„Senki nem tudja mi valójában a zene. Előadjuk, hallgatjuk, komponáljuk és beszélünk róla, de valóságos lényét éppoly kevéssé ismerjük, mint közeli rokonáét, az elektromosságét. Tudjuk, hogy segít elvonatkoztatni, hogy a segítségével önmagunk felé fordulhatunk és megtisztulhatunk; tudjuk, hogy a meditáció olyan magasságokba repíti az emberi szellemet, ahol a kreativitás szabadon szárnyalhat; tudjuk, enyhíti a fájdalmainkat, oldja szorongásainkat, eloszlatja félelmeinket, felpezsdíti kedélyünket, felkorbácsolja bátorságunkat, tiszta és merész gondolatokra buzdít, megacélozza az akaratot, finomítja az ízlést, felderíti a szívet, ösztönzi az intellektust, és még sok egyéb érdekes, csodálatos dolgokra képes. És mégis, hiába tudjuk és cselekedjük ezt, nem ismerjük a zene mibenlétét. Talán az egyetlen lehetséges válasz az, hogy a zene maga a Teremtés.” (L. Price)
Ne gyárts nekem ellenségképet, ez is egy ócska manipulációs trükk. Csak egyszer hordanád le magad olyan stílusban, ahogy mások egy-két tulajdonságát elferdíted, felnagyítod, akkor azt mondanám, legalább ezért lehetne téged valamennyire tisztelni.
"Mi az, hogy valódi, meg nem valódi nick?" Csak azért, mert szándékosan figyelmen kívül hagytad, amit utána írtam, nem lesz értelmetlen.
Értelmetlen amit írsz. Mi az, hogy valódi, meg nem valódi nick? (Ez költői kérdés, megkérlek, ne válaszolj rá, póbáld meg értelmesen megfogalmazni azt, amit mondani szeretnél).
Nyilván, ha itt megjelenik az írás, akkor az a nick "valódi" (létező személytől ered).
Jelenleg két nickem van, neked van vagy három (de kettő biztosan), ennyi.
Semmi okom mentegetőzni, azért, mert egy alkoholista öregasszonynak én vagyok a mániája.
Jóban van a moderátorokkal, priviben biztosan meg tudják erősíteni neki azt, amit én állítok, egyszerűen azért, mert az az igazság. Észreveheted, hogy áltlalában nem kommunikálok, csak egy-két beírásra reagálok mint például az alkeszére meg most a tiédre. Ne fárasszuk egymást.
Én nem konkrétan arra a nikkre gondoltam, hanem egy jelenségre, ami azóta van, amióta megjelentél a fórumnak ezen a részén. Gyakorlatilag kevesebb a valódi nikk, mint a nem valódi, értsd ez alatt a tényleges problémákkal idejövő, valódi érzéseiket, tapasztalataikat, tudásukat megosztó embereket. Ez baj, mert a hamisság soha nem fog értéket eredményezni. (ja, te nem is akarsz értéket adni, már elfelejtettem)