Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó szeretett Fujinon 18-55 f 2.8-4 objektívem fejlesztés miatt. Lencséi szép karcmentes állapotban. Mechanikusan kifogástalan, szépen jár minden gyűrűje. A fokusz gyűrűn található pici festék leverődés amiről fotót kérésre küldök. Budaörs-Tata vonalon megtekinthető/kipróbálható. Személyes átvételt preferálnám.
Eladó sorba került Fujinon XF 56mm f/1.2 R objektívem (97A02712)! December 10-ig garanciális, doboza papírjai, (bontatlan) eredeti szütyője meg van! Hibátlanul működik, tökéletes állapotnak örvend! Igény esetén +10ezer forintárt adok hozzá egy új JJC-JXF23 fém napellenzőt!
Eladó 4db utángyártott Fuji NP-W126 akkumulátor, leteszteltem őket, boost módban EVF-el 750-800 képet lőttem velük. Nem "s" verzió, de sosem éreztem, hogy melegedtek volna. A 4db egyben 9990 Ft
1db Patona NP-W126S 1db Jupio NP-W126 1db RealPower NP-W126 1db Digibuddy NP-W126 (ezzel 1200 kép felett lőttem)
Valamint egy teljesen új JUPIO NP-W126S, bontatlan csomagolásban, 3 év garanciával - 9990 Ft
Egyben az egész 18 000 Ft
...
Váltás miatt szükségtelenné vált JJC LH-JXF35C fém napellenző Fujinon 23mm F2 / 35mm F2, hibátlan, újszerű, kopásmentes, legjobb design. 6500 Ft
Lensmate Fujifilm X-Pro2 Folding Újjtámasz. Kopásmentes, dobozos, az egyik legjobb minőségű 3rdparty thumbrest a piacon, upgrade miatt válnék meg tőle. https://bit.ly/3l8OFvK 18 000 Ft
Feketére váltás miatt eladóvá vált ez a hamuszürke Peak Design Leash nyakpánt, párszor volt használva egy x-pro2n, minden tartozéka jár hozzá. Pm, ha érdekel. 14 000
Kihasználatlanság okán eladó egy Fujifilm XT-30 fényképezőgép összes gyári tartozékával dobozával karcmentes állapotban. Digitcam-ben vásárolt és 2021 július 3-ig garanciális. Van hozzá a gyárin kívül egy Patona pótakku és egy Patona töltő. Továbbá eladó egy, Fujifilm FUJINON XF16-80mmF4 R OIS WR kifogástalan objektív. Dobozában minden tartozékával. Van hozzá egy BW mrc nano XS PRO UV szűrő és egy BW Polár szűrő is. 2020 februári vásárlás innen számít a 2 év garancia. Szlovákiában lett vásárolva de a garancia 2 év és él! A szettel kb 6000 expo készült. Váz sn: 9BQ07796 ára 220 000 Huf. Objektív sn: 9DA09339 ára a szűrőkkel 230 000 Huf.
Fujifilm X-H1 + Vertical Power Booster Grip (VPB-XH1) eladó
Második tulajdonostól eladó kizárólag fotózásra használt Fujifilm X-H1 + markolat, dobozzal és minden gyári kiegészítőjével (nyakpánt, töltő, kis vaku, markolat töltő stb.).
A váz és a markolat is nagyon szép állapotban van, hibátlanul működik minden. A szetthez jár 1 db Fuji NP-W126S és 4 db Patona Platinum akksi + töltő.
Expo:14889
X-H1 Serial: 82M57692 VPB Serial:8B004403
Ár: 260 000 Ft
Személyes átvétel Sopron vagy Szombathely, Körmend vonzáskörzetében lehetséges, posta utánvéttel megoldható a vevő terhére. Email publikus.
Eladó kb 1.5 éves Fotoplusban vásárolt XF 16mm F1.4 R WR objektív. Szép, újszerű állapotban. Budapesten, személyesen kipróbálható, megvásárolható. SN látszik a képeken. Ár: 210.000.-
Eladnám teljes Fuji felszerelésemet. Hobby célra, az elmúlt bő 1.5 évben nyaralások és családi kedvencek (kutya, feleség) fotózására használt eszközök, tökéletes vagy közel tökéletes állapotban:
X-H1 S/N83N51075 + Gyári markolat S/N 8C000527+ 4 db eredeti Fuji akku,első tulajdonosa vagyok, 2019 jan. külföldi beszerzés 240.000 Ft
Samyang 12mm f2 S/N CCP14616 első tulaj, külföldi új beszerzés, hátsó lencsén apró bevonat hiba, képet nem befolyásolja 70.000 Ft
Remélem nem maradt le semmi Ezek szerintem nagyjából reális árak, de értelmes javaslatokra nyitott vagyok. Természetesen érdeklődés esetén részletesebb fotókat küldök az érintett termékről, jelenleg nem éreztem szükségét elönteni a fórumot 2 tucat fotóval :)