Keresés

Részletes keresés

forgoszel Creative Commons License 2024.11.06 -1 2 798

Szegény Doriánt most tényleg megsajnáltam. Bármilyen gyenge is azért ezt nem érdemli. Szégyen az a két nagyképű ürge.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.06 0 1 797

A Tényekben Nagy Irritáló Tamásné Mosdató riport (tényleg senki más nincs a szereplők között aki megjelenhetne?), hosszan bizonygatja, hogy ő nem is olyan, mint amit a műsorban levágott, meg elnézést kér, meg minden, csak nem ma esik ki?

Mutatják a 70 körülinek kinéző férjét, Tamás bácsit is, aki nem akar a médiában szerepelni, miközben éppen a médiában szerepel...

Attól tartok, hogy a TV2 az új Paprika Dorinát látja benne, és ebből következően mi is látni fogjuk még sokat.

Már várom a "Tamásné lefogyott" jellegű megjelenéseit, de szerintem ha lefogy és még celebet is faragnak belőle, akkor Tamás bácsinak is reszeltek, nem tudom, egy 29 éves csaj meddig tart ki egy 70 körüli tata mellett (már ha a tata nem milliárdos, de a lakásukból úgy tűnik, nem az)...

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.06 0 0 796

Csak az Ázsia Exprssz és a Dancing... maradt ki, előbbit hetekig vezette, utóbbiban zsűritag.

Előzmény: Kőkapu1 (795)
Kőkapu1 Creative Commons License 2024.11.06 0 0 795

Én régebben kedveltem, olyan kis bájos jelenség volt. 

Most sincs vele igazán bajom, csak annyi, hogy egyszerűen túl sok a megjelenése, tényleg a csapból is ő folyik. 

Ha csak a TV2-t nézem, akkor nemrég még a Next Topmodellben volt, most a Séfek Séfében és a Megasztárban is. 

Ráadásul én alig nézek tévét (bár az utóbbi kettőt pont igen, a topmodellesbe csak belenéztem), szóval az is lehet, hogy még több műsora van, csak én azokat nem látom. És még így is sok számomra.

Előzmény: Ilhilla (794)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.06 -1 0 794

Olvastam ezzel kapcsolatban olyan kommenteket is, hogy abban a műsorban sokszor nem zsűritagnak, hanem műsorvezetőnek IS képzeli magát és valahogy mindig "elintézi", hogy a műsorokba be tudja vinni vagy a  férjét, vagy a gyrekeket, vagy az egész családot. Nagyon ügyesen fogja a pénzt, az biztos (most is ez a RE pontos reklám Tillával...és a sok fehérnemű, fürdőruha reklámozása, természetesen ott a fotós Nánási). 

Én nem kedvelem Nórát, de elismerem, hogy jól teszi a dolgát. Sokszor túl jól is, de nincs még egy ilyen nő a médiában, akivel majd pótolhatják, ha "kiöregszik".

Előzmény: kígyószisz (793)
kígyószisz Creative Commons License 2024.11.06 -1 1 793

A táncos műsorban zsüritag, ott pont az a dolga, hogy beleszóljon (nem a szerkesztésbe, hanem a pontozásba). 

De műsorvezetőként nem dolga a szerkesztői munkába beavatkozni, és feltehetően nem is teszi, mert már rég kirúgták volna.  

Előzmény: Ilhilla (790)
Kőkapu1 Creative Commons License 2024.11.06 0 0 792

Ez a másik, hogy sokszor a visszamenetel sorrendje, és a kiesők nincsenek összhangban azzal, amiket a kóstoláskor mondanak. Nem az lesz a legjobb pl., amit akkor nagyon dícsérnek, vagy nem az lesz a legrosszabb. 

Előzmény: Ilhilla (791)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.06 -1 0 791

Nem biztos, hogy Tibi étele volt a legrosszabb (ránézésre nem nézett ki rosszul), elvileg Dinónak kellett volna mennie, mert a lazacra azt mondta az egyik séf: "innen ne edd tovább, mert nyers". 

Sajnos náluk ez sem szempont, mert Tamásné már kétszer is nyers ételt tálalt (békacomb véres volt, csirkemell nyers), mégis  ott rontja a levegőt! 

