Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Krinyo Creative Commons License 2020.06.24 0 0 3348

Akkor ezek szerint létezik rá frissítés, amivel tudja. Cool.

Előzmény: Mr Long (3346)
Mr Long Creative Commons License 2020.06.23 0 0 3347

Szerintem állj közel a kecóhoz, vagy telón osszad meg a netet és csinálj egy frissítést a konzol menüjén.

Előzmény: Mr Long (3346)
Mr Long Creative Commons License 2020.06.23 0 0 3346
Előzmény: Krinyo (3345)
Krinyo Creative Commons License 2020.06.23 0 0 3345

Intellilink 900 az nem tudom AA-kompatibilis-e, gyanús, hogy csak az Intellilink 4.0-tól megy...

Előzmény: szogignem (3344)
szogignem Creative Commons License 2020.06.23 0 0 3344

2015 december, intellink 900, 1.4, 150 ló, minden IS van benne, kivéve sport mód

Előzmény: Krinyo (3343)
Krinyo Creative Commons License 2020.06.22 0 0 3343

Mikori autó? Intellilink Navi 4.0 van benne? Ha igen, akkor szoftverfrissítés kell neki...

Előzmény: szogignem (3339)
_Pirx64_ Creative Commons License 2020.06.22 0 0 3342

hm... Passz. Nekem megvolt mindkettő. Így sajnos nem tudok mint mondani. 

Bocs!

Előzmény: szogignem (3341)
szogignem Creative Commons License 2020.06.22 0 0 3341

Pont ez az, h csak apple van

Előzmény: _Pirx64_ (3340)
_Pirx64_ Creative Commons License 2020.06.22 0 0 3340

Ha K astrád van, akkor a menüben -sajnos már nincs nálam az autó, így pontosan nem tudom a menüpontot - megtalálod, a két "kapcsolót", car play, vagy AA. 

Előzmény: szogignem (3339)
szogignem Creative Commons License 2020.06.22 0 0 3339

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok, biztos volt már téma, de nem olvasok végig vagy 2000 hozzászólást (lusta vagyok, tudom, bocs:))

Szóval gyárilag csak Ájfónt' tudok csatlakoztatni az autóhoz, mármint BT-n kapcsolódik mindennel, de csak az almással megy a tükrözés, a menüben is csak Iphone "lehetőség" van, szóval dugdoshatom én akárhová az Androidos telómat.

Opel szervízben, amikor megkérdeztem, rá lehet-e pakolni  Andoridot, úgy nézett rám a srác, mintha megöltem volna valamelyik közeli hozzátartózóját. Túl naiv elképzelés volt a 21. században? Gondoltam esetleg szoftverfrissítésnél rámaszik valahogy, de nem tud ilyenról, sőőőt, arról sem hallott még, h csak az egyik rendszerrel kompatibilis a kocsi.

Térkép frissítésre meg azt mondta, vegyem meg a neten, usb-n kiküldik, olcsóbb is, csá.

Érdemes lenne SW frissítéssel próbálkozni? Megvagyok nélküle, a gyári navi sem annyira szar, a telefonra meg rá tudok nézni néha, szóval együtt tudok élni a problémával, de gondoltam, rákérdezek, hátha járt már valaki ebben a cipőben.

Az Andoridos gondtól eltekintve érdemes amúgy mindig a legújabb szoftverért kilincselni a márkaszervízben, vagy egyéb helyen? Az enyémről tavaly járt le a gari, azóta nem ért hozzá szaki, de ezeket elnézve soha nem volt rajta SW frissítés.

Térkép frissítésre esetleg egy jó tipp, melyiket, honnan, stb?

Köszi a segítséget előre is.

_Pirx64_ Creative Commons License 2020.06.15 0 0 3338

Olyan nekem is volt, hogy  akiindulási pontot maradt a térképen. Már nem emlékszem, hoyg hol, és pontosan mit, de az akkuhasználat környékén kellett matatni a telefonon. 

Előzmény: esox_nt (3337)
esox_nt Creative Commons License 2020.06.12 0 0 3337

Nálam is pontosan ilyen készüléken megy. Redmi note 6 pro-n viszont a waze amikor elindul, akkor minnidg a kindulási pontnál marad az autóa téképen, gmaps-al minden ok. Szóval nem erőlködtem tovább, s10e-vel megy, előtte s8, s6, s5-ön is hibátlanul ment. Jú USB kábel az fontos.

Előzmény: _Pirx64_ (3332)
balazsh Creative Commons License 2020.06.11 0 0 3336

Ahogy olvasom a csoportokat, a dízelekkel több a probléma, mint a benzinesekkel.

Dízeleknél sok a vezérlés probléma, amit csak szakszerviz csinál, és 400-600 eFt, ha  nincs garancia. Jellemzően 75 ekm környékén fordul elő, de van akinek már 20 ezernél.

Ha van facebook, akkor ott is olvass.

Előzmény: Arnold Tamas (3334)
lakizso Creative Commons License 2020.06.10 0 0 3335

Sziasztok!

Eladó tetőcsomagtartót keresek opel astra k autómra.

Nem kombi , ajtó keret alá - fix pontra szerelhetőt.

