Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Akkor viszont - engedelmeddel - odaadom belőle az ólmot valamelyik tereplövész klubtársnak, mert én is "csak" a dobozra gerjedek, és RS-t használok terepre. :-)))
2x is szerencséje volt Robinak :D , 1x hogy tőled kapta , 2x hogy én nem fogadtam el felajánlásod székelyen , mert nem premiumozok , a doboza az viszont szimpi :)
Biztonságos hazánkban csak úgy lehet ólomhoz jutni, ha beléd lövik.A német tengerparti házaknál horganyzott bádoglemez helyett ólomlemezt használnak a háztetők vápáinak,-hajlatainak víz-szigeteléséhez -a sós levegő miatt. Menni kell utána !
Lehet. Én biztosan. Jelentkezz be, gyere el, maradj ott a programokra! Nem csak komplett családokat fogadunk, magányos farkasokat is szívesen látunk! :-)
Örülök neki, hogy olyat sikerült találnom, ami még nem volt a gyűjteményedben, most turkáltam megint és találtam egy hasonló kalibert, ha szombaton sikerül kimennem, elviszem, lehet ott lesz az elöltöltős klubtárs is ?
Úgy elrohantál, hogy be sem tudtam neked mutatni az egyetlen elöltöltős klubtársunkat! Bár éppen erősen el volt foglalva azzal, hogy szét flexelje a bejárati vas ajtókat.;-)
A 14,5x114 ilyen fenékbélyeggel eddig még hiányzott...már be is azonosítottam a gyártás helyét! :-)))
.504 Maxiball lövedékem van most otthon, ebből szivesen viszek pár darabot, Fricuhoz úgy is megyek szombaton, .578 Miniét most rendeltem, ha megjön viszek párat.