Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.17 -9 3 7683

Ha az állatok délelőtt 11-ig nem kapnak enni, nem úgy viselkednek mint a szamár és a láma, pláne a malacok! Éktelen visításuktól zengett volna a környék!

 

Simonnak estétől reggelig ismét eltűnt a hatalmas bajusza (mikor borotválta le? Esetleg elengedte a ragasztó? :D) Ilyen bajuszt kíváncsi leszek, mennyi idő alatt növeszt meg ismét!

 

Ripli Zsuzsa megérdemelte a kiesést, mert csalással akart benn maradni. Hiába énekelte volna ki a sajtot is Dana szájából, a lány nem vette a lapot! Most majd megszívja, vagy mégsem, mert visszakerülhet a házba és belefeküdhet abba az ágyneműbe, amiben eddig más feküdt (mert eredetileg az övé volt)?

 

 

Előzmény: Tulipántoss (7681)
Mazoman Creative Commons License 2023.12.17 -1 8 7682

Feri megint leszerepelt. Már délelőtt 11-kor fel akarta kelteni a hercegnőket az ágyból és kiküldeni őket ganézni. Hercegnőkkel nem lehet igy viselkedni. Hajnalban kiganézhatott volna, utána elmosogatja a tegnapról mások által otthagyott mosatlant. Aztán kávét főz amit a hercegnőknek ágyba visz és figyelmesen megkérdezi őket, hogy mikor óhajtanak hintázni. Majd finoman mozgatja a hintát mig benne kávéznak a hercegnők.

Simonnal is faragatlanul viselkedett, mert amikor Simon finoman jelezte neki, hogy vezetőt kéne cserélni, ilyenkor cselekednie kellett volna és jól megpuccsolnia saját magát.

Persze lehet, Simonmenet közben meggondolta magát és már nem is akar vezető lenni, ugyanis egyenlőre még nem találta ki, hogyan vezessen ha délelőtt 10 óráig fekszik. Úgy meg nehéz lenne a többieket vezetni, de felkelni se szeretne előbb.

Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.16 -3 12 7681

Elfogytak a szavak, nem tudok mit mondani ami a mai adást illeti?!  Most is csak ugyanazt fújom, itt senki  nem különb a Deákné vásznánál! 

 

Forrt a levegő már,  így mára szabotázst vártam! Feszült volt a légkör Feri és főleg a lányok között. Feri első perctől kezdve antipatikus volt, a viselkedése, a stílusa miatt. A civil szférában azt csinál amit akar, az ő dolga! De a műsorban azt láttam, hogy neki kontroll, irányítás mániája van. Öntörvényű! Dumája van, intelligens, de nincs benne az empátiának még a szikrája sem.  A legfontosabb pedig, hogy Feri nem való vezetőnek!

( Ami tetszett, hogy belátta és mindenki előtt ki mondta: Szabyestnek igaza volt! Mármint az állatokkal, etetéssel, trágyázással kapcsolatban!)


Ferinek viszont abban volt igaza, hogy az állatokat kora reggel kell ellátni a farmon. De ezt már az elején meg kellett volna beszélni, szervezni nem pedig mártírkodni.  Ahhoz meg semmi köze, hogy a lányok sminkelik-e  magukat, vagy sem! 

(Ha igen, akkor viszont keljenek fel korábban, szerintem.) 

Azaz ami  Laurát és Edinát illeti, valóban egy nagyon lusta, elkényeztetett HP-kat ismertem meg!  Ide sorolnám a lányokhoz a nagydarab, szintén sokszor nyafogó Simont is. 

( Aki, mint írtam, hogy egy másik műsorban olyan lusta volt, és kosz megette benyomást keltett, mint ahogy itt sem cáfolta meg önmagát!  )

Továbbra is együtt  "nyugszik és kel a lányokkal,  és  a lányok mögé bújva fújja a rosszindulatot.  Gondolom  azóta minden játékosnak volt ideje és el is olvasta a róluk szóló kritikákat. És egy icipicit elszégyellték magukat?! Százszor többet tett a csapatért, anno Tünde, mint ez a két fiatal nő. 


Szabó Simon viszont elérkezettnek látta az időt Rippel Feri leváltásához?! A vacsoránál  feldobta a vezetői pozíció kérdését.