Válaszotokat előre is köszönöm

lakizso@freemail.hu

Arnold Tamas Creative Commons License 2020.06.10 0 0 3334

Sziasztok tanacsot szeretnek kerni toletek , auto vasarlas elott allok es igen tanacstalan ... mar hosszu honapok ota nezegetem az autokat es ar ertek alapjan ugy gondolom hogy a K astra lesz a befuto . 

Kerdesen az lenne hogy mire figyeljek illetve kineztem egy 1.6 cdti 110 lovast mennyire megbizhato ezek a motorok ? Sosem volt meg dizel autom sajnos a hasonlo evjaratu turbos benzinesbe nem bizok meg ... elore is koszonom a segito valaszokat

Roltii Creative Commons License 2020.06.05 0 0 3333

android 9re telepítettem, azóta volt főverzió váltás, imho a rendszer része már. 

2017.04 az autóm ha jól emlékszem (a 2017 biztos).

usb debuggingot kapcsold ki, azt nem értem miért kapcsoltad be, szvsz nem kell. 

Ha jársz óbuda /Békásmegyer környékén, akkor kiprobalhatjuk az én telefonommal az autód... 

Előzmény: tiborc74 (3331)
_Pirx64_ Creative Commons License 2020.06.04 0 0 3332

Én egy samsung galaxy s10e-vel hibátlanul tudom használni. Igaz, nem frissül az AA, az apk mirrorról töltöm le ha épp eszembe jut. 

Előzmény: tiborc74 (3331)
tiborc74 Creative Commons License 2020.06.04 0 0 3331

Szia, 

A MI9-re külön kellet telepíteni az AA-t vagy a rendszer része? Milyen évjáratú a gk?

Azért kérdem, mert van olyan Android 10 amelyikben, nem a rendszer része (Pl. OnePlus telefonokon lévő). Meglep, hogy Mi9-el nálad működik. 

Szerintem amiket tudtam beállítottam a telefonon Amdroid 10 alatt. Azz AA-nak bővebb jogosultságokat adtam, USB debbugging-ot betettem, akku kimélőben kivettem a korlátozást, stb. Valami miatt ha Android 10 van rajta az Intellilink nem ismeri fel, hogy egy eszköz van hozzácsatlakoztatva. 

Végül unlock-oltam a telefont és visszaáltam Android 9-re.

Még majd megkérek valakit, akinek Android 10-es telefonja van, hogy megnézze együtműködik-e a kocsiban lévő rendszerrel. 

Kösz

Előzmény: Roltii (3329)
Krinyo Creative Commons License 2020.06.04 0 0 3330

Mate 20 Pro Android 10-zel tökéletesen működik az Astrában is meg a Zafirában is. Szerintem is a jogosultságokkal lehet valami bibi.

Előzmény: tiborc74 (3328)
Roltii Creative Commons License 2020.06.03 0 0 3329

nekem mi9 van 10es androiddal is szépen működik az intellilink 4.0val.

Játszál picit az engedélyekkel, jogosultságokkal stb. esetleg próbáld törölni az AA összes adatát is. 

Előzmény: tiborc74 (3328)
tiborc74 Creative Commons License 2020.06.02 0 0 3328

Szaisztok, 

Valakinek van tapasztalata, hogy az Intellilink 4.0 Android 10-es telefonnal együtt tud-e működni, ott ahol az AA már a rendszer része? Nekem egy Xiaomi MI 9T telefonom van és mióta android 10-re fel lett upgrade-elve nem kapcsolódik az Intellilink rendszerhez, csak tölti a telefont. Próbáltam az USB debbuging-tól kezdve egy csomó mindent. 

Android 9-el, ugyanezzel a telefonnal tökéletesen működött, vagyis működik mert azóta downgrade-eltem a telefont. Ott az AA-t külön kell telepíteni. A kocsi software-je upgrade-elve lett, ez tudomásom szerint a legújabb: IP36.2.1(1.36.2.6)

A telefonomat kipróbáltam egy Honda CRV-ben, android 10-el, ott nem volt gond. 

fabris123 Creative Commons License 2020.05.29 0 0 3327

Sziasztok,

Miután kipróbáltam egy kollégám kocsiját az Astra nagyon megtetszett és erősen gondolkozok egy márkakereskedés által árult kevesebb mint egyéves  1.4 automata Astra K Tourer Enjoy megvételén. A kocsi minden szempontból tetszik, a felszereltség is megfelelne egy dolgot kivéve: a a külső tükrök elektromosan állíthatóak és fűthetőek de elektromosan nem hatjhatók be gombbal. Elég keskeny a garázsbehajtóm, ezért behajtható tükrök nélkül nem szívesen venném meg, figyelembe véve, hogy az Astra 5 cm-rel kinyitott tükrökkel még szélesebb mint a mostani kocsim.

Valamelyikőtök hallott-e esetleg olyasmiről, hogy Opel szerviz vagy más szerviz gyári, elektromosan behajtható tükröt be tud-e utólag szerelni a sima elektromos tükör helyére?

Sajnos elektromosan behajtható tükörrel feszerelt, kevés km-t futott automata váltós benzines Astrát egy használtautós weblapon se találtam.

