Keresés

Részletes keresés

[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.12.19 0 0 5311
Ezt már csak a magam nevében írom: [center][b]A gyalázkodóknál még őket is jobban szeretem.[/b][/center][center][/center][left]És Te tudod, mi a különbség a ledorongolás és a kritika között?[/left]
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.19 0 0 5310
Dehogyisnem, mozar, szeretitek. Sokkal jobban szertitek, mint a "gyalázkodókat". Vagyis azt, aki kritizálni meri ezeket a nem a rádióba való beszédhibás alakokat. Semmi bajotok Schaeferrel, Szlottával. Soha ilyet nem írtatok egy hangot sem ti, az általam felsorolt [i]kötözködők.[/i] A fórumozókkal, a kritizálókkal kötözködők. Hiszen még azt sem tudod mit jelent a [i]gyalázkodni[/i] szó...
[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.12.18 0 0 5309
Kedves [b]Enma[/b]! Hidd már el: nem szeretjük a rosszul beszélőket! Csak éppen nem gyalázzuk őket. És erre buzdítunk másokat is.
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.18 0 0 5308
Mozar, csupán példa, és nem hasonlat, félre ne értsd: hol írta önmagáról Sztálin, Pol Pot vagy Hitler, hogy "én egy mocskos tömeggyilkos vagyok" ? De azért elhiszed, hogy azok? :)
[fidelio] contrapunct Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5307
Idéztem egy "belinkelt" internetes oldalról. El lehet olvasni. Ha oktatásnak minősül, ám legyen. Minden bizonnyal lehetne belőle okulni. A szarkazmus jogosítványa a tudás.
Előzmény: Törölt nick (5297)
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5306
Rém kedves Enma! . Talán rájuk gondoltál? Mert tél van, és hó van, és mindannyian röfögnek, mert még magyarul sem tudnak beszélni, pedig erdélyi vaddisznók :-) Nem unod ezt a "röfögést"? . [url=http://www.erdely.ma/uploaded/images/2604410.jpg][img]http://erdely.ma/uploaded/images/2604410.jpg[/img][/url]
[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5305
Kedves [b]Enma[/b]! Örülnék, ha rámutatnál, hol írtuk, hogy meg vagyunk elégedve azokkal a röfögő szpíkerekkel, akik nem szépen [i]bezsélik[/i] a nyelvet!
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5304
A klasszik sem igazán jó, de háttérnek, amit én szeretek alkalmazni, szeretem hallgatni, mert keveset beszélnek, nem agresszív nárcizmussal, mint Schaefer rém és társai, és egészen változatos. A dalokat kifejezetten szeretem. Gépírókisasszonyok és gépíró úrfikák, ugye nincs melléütés, amit lehet csócsálni hosszasan, amin lehet rágódni, büfizgetni és "helyesírói képességekkel" villogni itt?
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5303
Hát, amint kritikát merészel írni valaki azokról a nímand bemondókról, röfögő szpíkerekről, akiket . Beathoven, Mozar és Ambrosia szeretnek, akik nekik tetszenek, akikkel Ők meg vannak elégedve, sőt, bizonyára még utánozni is próbálják, hogy igazán szépen bezséljék a nyelvet, . azon nyomban előbukkannak, és belekötnek valami gépelési hibába. :) Mi ez a Dubai? Valaki ott imádja a fő mammon pénzistenséget?
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5302
De a Klasszik Rádiónak is ajánlom, a színes lufiktól eltekintve: . [url=http://www.youtube.com/watch?v=o0Bn4m6dQbI&NR=1]http://www.youtube.com/watch?v=o0Bn4m6dQbI&NR=1[/url]        i.t.d. . Tegnap nyertem 1 milliót a Klasszik Rádió jóvoltából, mert fogadtam, hogy találomra kinyitva azt, a Négy Évszak fog menni, menni, menni, és eltaláltam!. A pénzből vettem 3 CD-t a klasszikus zenét sugárzó magyar rádiók legismertebb szerzőjének legismertebb zenéjéből, a Négy Évszakból, mellé meg két sárga és egy piros lufit :-)
[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.12.17 0 0 5301
Na látod? Annak van igaza, aki sűrűn ír!