Így Feri célkeresztbe került az asztalnál, de csak evett nyugodtan. Biztonságban érezte magát, mert "senki nem tudta eltalálni, mert annyira hülyén lövöldöztek rá!"  Mindenki csak hebegett, habogott, és szerintem Feri nem is értette, hogy mit akarnak?!  A  "nagy szabotázs akció", mindennek a csimborasszója volt! Mintha csak húzogatták volna Feri nem létező bajuszát?! Atyavilág, de kínos volt!


Óriásit csalódtam Simonékban (IS!) És már másodszor lázadtak fel, és másodszor is  nyaltak  be Ferinek!

"Te maradj a vezető" ( JÓ URAM! TÁBORNOKOM!??  ) És kezüket felemelve tartották a levegőben??!!

 

Amíg a piros csapat a "nagy szabotázs"  akcióját hajtotta végre, a sárgáknak Farm-gyűlés volt. Ripli Zsuzsi esett ki. (Nem sajnálom, nem volt szimpatikus.)

De! Kiss Daniella vajon tükörbe tud nézni?! Nehéz volt úgy játszani, hogy valaki azt várja, hogy az ellenfele a "megbeszéltek", a "megállapodásuk" szerint elveszítse a párbajt?!Tisztességtelen játszma volt! Nem volt fair! Szerintem.

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.16 -5 4 7680

Ezt a Dana-féle akciót nem értettem: most haza akart menni, vagy csak Ripli Zsuzsit átverni a palánkon? :D

Magdi60 Creative Commons License 2023.12.16 -6 4 7679

A többségnek az mindig idegesítő ha valaki jól tanul/jól dolgozik/sportol..., stb.

Előzmény: Ilhilla (7678)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.16 -6 0 7678

A minuszok ellenére: nem bánom, ha Feri nyert, mert jó versenyző, de akkor sem jó vezető! 

Előzmény: Ilhilla (7676)
gombóc63 Creative Commons License 2023.12.16 -6 1 7677

Dr. Rippel Ferenc ortopéd szakorvos, csontkovács és Blaha Lujza díjas színművész. Vajon mi derül még ki róla?

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.16 -9 4 7676

Feri rossz vezető: nem osztja ki a feladatokat és nem kéri számon, ha valami nem jó, csak a többiek háta mögött pufog a szárnysegédjének! Semmit nem egyeztetnek, semmit nem beszélnek meg rendesen, még a feladatokat sem. Nagyon elkapatta a "hercegnőket" és Simont, már cseszheti!

Ő egyébként minden pillanatban a kamerának játszik, arról sincs már szó, ki feji meg a tehenet (gondolom senki, vagyis a régi alkalmazott állatgondozó).

 

 

Mazoman Creative Commons License 2023.12.16 -1 4 7675

Ha Ferit le akarják váltani, csak ennyit kell mondania:

- Ok, rendben, átadom a vezető szerepet, úgyis elegem volt az állatok gondozásából, örűlük, hogy más fogja eztán csinálni.

Aztán Simon meg a lányok mehetnek ganajozni.

 

Sárga csapattól ezt nem érdemelte meg a ripli zsuzsi, a hátán vitte eddig a termelési versenyeken őket. Azt a feladatot amit ő csinált, a fonalkészitést, meg is nyerték most is. Levente egy hitvány  alak, mások háta mögötti szervezkedésben jó, amúgy egy kalap szar amit csinál a feladatokban.

 

 

Magdi60 Creative Commons License 2023.12.16 -4 3 7674

Valóban. Nem is írok inkább neveket, nem ismerem a lányokat, de ahogy viselkednek, hozzáállnak a dolgokhoz az nagyon nem jó, és még ők sértődnek meg ha szóvá teszi Feri, hogy nekik is kellene segíteni az állatok körül. Kíváncsi vagyok mi lesz másnap, ahogy az előzetesből látszott ugyanúgy nem keltek fel a többiek reggel ellátni az állatokat. 

Előzmény: TKHS (7673)
TKHS Creative Commons License 2023.12.15 -1 3 7673

Feri nem Dorinának mondja, hogy elege van az állatok ellátásból, hanem Laurának.

Edina nem tartózkodott ott, amikor Károly kiborult a mosogatás miatt. 

 

Magdi60 Creative Commons License 2023.12.15 -5 0 7672

Az előzetes szerint Ferinek is elege van abból, hogy egyedül lát el 50 állatot és lapátolja az ürüléküket, mondja is Dorinának, hogy ezentúl ők csinálják. Edina megint előadta, hogy miért nem szólt? Pont mint mikor Rékasi egyedül mosogatott mindig, Edina akkor is azt mondta, miért nem szólt? Meg pont mikor Szaby átadta a tehén ellátását.

