"És ezért lehet biztosra venni, hogy a nemzetközi pénzmafia minden mocskos övönaluli módszert be fog vetni, hogy visszaültese hű szolgáit a kormányba..."
Ha nekem se lenne "se pénzem, se baltám", én is így nyilatkoznék!DDD
Garázdaság gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettes ellen a Magyar Szolidaritás Mozgalom szeptember 29-ei rendezvényén történt szobordöntés ügyében. Az eljárást a budapesti I. kerületi rendőrkapitányság indította.
A rendőrség csak ennyit közölt, a nyomozás érdekeire tekintettel az ügyről nem adott bővebb tájékoztatást.
A Szolidaritás szeptember 29-én, a budapesti Clark Ádám téren tartott kormányellenes demonstrációja végén lelepleztek egy Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló, bronzszínű hungarocell szobrot. A szobrot az aktivisták ledöntötték úgy, hogy a Sztálin-szobor egykori ledöntésére emlékeztető módon a csizmája a talapzaton maradt. A tömeg ezután a Lánchídon át a Terror Háza Múzeumhoz vitte a feldarabolt szobrot, ahol a maradványokat felállították.
A feljelentő magánszemély az MTI-hez eljuttatott feljelentés-kiegészítésében Kónya Pétert, a Szolidaritás társelnökét is feljelentette garázdaságra való felbujtás miatt.
Kónya Péter a demonstráción azt mondta, hogy a szobor szimbolizálja mindazt, amitől 2014-ben meg kell szabadulnia az embereknek.
Megvagy veszve négyperec? Tőlem egy bizonytalannak sem ment el a kedve, még akkor sem, ha többesszámba tettél engem. A falka viszont jól dokumentálhatóan nyüszít.
Dettó-nettó szocializmus! Nekünk is mindig meg akarták mondani, mi a jó nekünk. Szerencsére, sosem azt csináltuk. Remélem, az ifjúság nem változik! Vgy nincs a Navrának gyereke, vagy ...
dehogynem felejt. Most is emlékeztetést tartott Navrasicc, és meg is magyarázta, hogy egy szükségeltetik ennek a mai korosztályak is. Máshol nem hallok ilyen témáról.
Azért az Antall József ellen kiadott körözvényes (WANTED) plakát túl tesz mindenen. Úgyhogy ne nagyon hőblizzetek! Különben is Magyarországon a pártok kampányánál alantasabb, aljasabb, kultúrálatlanabb dolog nincs. Fehér ember nem felejt!
Max. félreérthető voltam. Világos hogy te a "jobbos" szavazókat nevezed falkának, én erre mondtam, hogy semmi komolyabb nyüszítést nem érzékelek. Nopersze senki nem megy el szó nélkül egy ilyen akció mellett...Persze hogy nem tetszik, de ha megvígasztal, a széljobb hasonló akciói sem tetszettek, de még a mérsékeltebb jobbosok időnkénti kirohanásait sem tudom elnéző mosollyal nézegetni.
Van az emberi bunkóságnak olyan megnyilvánulása, ami párttámogatástól függetélenül undorító.
a vulgaritás nem fityesz előjog. Mint, ahogy a választási csalás sem.
Ez nem változás, inkább egyfajta állandóság a magor politika borús egén:)
Pontosan ... így van ez ... visszaszáll. Most éppen a fiúkra. Oszt csodálkoznak könnyes szemmel, hogy hátilyet hogy lehet? Mikor meg szembesíted őket az előzményekkel, ami ellen semmi kifogásuk nem volt, még meg is próbálják megmagyarázni. Fodor és Mesterházy nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül fejezheti ki nemtetszését ... de ARrogáns Tóni pont ne picsogjon meg vuduzzon ... már, ha fontos a szája meg az alsója közti különbség a számára ...