[fidelio] braveheart Creative Commons License 2009.12.16 0 0 5300
[b]Kedves Ambrosia! [/b] Ha jól értem rólam beszélsz, köszönöm, hogy figyelemmel kíséred az itteni fórumos pályafutásom sűrű elfoglaltságod mellett - még Dubaiból is - és bár ritkán írsz a fórumra, de azért miattam és Mestered miatt ezt megteszed. Rendes tőled. Majd ha hazajöttél Dubaiból,  kérlek tájékoztasd Mestered, hogy esetleg nemcsak a médiában dolgozónak tűnik fel, hogy valaki ír valamit és aztán a megkezdett mondatot a másik nickjén folytatja. Legyen körültekintőbb. A kérdésedre a válasz meg persze, hogy lehetne normálisan, pl. nem kéne hülyének nézni az embereket és nem feltétlenül fontos az egyik nicken a jót a másikon a rosszat játszani, természetesen ez fiúkra és lányokra is vonatkozik.
Előzmény: Törölt nick (5297)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 5299
Én meg Nektek örülök ambrosia és Mozart.   enma,  az 5296 szómenésedhez;  ált. isis módra túlreagáltad rövidke megjegyzésemet. Savanyú a szőlő???? A Contrázást pedig ne vegyétek fel, csak hegyezi a nyelvét, nyelvel.[img]../../skins/fidelio/js/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif[/img]
[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.12.16 0 0 5298
Helló [b]Ambrosia[/b]! Örülök, hogy élsz és nem vesztél oda a pusztuló Dubaiban. És örülök, hogy [b]Beathoven [/b]is magasan tartja még a kíméletesség és igasságosság zászlaját! Hajrá fiúk! (Lányok?)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 5297
Mit te most megmondtál, kedves Contra? Mostan oktatol? Avagy ez nem-e a bemondókról szóló bíráló megmondótopik? Oder már mink is kicsavarjuk, mint a cigánynyelvimitátor bátorszívű hölgy és tsa a másik topikban? Nem-e lehetne normálisan? Kérném!
[fidelio] contrapunct Creative Commons License 2009.12.16 0 0 5296
"Ez az oldal készen természetesen soha nem lesz, amíg lesznek olyanok, akik úgy gondolják, hogy jogukban áll másokat nyelvhasználatuk miatt kioktatni." [url=http://dragon.unideb.hu/%7Etkis/]http://dragon.unideb.hu/~tkis/[/url]
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 5295
[img]http://www.musiccitykft.hu/kepek/BeathovenBrothers.jpg[/img] Melyik közülük a mi fiúnk? Vagy netán W. A. Beathoven maga a dob, amit mindig csak ütnek? :-)
Előzmény: Törölt nick (5290)
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.15 0 0 5294
Látom, beathovenkém, megint a témához szóltál hozzá, és a lényeget vetted észre. :) Nem kötekedsz ám, csak kritizálsz: fórumozókat. :) Azokat, akik nem abból a "remek helyesíró környezetből" jöttek, mint ahonnan te... :) Hála az égnek, más közegből jövünk, beat. :) Az igekötők még általános isis téma, de van, aki családban (már aki olyanba született, ahol nem röfögnek) tanul meg beszélni... :) Elmúltak azok az idők, amikor a pár elemit túkorosan végigbukdácsoló káderek mondták meg a magasan kvalifikált, évek sokasága alatt kiművelt és kifinomult főknek, hogy mit kell írni, gondolni, mondani... A maguk iskolázatlan és primitív elvárásaik és ízlésük alapján, verőlegényekkel és spiclihaddal kötülvéve... :) (Másodszori olvaásra kapizsgálni fogod, de ha igyekszel, harmadikra érteni is fogod, bár, bevallom, ez tényleg hosszú mondat. Neked.) :)
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 5293
Remélem, ebből is csak a jobbító szándékot szűrik le az olvasók: ma reggel a Bartók Rádióban örömmel hallottam, hogy végre komplett művet is leadnak, és éppen a névadótól. Az I. rapszódia hangzott el, amit aztán úgy konferált le a műsorvezető Bősze Ádám, hogy "Bartók Béla I. rapszódiáját hallhatták, annak is a [i]lassú [/i]és [i]friss[/i] tételét." Én nem így mondtam volna, de nem vagyok műsorvezető a reggeli [i]muzsikáló[/i]ban.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 5292
Beathoven! Attól hogy valaki szerinted rosszul fogalmaz, még nyugodtan fórumozhat és kritizálhatja azokat, akik a mi pénzünkön szerepelnek a médiában és akiktől sokkal több várható el, mint egy fórumozótól. Enma írásában a "tűnnek ... fel" nekem inkább egy enyhe irónia, mint hiba, ugyanis Lukácsházy Győző elég sajátosan ragozza az elváló és el nem váló igekötőket. Pl.:    " A felvételen a Bécsi Filharmonikusok Zubin Mehta vezényletével közreműködik."