Előzmény: Mazoman (7663)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.15 -3 0 7671

Össze vissza vágnak mindent. 

 

Szerintem az lehet az oka, hogy a műsort nem egyszerre vették fel!

Hol terem meg ugyanis egy időben a cseresznye és a borszőlő két hét eltéréssel?

Ja, lehet, hogy ez még a Torgyán által megrendelt dél-amerikai cseresznye? :D

 

MÁS! 

 

Akkor ma mind a két csapat megválasztja a maga "pünkösdi királyát"?

Nem lesz ugyanis hosszú életű egyik uralkodása sem, mert jövő héten már egyesülnek és egyéni játék lesz!

Előzmény: Lamner (7668)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.15 -1 3 7670

Egyre több  forgatókönyv tárul elénk, de jóóó! Lassan már a győztes neve is!  És íme a győztes pedig tadadadam......?! 😮

Még szerencse, hogy a bárányok hallgatnak!😉


Ferinek kezd alkonyodni, de már ő is rájött. Nem elég kiosztani a feladatokat, nem elég akarni,  de tenni, tenni kell!

Kellene, Ferikém! 

Ehelyett egyre zaklatottabb. Bizonyára nem a kettős, kevert életmódváltós kajától! Vajon még mit keverhet bele, hogy még a monitoron is átjön a hatása?! 🤣 Lassan már a birkákat is egyesíteni akarja a nagy akarásban, kapkodásban? 


Feri már megkergült attól is, hogy Szabi nyert. Visszanyalt a fagyi! Az előző napi megjegyzéséért, amivel belecsinált Szabi lelkébe! De Dorina szelleme is visszanyalt, amiért beszólt Dorinának is. És  lám-lám, ugyanúgy járt a versenyben, mint Dorina!

" Össze-vissza volt, belekeveredett a körforgalomba! " 😮😂


Egyre jobban forrnak az indulatok, szabotázs van kilátásban?! Nem csoda! Hiszen már a vágók is össze-visszavágnak  napok óta, mert bizonyára a birkák elátkozták azt a fránya  ollót! 😮

Lamner Creative Commons License 2023.12.15 -2 1 7669

Rippel Feri bajban van.

Rögtön bukik amint a csapatkapitányi pozícióból nem másra testálhatja a feladatok levezénylését és annak felelősség viselését.

Eddig nagy volt az arca mert felelősség és reszkír nélkül kapitánykodott.

Lamner Creative Commons License 2023.12.15 -1 5 7668

Össze vissza vágnak mindent. Simon hol szakállal és bajusszal hol csak bajusszal hol teljesen csupasz arccal van. Egy műsoron belül is több verzióban.

Előzmény: Elhaym1 (7662)
mammamia28 Creative Commons License 2023.12.15 -5 1 7667

Ez a Hadas gyerek mitől ilyen rosszindulatú?

Elhaym1 Creative Commons License 2023.12.15 -3 0 7666

Zsolti nem műsorvezető, csak a gazda, aki kiadja a feladatokat. 

Előzmény: tavasz 77 (7665)
tavasz 77 Creative Commons License 2023.12.15 -4 0 7665

Csak egy pár hete nézem, de be is fejezem. Engem a Zsolti ordítozása össze vissza beszél ez a műsorvezetés Zsuzsa már szóhoz sem jut.

 

Mazoman Creative Commons License 2023.12.15 -2 2 7664

Igen és az előzetes videóból már kiderült, hogy a sárgák mennek az 5. kiszavazós kőrre, majd a friss előzetes videóban a szőlős termelési játékban meg látszik, hogy 5 sárga játékos szemezi a szőlőt, igy ők ugyen nem estek ki és hiányzik közülük a Ripli Zsuzsi.

Előszőr elspojlerezik, hogy a Takács zsuzska esik ki, aztán azt, hogy megint a sárga csapat veszit a jelenleg zajló termelési versenyen, majd azt is, hogy a Riply zsuzsi esik ki. Igazi észlények.

Nekem úgy tünik, hogy az összeolvadás után a levi és laky zsuzsi rögtön szembekőpi a sárga csapatot és összeáll a simon-edina-laura trióval.

Mazoman Creative Commons License 2023.12.15 -1 3 7663

Feri nem jó vezető a pirosaknál. nem hagyja érvényesülni a többieket. Minden nap korán kell és ellátja az állatokat. Igy mire szegény Simon fel kell az ágyból, már minden munkát elvégeztek Feriék és ő igy nem tud dolgozni. Pedig Simon is szeretne szart lapátolni, de Feri miatt nem tud.

