Keresés

Részletes keresés

mivvann Creative Commons License 2015.02.21 -1 0 171
Előzmény: balkan_kobra (169)
mivvann Creative Commons License 2015.02.21 -1 0 170

ja, hogy azért félelmet keltő mert filmen volt? ;-)))

Egyébként ha megnéznéd mire linkeltem TELE AKASZTÁSOS KEPÉKKEL fidesz/jobbik hívek által!

Előzmény: balkan_kobra (169)
balkan_kobra Creative Commons License 2015.02.21 0 0 169

miért nem filmeztétek le azt is???  :)

Előzmény: mivvann (168)
mivvann Creative Commons License 2015.02.21 -1 0 168

Igen! Bajnai, Gyurcsány fellógatható az rendben. De őfelsége a vezénylő tábornok úr szobra az riadalmat keltő borzalom.

Vádat emeltek Dopeman ellen

Az ügyészség szerint megbotránkozást, riadalmat válthatott ki az Orbán-szobor fejének megrúgása. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: krecsik (49)
kemencipó Creative Commons License 2014.02.11 0 0 165

Igaza van Bencsiknek, ettől a megvadult ballib csürhétől már minden kitelik. Jó, hogy szólt. Felkészülünk rá.

King_of_Giants Creative Commons License 2014.02.11 0 0 164

MUK!

MUK?

Előzmény: Törölt nick (162)
sunstr. Creative Commons License 2014.02.11 0 0 163

Ezek az aktivisták akár terroristák is lehettek volna!

A biztonsági erőknek ilyenkor még mérlegelni se lehetne szabad. Nem is értem hogy engedhették meg ezt.Így van biztonságban az országunk!

Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.05 0 0 161

"És ezért lehet biztosra venni, hogy a nemzetközi pénzmafia minden mocskos övönaluli módszert be fog vetni, hogy visszaültese hű szolgáit a kormányba..."

Ha nekem se lenne "se pénzem, se baltám", én is így nyilatkoznék!DDD

Előzmény: Se pénzem, se baltám (80)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.11.04 0 0 160

-"A "falka" nem többes?"-

Erre most mit lehet mondani? 

Előzmény: 4perC (159)
4perC Creative Commons License 2013.11.04 0 0 159

A "falka" nem többes?

Előzmény: ősz ebadta (148)
Zoxo Whitney Creative Commons License 2013.11.04 0 0 158
krecsik Creative Commons License 2013.11.04 0 0 157

Azok civil diákok, de itt ellenzéki pártok vezetőit jelentették fel. Kissé más

Előzmény: nyúllabda (156)
nyúllabda Creative Commons License 2013.11.02 0 0 156

A pártházban garázdálkodókat éppen most mentették fel röhejbe torkolló tárgyaláson.

Előzmény: krecsik (155)
krecsik Creative Commons License 2013.11.01 0 0 155

a jobb oldal reakciója enyhén szólva nevetséges.

itt egyet értek a topiknyitóval, ne legyünk már álszentek.

Eljárás indul az Orbán-szobor ledöntése miatt

2013. október 31., csütörtök 17:27 | | Címkék garázdaság, szobordöntés, orbán-szobor

Garázdaság gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettes ellen a Magyar Szolidaritás Mozgalom szeptember 29-ei rendezvényén történt szobordöntés ügyében. Az eljárást a budapesti I. kerületi rendőrkapitányság indította.

A rendőrség csak ennyit közölt, a nyomozás érdekeire tekintettel az ügyről nem adott bővebb tájékoztatást.

A Szolidaritás szeptember 29-én, a budapesti Clark Ádám téren tartott kormányellenes demonstrációja végén lelepleztek egy Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló, bronzszínű hungarocell szobrot. A szobrot az aktivisták ledöntötték úgy, hogy a Sztálin-szobor egykori ledöntésére emlékeztető módon a csizmája a talapzaton maradt. A tömeg ezután a Lánchídon át a Terror Háza Múzeumhoz vitte a feldarabolt szobrot, ahol a maradványokat felállították.

A feljelentő magánszemély az MTI-hez eljuttatott feljelentés-kiegészítésében Kónya Pétert, a Szolidaritás társelnökét is feljelentette garázdaságra való felbujtás miatt.

Kónya Péter a demonstráción azt mondta, hogy a szobor szimbolizálja mindazt, amitől 2014-ben meg kell szabadulnia az embereknek.

Előzmény: Alfa Hold (47)
krecsik Creative Commons License 2013.10.06 0 0 154

sajnos igaz, az volt az alja.

Előzmény: Törölt nick (143)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.10.02 0 0 153

Igenis papi.....

Előzmény: robbie.taylor (152)
robbie.taylor Creative Commons License 2013.10.02 0 0 152

Tájékozódj!