Előzmény: Törölt nick (5290)
[fidelio] contrapunct Creative Commons License 2009.12.13 0 0 5291
"Helyesen magyarul már írni végre megtanulhatnál ha már kritizálsz állandóan." Megtanulhatnál végre magyarul helyesen írni, ha már állandóan kritizálsz. Ha már állandóan kritizálsz, végre megtanulhatnál helyesen írni magyarul. Állandóan helyesen kritizálsz: megtanulhatnál magyarul. Végre írni! (ha már...) Állandóan magyarul kritizálsz végre már helyesen, ha meg írni, tanulhatnál. Tanulhatnál állandóan, már ha végre kritizálsz írni megmagyarul, már helyesen Ha magyarul állandóan megtanulhatnál kritizálsz már írni végre helyesen már. Kritizálsz már magyarul írni helyesen állandóan már ha tanulhatnál meg végre ha.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.13 0 0 5290
...de ugyanazok[b] tűnnek[/b] a különböző helyeken[b] fel[/b] " .    Helyesen magyarul már írni végre megtanulhatnál ha már kritizálsz állandóan. Eddig nemigen írtál még le kifogástalan magyar nyelvű mondatot.[img]../../skins/fidelio/js/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif[/img]
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.13 0 0 5289
Te jó ég, ugyanaz locsog itt a klasszikon, az a "gyermekszerető", akitől a Bartókon is rosszul voltam... Ugyanaz van itt is, mint máshol. Boros_Bocskor, Pálfi István vagy Baló stb... hol itt, hol ott, mindegy, a scatornák váltakoznak, de ugyanazok  tűnnek a különböző helyeken fel.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.06 0 0 5288
Akkor hadd szóljon a Klasszik - is. Örüljünk, hogy van, s nemcsak az emerhárom az egyetlen... Bár nehéz viseni minden szinten a bulvárt, a gyors-fecsegő bemondókat - a Klasszikot "bocsánat illeti"...
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5287
Nem azt mondom, hogy kiváló, de sok szempontból jobb a klasszik, mint a Bartók. Szlotta - Bősze olyan elviselhetetlen külön is meg együtt is, hogy nem lehet hallgatni őket. Vagyis nem akárkinek. Van egy új pasi hétvégén. Valami Boldizsár. Ő egyelőre jó tanítványa Kovács M. István pöszögő-affektálónak, s  Mohai Gábornak. És hát hatnak a "nagy elődök", mint Szlotta és a többiek. . A klasszikon nem locsognak, nem akarnak másnak tűnni, mint ami. Nem akarnak a bemondók nárcisztikusan tündökölni, s bármi, bármi áron kikényszeríteni a hallgató figyelmét, bármi, de bármi áron egyedinek tűnni. Mivel semmilyenek, ezért csak az egyre hülyébb beszédjükkel tudnak ezek a bemondónők kitűnni. . Nos, ilyenek NINCSENEK a klasszikon. Keveset beszélnek, nem zavaró módon. Vegyes zenék, jó előadókkal, szép hangzással. Különösen örülök Domingo sűrűn felbukkanó dalainak. Szeretem háttérzenének ezt a klasszikot.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5286
Köszönöm a figyelmeztetést.
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5285
idiotizmus...  :-), mert én csak az igen apró és jelentéktelen hibákat látom és hallom meg, majd teszem szóvá és betűvé, hogy minden tökéletes legyen. Van egy helyesírást ellenörző programom, és ha ilyeneket olvas, felsikolt a gép, egyúttal jelzi is a hiba helyét, különben nem venném észre. . :-)
Előzmény: Törölt nick (5284)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5284
Vigasztalódjatok a Klasszik rádióval. Így lehet például ma délelőtt az idétlen Bősze idiótizmusát megúszni.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.03 0 0 5283
Aki nem hallotta, hallgassa vissza a hangtárból a most végetért kulturális híreket. Diszlexiás hírolvasó volt adásban, olyan, akin SEMMI nem segíthet, csak ha pályát változtat.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.03 0 0 5282
Hallgattam a mai déli krónikát a Kossuthon. Mátyus Kati. Valami borzalmas volt szegény. Hallgatom most a Bartókot és egyre jobban zavar, hogy Némethy Attila - akit tisztelek, becsülök és szeretek - a szóvégi két té-t mindig egynek ejti, vagyis a hosszú helyett rövidet mond. Ilyeneket: előt alat születet érkezet Nincs levegője vajon?
Előzmény: [fidelio] Enma (5280)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!