Köszi bármilyen infót.

Szavg Creative Commons License 2020.05.20 0 0 3326

Igen, elég körülményes.Szakszerviz kell hozzá, és komplett sw frissítés alvázszámalapján.

Előzmény: heurisztika68 (3325)
heurisztika68 Creative Commons License 2020.05.19 0 0 3325

Sziasztok! Utólagosan tolatókamerát beszerelni körülményes? Hallottam olyanról hogy tolatókamera bemenet! Létezik ilyen?

Roltii Creative Commons License 2020.05.02 0 0 3324

Ha mondjuk baleset miatt dugó van az M85n, még igaza is lehet. Amúgy most kipróbáltam, M85n visz jelenleg. 

Előzmény: mechanik2 (3323)
mechanik2 Creative Commons License 2020.04.30 0 0 3323

Azt én is tudom, hogy a Google a tulajdonos, de a tapasztalatom szerint nem teljesen azonos az útvonal tervezése és amikor a Wazze Budapestről Sopronba Pandorfon keresztül visz, azért az megmosolyogtató.

Előzmény: Roltii (3322)
Roltii Creative Commons License 2020.04.30 0 0 3322

remélem az megvan, hogy évekkel ezelőtt megvette a Google a Wazet, és kvázi már csak a felület más... 

Amúgy azt aláírom, hogy néha mintha random próbálkozna 1-1 szarabb útvonallal, de ilyenkor rutinból szoktam nézni az alternatívákat, és ha az általam választott útvonal csak picit rosszabb, akkor leszarom mit mond. A vasúti átkelőkkel és az ott veszíthető idővel pl nem kalkulál jól. De traffipax jelzésre, karambol, kátyú és egyebek tájékoztatására remek,ezért is használom.

ui: AA mindegyik jó minőségű kábellel működik, csak a vékony gagyikat nem szereti. 

Előzmény: mechanik2 (3321)
mechanik2 Creative Commons License 2020.04.29 0 0 3321

A Wazzet én sem szeretem, a Google térképet használom, az elég megbízható. Az M0-on kialakuló dugók meg tudják tréfálni, de azért sokkal jobb mint a Wazze. Az engem is bevitt egyszer az "erdőbe" azóta nem használom. Igaz a Google-ben még a sebesség határok nincsenek feltüntetve, viszont a műszerfalon 90 %-os pontossággal megjelenik, és ha nálunk is lennének sebességkorlátozást feloldó táblák, az arány még jobb lenne.

Előzmény: _Pirx64_ (3320)
_Pirx64_ Creative Commons License 2020.04.29 0 0 3320

Szerintem, a tévedés kockázatával persze, az USB eldugása sehogy sem jó ötlet. Még a legrövidebb kábellel is feltekerve, betenni a telefont... Persze ők is tudták, ezért hagytak mélyedést a kábel kivezetésére. De akkor hova tegyem a telefont? OK! Nekem automata, nem kaparászok a bottal, de akkor is ott a kábel. Mikor megrendeltem, azt hittem a gyári telefontartó nemcsak tölti. De hát sajnos de. Hacsak USB-ről akarok lejátszani, akkor is vakon kaparászok, hogy bedugjam, és persze nem tudom, ki hogy van vele, a rekesz előbb utóbb tele lesz kacatokkal, ami elsőre jó öteltnek tűnik. Szóval ez a rész (se) nincs jól átgondolva az astrában. Pedig maga a tükrözés az egyik legjobb dolog végre. 

Engem a trafi, forgalmi infók nem érdekelnek. Az a tapasztaltom, hogy waze számtalanszor félrevezet, és amikor már nincs lehetőségem "menekülni", közli, hogy 20 perc menetidő növekedés, és nézhetem a dugót. Érdekes módon az almás telefon térképének forgalmi infói, gyakran jobbak, mint a waze. Gyorshajtani meg nem gyorshajtok. :)

A telefon akuját szerintem nem készíti ki. Az iphone 5s másfél évett lógott az USB-n, és semmi baja nem volt az akkujával (szemben a hatos, amit nem is teszek fel a töltőre, csak egy mágneses tartóval a szellőzőre, és nyáron, lezárt szellőzőnél közli, hogy lemerült. A klímától. 

Most egy xiaomi vezetéknélküli töltőt használok, kényelmes, de a gyorstöltést kikapcsoltam a telefonon. 

Előzmény: mechanik2 (3319)
mechanik2 Creative Commons License 2020.04.29 0 0 3319

Nekem a Carplay 3 éve gond nélkül megy, utángyártott kábellel. Az USB eldugása a könyöklő mélyén csak addig jó ötlet, amíg a telefont nem a neki kialakított tartóban akarod használni. Egy a tartó közelében elhelyezett USB csatlakozó jobb lenne. Szerencsére én nem vettem mobil töltőt, az USB így is folyamatosan tölt, ami viszont kikészití a telefon akkuját. De a forgalmi adatok miatt nálam is mindig fut a navigáció. Sajnos a gyári csak Ausztriától használható.

Előzmény: _Pirx64_ (3317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!