Előzmény: Kőkapu1 (789)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.06 -2 0 790

Egyszer ő maga nyilatkozta (nem tudtam rákeresni, Tények Pluszban volt), hogy ő nem csak "műsorvezető", hanem sokszor megbízzák komoly szerkesztői feladattal is. A műsort nem említette, de szerintem őt ismerve, bármelyik általa vezetett műsorba bele tud szólni és be tudja protezsálni a családtagjait! Ha nem feladata, akkor is "belepofázik" mindenbe, lásd a táncos műsor zsűritagjaként! :D

Előzmény: Mazsola0070 (786)
Kőkapu1 Creative Commons License 2024.11.06 -2 0 789

Ez a tegnapi rész mindennek az alja volt (bár mint tudjuk, mindig van lejjebb). 

Én éreztem kényelmetlenül magam a jackpot megnyerése közben, hát akkor mit érezhettek az ott főző szakácsok? 

Ha én a szakmámra igényes, büszke szakács/séf lennék, már biztosan nem akarnék ebbe a cirkuszba jelentkezni. Szánalmas az egész évad. 

Előzmény: sirarcheer (785)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.11.06 0 1 788

Én simán elhiszem, hogy sokan azt gondolják, tényleg Ördög Nóra találja ki ezeket a fordulatokat. Sajnos.

Előzmény: Mazsola0070 (786)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.06 0 0 787

Örömködnek jónéhányan a műsor hivatalos Face oldalán is és dícsérik Tamásnét....

Ugyancsak jónéhányan elhiszik, ez szerencse, hogy nulla főzőtudással valahogy mindig továbbjut, aztán persze vannak sokan olyanok is, akik azt írják, amit mi is ebben a topicban.

Előzmény: Butterfly_12 (784)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.06 0 0 786

Ezt elhiszi bárki is, hogy ezeket a Tamásné-mentő "fordulatokat" Ördög Nóra "húzza meg" (találja ki)?

Miért nem lehet ezt úgy leírni, hogy a "készítők" vagy a "TV2" egy "váratlan fordulattal" újra csak nem küldték haza a már sokadszor kieső helyen lévő Tamásnét....(és a sorsjegy még csak ezután jött!).....

https://index.hu/mindekozben/poszt/2024/11/05/sefek-sefe-ordog-nora-bejelentes-varatlan-fordulat/

sirarcheer Creative Commons License 2024.11.06 0 0 785

Így visszagondolva, az egész évad Irritáló Tamásnéval kezdődött. Egy viszonylag hosszú bemutatkoző videót csináltak Vele. Szerintem korábban nem volt ilyen. Ez intő jel lehetett volna. 

Már hirdetik az új évadot. Kiváncsi vagyok mennyi szakacs jelentkezik ezek után. Mert csábító a pénz, de most már nem a tudás juttat tovább. 

Várom már, hogy az egyik Szakács feladja, hogy így ennek semmi értelme és kimegy. 

Butterfly_12 Creative Commons License 2024.11.06 0 0 784

Az a szomorú, hogy többen is örömködtek redditen, hogy Balogh Tamásné továbbjutott, “szegényke”, akit bántanak és néhányan megsajnálták… persze, hogy röhög a TV2 a markába, amikor jó a népnek a főzni és viselkedni nem tudó emberke, aki helyett profi szakácsok esnek ki, de cserébe viszi a showt. 

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.05 0 2 783

Irritáló „ebben a műsorban én egy egyéniség vagyok” Tamásnétól továbbra sem szabadulunk, avagy meddig megy még el a TV2 a náluk hirdető biztosító főzni nem tudó biztosítási ügynökének mindenáron való továbbtolása érdekében?

Felmerült a topicban, hogy ő lesz a legjobb amatőr versenyző, én már azon sem csodálkoznék, ha a trash reality évad megkoronázásaként a szinte nulla főzőtudásával (pl. a mai részben az egyik alapanyagát fel sem ismeri, illetve szerintem dunsztja sincs, mi az a mángold) belőle csinálnák a legjobb női versenyzőt is, de ezek után akár meg is nyerethetik vele az egész évadot, nyilván a TV2-nak erre is meg lenne az eszköze, ha ezt akarják.

