Te is tudod a poziciok a lényegesek és nincs sok longos ohh akkor mennénk le igazán. Pl a Matáv ami mindenkit meglepett 400 volt két éve most 1800 plusz osztalékok a legjobban teljesitő részvény volt magasan és mindenki kiamaradt belőle. bux látszik az első piros nyíl hogy 2023 ban voltunk lent március azóta van rally kicsi megszakitások 2023 ban szpteberben otp beadták Varga Mihály megszolalt külön adók , de nem lett belőle semmi nem is látszik itt nagyon ,tavaly aug elleján estünk a Japán yen pánikra de azt is kihevertük most meg április elején volt esés Trump dolgaira megvették , valakiknek érdeke a fel. és ha a héten nem zavarnak be Trump dolgai meg nem lesz komoly valami baj stb egész nyár mehet fel. Otp 140 135 milliárd lehet még azt osszuk el két hónapra sok ám az ...ha nincs nagy eladó vigan tudja fogni az árat. Otp céláram 30000 32000
Ez nem teljesen igaz hogy mindenki fel várja a Buxot. a kis befektető nem meghatárózó nincsenek tömegek, nagyon vannak pl az Otp ben és érdekük a fel látod nagy esés van akkor megfogják...
Igazából ma semmi nincs de nem is meglepő mert nincs Usa. Érdekes a Bux közel 100k sokszor ment ATH ra mostanában de a részvények meg nem egyik sincs ATH. de nemrég adták hozzá az Osztalékokat az indexhez az szerintem kb 3000 pont....
Nem tudom mi alapján választják ki hogy kiket hivjanak fel. Én se nagyon tudok mást mondani neki amit te is mondanál, nem jó program drága kötési díjak meg állomány díjak,,, meg hogy nincs sok lehetőség. Az illető szerint van mondom igen csak nem a Béten de aki külföldi tőzsdéken köt annak holt hülyeség az Ersténél lenni. Kár hogy nincs most jó magyar szolgáltató és valszeg már nem is lesz. Az Erstések meg erőltetik a dolgaikat pedig nem lesz nagy forgalom így nem értik meg,,,,,,
Mind a 3 céget nekünk kéne vezetni és az egész a beültetésről szólna állandóan nyomtatnánk az új részvényeket amiket lali bá féléknek adnánk el h majd mennyi sok osztalékot fizet, az újak befizetéséből fizetjük majd ki a régieket.
Béten egyébként nincs sok shortos Otp ben sem de tömeges longokkal sincsenek beragadva a kis befektetők ,inkább kimaradtak. Egy két alap mozgatja ki be szál spekik sincsenek nagyon le van ülve a forgalom