tudok-e képet beilleszteni, hát tudok.

Itt éppen szívecskéket küldött Dávidnak ez a korcs miután ő kiesett. Valszeg ki is nyomtatta képeslap formában és küldött belőle 100 példányt Dávidnak a műsor után, a távoltartási végzés előtt.

Előzmény: N3wnick (47211)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 -2 0 47211

A korábbi saját véleményeivel megy szembe azzal amiket most ír, de végülis mindig ezt csinálta. Az all starban szidta azokat akikért mindig kiállt évekkel előtte és áldozatnak állította be azt aki áskálódott a kedvencei ellen (és ezt ő is mindig szóvá tette). Érdekes.

Előzmény: Dave985 (47210)
Dave985 Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47210

Látod, eretnek lettél, máglyára küld mindjárt az inkvizíció. ;)

Előzmény: shu14 (47209)
shu14 Creative Commons License 2024.09.29 -1 2 47209

De, ennyire megvagyok,

Előzmény: N3wnick (47208)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47208

Ezek baráti szálak?

Ennyire nem lehetsz megkeseredve, hogy (főleg ilyenkor, amikor az egyikük az életéért küzd...) a Gabi-Zozo (és Dávid) barátságot 2 szerelmespárhoz hasonlítod mondván, hogy köztük nincs olyan szoros kötelék. Főleg, mivel régen ennek a 2 embernek szurkoltál a legjobban, a barátságukat pedig példaértékűnek tekintetted.

Előzmény: shu14 (47207)
shu14 Creative Commons License 2024.09.29 -1 2 47207

Szerintem a Jodi-Dorina, Kispec-Kővári párosoknál azért erősebb szál van. :)

Előzmény: N3wnick (47206)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.29 0 0 47206

Itt van a várt "kösz a sok üzenetet"poszt, bár nem volt kötelező kitennie, nincs mit megköszönni ezen és nem is ezzel kellene most foglalkoznia. Nem nagy erőfeszítés odalökni, hogy "jobbulást" vagy "Veled vagyunk".🙄

https://www.instagram.com/p/DAfy7mrCVZ5/

A gyomrom összeszorult ahogy megláttam. Remélem teljesen felépül.

Azt is remélem, hogy Gabi jól van, amennyire ez most lehetséges., miután az állapotában ekkora megrázkódtatás érte őt. Nem csodálom, hogy ő is teljes csöndben viselte az elmúlt hét történéseit.
A legszorosabb, legszebb barátság ami ebben a műsorban valaha kialakult...

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (47203)
vanda62 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 47205

Azt írja a bringás portál, hogy javul Kempf Zozó állapota, az intenzívről kikerült, a vizsgálatok alapján gerincvelő- vagy csigolyasérülést nem szenvedett. 

https://www.facebook.com/share/akVPynPQPZxtbgcY

N3wnick Creative Commons License 2024.09.28 0 0 47204

Egyértelműen nagyon komoly a dolog.

"Súlyos agyrázkódást szenvedett, DE..."

Jóformán semmiségnek állítják be azt ami történt, pedig lehetne úgy is megfogalmazni ezt a mondatot, hogy olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy szerencse, hogy kómába nem került.

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (47203)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2024.09.28 0 0 47203

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/kempf-zozo-baleset-serules-arccsonttores-agyrazkodas-bmx/6r7lb6n?fx_ps=d_3

Új infó van benne, de nem sok. Szép esés lehetett, ha vizsgálni komolyan vizsgálni kellett a gerincét is.

Túl jól nem lehet azért, ha 1 hét után se rak ki egy kösz a sok üzenetet posztot.

N3wnick Creative Commons License 2024.09.26 0 0 47202

Lásd: videó amit belinkeltem abban a kommentben amire lordviktor válaszolt.

De szerintem Zozo állapota enyhén aggasztóbb most mint a vergődései.

Előzmény: shu14 (47201)
shu14 Creative Commons License 2024.09.26 -1 0 47201

Miket posztolt, amit épeszű ember nem?

Előzmény: N3wnick (47200)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.26 0 0 47200

Küldhetnéd ezt elmeroggyant rémpofinak is... épeszű ember nem posztol olyanokat mint ő. De szerintem most ez a legkevésbé sem fontos.

Zozo valamivel jobban van a legújabb hírek szerint, de biztosan nem véletlen ez a csend körülötte. Kívánom neki a legjobbakat.

Előzmény: Lord Viktor (47199)
Lord Viktor Creative Commons License 2024.09.26 0 0 47199

OK, nem sikerült képet linkelni ehhez az ősrégi oldalhoz. :D Talán így.

Előzmény: Lord Viktor (47198)
Lord Viktor Creative Commons License 2024.09.26 0 0 47198

Csak úgy általánosságban.

Előzmény: N3wnick (47186)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.22 0 0 47197

Egyébként nem ugyanaz, mert egy ' - ' jel ezen az oldalon sehogy nem érinti őt, az undorító megnyilvánulásokat a közösségi oldalakon viszont láthatja a későbbiekben.

Az, hogy egyenlőre nincs róla további hír remélem azt jelenti, hogy legalább nem romlott az állapota.

shu14 Creative Commons License 2024.09.22 -1 0 47196

OK, rendben.

Előzmény: N3wnick (47195)
N3wnick Creative Commons License 2024.09.22 0 0 47195

Ha erre célzol, nem én minuszolgatom a kommentjeidet, lehetséges, hogy esetleg bitter még felnéz ide, csak nem kommentel. Azelőtt is minuszolgatott téged valaki megszállottan mielőtt én megjelentem. Jobbulást kívánok neki én is, szóval nyílván nem fogok '-' t nyomni egy ilyen kommentre.

Előzmény: shu14 (47194)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!