Sőt, elindulhatna a DWTS következő évadában Tamás bácsival táncikálni, szerintem azt is megnyerné (ha idáig eljuthat egy - állítólag - főzőműsorban ennyi főzőtudással, miért ne), mert aszongya, hogy a Balogh Tamásnéval nem lehet ám kikukoricázni….

A csapatfőzést Cukiszabi legnagyobb bánatára a pirosak nyerik (a félreértések elkerülése érdekében: a malacképű a piros csapat tagja), mert hogy így Dorián és Flóra is továbbjut….

Valami elképesztően kedves ember, szuper csapatjátékos ez a Cukiszabi….

A kékeknél Edina fullba tolja a mísz fapinát, de ahogy olvasom, kitűzőt kap, gondolom megint megnő néhány négyzetméterrel az arca…..

Az egyéni főzésnél Tamásnét Zoli mellé teszik, először azt hiszem, ma úgy juttatják tovább, hogy Zoli mondja neki folyamatosan, mit csináljon, először így is lesz, de a TV2 ennél sokkal kreatívabb…

A Redditen valaki kiírja, hogy „Eszter majd lekaparja: hagyd abba a főzést, továbbjutottál.” (vicc nélkül, tényleg!), ezen röhögök, mert ilyet még a TV2 sem lépne meg, meg Tamásné egyébként is azt mondja, hogy ő nem kockáztat a sorsjegy kaparással.

De aztán Tamásné hogy-hogynem megvilágosodik, hogy ő mégis kapar, és megtörténik az, amit a Reddit hozzászóló megjósolt……Tamásné főzés közben azonnal továbbjut (ilyen sem volt még sosem), iszonyatos üvöltözés, ugrabugrálás, Ördöglány mondja, hogy főzhet tovább, de eszében sincs, én meg nem nézem tovább, mert már tényleg elegem van ebből.

Na most én hiszek a szerencsében és a véletlenben, de amikor egy iszonyatosan irritáló főzni nem tudó beépített ember egyéniség már sokadszor jut tovább érdemtelenül, anélkül, hogy jót főzne, akkor valahogy már kezdek kételkedni abban, hogy a mostani továbbjutása véletlen lett volna. Ahogy a közösségi oldalakon olvasgatom, ebben a szerencsében sokan mások is kételkednek…..

Aztán lehet, hogy véletlen volt, de a TV2 Tamásné kapcsán már eljátszotta minden bizalmamat (nem mintha szükségük lenne rá, de ha egyre több nézőnek kezd elege lenni ebből a valamikor jól indult, de mára már kutyába levitt műsorból az ilyenek miatt, az lehet, hogy eléri az ingerküszöbüket, bár már olvastam olyanokat is, hogy a TV2-nek a nézettség sem számít).

És ekkor valaki kiírja a Redditen, hogy irritáló Tamásné nyeri ezt az évadot és a következő két évadot is, már nem röhögök, mert itt akár ez is megtörténhet…..

A legvégére odakapcsolok, pont akkor esik ki a profi szakács Tibi, állítólag egy nem is olyan rossz kajával, Irritáló Tamásnénak pedig a tegnapi picsogás után  újra nagyon kinyílik a csipája, baromi nagyképűen (mintha legalább egyszer is főzött volna önállóan valami igazán jót) éppen Flórába áll bele (ennyit a „megjavult” Tamásnéról), szerintem most Tamásné-Flóra harc jön, és tényleg Tamásnéból fogja a TV2 a legjobb amatőr versenyzőt csinálni…..

kígyószisz Creative Commons License 2024.11.05 -1 0 782

Tibi kiesése viszont bejött, bár nem értem, hogy az én elvetélt elméletembe hogy fért ez bele, pirosnak kellett volna aszerint mennie, merthogy 3-3-3 volt a jóslat és mind szakács. 

Most aztán végképp nem így van. 