Simon sokkal önzetlenebb, tegnap is közölte Ferivel, hogy ő nem fog birkát nyírni mert fáj a bal lábán a kisujja. Valójában nem is fáj, csak tudja, hogy Feri nagyon szeret dolgozni, igy önzetlenül átengedte Ferinek a birkanyírást. Ő nem fog senkivel veszekedni, hogy ki használja az 1 db birkanyiró ollót.

És még jó tanáccsal is ellátta Ferit, hogy ne menjen szakadó esőben birkát nyírni, hanem előszőr tömje meg a hasát.

Igazi vezetőnek való az ilyen, én is ilyen vezetőt szeretnék a munkahelyemen, aki azt mondja nekem, hogy ne dolgozzak, hanem menjek enni.

Elhaym1 Creative Commons License 2023.12.15 0 2 7662

Igen. A videóban meg az is látszik, hogy ki fog tőlük most kiesni. Mutatják benne a következő termelési feladatot, így látni ki nincsen ott. 

Előzmény: Ilhilla (7661)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.14 -3 0 7661

SOILER!

 

Hiába a három olló, mert az ötödik farmgyűlést is a sárgák tartják, tehát a termelési feladatot a pirosak nyerik! 

 

Ripper Feri logikátlan játéka feltűnt mindenkinek, az ész nélküli kapkodása a termelési feladatnál szintén felkavarja az állóvizet és "puccsra" készülnek? 

Elhaym1 Creative Commons License 2023.12.14 -1 0 7660

Az új videó is lehet spoileres. Ez a szőlős feladat ugyanis az egyesülés előtt szokott lenni, ami után már nincs kiszavazás. Itt szokott az lenni, hogy aki megnyeri a termelési feladatot, abból a csapatból többen kerülnek be automatikusan az egyénibe, a többieknek meg versenyezniük kell. Ezért lehet nem véletlen, hogy az egyik csapatnál csak öten látszanak a szőlős feladatban. 

Előzmény: Mazoman (7650)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 7659

Ö direkt kavar, mert kíváncsi ki hogyan reagál és szerinte ez az izgalmas. Ezt még ő mondta az oldalán. 

Előzmény: csakbámulok (7654)
vanda62 Creative Commons License 2023.12.14 -4 0 7658

én szeretem, de nekem nem kellett zongorázni tanulni.

Előzmény: JohnIII (7657)
JohnIII Creative Commons License 2023.12.14 0 3 7657

OFF: Tudom, de úgy utáltam Bartókot, pont ezek miatt, mint a fene. :)

 

On: Azért valami vicceset is írhatnátok.

 

Előzmény: vanda62 (7647)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.14 -5 4 7656

Én nem tudom megérteni, miért annyira fontos az a névre szóló pohár, hogy amiatt ki tudná "irtani" a pirosakat, de legalábbis Alfrédot "kinyírni"!

Ha annyira fontos volt, elfért volna a sok elvitt cucc között, de eszükbe sem jutott! Lehet, hogy nem is ő találta ki ezt a konfliktushelyzetet teremtő pohárkérdést, hanem "súgott neki" valamelyik stábtag? 

 

Szerintem az ötödik farmgyűlésen menni fog, kivéve, ha védettséget szerez, vagy ismét kihív egy nála gyengébbet és bent marad. Gondolom, így lesz, mert hamarosan egyesül a két csapat és kell majd a feszültség, ha más miatt nem, a pohár miatt! 

Előzmény: csakbámulok (7653)
Magdi60 Creative Commons License 2023.12.14 -4 4 7655

Levente már többször felajánlotta magát vezetőnek, ecsetelve, hogy neki megvannak a képességei hozzá, de senki nem reagált eddig. Lassú, nyugodt a beszéde mint Simonnak. Nem fura, hogy a pirosaknál a mezőn mindig Simon beszél a csapat nevében? Holott Feri a vezető.

Előzmény: csakbámulok (7654)
csakbámulok Creative Commons License 2023.12.14 -1 3 7654

Ja, és Levente!! Hatalmas kavarógép és pletykás, mint egy kisszéken ücsörgő vénasszony. Kár érte, mert amúgy okos fickó, de a sok sz*rkavarás és felsőbbrendűségi komplexus, hát ettől ő is csak egy sárga csepp. De ugye ez kell egy szuperjó műsorhoz!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!