Keresés

Részletes keresés

utálok írni Creative Commons License 2016.01.01 -1 0 9319
Előzmény: padiátverőmagyarmy (9318)
padiátverőmagyarmy Creative Commons License 2016.01.01 0 1 9318

vv ruha és vv ruha között van ám különbség!

van,ami csak por ellen véd-a vegyi behatásokkal szemben nem!

Az M92 ellenáll a fröccsenő savaknak,lúgoknak,forró folyadékoknak 350c fokig-nem múszál vagy selyem esetleg kevert szálas,hanem elasztikus gumilapokból szabott ,hegesztett.Teljesen lég,viz,gázzáró

De ezek szerint te jobban tudod.

Próbáld ki mindkettőt és majd megtudod

D:)

Előzmény: utálok írni (9316)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.01 -1 0 9317

:-D.............👍👍👍

Előzmény: utálok írni (9316)
utálok írni Creative Commons License 2016.01.01 -1 1 9316

Így van,a melegbarnítás főleg akkor veszélyes,ha 10x-es áron akarod adni a VV ruhát.

 

Előzmény: padiátverőmagyarmy (9315)
padiátverőmagyarmy Creative Commons License 2016.01.01 0 1 9315

szögezzük le,hogy a melegbarnítás egy igen veszélyes munkafolyamat,amit kellő egyéni védőfelszerelés nélkül nem szabad  végezni.

Erre találták ki anno a MN-ben rendszeresített M92 vegyivédelmi öltözetet(meg még sok másra is!)

Ez egy teljesen zárt rendszerű ruha,ami áll egy derekas "nadrágból",ami egybegyártott a vegyivédelmi papuccsal(harisnyával),felső része pedig belebújós dzsekiszerű,mellrészen teljesen zárt

a készlet méretei I-es,2-es,3-as és egy hordtáskában volt /van.

aki melegbarnitásban gondolkodik,-és hajlandó  a testi épségére ,biztonságára áldozni is-az feltétlenül szerezze ben be egy ilyen ruhát

Ára a kompl.szettnek 25 eft-

jelezze itt és küldöm a beszerzési forrás linkjét

Előzmény: klenó1 (9303)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.01 -1 0 9313

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

bando53 Creative Commons License 2016.01.01 -1 0 9312

Boldog új évet kívánok minden topiktársnak!

Demetero Creative Commons License 2016.01.01 0 1 9311

Üdv ,

 Milyen magas a barnitó kádad?  Elkezdtem egyet készíteni tegnap és 20cm  re Szabtam a lemezt 1mX 20cm X 15cm  kicsit nagyollom.

Előzmény: klenó1 (9303)
remenyikr Creative Commons License 2016.01.01 0 2 9310

Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársnak!

remenyikr Creative Commons License 2016.01.01 0 1 9309

Csak volt itt egy két értetlenkedő hozzászólás,csak azért írtam.

Előzmény: klenó1 (9303)
mzoli02 Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9308

Boldog új évet Mindenkinek!

dömdöddöm Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9307

Búék!!!

roland7 Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9306

BÚÉK!  :)

padiátverőmagyarmy Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9305

BÚÉK!

Demetero Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9304

B.Ú.É.K. Mindenkinek

klenó1 Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9303

Valamiért nem ment át a mondandóm. Lexhi biztosan megérti. Azt mindenki tudja, hogy melegítéskor a sóoldatok töményednek az elpárolgó víz miatt, ezáltal folyamatosan növekszik a forráspontjuk.

Előzmény: remenyikr (9298)
janek666 Creative Commons License 2015.12.31 -2 0 9302

Látom van időd nicket gyártani! Őszintén: Elfér még a legördülő listán?? :-))

Előzmény: Törölt nick (9301)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.31 0 2 9301

a sóval nagyon kell vigyázni mert felnyomja a szisztolészt meg a difankolészt vagy  mi a rákot.

a füstölt húsi meg a vörösbotr is megnyomja.

odafigyelni,mert vén kecske is megnyalja a "show"-t

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.31 -1 0 9300

Jó a logika! Hogy mért is nem sóztam a babot! :-DD

Előzmény: remenyikr (9298)
Lampel Creative Commons License 2015.12.31 0 1 9299

:-)

Előzmény: remenyikr (9298)
remenyikr Creative Commons License 2015.12.31 0 3 9298

Egy példa:~25 m/m %-os kalcium-klorid oldat forráspontja ~110 fok celsius-ban,nem kizárt,hogy töményebb oldatok,pl nátronlúg,ami az egyik fő összetevője a barnító oldatnak 140°C-on forrnak.

Ennyi erővel a fagyálló is megfagy 0°C-on ,mert a víz fagyáspontja ennyi,az nem számít,hogy az 50%-a meg etilénglikol?Meg arról nem hallottatok még,hogy a bablevesnél a bab főzéséhez konyhasót adunk,nem csak az íze miatt,hanem forráspont emelési hatása is van?

szimizso1 Creative Commons License 2015.12.30 -2 1 9297

kleno1, kannga!

 

Szerintem nem vagytok ennyire egyszerűek, hogy a saját nicketeken bevállaltátok ezt a beszólást. Persze a sötétségnek vannak még ismeretlen bugyrai a számomra...... :-)

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.30 -1 0 9296

na dehát 100fok fölött forr a viz

akkor amit itt irtak 130-140fokot?

Előzmény: klenó1 (9295)
klenó1 Creative Commons License 2015.12.30 -1 0 9295

"Tehát az oldat hőmérséklete csakis folyamatos vízpótlással tartható."

Kb. emiatt szabályozzuk a fűtést. Nem kell forrnia. Nem lenne okos dolog 100 C0-nál magasabb hőmérsékletű löttybe vizet önteni.

 

Előzmény: lexhighand (9237)
szimizso1 Creative Commons License 2015.12.29 -1 0 9290

Van benne egy-két csemege óra! :-)

Előzmény: dészáz (9283)
szimizso1 Creative Commons License 2015.12.29 -1 0 9289

Köszönöm! Én is erre tippeltem, de nem voltam biztos benne.

Előzmény: max1982 (9242)
B.Csaba71 Creative Commons License 2015.12.29 0 1 9288

Üdv.

Köszönöm a Karácsonyi meglepetést.

Mail ment.

Üdv.

Előzmény: Magna Charta (9225)
napiland Creative Commons License 2015.12.29 0 1 9287

Hello!

 

Köszönöm az átömlő furatban a segítséget.

Így már van miből kiindulni.

Üdv.

dészáz Creative Commons License 2015.12.29 -1 0 9283

nekem biztos nem.....a nyomomba sem érhetsz. és ez csak a fele kb.

 

 

 

Magna Charta Creative Commons License 2015.12.29 -2 0 9281

A képről nem sokat látni,de egykoron brilliáns orosz tudásomat felidézve,rákérdeznék:Mi'ja,bia:

"AMFIBIJA"?

Köszönöm és el is fogadom!

Előzmény: Törölt nick (9270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!