Előzmény: Ilhilla (779)
kígyószisz Creative Commons License 2024.11.05 -1 0 781

Na jó, a sejtéseim nem jöttek be. Igaz, nem számítottam arra - én, naiv -, hogy újabb csavarral mindenképp ott tartják Esztert. 

Ilyen nincs. 

shadoe Creative Commons License 2024.11.05 0 1 780

Bevetették az ötszáznegyvenedik csavart is, hogy nehogy véletlenül kiessen a Tamásné. 

Nyilvánvalóan a forgatókönyv szerint nagypofájú agresszor Szabinak és Tamásnénak nem szabad kiesni, a műsor  cirkusz- és hülyeségfaktor felelőseinek.

Igaza lesz annak, aki írta, hogy döntőbe viszik ezt a félkegyelműt.

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.05 0 0 779

Most hallom: Eszter valami szerencse folytán "védett lett", tehát felborult a 3-3-3 szakács elmélet. Akkor most elvileg Tibinek kell(ene) kiesnie, mert a feketék még nem maradhatnak ketten. 

Előzmény: kígyószisz (778)
kígyószisz Creative Commons License 2024.11.05 -2 0 778

Az is lehet, a kiesési sorrend felcserélhető kettejük között, de ez lesz a vége, ezért csinálták a tegnapit, szerintem. Így akarják egy szintre hozni a 3 csapatot. 

Előzmény: Ilhilla (777)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.05 0 0 777

...és ahhoz mit szólsz, ha Flóra esik ki és Eszter lesz a "legjobb amatőr versenyző"? :D

Előzmény: kígyószisz (776)
kígyószisz Creative Commons License 2024.11.05 -2 1 776

Gondolom, Eszter lesz a következő kieső, amivel mind a kék, mind a fekete csapatban 3-3 szakács marad, a rákövetkező kieső pedig Flóra, és ott is 3 szakács megy tovább. Így lesz - legalábbis létszámban - egyenlő a mezőny és irány a végjáték. 

Kvalitásban nem lesz azonos szintű a 3 csapat így sem, Krausz most jól járt Péterrel, de egyszer már ő is jól járhat, hiszen a legutóbbi 2 évadban hajszál híján veszített csak, sőt, még most is sokan mondják, hogy bunda volt, mindkét évadban az ő versenyzőjének kellett volna nyernie.  

Kr.Kr. Creative Commons License 2024.11.05 0 1 775

Remélem Wolf jól megkérte az árát ennek az évadnak.....

Előzmény: Mazsola0070 (771)
suma cum Creative Commons License 2024.11.05 0 0 774

Krausz szidja a csapatot, míg a másik kettő dicséri én sem mennék az ő csapatába. Az utolsó döntő főzésnél Janinál egy étel elvolt rontva.Frici bekiabált mit kell tenni hogy jó legyen. Krausz Rudinak nem segített Nóra finoman célzott is rá azt mondta nem ő versenyzik/valami ilyesmit/ Talán itt már nem szabadna a séfnek beleszólni, de akkor egyiknek sem. Pedig Rudi volt a legjobb abban a csoportban.

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.05 0 1 773

Hát jól van ez így! Eszter is azt mondta: nagyon örül, mert neki Wolf a példaképe! ...és mindezt Krausz előtt! Ehhez is pofa kell! (van neki, jó nagy. Csak meg ne kérdezd, ki az az Eszter. :D)

Eddig azon gondolkodtam: hogyan fog idén Krausz nyerni! Hát így! Különben Zoli is jó szakács, Dinó is elmegy, Petivel pedig nagyon jól jártak!

Előzmény: Mazsola0070 (772)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.05 0 0 772

Ja, meg még annyi adalék, hogy korábban az ilyen csapatcseréknél mindenki ahhoz a séfhez mehetett vissza, akihez a műsor legelején szeretett volna kerülni (így lett például Pereszlényi Alexandrából a végére piros, és nyert Vombergnek, pedig nem Vomberg választotta ki, hanem Krausz).

Most Peti hosszan hezitált, hogy elfogadja-e a cserét, mert hogy ő mindig is Wolf csapatában szeretett volna lenni, mégis mennie KELL Krauszomhoz....azért ez is sokatmondó...