Előzmény: ősz ebadta (151)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.10.02 0 0 151

Félrebeszézel Szabó Robi.....azok közül egy sem nyüszít!

:o)))

Előzmény: robbie.taylor (149)
tipcsibácsi Creative Commons License 2013.10.02 0 0 150

:)

Előzmény: robbie.taylor (149)
robbie.taylor Creative Commons License 2013.10.02 0 0 149

"A falka viszont nyűszít mert virtuálisan lezúzták Vekker hatalmaskodó búráját és ez nem teccik a vakhangya seregnek."

Íme a nyüszítő falka( csupa Orbánfan): Török Zsolt, Németh Péter, Fodor Gábor, Tóbiás József, Schmuk Andor stb...

Ja, és már Bajnai is szánja-bánja a dolgot. Ő is a nyüszítő falka része lett!  :))

Előzmény: ősz ebadta (136)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.10.02 0 0 148

Megvagy veszve négyperec? Tőlem egy bizonytalannak sem ment el a kedve, még akkor sem, ha többesszámba tettél engem. A falka viszont jól dokumentálhatóan nyüszít.

Előzmény: 4perC (146)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 147

Azért elmehetnének leadni egy érvénytelen szavazatot! Csak, hogy a következő kormány ne érezze magát olyan piszkosul legitimnek!

Előzmény: 4perC (146)
4perC Creative Commons License 2013.10.02 0 0 146

A falka viszont nyűszít mert virtuálisan lezúzták Vekker hatalmaskodó búráját és ez nem teccik a vakhangya seregnek. Nagyon nem tetszik!

Azért ha azt vesszük, hogy ezzel mennyi bizonytalannak ment el a kedve tőletek, akkor én mégis inkább úgy gondolom, hogy tecc:)))

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 145

Dettó-nettó szocializmus! Nekünk is mindig meg akarták mondani, mi a jó nekünk. Szerencsére, sosem azt csináltuk. Remélem, az ifjúság nem változik! Vgy nincs a Navrának gyereke, vagy ...

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 144

dehogynem felejt. Most is emlékeztetést tartott Navrasicc, és meg is magyarázta, hogy egy szükségeltetik ennek a mai korosztályak is. Máshol nem hallok ilyen témáról.

Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 143

Azért az Antall József ellen kiadott körözvényes (WANTED) plakát túl tesz mindenen. Úgyhogy ne nagyon hőblizzetek! Különben is Magyarországon a pártok kampányánál alantasabb, aljasabb, kultúrálatlanabb dolog nincs. Fehér ember nem felejt!

upi2000 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 142

Félrefirkázol upi.

Max. félreérthető voltam. Világos hogy te a "jobbos" szavazókat nevezed falkának, én erre mondtam, hogy semmi komolyabb nyüszítést nem érzékelek. Nopersze senki nem megy el szó nélkül egy ilyen akció mellett...Persze hogy nem tetszik, de ha megvígasztal, a széljobb hasonló akciói sem tetszettek, de még a mérsékeltebb jobbosok időnkénti kirohanásait sem tudom elnéző mosollyal nézegetni.

Van az emberi bunkóságnak olyan megnyilvánulása, ami párttámogatástól függetélenül undorító.

a vulgaritás nem fityesz előjog. Mint, ahogy a választási csalás sem.

Ez nem változás, inkább egyfajta állandóság a magor politika borús egén:)

krecsik Creative Commons License 2013.10.02 0 0 141

Ez lenne az első ilyen eset! ;-)

Előzmény: Mensikov (123)
linfury Creative Commons License 2013.10.02 0 0 140

Pontosan ... így van ez ... visszaszáll. Most éppen a fiúkra. Oszt csodálkoznak könnyes szemmel, hogy hátilyet hogy lehet? Mikor meg szembesíted őket az előzményekkel, ami ellen semmi kifogásuk nem volt, még meg is próbálják megmagyarázni. Fodor és Mesterházy nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül fejezheti ki nemtetszését ... de ARrogáns Tóni pont ne picsogjon meg vuduzzon ... már, ha fontos a szája meg az alsója közti különbség a számára ...

Lanzafame Creative Commons License 2013.10.02 0 0 139

"Asszem, be kéne rendezni ezeknek egy recsket. Odavalók"

és ki felügyelné?

van választék a régi fideszkomcsi gárdából (Pozsgay Szűrös Csintalan keresztény nemzeti elvtársakból)

"Csak hasznunkra válna, ezek meg megtanulnák, hol van a magyarok Istene."

vicces ez egy fidesznyiktől...A fidesz ezek szerint most "magyarok istene párt?" nehezen kövbetem őket hiszen évente váltanak ideológiát..

Előzmény: mindennapos kenyér (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!