A DAZN-on mennek a férfi BL és az Európa Liga német érdekeltségű meccsei meg a Final Four-ok, a nőiből meg a Bietigheim mérkőzései. Minden más vagy az EHFTV-n vagy komolyabb nyomozást igényel.
pcn simán megy az ehf (win10),telefonon is,lg tv (egyiken sem) az ehf oldala (a főoldal az bejön) ahol a közvetítések vannak be sem tölt. próbáltam simán úgy hagyni a német ip címet,aztán vpnel csináltam másik német címet de úgy sem.
Én csak az okot írtam be, hogy miért lehet letiltva az EHF-tv-n. Azt én se értem, hogy miért jó most a püfölést adni felvételröl, ha megvették a kézimeccs jogát...
(Mondjuk igazán kíváncsi lennék, egy ilyen meccset este 9-kor, felvételről, hányan néznek meg Magyarországon. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy eléri a száz főt.)
Én annak is örültem volna, ha az elviselhetetlen kommentátor helyett csak a zajmikrofont hallani.
Egyébként az Oldenburg-Nantes-ról igen korrekt közvetítés van, a kommentátor minősége is klasszisokkal jobb, az határozottan élvezhető. (Amúgy tök meglepő, hogy finoman szólva sincs telt ház, pedig a Bietigheimot leszámítva ilyen szintű játékosok idén biztos nem fognak abban a csarnokban fellépni.)
Lelkes amatörök, akik munkatársakat (PraktikantInnen-t (é.: inygyé´)) keresnek. Alapvetöen a Holzbein Kel–Süderbrarup típusú kézimeccsekre vannak kalibrálva.
A selejtezöket asszem nem kötelezö tv-ben adni, tavaly (vagy idén?, már nem is tudom) a Siófok egyik meccsét emiatt nem közvetítette a sporttv.