Előzmény: Mazsola0070 (771)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.05 -1 2 771

A kamuspoileres rész tartalmából, avagy Irritáló Tamásnétól nem szabadulunk, avagyavagy a biztosító reklámjai tovább dübörögnek a netes visszanézés alatt....

Ebből a részből süt le eddig talán a legjobban, mennyire megrendezett ez az egész, a biztosítós beépített szereplő (?) Irritáló Tamásnénak ugyanis maradnia KELL (bár főzni azt nem tud, de a TV2 ezt pont lexarja), viszont Krauszommal is meg KELL nyeretni az idei évadot… és megoldják….

További tanulság: a műsor hivatalos spoilerjeiből nem szabad elhinni egy szót sem.

Az egyéni főzés előtt Wolfi finoman arra utal, hogy a kékek nem főzhetnek rosszabbat, mint Tamásné, de még nem tudja, hogy milyen sors vár rá. (Vagy tudja, de ezt mi úgysem tudjuk meg.)

Krauszom utal arra, hogy a két srác segítsen Tamásnénak, mert nem maradhatnak ketten, Tamásné ezt úgy értelmezi, Krauszom szerint ő marad ketten az egyik sráccal…..vagy nagyon félreértett valamit, vagy tud valamit…..

Ha Irritáló Tamásné kussban marad, viselhető is tud lenni, csak sajnos egyfolytában pofázik (és sajnos nem csak a stílusa irritáló, hanem az is, ahogyan beszél)….sőt  a mai részben fahangon énekel és visítozik is…..

Dínó folyamatosan Tamásnénak segít, már azt várom, meg is főz helyette, lehet, hogy az lesz a csavar, hogy emiatt ő esik ki, és tényleg Tamásné marad Zolival? De a TV2 ennél ötletesebb…

Tamásné a moslékját Zolival kóstoltatja, aki megkérdezi, „muszály?”, majd kóstoltat Dínóval is, úgy tűnik Tamásné a saját főztjét nem meri megkóstolni….

Dínó mondja neki, hogy egy kis zöldfűszert, petrust (petrezselymet) tegyen bele, mire is Tamásné: ki az a Petra? Nem tudom eldönteni, hogy ez egy poén akar lenni, vagy tényleg ennyire fogalmatlan?

A jellegzetes mísz fapina arckifejezésű Edina kitűzőt kap, de még nem sejti (?) mi vár rá (is)……

Az utolsó kettőben az egyik legjobbnak kikiáltott kék szakács, Peti, és hát természetesen megint Irritáló Tamásné (akinek ez volt állítólag a legjobb étele, de ez is ennyire elég)………de a TV2 megoldja, hogy egyiknek se kelljen mennie….

Ugyanis „helycsere” következik, az egyik legjobb szakács megy Krauszomhoz, így neki bikaerős csapata lesz nagy hirtelen a semmiből, Wolfi meg kap egy újabb ajándékot…..Wolfi és a kékek reakcióit nem tudom leírva visszaadni (Edina a fejét fogja hosszasan, Dani leveszi a kötényét, a piros csapat röhög), mindenki képzelje el…

Irritáló Tamásné már hányadszor is főzte a legxarabbat és hányadszor is ússza meg mégis a hazamenést? Már csak ha valaki kételkedik az előre megírt forgatókönyvekben és a beépített versenyzőkben….

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.04 0 0 770

Az lehet, de -ha nyerne- ez a Szabolcs nevű fickó tuti nem maradna meg sehol! Így sem sokáig lehet egy helyen! :D

Előzmény: Mr Reacher (765)
Mr Reacher Creative Commons License 2024.11.04 -1 1 769

Az 1. széria döntőjét 2017. szeptemberében adták, és a cikk is 2017. szeptemberi. Azt nem tudom, hogy mikor forgatták, de a másodiktól kezdve tuti, hogy tavaszi forgatások voltak, sőt tavasz eleje. Szerintem az első esetén is így lehetett. Fél évig szekrényben van a komplett anyag. Megkockáztatják azt is, hogy kitudódik a győztes. A jelen szériát február 1-én kezdték forgatni.

Előzmény: Mazsola0070 (766)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!